Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım ben çok yürüdum. Hergün yağmur kar soğuk demeden.en az 2 saat.bazen 3 bazen de 4 saatek yürüdüğüm günler oldu.tabi Yediklerimi de çok dikkat ettim
O kadar saat nasıl yürüyorsun? Ben en fazla iki saat yürüdüm. Genelde 1 saat yürüyebiliyorum. Peki düz yerde mi yürüyorsun yoksa rastgele mi? Belki ben de yavaş yavaş arttırım. Altı üstü bir aydır yürüyorum sonuçta.

karamel canım ya sana zahmet vaktin olunca araştırır mısın bi zahmet mekik çekmekten başka göbeği eritmenin yolu varmı, bacaklarım 40 bedene giriyor ama maşallah göbek hala 44
Ben araştırmıştım aynı sorun bende de var. Bölgesel zayıflama diye bir şey olmadığı kanaatine vardım. Yani mesela mekik yağ eritiyor ama dolayı olarak. Yağların altındaki kasları çalıştırıyo ve az az yağları dolaylı olarak etkiliyor. Ama kilo verdikten sonra sarkmayı engellemek için mekik çekebilirsin. En iyi karın egzersiz i mekik.
Sonuç olarak yürüyüş, koşu, Bisiklet binme, yüzme gibi aktiviteler göbek eritiyor ama en son basen ve göbek eriyor. O yüzden yürüyüş yapıp genel bi zayıflamada göbeğin de eridiğini göreceksin. Ama sarkma olursa o zaman mekik gerekli olur.yani göbeğini eritmek için sadece yürü

kızlar tubiden haber var mı yoksa ben mi yazılanları kaçırıyorum hiçbirşey yazmıyor galiba
Aha benim gibi biri daha tubiyi gozardi etmissin sanirim tubinin resmine tikla profiline gir orda gozardi et butonu var o isaretlimi ona bak bende turuncuyu gozardi etmistim bi ara hatta kilo bildiirmi yaptigi halde gormedim diyorumki turuncu giriyor mu evet bide onun mesajina cevap veriyolar onu bile gormuyorum dusun yani

Yemiştim aslında Başım hla ara ara dönüyor miğdemde bulanıyo çok güçsüzüm bugün miğdemi miüşüt tüm bilemedim
Yine yedin dimi yok yok bence sen bizim gibi pisman degilsin istedigini az cok giyebiliyosun bence benim gibi 44- 46 beden giyseydin istedigin sey ustune yakismasaydi magazada sanki 100 kg gibi onlarda buyuk bedenemiz yok deselerdi sanada onlari yemezdin emin ol sen suan 40 beden giyiyosun her 5 kilo 1 beden demek benim 40 beden giymem icin 20 kg vermem lazim dusunebiliyomusun 20 kg ? Sen bi 38 bedene dusmek icin bile fedakarlik gosteremiyosun artik dost aci soyler dicem kusura bakma yani joleya bak burdaki herkes ne icin cabaliyo hem caba gosteriyoruz hem buraya girmek icin zaman harcuyoruz coluk cocuk ev isi olmasina ragmen artik bak cocuk gibi olma aramizda bi sensin hetgun baslayip gun bitmeden yedigine pisman olup ettesi gun boyle olmiycak diyen anlatabiliyomuyum ?bak biz senin icin herseyi yapiyoruz artik srndr bizim icin bisey yap nerdeyse 3 ay oldu kilo vermek istiyosan eger devam et yok ben yapamiycam diyosan seni listeden cikartayim bizle yinr sohbete devam et olur mu? Karar ver artik ...

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Almanya da yaşıyorum canim
Ne guzel normal de buralimiydin gurbete mi gittiniz yoksa orda mi dogup buyudunuz? Birde marlin soyle yapalim mi senin de cok bi kilon yok bizimle paylasimda bulun senide listeye yazmayayim cok bi kilon yok bize gore ama seni sevdik sadece listeye almayalim yine paylasimda bulun destek oluruz sana merak etme ne diyosun ? Zaten vermen gereken 5 kilo falan diyosun

Olur canım. Sizin için ne uygun sa öyle olsun.ben grubumuza sonradan geldim.kararlarının saygı duyarım

Yürüyüş yolu var oturduğum yere yakın orda yürüyorum .yürüyüş yolu düz ama.oraya gidene kadar biraz tepe yolun var.orayı çıkmak ter içinde bırakıyor beni

Evlenerek geldim canım. 14 sene oldu.burali sayilirik artii

Bugün de 8 km yürüdüm ama parça parça. Öğlen Kereviz,Brüksel lahanası karışımı 4 kaşık, bulgur pilavı 4 kaşık, melemen 4 kaşık. Bir kase de yoğurt. Akşam da balık, salata planlıyorum. Yeşil çay günde bir fincan içiyorum. Limonlu suyu arttırcam biraz.
Bu hafta maşallah herkes çok hırslı ve iddalı. marlin18 bence grupta paylaşımda bulunmak önemli olan. Yani benim için farketmez. Burdaki arladaşların paylaşımları değerli.

Herkese merhaba arkadaşlar, yığınla mesaj var ama hepsini okumaya vaktim yok :) malesef iyilesemedi bizim küçük. Bir de kusma,ishal eklendi. Ateşi dusmedigi için bir kaç gündür neredeyse hiç uyumadim. Bugün de anneme geldim artık. Biraz benim de dinlenmem lazım diye.
Bir iki gün kalırım, çocuk toparlar, ben dinlenirim döneriz inşallah evimize.
Dışarıda kalmayi pek sevmiyorum anne evi bile olsa. Çocuğun yatağı, mama sandalyesi her şey lazim oluyor ister istemez. Gerçi yavrum kaç gündür yemek yemiyor yediğini de kusuyor.

Tekrar bi götürseniz doktora. Yani ishal için de bir ilaç verir belki. Yavrum benim iyice halsiz düşmüştür. Allah şifa versin

Bence yürüyüşünde menünde cokguzel.gayet dengeli yemişsin

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin

sanırım senin amacın beni takımdan çıkarmak kaptan takımda yerinde sayan bir ben değilim mesela aynı kiloda olduğm turuncu bir al bir ver yapıyor oda ben deki tek sorun ne biliyomusun dürüstçe bir dilimde olsa sorulunca yazıyorum herkes mutlaka yapıyo ama yazmıyo .dün akşam 200 ip atlamıştım bugün bir iki dilim kaçamağa rağmen bir kiloya yakın vermişim ben zaten 10kiloyuda tatlımı keserek vermedim anlatabildimmi belkide hrekete fırsat bulamadığım için zorlaşıyor.ayrıca pişman da değilim keşke hergün 3 dilim tatlı yesem o kırmızı yüzde siz onaylamıyosunuz ya o yüzden koydum. bende şu an 40 42 giyiyorum beden bedeni tutmuyor mayıstan önce vereceğime yüzde yüz eminim Allahın izni ile çünkü kendimi tanıyorum son anda iş yaparım biraz ama kesin yaparım o göt göbekle o düğüne gitmem .dün kendi kendime karar almştm kaçamak asla yazmıcaktım ve bugün dediğim gibi aldğmın bir kiloya yakınnı verdim bile yarışa başlıcak olmamda beni ayrı heyecanlandırmıştı inan bütün motivemi kırdın. kendin bilirsin artık gözüne bir ben batıyosam çıkarım guruptan .ki aylardır keyfimce yazmıyorum ben mutlaka yazmam gerek die gerekirse işlerimi bıraktığım oluyor çok üzüldüm gerçekten.

Evet ama bi 5 kilosu varmis vermesi gereken zaten 58 kilo ben sevdim kendisini ama listede olmasin sadece paylasimda bulunabilro ve kendisinden yeni seyler ogrnebilriz...

joleyacim beni tanimamis gibi konusma lutfen neden gozume batasin ki farkindaysan sadece ben degil hepimiz sana takiliyoruz ama sana biraz yuklenildi diye bana patladin sanirim sende ;( ayrica buranin sahibi sizsiniz ben degilim ben kendi basima birseyler yapabilseydim zaten burayi acmazdim ki hatirliyosan uze arkadasimiz (aramizdan ayrildi) ilk sayfaya duzenleme yapamadigi icin gorevi ben devralmak istedim ve ben farkli bi sayfa actim benim amacim seni kirmak degil di kirdiysam ozur dilerim ki birini kirmak en son isteyecegim seydir eger oyle bisey hissettirdiysem once ben cikarim bu gruptan ,,gruptan diyorm cunku bu grubun kaptani ben degilim hepimiziz bunda hemfikir olalim.bunu herzaman soyledim bana kaptan demeyin diye ben sadece tablo hazirliyorum kim ne kadar vermis almis gorebilmek icin...Ben kimsenin kalbini kirmayi sevmem seni kirdiysam ozur dilerim amacim seni kirmak degil bilakis birazdaha gaza getirmekti yanlis anlasildim sanirim ozur dilerim bu soylediklerine ve boyle anlasildigima ben de uzuldum cunku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…