Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım sen moralini bozma lütfen. Arkadaşların seni üzmek istemedi bence.hirslanirsin diye düşündüler herhalde.sen Motiven yüksek tut.pazartesi yarış başlıyor ona göre. Bende bu ay hiç kilo veremedim nerdeyse.ama haftaya kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah beraberce

Kizlar hayirdir sizlerdemi darildiniz bana yoksa neden kimse bisey yazmiyo
Canım ben grubumuza sonradan katıldım. Aranizda Baştan beri olan seyler varmi bilmiyorum.eminim kötü niyetle söylemedin. Arkadaşını hirslandirmak için yaptın belki.herkesin takıldığı zamanlar olabilir.bende bu ay hiç kilo veremedim.kaçamaklarim çok oldu ne yalan söyleyeyim boğazımı tutamadım. yanlış anlama sakın naçizane benim fikrim; sanki biraz ağır oldu gibi.şahsen bende üzülürdüm böyle bir durumda.

Yoo hayir boyle bise ilk defa oluyo biz joleyaya takiliriz yani kendisi daha iyi bilir bence o dun onu hirslandirmak icin bi mesaj atmistim onu baz alarak beni gruptan cikarmak istiyosun dedi halbuki hic oyle bi dusuncemde yok zaten yetkimde ...benim amacim biraz gayretlendirmekti aslinda basardim ama kirdim galiba bende kirildim...

Ikinizde Birbirinizi yanlis anladiniz aslında. İkinizin amacı da birbirinizi kırmak değildi bence

Kizlar hepinize iyi geceler
Yarın yeni bir gün.bütün tatsizliklari unutup grup olarak yeniden güzel bir başlangıç yapalım.
Pek sanmiyorum bugece uyuyamam stresten boyle bi huyum var birini kirdigimi dusundugum zaman midem agrir genelde ayni simdiki gibi cunku biz burda gercekten guzel arkadaslik kurmustuk boyle olursa once ben giderim zaten yanlis anlasilma ortaminda durmak istemem cok uzgunum cok ...

Canım sabah ola hayrola.yat uyu dinlen.yarın sakın kafayla düşünürsün.şuan yapacak birşey de yok zaten

Canım kendin de söylüyorsun bak ""yanlış anlasilma"""en kısa zamanda herşey tatlıya bağlanır.

@JoleYa cim seni anlıyorum canım üzüldün.ama arkadaşın seni kırmak istememiş. Belki seni gaza getirip motıve etmek istedi kendince.ne olur yarin don aramıza bu tatsızlık bitsin bizde yarışimiza konsantre olalim.hadi bakalım kim yenecekkkk

Tekrar bi götürseniz doktora. Yani ishal için de bir ilaç verir belki. Yavrum benim iyice halsiz düşmüştür. Allah şifa versin
Yarın gideceğiz sabahtan. Doktor 24 saatte 6 kere olursa diye söyledi. 6 yi geçti ama gece acile götürmek istemiyorum başka başka insanlarla muhatap olurken çözüme ulaşamıyoruz bir türlü. Her doktor başka söylüyor biliyorsun..
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin

Canim ya gecmis olsun allah acil sifalar versin insallah...

Teşekkürler arkadaşlar...

Mislisse @JoleYa
Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş bence aranızda. Yazarak anlastigimiz için bazen böyle tatsizliklar olabilir.
Ben ikinizi de kimseyi bile isteye kirmayacaginizi bilecek kadar iyi tanıdığımı düşünüyorum.

Lütfen gözyaşı, kızgınlık, kırgınlık bize yakışmaz :)
Nazar mi değdi noldu bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…