Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kiz bisey ogrenirsen bana da soyle he rakibem enim senden cok vermem gerekiyor

Ama yinede kacamak yaptik demeyelim ismini soylemeyelim degilmi ? Mesela ben biseyi kacirdim diyince ismini soyleyince aklinda olmayanin aklina sokuyorum herkes icin gecerli senin ve burdaki jerkesin durust olduguna inaniyorum zaten bu belli ama yinede soylemedek iyi olur tartidaki duruma gore pazar gunu soyleriz biraz kacamak oldu adini soylemeden ciklota tatli tuzlu hamurisi diye p.tesi adini bile anmayiz olurmu ?

Kızlar günlük menü paylaşımı yapsak nasıl olur.yazmaya utanır da çok yemeyiz belki
Olabilir aslinda da firsati bulup yazsak mi acep ? Bu fikir oncedende geldi ama coljk cocuk firsat bulup yazabilirmiyiz isteyen yazsin seklindeydi mecburi olmasin diye ama yinede sunabiliriz yine ne diyosunuz kizlar ?

Gunayydin guzel annelerim...bugun dikkat etmeye ve leslieye devam insallaah bakalim pazar gunu ne olacak ?

Figenadada aramizdan sessizce ayrildi bence telefonu tamire vermisti sanirim oyle degilmi ? Bu kadar uzun surebilirmi sizce tamir? Diye mesaj yazdim figenada ozel mesaj atmis hesabinda sorun ciktigi icin farkli bi rumuzla acmis artik aramizda olnayacagini gecen hafta farkli bi grupta basladigini soylemis bilgi vereyim dedim

Son düzenleme:
Olabilir aslinda da firsati bulup yazsak mi acep ? Bu fikir oncedende geldi ama coljk cocuk firsat bulup yazabilirmiyiz isteyen yazsin seklindeydi mecburi olmasin diye ama yinede sunabiliriz yine ne diyosunuz kizlar ?
Fırsat buldukça yazalım o zaman. Mecburi olmasın ben bazen iki arada bi derede zar zor yazıyorum. Ama fırsat buldukça paylaşırım. Birbirimize sağlıklı menüler hakkında fikir vermiş oluruz. Hatta sağlıklı şeyleri fotoğraflarız fırsat buldukça

Canım ben çok yürüdum. Hergün yağmur kar soğuk demeden.en az 2 saat.bazen 3 bazen de 4 saatek yürüdüğüm günler oldu.tabi Yediklerimi de çok dikkat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…