Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hastanedenneve geldiginde nasil 12 kilo mu farketti masallah ya 6-7 normalde bunu ilk defa duydum
Evet canım. Ben zaten az kilo almıştim. Doktorum suyun fazla demişti. Bebekle su gidince bir anda zayıflamıştim.ama aaahhh aaahhh kıymetini bilemedim.şimdi de uğraşıyorum zayıflamak için. Ahh kafam Ahh. Tutaydım boğazımı şimdi inceciktim

Kızlar uğraşmayın benim rakibem le. Haftaya yarış var. Utandiracak sizi Y yagmur7968 .Çok güzel kilolar vericez birlikte.

Yine de iyisiniz bence cok kafaya takmayin ya biz napalim daha dogrusu ben daha ilk cocukta 91 kiloyla dogum yaptik 1 gr veremedim daha yeni gidiyor benim esim boyuya ayni kiloda mesela azcik kilo alinca kilobvermem lazim diyo ben de ya ben napim intihar mi edeyim diyorum benim biyuma gore 30 kilo fazlam var cunku beterin beteri var yani sıkmayin caninizi ...

Aynen benim de benzerdi canım. 19 kilo aldım.doğuma girerken 85 dim. 5 gün sonra tartılabildim 83 düm ki oğlum 3660 doğdu. 9 ay sonra 79 dum işte. Yani 19 kilodan sadece 6 kilo gitmişti. Şimdi diyet+spor ile 8 verdim biliyorsun. Kaldı 5 :)

Kizlar merhaba
Bende artik buraya yazmak istiyorum
Ben 57 ile hamile kaldim ve 77 ile doguma girdim. 1 hafta sinra 68 dim ama kilomu koruyamayim 72 ye kadar ciktim.

Sonra diyetle 58 e kadar indim. Son 3 kilom kaldi ama kilo vermem zirlasti iyice. Diyetisyenim 1.5 ayda verirain kalan kilosu sonra korumaya geceriz dedi. Kizim 14 aylik bu arada

Son 3 kilon icin mi aramiza katilmak istiyosun bence hic yapma paylasimda bulun yetr bence bu bize haksizlik olur gerci marlin arkadasimiz icinde gecerli bu ama neyse

Gerci marlin
Ayni ben dicem ama senin gibi veremedim ki bence bu saatten sonra 60 kilo ve altini gruba almayalim ama bizimle paylasimda bulunsun listeye girmesin bize haksizlik oluyo ya ben tabloda 80 lerdeken 50 li rakami gorunce moralim bozuluyo kizlar nedersiniz ? Sartlara yazayim mi bu saate sonra diyorum yanlis anlasilmasin marlin18 ve sarfansari adli arkadasimizin disinda yeni aramiza katilmak isteyenler icin diyorum...

Canım fena fikir değil ama şimdilik almıyim :)) bu hafta yarışa giriyorum geçen senede böyle birebir yapmıştım yarış çok daha iyi motiveydim bakalım deneyelim olmazsa bakarız bir çaresine

Ben katılıyorum. Yanlış anlamayın ama ben ideal kiloma 5 kilo kaldı diye kendimi mahçup hissediyorum. Bu saatten sonrası şımarıklık olur gibi geliyor o yüzden ben katılıyorum fikrine.

Kizlar mesaji yazmistim bidaha yazmiyim bu gunden sonra 60 kilo dahil ve altinda kilosu olanlari almayalim paylasimda bulunabilirler ama listeye girmesinler marlin ve sarfansari haric ne diyisunuz sartlara yazacagim cunku

Kızlar joleya aşağı joleya yukarı bugün sizi çok yordum gibimerak etmeyin bugün en azından bir başlangıç yaptım beyaz leblebi fındık ceviz bol sebze aldım çıkıp fırsat bulsam karatayıda okumak istiyorum yanlşlarımı düzeltmeye çalışıcam karemelliminde dediği gibi bir yerde yanlış yapıyorum aşırı yemiyor aslında ekmek hiç yemem tatlı abur cubur u bırakınca gerisi gelicek inşallah 10 kilo verdiyse m bir 10 kilo daha niye veremiyim değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…