- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
süpersin süper kaptanEvveet bu mesajim tum leslie yapmami ozleyenlere gelsin ....mislisse icin leslie zamani .. karamel seviyorum seni oyle bi gaz verdin ki insallah sonmemtubi gecicem seni bu hafta cekilin yoldan mislisse birinci olacak
Hoşbulduk canımHoşgeldin İpek Zeynep günaydın
Evet canım Anadolu bende ozelden sicilini yaz haberci kullanıyorsan ekleyimeveet bakırköye bağlı
yoksa sende mi
Canım oyle ama ben 87 hamile kaldım ve 90 kilo ile dogum gittim kilo almadım zayıf olunca daha çok alıyorsun bence keşke hep zayıf olsaydık oncede sonradaYa ben 79 la hamile kaldigima pismanim herkkes ogut veriyodu kilolu hamile kalma die gercekten haklilarmis kilo hamileyken dahaa bi zor oluyo ben ikinciyi dusunuyorum oyuzden en azindan 60 - 65 olayim diyorum inerim dimi okiloya
Bencede canim spor sart.ben bir ara evd2 mekik cekiyodum .faydasi oluyor tabi duzenli yaparsan.tekrar baslasam cok iyi olacak.ah o göbek ikinci doğumdan sonra sıfır hiç yoktu benim son bebeğimde kaldı fazlası gitti ama yinede torba gibisanırım yememek çözüm değil göbek için spor şart
Bencede canim haftaya baslayalim bende kilo aldim biraz bu haftabende haftaya başlamayı tercih ederim iki günde bir kilo daha aldım onu vermeye çalışıcam bu haftaama bu yarış zevkli olucak turuncu da benim gibi yerinde sayanlardan oda katılır bize belki
Bende 69 da hamile kaldim 74 de dogum yaptim.hastaneden eve geldigimde 62 kiloydum ne guzelllll.sonra ivir zivirla tatli borek derken 74 oldum tekrarCanım oyle ama ben 87 hamile kaldım ve 90 kilo ile dogum gittim kilo almadım zayıf olunca daha çok alıyorsun bence keşke hep zayıf olsaydık oncede sonrada
Verirsin canim merak etme.cabuk gelen cabuk gidereveeeet kızlar son iki günde bir kilo daha aldım ödem olmasına imkan yok çünkü yine yedim66.5 oldum malesef başladığım rakama çıkıcam nerdeyse ipin ucunu hemen tutuyorum pazara kadar 65 e düşülecek
Leslie yi nerden bakarak yapabilirm farkli farkli videolar gördüm siz hangisini yapiyorsunuz.Günaydııın güzel anneler:))
Canım evden çıkamıyorsan Leslie yap. 15 dk ile başla. Bence y ar ım saat yada 40 dk çok iyi kilo verdirir. He m Leslie yaparken çocuklar da sana bakıp eğlenir
Karatay ın iki kitabını da okudum. Sadece kırılmış yumurta varsa bir dilim ekmek yiyiyorum. Zaten normalde de ekmek çok yemezdim. Ama işte karatay ağırlıklı diyelim. Yasakladığı şeyleri yemiyorum a ta öğün yok. 18.00 den sonra sadece su. Aç kalmadan kilo verme işi beni çok mutlu ediyor bi de emziriyorum bebeğimin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak kadar çeşitli beslendiğim için içim rahat. Ben hayatımda hiç senin kilonda olmadım. Sanki ihtiyacın yokmuş gibi geliyo. Göbeğin felan mı var.
Menü Yazmak zorunda değiliz ama bazen istersek yazıyoruz. Çok az yiyiyorsun ben senin yediklerini yesem bayılırım açlıktan :))
Vay birileri meydan okuyor :)) Hadi bakalım :) bariMislisse ye meydan oku. O da bu hafta iddalı
Günaydın canım :) bal mı, reçel mi nasıl bi şeydi ki :))
Aynii bennninşaallaah kuzum
aslında veriyoruum ama hemen geri alıyorum
çünküü boğazmı tutamıyoruummm
Buzdolabini ve mutfağı kitlemesi lazim onunKizlar joleya yarisa giriyor nedersiniz artik verir mi?
Oh ne güzel. Tebrik ederim çoğu gitmiş azı kalmış. Geçmiş olsun bu arada.Günaydın kızlar dün hastalandım başım agriyo her yerim kırılıyor galiba üşttüm. Daha kötüsü kızım öksürüyo ve hapsuruyo. Napcam bilmiyorum simdi ıhlamur yapıp vercem. Güzel haber ise tartı da bu sabah eksi gördüm veeeeee hamile kaldığım kiloya inmiş bulunuyorum
Yalnız ben hamile kalmadan önceki yaz önce yurtdışı sonra bodrum ordan istanbul derken 1 aylık bir tatil yapıp 4 kg almistim. Yani 4 kg alıp üstüne hamile kalmıştım. Yani asıl hedef o kiloya ulaşmak ama bu sabah ki eksi beni çok mutlü etti. Sizlerle paylaşmak istedim
Hadi bakalım ben tam arkandayım inanıyorum sanaDevam edememe korkusu dicektim cok dogru soyluyorsun insanin ozguveni yerine geliyor tamam bugun soz spora devam biyere davetliiyim dikkat ediyorum salmadim ama motive dustu sanirim dun canim nasil tatli cekiyodu anlatamam sagolsun benim icin eve kuru meyve karisimi almisti onlardan yedim kesti hatta cok yiyemedim bile dusun yani suna bak 2 hafta kaldi hedefe yine ayni kilodayim birazda o sıktı canimi toparlanicam insallah bugunden sagol destegin icinbak mislisse sozu ayin 3 nde 79 goruceksiniz bu sefer tutturucam hedefi allahin izniyle ... hatta yaziyorum simdi nickime ....
Ben çok umutsuzum bu konuda. Yani isterse çabuk verir ama bu yarışta JoleYa veremez. Acaba beni utandırır mıKizlar joleya yarisa giriyor nedersiniz artik verir mi?
Inersin tabiki. Boşlama vazgeçme yeter. Bu hafta iyi bi kilo vermeni bekliyorum. Eğer veremezsen seni yakın incelemeye alcam. İçtiğin suya kadar yazdırcam :)) ama verdiğin haftaları gördük. O zaman nasıl verdiysen şimdi de verecek sin canımYa ben 79 la hamile kaldigima pismanim herkkes ogut veriyodu kilolu hamile kalma die gercekten haklilarmis kilo hamileyken dahaa bi zor oluyo ben ikinciyi dusunuyorum oyuzden en azindan 60 - 65 olayim diyorum inerim dimi okiloya
Ben de seviyorum seni. Tebrik ederim. Mislisse 1 oldu. Bugün salı 4 kere daha yapacaksınEvveet bu mesajim tum leslie yapmami ozleyenlere gelsin ....mislisse icin leslie zamani .. karamel seviyorum seni oyle bi gaz verdin ki insallah sonmemtubi gecicem seni bu hafta cekilin yoldan mislisse birinci olacak
Leslie 1 mil 15 dakka. You Tube dan bakabilirsin.Leslie yi nerden bakarak yapabilirm farkli farkli videolar gördüm siz hangisini yapiyorsunuz.
Bende fazla almadim kimi 30 kilo falan aliyo ben 10 kilo almistimCanım oyle ama ben 87 hamile kaldım ve 90 kilo ile dogum gittim kilo almadım zayıf olunca daha çok alıyorsun bence keşke hep zayıf olsaydık oncede sonrada
Bende bosuna umitlenmeyim diyorum joleya pek yapamaz gibi geliyo ...Buzdolabini ve mutfağı kitlemesi lazim onun
Insallah davetteydim bugun kacirmadim haddimi bildim aferin banaOh ne güzel. Tebrik ederim çoğu gitmiş azı kalmış. Geçmiş olsun bu arada.
Hadi bakalım ben tam arkandayım inanıyorum sana
Ben çok umutsuzum bu konuda. Yani isterse çabuk verir ama bu yarışta JoleYa veremez. Acaba beni utandırır mı
Inersin tabiki. Boşlama vazgeçme yeter. Bu hafta iyi bi kilo vermeni bekliyorum. Eğer veremezsen seni yakın incelemeye alcam. İçtiğin suya kadar yazdırcam :)) ama verdiğin haftaları gördük. O zaman nasıl verdiysen şimdi de verecek sin canım
Ben de seviyorum seni. Tebrik ederim. Mislisse 1 oldu. Bugün salı 4 kere daha yapacaksın
Leslie 1 mil 15 dakka. You Tube dan bakabilirsin.Mislisse yapıyor hee gün o da yardımcı olur. Ben dışarı çılabildiğim için yapmıyorum evde olduğumda yapmıştım. Ama Mislisse daha tecrübeli bu konuda canım
Cevapladim canim bakabilirsin...ben her yaptigimda nie yapmiyorum diyorum cok eglenceli birakinca da yapasim gelmiyo ...Leslie yi nerden bakarak yapabilirm farkli farkli videolar gördüm siz hangisini yapiyorsunuz.
Ben de analamadigim bi konu var hastaneden ciktigimda 3 kilo farketmisti ee zaten bebis 3 kiloydu bu birBende 69 da hamile kaldim 74 de dogum yaptim.hastaneden eve geldigimde 62 kiloydum ne guzelllll.sonra ivir zivirla tatli borek derken 74 oldum tekrar
Hastanedenneve geldiginde nasil 12 kilo mu farketti masallah ya 6-7 normalde bunu ilk defa duydumBende 69 da hamile kaldim 74 de dogum yaptim.hastaneden eve geldigimde 62 kiloydum ne guzelllll.sonra ivir zivirla tatli borek derken 74 oldum tekrar
Budaha ne ki ben bunu gayretten saymiyorum o degilde seni ne yapicaz joleya nereye kadar gitcek boyle bi al bi ver olmuyo ama hep basliycam diyon ertesi gun olmadan dayanamadim dagittim diyosun biz senden baska seyler bekliyoru seni seviyoru inaniyoruz biraz daha dikkat bence seni ne gaza getircek bilmiyorum ki soyle yapalim mi 2 hafta haftada en az 500 gr toplamda en az 1 kilo vermezsen grupca biseye karar verelim mesela bu gruptan 1 haftaligina ayrilma bizimle iletisme gecmeme ve ayrildigin haftadada en az 500 gr kayipla gelememen halinde bunu 2 haftaya uzatma ve miktari 2 katina cikartma olabilir mesela ne diyosun?canım benim sende bu gayret varken vermemen mümkünmü vericeksin hep birlikte görücezz
Bendende 3kg gitti halbuki cocuk 4 kg duBen de analamadigim bi konu var hastaneden ciktigimda 3 kilo farketmisti ee zaten bebis 3 kiloydu bu birikincisi 1 hafta ocinde 3 kilo gitti ama geri geldi asiri yemememe ragmen ...ben bide su emzirirkwn kendiliginden kilo verenlere hayranim yaa 25-30 kilo aliyo 2 ayda sadece emzirerek 20 kilosunu veriyo 5 - 10 kiloyu da vermek icin ugrasiyo nie bende boulyle bise olmadi hayret ediyorum bi gram gitmedi ya anca kasimdan buyana veriyorum iste o da dikkat ederk ve spor yaparsam anlamadim cok garip ? Metabolizma galiba ama bigun olsa benim yararima calismadi su metabolizma hee acaba o kilo verenler diyet yapip veriyoda bize mi yalan soyluyo acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?