Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bizi alın kız gruba.cingar çıkarırım yoksa

10 kilo vermissin canım hic az degil.kendinle grup duy bence.biraz daha sabir ve azimle kalan 10 kiloda gidecek hiç üzülme. Motiveni yüksek tut

Yeterli oldu mu demisinde ben Leslie ile ilgili bi şey demedim ki canım. . Yoksa dedim de benim mi haberim olmadı :)) yeterli ama

Evveet bu mesajim tum leslie yapmami ozleyenlere gelsin ....mislisse icin leslie zamani .. karamel seviyorum seni oyle bi gaz verdin ki insallah sonmem tubi gecicem seni bu hafta cekilin yoldan mislisse birinci olacak
Valla o kadar emin olma ben bu hafta sıfır ekmek sıfır tatlı bi hafta geçiricem iddialıyım yani 3 nisan hedefin süper valla du bakalım yarış iyice kızıştı :))

Ayyyy duygularıma tercüman oldun inanki:)))
Kizlar mesaji yazmistim bidaha yazmiyim bu gunden sonra 60 kilo dahil ve altinda kilosu olanlari almayalim paylasimda bulunabilirler ama listeye girmesinler marlin ve sarfansari haric ne diyisunuz sartlara yazacagim cunku
Valla çok katılıyorum ya bide gayet makul bi kiloda oldukları için verilen rakamlarda düşük oluyor öyle olunca da hiç rekabet ortamı oluşmuyor

Kızlar internet sorununu bir türlü halledemedim bugun de diyet adına çok guzel bir gündü sıfır kaçamak standart 1 saat yürüyüşümü yaptım hafif hissediyorum pazara kadr kesinlikle tartıya çıkmıycam ama durum o ki bu hafta ekstrada bi çaba göstermem gerekiyor sanırım ne yapabilirim fikri olan varmı

Ben hala ayaktayım başım dönmeye devam ediyor anlzmadım bütün gün iyiydim yastığa başımı koydum başladı bide ses dinliyorum sürekli manyak hırsız beni tedirgin etti .turuncu pijama yazmadı sanırım oğlu hastaydı noldu acaba yazdıda benmi görmdim

Y yagmur7968 Turuncupijama yazmadı sanırım ama dün mesajlaştık. Ilk üç gün yüksek ateş olur ya devam ediyormuş oğluşunda. Halsizmiş tabi iştah da yok. Allah şifa versin kuzucuğa.
karamellim06 bu hafta sende durum ne Kararaycılar hep Yüksek kolesterol den şikayetçi sende de oluştumu Böyle bişey
Valla hiç internetten takip etmediğim için bilmiyorum kolestrol işini. Ama benim yaptığım tam karatay da sayılmaz. Onun yasaklarını yapmamaya çalışıyorum. Ama bazen protein yerine sebze ağırlıklı besleniyorum. Ara öğün olmaması ve akşam 6 dan sonra yememek bir de tatlı, unlu vs olmaması kilo verdiriyor. Tabi bir de spor.
Kaçamak konusu motivasyon düşünüyor katılıyorum ama sanki yazmasam yalan söylüyormuş sizi aldatıyormuş gibi hissederim diye söylüyorum. Çok dürüstümdür :)
tubi_klc seni de iddalı görüyorum yapılması gerekenleri yapıyorsun umarım pazara güzel haberler alırız senden :)
M marlin cıngara gerek yok:) sen çok güzel kilo vermişsin bence tecrübelerini bizimle paylaşıp bize yardımcı olabilirsin. Bu grup için yararlı olacaksın bence

Ya zaten sen aburcuburu biraksan yeter ben de oyleydim canim inan bana isteyince birakiliyor onu burakmak diyetin basarisini %95 etkiliyor bence ben ilk basta knu birakarak verdim zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…