Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bence yapman gerek enleri yapamadığın için diyetisyene ihtiyacın var. Bi düzen sağlar belki diyetisyen.
Sprey şeklinde serum fizyolojik mi sorayım eczaneye yoksa deniz suyu gibi bi şey mi
Ya antibiyotik gerekir derse kullan sonuçta artık gerekli görmedikçe vermiyor doktorlar.
Diyetisyene gidip emek, para verince listeye uyarsın, uyduğun için spor yaparsın, yaptığın için diyete sağdı k kalır ve Kilo verirsin. Yani düzenin olur. Senin eksiğin düzen çünkü

Deniz suyu da olur sprey gibi olan. Bir de böyle tüp tüp olanlar var, resmi ekledim, muhtemelen senin olana yan yatırarak daha kolay olur, bunu öyle yapabilirsin.

Evet haklısın düzen konusunda. Bakalım. Neresi var gidebileceğim.

canım bunlar bahalı serum var aynı işi görüyor 2.5 TL bize dr onu söylemişti biz onu kullanıyoruz

canım bunlar bahalı serum var aynı işi görüyor 2.5 TL bize dr onu söylemişti biz onu kullanıyoruz
Evet açıkçası sadece bunun ağzı bebek burun deliğine uygun ve sıkıp boşaltmak için tüpleri uygun. Yoksa içerik olarak bir şeyi yok. Aynı işi siringayla yapan da var, ama hem ilk kez deneyeceği için hemde bebek olduğu için kullanımı daha kolay. Bu veya benzeri bu şeyle yapmayi öğrenirse sonraki siringayla ve dediğin serumla olur.
Biraz beceri işi, ilk seferde yaparım derse siringa :)

Bunu da damla gibi kullandım daha iyiydi ama sprey tarzı alayım olmadı

Şırıngayla büyük şişedeki serum fizyolojik yaptım daha önce ama midesi bulanıyor. bazı doktorlar şırıngayı boşalt diyor bazıları damlat diyor. Bazı doktor çekme diyor bazısı çek. Kafam karıştı ya

evet canım herkesin uygulaması farklı eğer burnu tıkalıysa çek ama tıkalı değilse günlük olarak yap ama çekme çekince burunları çok tahriş oluyor zaten çok hassaslar küçük kurbişler

Gecmis olsun canim ya senin de dinlenmen lazim tabiki ....

Kuruluk için damlama evet ama temizlemeye yaramıyor. Ben çekmeyi hiç yapmadım açıkçası. O yüzden fikrim yok. Tok karnina yapma, midesi bulanirsa yüzünü yıkar, emzirirsin. Hem burnu açıldığı için daha rahat emer, hem o kötü tat gider

Canim kafani pek karistirmak istemem ama ben soyle yapiyorum dogunca serum fizyoljik almistim hani kucuk siselerde satiliyo ya pahali olan sonra yakin bi arkadasim cam serum sisede serum fizyoljik oldugunu soyledi 4 liraya aldim 1 litre nerdeyse onu siringayla cekip daha onceden aldigim kucuk bos fizyolojik sisenin icine enjekte edipburnunu cekmem gerektiginde burnuna sıkıp cekiyorum

Canim bence sen kendini bizden daha iyi biliyosun sahsen ben diyet kavrami icine giremiyorum bana uygun olan herseyden azar azar yiyip spor yapmak bunu soylemistim herkesin durumu farkli daha once diyetisyenle kilo verdiysen git bence

Evet dun resmini gordum super gorunuyosun karamel masallah diyelim yorum yapaacaktim dun araya biseyler girince olmadi ;(

Cekmenin disinda burun temizleme.yontemi bilmiyorum ben benimkide izin vermiyor ama mecbur yapiyorum elini kolunu tutup ...

Kulagini cekmeyiz de destekleriz seni hergun sorariz yaptin mi ettin mi diye

Tamam canım geçmiş olsun size de. Turuncu oğlu da hasta. Zaten gruptakiler bile sırayla hasta oldular. Biz önemli değiliz de onlar hasta olmasa.
Yatarken bas ucuna yarim sogan koy nefes almasini kolaylastiriyo ben ikisininde yataginin basina koydum odamiz buram buram sogan kokusu içinde ama en azindan hiriltilari kesiliyo burunlari aciliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…