Sogani ilk defa duydum denemk lazimYatarken bas ucuna yarim sogan koy nefes almasini kolaylastiriyo ben ikisininde yataginin basina koydum odamiz buram buram sogan kokusu içinde ama en azindan hiriltilari kesiliyo burunlari aciliyo
Oğlumun alerjik bi yapısı var canm 2 senedir neler çektim ogrenmedigim yöntem kalmadi nerdeyse :) çünkü sık sık burnu tikanirSogani ilk defa duydum denemk lazim
Cok sevindim beni anladigina kendimi anlatabildigime rahatladim moralim duzeldiMislisse canım dün yazasım gelmedi açıkçası sabah helallik alırım tüm arkadaşlardan diye düşünmüştüm yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum evet biraz ağır yazdın ve çok kırıldım ama iyi niyetle yazdığını anladım ve beni tanıyorsun artık az çok şaka kaldırabilirim ama herkes için geçerli olmayan cezaları bana sunman yanlış oldu.ama iyi niyetle gaza getirmek için yazdığını anladım .sende hakkını helal et gözyaşı dökmüşsüntüm arkadaşlarada teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum hee yazdımya baştada gitsemde sessiz gitmezdim birbirimizi görmesekte zaman ayırdık kul hakkıdır saygıdır diye düşünüyorum. neyse burdayım yani bakalım bu gaz işe yaricakmı
Ooo merak uyandırmak böyle oluyor demekKizlar bugun cok guzel bi rakam gordum tartida soylemiycem ama insallah boyle devam eder pazara kadar
canım akşam ararım ben vapsap da aktif değil kaç gündür inşallah önemli birşey yoktur . telefondan giuriyorsa belki telefonu bozulmuştur.Tubi nerdesin kiz?
canım inşallah söyleme nazar değmesinKizlar bugun cok guzel bi rakam gordum tartida soylemiycem ama insallah boyle devam eder pazara kadar
Aynen canım ben de aynısını yaptım hatta 2.5 ml şırınganın tamamını boşaltıyordum. Sonra başka doktor öyle yapma 2 damla deniz suyu damlat dedi.Canim kafani pek karistirmak istemem ama ben soyle yapiyorum dogunca serum fizyoljik almistim hani kucuk siselerde satiliyo ya pahali olan sonra yakin bi arkadasim cam serum sisede serum fizyoljik oldugunu soyledi 4 liraya aldim 1 litre nerdeyse onu siringayla cekip daha onceden aldigim kucuk bos fizyolojik sisenin icine enjekte edipburnunu cekmem gerektiginde burnuna sıkıp cekiyorum
Teşekkür ederim canım. Ya ben de bu halime bayıldım :) emeklerimin karşılığı bu. Ya 9 kilo ne kadar iri yarı gösteriyordu beni. Şimdi az kaldı hedefime çok mutluyum. Eşim burda değil ya foto attım iyi ki benimle evlenmişsin güzel eşim dedi :) çok mutlu oldum:)) beğenilmek çok güzel. Işte bu yüzden de zayıflamalıyız.Evet dun resmini gordum super gorunuyosun karamel masallah diyelim yorum yapaacaktim dun araya biseyler girince olmadi ;(
Aynen canım annem de söyledi dün koydum soğan. Varsın koksun kuzum iyi olsun da. Yine de tıkalıydı burnu ama belki faydası olurYatarken bas ucuna yarim sogan koy nefes almasini kolaylastiriyo ben ikisininde yataginin basina koydum odamiz buram buram sogan kokusu içinde ama en azindan hiriltilari kesiliyo burunlari aciliyo
Çok sevindim orta yolu bulmanıza.Mislisse canım dün yazasım gelmedi açıkçası sabah helallik alırım tüm arkadaşlardan diye düşünmüştüm yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum evet biraz ağır yazdın ve çok kırıldım ama iyi niyetle yazdığını anladım ve beni tanıyorsun artık az çok şaka kaldırabilirim ama herkes için geçerli olmayan cezaları bana sunman yanlış oldu.ama iyi niyetle gaza getirmek için yazdığını anladım .sende hakkını helal et gözyaşı dökmüşsüntüm arkadaşlarada teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum hee yazdımya baştada gitsemde sessiz gitmezdim birbirimizi görmesekte zaman ayırdık kul hakkıdır saygıdır diye düşünüyorum. neyse burdayım yani bakalım bu gaz işe yaricakmı
Ayyy ben tartılmıyorum ne oldu bi fikrim yok:) çok merak ettim seni. Bugün Leslie yaptın mı. Dün çarşıda yürümüştün galiba.hadi bakalım birinci olmanı bekliyorumKizlar bugun cok guzel bi rakam gordum tartida soylemiycem ama insallah boyle devam eder pazara kadar
Evet canim ilk zamanlar cok zordu .yapayalnizdim.cocuklar olduktan sonra zaman daha cabuk gecmeye basladi.simdi alistim ama yinede zor gurbet isteZor olmustur senin icin de ama zaman nasilda alistiriyor insani degilmi ...
Aynen devam. Ateş düştüğü için problem yok, ishal artarsa damla verecekmis probiyotik. Bugün biraz daha iyi. En azından 2 3 kaşık bir şey yedi.3nity mesaj göremedim nasıl oldu oğluş doktor ne dedi?
geçmiş olsun yakışıklıyaAynen devam. Ateş düştüğü için problem yok, ishal artarsa damla verecekmis probiyotik. Bugün biraz daha iyi. En azından 2 3 kaşık bir şey yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?