- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Katılıyorum canımKizlar mesaji yazmistim bidaha yazmiyim bu gunden sonra 60 kilo dahil ve altinda kilosu olanlari almayalim paylasimda bulunabilirler ama listeye girmesinler marlin ve sarfansari haric ne diyisunuz sartlara yazacagim cunku
Bizi alın kız gruba.cingar çıkarırım yoksaGerci marlin
Ayni ben dicem ama senin gibi veremedim kibence bu saatten sonra 60 kilo ve altini gruba almayalim ama bizimle paylasimda bulunsun listeye girmesin bize haksizlik oluyo ya ben tabloda 80 lerdeken 50 li rakami gorunce moralim bozuluyo kizlar nedersiniz ? Sartlara yazayim mi bu saate sonra diyorum yanlis anlasilmasin marlin18 ve sarfansari adli arkadasimizin disinda yeni aramiza katilmak isteyenler icin diyorum...
10 kilo vermissin canım hic az degil.kendinle grup duy bence.biraz daha sabir ve azimle kalan 10 kiloda gidecek hiç üzülme. Motiveni yüksek tutKızlar joleya aşağı joleya yukarı bugün sizi çok yordum gibimerak etmeyin bugün en azından bir başlangıç yaptım beyaz leblebi fındık ceviz bol sebze aldım çıkıp fırsat bulsam karatayıda okumak istiyorum yanlşlarımı düzeltmeye çalışıcam karemelliminde dediği gibi bir yerde yanlış yapıyorum aşırı yemiyor aslında ekmek hiç yemem tatlı abur cubur u bırakınca gerisi gelicek inşallah 10 kilo verdiyse m bir 10 kilo daha niye veremiyim değilmi
Yeterli oldu mu demisinde ben Leslie ile ilgili bi şey demedim ki canım. . Yoksa dedim de benim mi haberim olmadı :)) yeterli amaInsallah davetteydim bugun kacirmadim haddimi bildim aferin banacicisko ben leslie 3 fast mil yapiyorum bu hizli biraz cesitleri var leslie 1 mil ,2 mil,3 mil,3 fast mil,4 mil ,5 mil en son bes fast mil var sanirim ben hep 3 fast mil yapiyorum cok eglenceli ve ter attiriyo 45 dakka sorasinda bel hareketi yapiyorum saga sola egilerek 100 kere sonra karin hareketi bisiklet cevirme 15 dk da o suruyo 1 saate isim bitiyo ben bide hep netten yapmiyorum onu o indirdim tvye takiyorum usb yi ordan yapiyorum ..yeterli oldumu bu cevap acaba? Karamelcim destegin iicn tesekkur ederim yine insallah bu hafta birinci ben olurum 3 nisan da artik hedefim olan 79 u gormek istiyorum kendime gelmek icin enerjimi toplamak icin...
Gunaydin benim biebirinden guzl birbirinden azimli birbirinden hirsli annelerim .. Ortalik bayagi kizismisa benziyor hedefe 2 hafta kaldi bende kendimi sey gibi sandim sinava onceki gun calisan ogrenci tipi vardir yaSayfalarâ yetisemedim hic boyle olmazdi guzel guzel devam boyle aramiza yeni katilanlar da renk oluyo bizee ben seviyorum hem farklilik katiyolar hem de hirs )
Valla o kadar emin olma ben bu hafta sıfır ekmek sıfır tatlı bi hafta geçiricem iddialıyım yani 3 nisan hedefin süper valla du bakalım yarış iyice kızıştı :))Evveet bu mesajim tum leslie yapmami ozleyenlere gelsin ....mislisse icin leslie zamani .. karamel seviyorum seni oyle bi gaz verdin ki insallah sonmemtubi gecicem seni bu hafta cekilin yoldan mislisse birinci olacak
Ayyyy duygularıma tercüman oldun inanki:)))Budaha ne ki ben bunu gayretten saymiyorum o degilde seni ne yapicaz joleya nereye kadar gitcek boyle bi al bi ver olmuyo ama hep basliycam diyon ertesi gun olmadan dayanamadim dagittim diyosun biz senden baska seyler bekliyoru seni seviyoru inaniyoruz biraz daha dikkat bence seni ne gaza getircek bilmiyorum ki soyle yapalim mi 2 hafta haftada en az 500 gr toplamda en az 1 kilo vermezsen grupca biseye karar verelim mesela bu gruptan 1 haftaligina ayrilma bizimle iletisme gecmeme ve ayrildigin haftadada en az 500 gr kayipla gelememen halinde bunu 2 haftaya uzatma ve miktari 2 katina cikartma olabilir mesela ne diyosun?
Valla çok katılıyorum ya bide gayet makul bi kiloda oldukları için verilen rakamlarda düşük oluyor öyle olunca da hiç rekabet ortamı oluşmuyorKizlar mesaji yazmistim bidaha yazmiyim bu gunden sonra 60 kilo dahil ve altinda kilosu olanlari almayalim paylasimda bulunabilirler ama listeye girmesinler marlin ve sarfansari haric ne diyisunuz sartlara yazacagim cunku
Erimiştir kız 2.5. saat iyi yürümüşsünKızlar ben bugün cisssss yedim.malum benim kızın doğum günü nü kutladık arkadaşlarıyla. Ama 2 buçuk saat yürüdum
Valla hiç internetten takip etmediğim için bilmiyorum kolestrol işini. Ama benim yaptığım tam karatay da sayılmaz. Onun yasaklarını yapmamaya çalışıyorum. Ama bazen protein yerine sebze ağırlıklı besleniyorum. Ara öğün olmaması ve akşam 6 dan sonra yememek bir de tatlı, unlu vs olmaması kilo verdiriyor. Tabi bir de spor.karamellim06 bu hafta sende durum ne Kararaycılar hep Yüksek kolesterol den şikayetçi sende de oluştumu Böyle bişey
Ya zaten sen aburcuburu biraksan yeter ben de oyleydim canim inan bana isteyince birakiliyor onu burakmak diyetin basarisini %95 etkiliyor bence ben ilk basta knu birakarak verdim zaten ...Kızlar joleya aşağı joleya yukarı bugün sizi çok yordum gibimerak etmeyin bugün en azından bir başlangıç yaptım beyaz leblebi fındık ceviz bol sebze aldım çıkıp fırsat bulsam karatayıda okumak istiyorum yanlşlarımı düzeltmeye çalışıcam karemelliminde dediği gibi bir yerde yanlış yapıyorum aşırı yemiyor aslında ekmek hiç yemem tatlı abur cubur u bırakınca gerisi gelicek inşallah 10 kilo verdiyse m bir 10 kilo daha niye veremiyim değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?