Evet canım. Ben zaten az kilo almıştim. Doktorum suyun fazla demişti. Bebekle su gidince bir anda zayıflamıştim.ama aaahhh aaahhh kıymetini bilemedim.şimdi de uğraşıyorum zayıflamak için. Ahh kafam Ahh. Tutaydım boğazımı şimdi inceciktimHastanedenneve geldiginde nasil 12 kilo mu farketti masallah ya 6-7 normalde bunu ilk defa duydum
Kızlar uğraşmayın benim rakibem le. Haftaya yarış var. Utandiracak sizi Y yagmur7968 .Çok güzel kilolar vericez birlikte.Budaha ne ki ben bunu gayretten saymiyorum o degilde seni ne yapicaz joleya nereye kadar gitcek boyle bi al bi ver olmuyo ama hep basliycam diyon ertesi gun olmadan dayanamadim dagittim diyosun biz senden baska seyler bekliyoru seni seviyoru inaniyoruz biraz daha dikkat bence seni ne gaza getircek bilmiyorum ki soyle yapalim mi 2 hafta haftada en az 500 gr toplamda en az 1 kilo vermezsen grupca biseye karar verelim mesela bu gruptan 1 haftaligina ayrilma bizimle iletisme gecmeme ve ayrildigin haftadada en az 500 gr kayipla gelememen halinde bunu 2 haftaya uzatma ve miktari 2 katina cikartma olabilir mesela ne diyosun?
Yine de iyisiniz bence cok kafaya takmayin ya biz napalim daha dogrusu ben daha ilk cocukta 91 kiloyla dogum yaptik 1 gr veremedim daha yeni gidiyor benim esim boyuya ayni kiloda mesela azcik kilo alinca kilobvermem lazim diyo ben de ya ben napim intihar mi edeyim diyorum benim biyuma gore 30 kilo fazlam var cunkuEvet canım. Ben zaten az kilo almıştim. Doktorum suyun fazla demişti. Bebekle su gidince bir anda zayıflamıştim.ama aaahhh aaahhh kıymetini bilemedim.şimdi de uğraşıyorum zayıflamak için. Ahh kafam Ahh. Tutaydım boğazımı şimdi inceciktim
Insallah biz derman olamadik bari sen yardim et basarabilirsen ne alaKızlar uğraşmayın benim rakibem le. Haftaya yarış var. Utandiracak sizi Y yagmur7968 .Çok güzel kilolar vericez birlikte.
Aynen benim de benzerdi canım. 19 kilo aldım.doğuma girerken 85 dim. 5 gün sonra tartılabildim 83 düm ki oğlum 3660 doğdu. 9 ay sonra 79 dum işte. Yani 19 kilodan sadece 6 kilo gitmişti. Şimdi diyet+spor ile 8 verdim biliyorsun. Kaldı 5 :)Ben de analamadigim bi konu var hastaneden ciktigimda 3 kilo farketmisti ee zaten bebis 3 kiloydu bu birikincisi 1 hafta ocinde 3 kilo gitti ama geri geldi asiri yemememe ragmen ...ben bide su emzirirkwn kendiliginden kilo verenlere hayranim yaa 25-30 kilo aliyo 2 ayda sadece emzirerek 20 kilosunu veriyo 5 - 10 kiloyu da vermek icin ugrasiyo nie bende boulyle bise olmadi hayret ediyorum bi gram gitmedi ya anca kasimdan buyana veriyorum iste o da dikkat ederk ve spor yaparsam anlamadim cok garip ? Metabolizma galiba ama bigun olsa benim yararima calismadi su metabolizma hee acaba o kilo verenler diyet yapip veriyoda bize mi yalan soyluyo acep ?
Canım ben bi kaçamak yaptım lazanya yedim. Gerçekten hiç doymadım. Makarna yasaktı keşke yemeseydimKizlar aksam yemegini yedik bu saaten sonra bisey yemezsem benden alasi yokinsallah...
Olsun bakalim sen yakarsin uzulme sana helal olsun ...Canım ben bi kaçamak yaptım lazanya yedim. Gerçekten hiç doymadım. Makarna yasaktı keşke yemeseydim
Son 3 kilon icin mi aramiza katilmak istiyosun bence hic yapma paylasimda bulun yetr bence bu bize haksizlik olurKizlar merhaba
Bende artik buraya yazmak istiyorum
Ben 57 ile hamile kaldim ve 77 ile doguma girdim. 1 hafta sinra 68 dim ama kilomu koruyamayim 72 ye kadar ciktim.
Sonra diyetle 58 e kadar indim. Son 3 kilom kaldi ama kilo vermem zirlasti iyice. Diyetisyenim 1.5 ayda verirain kalan kilosu sonra korumaya geceriz dedi. Kizim 14 aylik bu arada
Ayni ben dicem ama senin gibi veremedim kiAynen benim de benzerdi canım. 19 kilo aldım.doğuma girerken 85 dim. 5 gün sonra tartılabildim 83 düm ki oğlum 3660 doğdu. 9 ay sonra 79 dum işte. Yani 19 kilodan sadece 6 kilo gitmişti. Şimdi diyet+spor ile 8 verdim biliyorsun. Kaldı 5 :)
Canım fena fikir değil ama şimdilik almıyim :)) bu hafta yarışa giriyorum geçen senede böyle birebir yapmıştım yarış çok daha iyi motiveydim bakalım deneyelim olmazsa bakarız bir çaresineBudaha ne ki ben bunu gayretten saymiyorum o degilde seni ne yapicaz joleya nereye kadar gitcek boyle bi al bi ver olmuyo ama hep basliycam diyon ertesi gun olmadan dayanamadim dagittim diyosun biz senden baska seyler bekliyoru seni seviyoru inaniyoruz biraz daha dikkat bence seni ne gaza getircek bilmiyorum ki soyle yapalim mi 2 hafta haftada en az 500 gr toplamda en az 1 kilo vermezsen grupca biseye karar verelim mesela bu gruptan 1 haftaligina ayrilma bizimle iletisme gecmeme ve ayrildigin haftadada en az 500 gr kayipla gelememen halinde bunu 2 haftaya uzatma ve miktari 2 katina cikartma olabilir mesela ne diyosun?
Ben katılıyorum. Yanlış anlamayın ama ben ideal kiloma 5 kilo kaldı diye kendimi mahçup hissediyorum. Bu saatten sonrası şımarıklık olur gibi geliyor o yüzden ben katılıyorum fikrine.Gerci marlin
Ayni ben dicem ama senin gibi veremedim kibence bu saatten sonra 60 kilo ve altini gruba almayalim ama bizimle paylasimda bulunsun listeye girmesin bize haksizlik oluyo ya ben tabloda 80 lerdeken 50 li rakami gorunce moralim bozuluyo kizlar nedersiniz ? Sartlara yazayim mi bu saate sonra diyorum yanlis anlasilmasin marlin18 ve sarfansari adli arkadasimizin disinda yeni aramiza katilmak isteyenler icin diyorum...
He şöyle güven tazeliyim birazKızlar uğraşmayın benim rakibem le. Haftaya yarış var. Utandiracak sizi Y yagmur7968 .Çok güzel kilolar vericez birlikte.
Çok teşekkürler canımIyi bari gecmis olsun duzenli kullan sifa olsun insallah
Çok gaza geldim çokBuzdolabini ve mutfağı kitlemesi lazim onun
Yapmam şart oldu yahuBende bosuna umitlenmeyim diyorum joleya pek yapamaz gibi geliyo ...
Valla olsun artik daha ne diyimYapmam şart oldu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?