Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Heh mesajini ariyordum cevap yazmak icin tubicim senei aktif gordugume sevindim ozledik kiz seni hadi motor takalim bu hafta karamel sagolsun gaza getirdi insallah sonmem 3 nisan da soz veriyorum 79 u goruceksiniz varmisin iddaaaaya allahin izniyle tabiki

Gunaydin benim biebirinden guzl birbirinden azimli birbirinden hirsli annelerim .. Ortalik bayagi kizismisa benziyor hedefe 2 hafta kaldi bende kendimi sey gibi sandim sinava onceki gun calisan ogrenci tipi vardir ya Sayfalarâ yetisemedim hic boyle olmazdi guzel guzel devam boyle aramiza yeni katilanlar da renk oluyo bizee ben seviyorum hem farklilik katiyolar hem de hirs )

Heh buldum sonunda ne guzel ya ben de 79 a insem hamile kaldigim kiloya donmus bulunacagim insalah gecmis olsun ya dikkat et havalar dengesiz anam napalimbizim bi sucumuz yok ki

Cicisko gecmis olsun kiz sayfalarin arasinda kaybiloldum bulamadim mesajini burdan yazayim dedim gecmis olsun ya hayirdir ?
Ya canım çok teşekkür ederim ben şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. Burun akıntım falanda da var. Kizimda dün hapsuruyo du bugün öksürük de başladı. Ihlamur yaptım 2 mizé de. Ben birazdan doktor à gitcem. Kızımda ateş falan yok olursa onu da gotürcem. Kızımın doktoru uzak. Ben evin karşında Tıp merkene gitcem.

Cok gecmis olsun umarim en yakin zmanda duzelirsin hastalik zor insanin neresi agriyosa cani orda oluyor heleki bas agrisi cok kotu kizin icinde gecmis olsun ihlamur iyi gelir evde kullandigi oksuurk suurbu varsa ver istersen en azindan atesinin olmamasida iyi insallah duzelirsiniz carcabuk haber et merakta birakma ..

Heh buldum sonunda ne guzel ya ben de 79 a insem hamile kaldigim kiloya donmus bulunacagim insalah gecmis olsun ya dikkat et havalar dengesiz anam napalimbizim bi sucumuz yok ki
Ya ben 79 la hamile kaldigima pismanim herkkes ogut veriyodu kilolu hamile kalma die gercekten haklilarmis kilo hamileyken dahaa bi zor oluyo ben ikinciyi dusunuyorum oyuzden en azindan 60 - 65 olayim diyorum inerim dimi okiloya

Canım çok teşekkür ederim
Şimdi geldim doktordan kbb ye gittim film falan istedi bir şey demedi kansızlik tandır dedi bi bitkisel burun spreyi verdi. Valla anlamadım. Neyse önemli bi şey olsa bilirdi adam :)) parol ve burun spreyi ile idare etcem

Y yagmur7968 ve @turuncupijama haftaya yarışalım mi beraber. Bu hafta kendimden umutlu değilim ama bu hafta derseniz oda olur.kaç haftadır bende kilo veremedim
bende haftaya başlamayı tercih ederim iki günde bir kilo daha aldım onu vermeye çalışıcam bu hafta ama bu yarış zevkli olucak turuncu da benim gibi yerinde sayanlardan oda katılır bize belki

Ya ben 79 la hamile kaldigima pismanim herkkes ogut veriyodu kilolu hamile kalma die gercekten haklilarmis kilo hamileyken dahaa bi zor oluyo ben ikinciyi dusunuyorum oyuzden en azindan 60 - 65 olayim diyorum inerim dimi okiloya
canım benim sende bu gayret varken vermemen mümkünmü vericeksin hep birlikte görücezz

Baya bi göbeğim kaldı dogumlardan sonra ve gitmiyoooooo.
Az yemiyorum aslında iyice doyuyorum. Dün fazla bile kacirdim.
ah o göbek ikinci doğumdan sonra sıfır hiç yoktu benim son bebeğimde kaldı fazlası gitti ama yinede torba gibisanırım yememek çözüm değil göbek için spor şart

Iyi bari gecmis olsun duzenli kullan sifa olsun insallah

eveeeet kızlar son iki günde bir kilo daha aldım ödem olmasına imkan yok çünkü yine yedim66.5 oldum malesef başladığım rakama çıkıcam nerdeyse ipin ucunu hemen tutuyorum pazara kadar 65 e düşülecek

Evveet bu mesajim tum leslie yapmami ozleyenlere gelsin ....mislisse icin leslie zamani .. karamel seviyorum seni oyle bi gaz verdin ki insallah sonmem tubi gecicem seni bu hafta cekilin yoldan mislisse birinci olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…