- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
hoşuma gideer güzeliim yarış yapmaak her zaman motive ediciiiKızlar merhabaaaa kimler burda bakiyim
bir gün ayrı kaldım özledim sizleri @turuncupijama nın taktiğini uyguluycam bütün yazişmaları okudum öncelikle @karamellim06 İ başarısından dolayı tebrik ediyorum dediğini yaptı vallahi diğer herkes bende dahil tırt çıktı:)) ama haftaya birinciliği elinden almaya kararlıyım bu hafta içi hiç tartılmamakta çok kararlıyım sıfır tatlı ve sıfır hamur işi bir hafta geçiricem yeni gelen arkadaşlar hosgelmşkermarlin18 visnelipastam kaptan bu arada aynı kılodayız artık bu yarış daha da kızıştı benden söylemesi Mislisse . @ipek zeynep sende hoşgeldin Canım bugun spor anlamında acayip verimli geçti 1 saat yürüdüm ve akşam da 50 dakika zumba yaptım pazar günü nü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada @JoleYa cım senin meşhuuuurrrr kaçamaklarında gözümden kaçmadı:))
inşaallaah kuzumÇok gençsin canım. Merak etme verirsin kilolari.
teşekküür ederim hoş bulduukkkkhoşgeldin yeşilelmamm
hoşbuulduk teşekkeer ederimmmmHoş geldin canım aramıza
eveet bakırköye bağlıYeşilelma memur musun evet ise cevap hangi adliye
katip yani mahkemede yaz kızım varya ondancok sukur ama yetmiyo bu iste devamini getirebilsem keske...
Katibe ne demek?
geçmiş olsun kuzuum dikkat et bebişineeGünaydın kızlar dün hastalandım başım agriyo her yerim kırılıyor galiba üşttüm. Daha kötüsü kızım öksürüyo ve hapsuruyo. Napcam bilmiyorum simdi ıhlamur yapıp vercem. Güzel haber ise tartı da bu sabah eksi gördüm veeeeee hamile kaldığım kiloya inmiş bulunuyorum
Yalnız ben hamile kalmadan önceki yaz önce yurtdışı sonra bodrum ordan istanbul derken 1 aylık bir tatil yapıp 4 kg almistim. Yani 4 kg alıp üstüne hamile kalmıştım. Yani asıl hedef o kiloya ulaşmak ama bu sabah ki eksi beni çok mutlü etti. Sizlerle paylaşmak istedim
Senin adına çok sevindim canım. Ayrıca geçmiş olsun.Günaydın kızlar dün hastalandım başım agriyo her yerim kırılıyor galiba üşttüm. Daha kötüsü kızım öksürüyo ve hapsuruyo. Napcam bilmiyorum simdi ıhlamur yapıp vercem. Güzel haber ise tartı da bu sabah eksi gördüm veeeeee hamile kaldığım kiloya inmiş bulunuyorum
Yalnız ben hamile kalmadan önceki yaz önce yurtdışı sonra bodrum ordan istanbul derken 1 aylık bir tatil yapıp 4 kg almistim. Yani 4 kg alıp üstüne hamile kalmıştım. Yani asıl hedef o kiloya ulaşmak ama bu sabah ki eksi beni çok mutlü etti. Sizlerle paylaşmak istedim
Kiz daha napalin elimizden geleni yapiyoruz :)kız ne gülüyon yardımcı olsana arkadaşına haftalardr aynıyım siz benim kiloya inceksinz bu gidişle bende yerimde sayıyor olucamm
Baya bi göbeğim kaldı dogumlardan sonra ve gitmiyoooooo.Günaydııın güzel anneler:))
Canım evden çıkamıyorsan Leslie yap. 15 dk ile başla. Bence y ar ım saat yada 40 dk çok iyi kilo verdirir. He m Leslie yaparken çocuklar da sana bakıp eğlenir
Karatay ın iki kitabını da okudum. Sadece kırılmış yumurta varsa bir dilim ekmek yiyiyorum. Zaten normalde de ekmek çok yemezdim. Ama işte karatay ağırlıklı diyelim. Yasakladığı şeyleri yemiyorum a ta öğün yok. 18.00 den sonra sadece su. Aç kalmadan kilo verme işi beni çok mutlu ediyor bi de emziriyorum bebeğimin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak kadar çeşitli beslendiğim için içim rahat. Ben hayatımda hiç senin kilonda olmadım. Sanki ihtiyacın yokmuş gibi geliyo. Göbeğin felan mı var.
Menü Yazmak zorunda değiliz ama bazen istersek yazıyoruz. Çok az yiyiyorsun ben senin yediklerini yesem bayılırım açlıktan :))
Vay birileri meydan okuyor :)) Hadi bakalım :) bariMislisse ye meydan oku. O da bu hafta iddalı
Günaydın canım :) bal mı, reçel mi nasıl bi şeydi ki :))
Devam edememe korkusu dicektim cok dogru soyluyorsun insanin ozguveni yerine geliyor tamam bugun soz spora devam biyere davetliiyim dikkat ediyorum salmadim ama motive dustu sanirim dun canim nasil tatli cekiyodu anlatamam sagolsun benim icin eve kuru meyve karisimi almisti onlardan yedim kesti hatta cok yiyemedim bile dusun yani suna bak 2 hafta kaldi hedefe yine ayni kilodayim birazda o sıktı canimi toparlanicam insallah bugunden sagol destegin icinCanım zaten On günde bitiyor pili. Istanbul a gelince tamire göndercem ama şimdi altınolukta pili bulabilir miyim bilemedim. Sezon başlamadı ya büyük marketler bile açılmadı daha.
Yok canım ya. Sebze yemeği ve yoğurt yedigim akşamlar da oluyor. Ekmek yeme ama. Yani sağlıklı beslen sadece. Porsiyonların da bi tabak dolu dolu olmasın da yetecek kadar olsun. Hiç bulgur, pirinç yemiyorum. Sadece sebze yemeklerine katıyorum. Yani yapabildiğin kadar et balık tavuk yap bi öğünde. Her gün olması şart değil. Sebze yemeği olsun mutlaka. Ara öğün yapma bence. Her öğün saatin aynı olsun.yani bi diyet listesine bağlı kalmak zorunda degilsin. Ama kesinlikle yememen gereken şeyler var biliyorsun. Leslie olaylari ne oldu. Hadi başla bugün göremedim yapmadın sanırım.
Valla ben amacıma ulaşmak istiyorum. Bugün eşime dedim beni görsen aynı ilk tanıştığımız zamanki gibi oldum :) adamla tanıştık 6 ay sonra düğün 9 ay sonra doğum ve şimdi doğum da n 10 ay geçmiş ve ben gelinliğimi giyebilecek kiloma dönüyordum. Ne güzel bi şey bu benim için :) Özgüven im yerine geliyor artık. 17 nisana kadar hedefime ulaşmak istiyorum. Ondan sonra da kilomu Korumak için devam ederim inşallah.
Diyorum ya özellikle tubi_klc ve senin kilo vermeni çok istiyorum. Bi ara sen iyi spor yapıyordun devam etmelisin. Zararlı şeyleri yeme bak gör nasıl kilo vereceksin tıkır tıkır
Devam etme korkusu ne demek anlamadım
Sen spor yapmıyor musun hiç :) demek ki yapsan ayın birincisi olursun. Fırsat bulamıyor muydun. Çalışıyor sun demi. Öğretmem miydin
Woww yuruyus falan super canim biz menu yazmiyoruz ama sen istersen yazabilirsin ...Kizlar menüleri ne zaman yazıyorsunuz bilemedim.ben yazayım yinede ne olur ne olmaz. Yavaş yavaş öğrencez artık
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık (ikişer dilim), 3 dilim ekmek (kızlar ilk günden hiç olmadı bu).3 catal tahin pekmez
Ögleden sonra , bir tabak çorba, yarım dilim ekmek, 4 catal yogurtlu ıspanak
Aksam , bir poğaça
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Hmm ne guzel allah kolaylik versin...katip yani mahkemede yaz kızım varya ondan
Suandada calisiyomusun peki aktifsin uani masallah allah bozmasinhoşuma gideer güzeliim yarış yapmaak her zaman motive ediciii
çalışıyoruum evet işyerindeyim şu anda daha sabah saatleri olduğu için yoğunluk başlamadııSuandada calisiyomusun peki aktifsin uani masallah allah bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?