Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Mislisse canım dün yazasım gelmedi açıkçası sabah helallik alırım tüm arkadaşlardan diye düşünmüştüm yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum evet biraz ağır yazdın ve çok kırıldım ama iyi niyetle yazdığını anladım ve beni tanıyorsun artık az çok şaka kaldırabilirim ama herkes için geçerli olmayan cezaları bana sunman yanlış oldu.ama iyi niyetle gaza getirmek için yazdığını anladım .sende hakkını helal et gözyaşı dökmüşsün tüm arkadaşlarada teşekkür ederim hepinizi çok seviyorumhee yazdımya baştada gitsemde sessiz gitmezdim birbirimizi görmesekte zaman ayırdık kul hakkıdır saygıdır diye düşünüyorum. neyse burdayım yani bakalım bu gaz işe yaricakmı

Cok sevindim beni anladigina kendimi anlatabildigime rahatladim moralim duzeldi buarada herkes icin gecerli olmayan ceza derken kilo veremeyince ara verme olayini zaten gundeme getirmistik ama kabul gormemisti teklifimde de gercekciydim sirf senin kilo vermen icin farkindaysan neyse uzatmayalim sen beni ben seni anladigima gore sorun yok ortada ben kimseyi kiramam boyle bi yapim yok sadece aciksozluyum icimde tutamiyorum hepsi bu .... bidaha bu sayfada boyle bi durum yasamak istemiyorum gercekten psikolojik olarak kotu oluyorum nerdeyse ben ayrilcaktim gruptan bizler arkadasiz bi arada cicisko alinmisti hatirlarsan onuda ikna edene kadar ne cektik Birdaha boyle birseyi olmamasi umidiyle hadi gel sarilalim

Aynen canım ben de aynısını yaptım hatta 2.5 ml şırınganın tamamını boşaltıyordum. Sonra başka doktor öyle yapma 2 damla deniz suyu damlat dedi.
Doktora gittik peditus ve prospan verdi. Serum fizyolojik 2 şey damla günde üç defa yap dedi.çekme dedi. Açılmıyor dedim yapacak bir şey yok dedi. Diğer Burun spreyleri gelişmekte olduğu için zararlı dedi.
Evet dun resmini gordum super gorunuyosun karamel masallah diyelim yorum yapaacaktim dun araya biseyler girince olmadi ;(
Teşekkür ederim canım. Ya ben de bu halime bayıldım :) emeklerimin karşılığı bu. Ya 9 kilo ne kadar iri yarı gösteriyordu beni. Şimdi az kaldı hedefime çok mutluyum. Eşim burda değil ya foto attım iyi ki benimle evlenmişsin güzel eşim dedi :) çok mutlu oldum:)) beğenilmek çok güzel. Işte bu yüzden de zayıflamalıyız.
Yatarken bas ucuna yarim sogan koy nefes almasini kolaylastiriyo ben ikisininde yataginin basina koydum odamiz buram buram sogan kokusu içinde ama en azindan hiriltilari kesiliyo burunlari aciliyo
Aynen canım annem de söyledi dün koydum soğan. Varsın koksun kuzum iyi olsun da. Yine de tıkalıydı burnu ama belki faydası olur

Çok sevindim orta yolu bulmanıza.
Kızlar kaçamak isimlerini yazmayalım ve Mislisse dediği gibi pazar günü az kaçamak çok kaçamak gibi belirtiriz hem motivasyon için hem de canımız çekmesin.

Kizlar bugun cok guzel bi rakam gordum tartida soylemiycem ama insallah boyle devam eder pazara kadar
Ayyy ben tartılmıyorum ne oldu bi fikrim yok:) çok merak ettim seni. Bugün Leslie yaptın mı. Dün çarşıda yürümüştün galiba.hadi bakalım birinci olmanı bekliyorum
tubi_klc nedenlerdesin ne yapıyorsun

6 km yürüdüm. Sabah karatay kahvaltısı yalnız lavaş da yedim çok az. Öğlen Brüksel lahanası zeytinyağlı, yoğurt ve tarhana çorbası içtim. Çok acıktım ya akşama ne yesem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…