Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

hoşuma gideer güzeliim yarış yapmaak her zaman motive ediciii

Günaydın kızlar dün hastalandım başım agriyo her yerim kırılıyor galiba üşttüm. Daha kötüsü kızım öksürüyo ve hapsuruyo. Napcam bilmiyorum simdi ıhlamur yapıp vercem. Güzel haber ise tartı da bu sabah eksi gördüm veeeeee hamile kaldığım kiloya inmiş bulunuyorum
Yalnız ben hamile kalmadan önceki yaz önce yurtdışı sonra bodrum ordan istanbul derken 1 aylık bir tatil yapıp 4 kg almistim. Yani 4 kg alıp üstüne hamile kalmıştım. Yani asıl hedef o kiloya ulaşmak ama bu sabah ki eksi beni çok mutlü etti. Sizlerle paylaşmak istedim

geçmiş olsun kuzuum dikkat et bebişinee
kg içinde çook sevindiiimm az kaldı demek hedefinee

Senin adına çok sevindim canım. Ayrıca geçmiş olsun.

Baya bi göbeğim kaldı dogumlardan sonra ve gitmiyoooooo.
Az yemiyorum aslında iyice doyuyorum. Dün fazla bile kacirdim.

Devam edememe korkusu dicektim cok dogru soyluyorsun insanin ozguveni yerine geliyor tamam bugun soz spora devam biyere davetliiyim dikkat ediyorum salmadim ama motive dustu sanirim dun canim nasil tatli cekiyodu anlatamam sagolsun benim icin eve kuru meyve karisimi almisti onlardan yedim kesti hatta cok yiyemedim bile dusun yani suna bak 2 hafta kaldi hedefe yine ayni kilodayim birazda o sıktı canimi toparlanicam insallah bugunden sagol destegin icin bak mislisse sozu ayin 3 nde 79 goruceksiniz bu sefer tutturucam hedefi allahin izniyle ... hatta yaziyorum simdi nickime ....

Woww yuruyus falan super canim biz menu yazmiyoruz ama sen istersen yazabilirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…