Çok teşekkürler canımSenin adına çok sevindim canım. Ayrıca geçmiş olsun.
Evet canım inşallah 1 ayda hallederim
geçmiş olsun kuzuum dikkat et bebişinee
kg içinde çook sevindiiimm az kaldı demek hedefinee
Heh mesajini ariyordum cevap yazmak icin tubicim senei aktif gordugume sevindim ozledik kiz seniKızlar merhabaaaa kimler burda bakiyim
bir gün ayrı kaldım özledim sizleri @turuncupijama nın taktiğini uyguluycam bütün yazişmaları okudum öncelikle @karamellim06 İ başarısından dolayı tebrik ediyorum dediğini yaptı vallahi diğer herkes bende dahil tırt çıktı:)) ama haftaya birinciliği elinden almaya kararlıyım bu hafta içi hiç tartılmamakta çok kararlıyım sıfır tatlı ve sıfır hamur işi bir hafta geçiricem yeni gelen arkadaşlar hosgelmşker @marlin18 @yesilelmamm kaptan bu arada aynı kılodayız artık bu yarış daha da kızıştı benden söylemesiMislisse . @ipek zeynep sende hoşgeldin Canım bugun spor anlamında acayip verimli geçti 1 saat yürüdüm ve akşam da 50 dakika zumba yaptım pazar günü nü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada Y yagmur7968 cım senin meşhuuuurrrr kaçamaklarında gözümden kaçmadı:))
Heh buldum sonunda ne guzel ya ben de 79 a insem hamile kaldigim kiloya donmus bulunacagim insalahGünaydın kızlar dün hastalandım başım agriyo her yerim kırılıyor galiba üşttüm. Daha kötüsü kızım öksürüyo ve hapsuruyo. Napcam bilmiyorum simdi ıhlamur yapıp vercem. Güzel haber ise tartı da bu sabah eksi gördüm veeeeee hamile kaldığım kiloya inmiş bulunuyorum
Yalnız ben hamile kalmadan önceki yaz önce yurtdışı sonra bodrum ordan istanbul derken 1 aylık bir tatil yapıp 4 kg almistim. Yani 4 kg alıp üstüne hamile kalmıştım. Yani asıl hedef o kiloya ulaşmak ama bu sabah ki eksi beni çok mutlü etti. Sizlerle paylaşmak istedim
Ya canım çok teşekkür ederim ben şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. Burun akıntım falanda da var. Kizimda dün hapsuruyo du bugün öksürük de başladı. Ihlamur yaptım 2 mizé de. Ben birazdan doktor à gitcem. Kızımda ateş falan yok olursa onu da gotürcem. Kızımın doktoru uzak. Ben evin karşında Tıp merkene gitcem.Cicisko gecmis olsun kiz sayfalarin arasinda kaybiloldum bulamadim mesajini burdan yazayim dedim gecmis olsun ya hayirdir ?
Cok gecmis olsun umarim en yakin zmanda duzelirsin hastalik zor insanin neresi agriyosa cani orda oluyor heleki bas agrisi cok kotu kizin icinde gecmis olsun ihlamur iyi gelir evde kullandigi oksuurk suurbu varsa ver istersen en azindan atesinin olmamasida iyi insallah duzelirsiniz carcabuk haber et merakta birakma ..Ya canım çok teşekkür ederim ben şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. Burun akıntım falanda da var. Kizimda dün hapsuruyo du bugün öksürük de başladı. Ihlamur yaptım 2 mizé de. Ben birazdan doktor à gitcem. Kızımda ateş falan yok olursa onu da gotürcem. Kızımın doktoru uzak. Ben evin karşında Tıp merkene gitcem.
Ya ben 79 la hamile kaldigima pismanim herkkes ogut veriyodu kilolu hamile kalma die gercekten haklilarmis kilo hamileyken dahaa bi zor oluyo ben ikinciyi dusunuyorum oyuzden en azindan 60 - 65 olayim diyorum inerim dimi okiloyaHeh buldum sonunda ne guzel ya ben de 79 a insem hamile kaldigim kiloya donmus bulunacagim insalahgecmis olsun ya dikkat et havalar dengesiz anam napalimbizim bi sucumuz yok ki
Canım çok teşekkür ederimCok gecmis olsun umarim en yakin zmanda duzelirsin hastalik zor insanin neresi agriyosa cani orda oluyor heleki bas agrisi cok kotu kizin icinde gecmis olsun ihlamur iyi gelir evde kullandigi oksuurk suurbu varsa ver istersen en azindan atesinin olmamasida iyi insallah duzelirsiniz carcabuk haber et merakta birakma ..
bende haftaya başlamayı tercih ederim iki günde bir kilo daha aldım onu vermeye çalışıcam bu haftaY yagmur7968 ve @turuncupijama haftaya yarışalım mi beraber. Bu hafta kendimden umutlu değilim ama bu hafta derseniz oda olur.kaç haftadır bende kilo veremedim
canım benim sende bu gayret varken vermemen mümkünmü vericeksin hep birlikte görücezzYa ben 79 la hamile kaldigima pismanim herkkes ogut veriyodu kilolu hamile kalma die gercekten haklilarmis kilo hamileyken dahaa bi zor oluyo ben ikinciyi dusunuyorum oyuzden en azindan 60 - 65 olayim diyorum inerim dimi okiloya
çok fena gaza geldimmKizlar joleya yarisa giriyor nedersiniz artik verir mi?
ah o göbek ikinci doğumdan sonra sıfır hiç yoktu benim son bebeğimde kaldı fazlası gitti ama yinede torba gibiBaya bi göbeğim kaldı dogumlardan sonra ve gitmiyoooooo.
Az yemiyorum aslında iyice doyuyorum. Dün fazla bile kacirdim.
bakma sen bana yapıyosunz tabi bende iş yokKiz daha napalin elimizden geleni yapiyoruz :)
kız sende bendensininşaallaah kuzum
aslında veriyoruum ama hemen geri alıyorum
çünküü boğazmı tutamıyoruummm
Iyi bari gecmis olsun duzenli kullan sifa olsun insallahCanım çok teşekkür ederim
Şimdi geldim doktordan kbb ye gittim film falan istedi bir şey demedi kansızlik tandır dedi bi bitkisel burun spreyi verdi. Valla anlamadım. Neyse önemli bi şey olsa bilirdi adam :)) parol ve burun spreyi ile idare etcem
cicisko geçmiş olsun Allah şifa versinIyi bari gecmis olsun duzenli kullan sifa olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?