Geçen sene diyetisyene gittiğim dönemde bende Leslie yapiyodum. Diyetisyene söylemistim çok güzel devam et demişti.Aaa ne guzel cok sevindim dr mu onermis lesliyi ? Bu kadin ne kadar meshur oldu ya yeni videolari yokmu acaba?
Evet yuruyus gercekten kilo verdiriyor atkadaslar bide su gercek ki ben kendimden biliyorum gunduz istedigim seyi haftada en azindan 2 kere yesem bile aksam yemeginden sonra bisey yemeyince bide hareket edince bile veriyorum onu cozdum aksam yemiycez yaniBi şeyler yemesi iyi en azından toparlar. Su kaybı olmuştur şimdi onda. Su da bol içir canım.
Bugün doktora gittik canım On aylık olduğu için vermek istemedi o tarz bi şey. Zar ar lı dedi. Peditus ve prospan verdi
Sizin başarınız daha kıymetli olacak benimkinden canım ve aldığınız doyum da kat kat fazla olacak. Yürüyüş yapmışsın en azından.bak spor yapınca veriyorsun tıkır tıkır :)
Ben de istanbul da yalnızım ablam var aramızda 3 saat var ama. Bir tane arkadaşım yok. Çok yalnızım ve nefret ediyorum istanbuldan. Herkes kendi çıkarında hiç güvenilir bir şehir değil.
Teşekkür ederim canım. Ip atlamak bana çok yorucu geliyor en kolay yürüyüş. Tıkır tıkır da kilo verdiriyor valla :)
Teşekkür ederim canım benim düşünmen çok mutlu etti beni. Daha iyiyim. Bugün ne zamandir ilk ke hem Domus hem otobüse bindim. Daha iyiyiz ama hep aklımızda. Sadece günlük hayata devam etmeye çalışıyoruz hala alışveriş merkezleri vs boş.Merhaba Can'larım internetim olmadığı için yazamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz bir suru mesaj vardı okudum hepsını üşenmedenMislisse ve Y yagmur7968 arasında gecen tatsızlık için çok üzüldüm grubun dağılması ihtimali beni çok üZdü her ilerlediğim sayfada bu tatsızlığın düzelmiş olması için dua ettim ve düzeldiğini görünce çok sevindim bidaha hiç yaşanmasın ben hepinize çok alıştım ve asla dağılmamızı istemiyorum karamellim06 Can'ım profil fotoğrafın yakıyor tatlım şahane görünüyorsun gerçekten yüzün bile değişmiş Mislisse Can'ım sende korkutuyorsun beni yoksa 82 yimi gördün kız:))) benim diyet de çok güzel gidiyor pişman olacağım hiç bişey yemedim bugun ki yürüyüşümü de yaptım vicdanım en ortopediğinden çok rahat:)) ipek zeynep çim netim olmadığı için varsana da giremiyorum eşimden girdim 3nity canım senin bebişedr çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız annedemisin hala anneyle Leslie yapmak da müthiş eğlencelidir:)) marlin18 cim sen neler yapıyorsun grubumuzu sevdinmi? figen e de çok üzüldüm keşke gitmeseydi cicisko sen nasılsın Canım psikolojik açıdan Ankara Nasıl hala tehditler önlemler var mı hayat normale döndümü ayyy çenem düştü ama özledim sizi merak ediyorum napıyımö:))
Ya ne zamn donuceksin aktif olarak aramiza peki ? Daha varmi? Bizde ozledik seni beni takip etmeni hirslanmayi yarismayi ...82 olmasada tatminkar bir rakamdi insallah pazarda bi aksilik olmazsa gorurum bu rakamin daha dusugunu seninde devam etmene sevindim bakalim kim birinci olacak?Merhaba Can'larım internetim olmadığı için yazamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz bir suru mesaj vardı okudum hepsını üşenmedenMislisse ve Y yagmur7968 arasında gecen tatsızlık için çok üzüldüm grubun dağılması ihtimali beni çok üZdü her ilerlediğim sayfada bu tatsızlığın düzelmiş olması için dua ettim ve düzeldiğini görünce çok sevindim bidaha hiç yaşanmasın ben hepinize çok alıştım ve asla dağılmamızı istemiyorum karamellim06 Can'ım profil fotoğrafın yakıyor tatlım şahane görünüyorsun gerçekten yüzün bile değişmiş Mislisse Can'ım sende korkutuyorsun beni yoksa 82 yimi gördün kız:))) benim diyet de çok güzel gidiyor pişman olacağım hiç bişey yemedim bugun ki yürüyüşümü de yaptım vicdanım en ortopediğinden çok rahat:)) ipek zeynep çim netim olmadığı için varsana da giremiyorum eşimden girdim 3nity canım senin bebişedr çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız annedemisin hala anneyle Leslie yapmak da müthiş eğlencelidir:)) marlin18 cim sen neler yapıyorsun grubumuzu sevdinmi? figen e de çok üzüldüm keşke gitmeseydi cicisko sen nasılsın Canım psikolojik açıdan Ankara Nasıl hala tehditler önlemler var mı hayat normale döndümü ayyy çenem düştü ama özledim sizi merak ediyorum napıyımö:))
Yaaa ne diyosun 82 dende mi düşük göreceksin ben hiç boşa ugrasmasammi baştan yenilgiyi kabul mu etsem anlayamadim kiz naptin sen anlat çabuk en kisa zamanda donucem canim merk etme:))Ya ne zamn donuceksin aktif olarak aramiza peki ? Daha varmi? Bizde ozledik seni beni takip etmeni hirslanmayi yarismayi ...82 olmasada tatminkar bir rakamdi insallah pazarda bi aksilik olmazsa gorurum bu rakamin daha dusugunu seninde devam etmene sevindim bakalim kim birinci olacak?
Bana leslie biraz sıkıcı geldi sanki ama senin dedigin fast mil e hic bakmadım yani denemedim onu bi denemek istiyorum aslındaKizlar az once youtube da leslinin yeni videosu varmi diye bakarken basska videolarda gordum hatta leslie sansone's walk at home diye bi sayfasi var lesliyle zayiflayanlari gormelisiniz orddaki videolarda weight loss 80 lbs diyor ya bilmeyen icin soyluyorum o 40 kilya denk geliyor yani 1 lbs bizde yarim kilo demek muthis bi degisim yasamislar bakmanizi tavsiye ederim
Devam etmez olurmuyum hic birakmak gibi bi luksum yok zayifladigimi gördükçe artik daha da fazlasini istiyorum bu halimden bile sikayet ediyorum hâlâ mutlu degilim 92 kiloya çıktığımda aynada kendimi nasil görüyordum merak ediyorum aslinda nasil düşünüyordum cok.garip insanoglunun kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmazYa ne zamn donuceksin aktif olarak aramiza peki ? Daha varmi? Bizde ozledik seni beni takip etmeni hirslanmayi yarismayi ...82 olmasada tatminkar bir rakamdi insallah pazarda bi aksilik olmazsa gorurum bu rakamin daha dusugunu seninde devam etmene sevindim bakalim kim birinci olacak?
Annem 51 yaşında :) belki diyetisyen hafif bulduğu için önermistir ama maşallah 1 haftadır yapıyormus ilk gün çok yorulmuştum şimdi kolay geliyor 3 mile geçicem dedi kendimden utandim.Süpersin :) çok eğlenceli olmuştur iki kişi. Diyetisyen önermiş demek o kadar iyi bi şey :) ben de fırsat buldukça yapayım bari :)
Keşke ana kız hafta 1 den daha sık gorusebilsek :) Bu hafta olağanüstü hal velet hasta diye 3 u bulduk :)Ne guzel bak ana kiz yaparsiniz beraber.daha eglenceli olur
Yeni videolarını bilmiyorum ama iki kişi yaptigimiz için mi bilmiyorum çok keyifliydi. İyi de ter attırdı :)Aaa ne guzel cok sevindim dr mu onermis lesliyi ? Bu kadin ne kadar meshur oldu ya yeni videolari yokmu acaba?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzu yaKızlar kızım baya hasta yazamadım. Gerçi 2 gündür diyetime de dikkat edemedim.kısmet yarın daha dikkat ederim. Kızım için dua ederseniz çok sevinirim.
Bana leslie biraz sıkıcı geldi sanki ama senin dedigin fast mil e hic bakmadım yani denemedim onu bi denemek istiyorum aslında
Canım ben alışkınım geçen senede bu şekilde verdim kilo başka bişey yapamıyorum banada ip atlamak zevkli geliyorCanim bir anda fazla yüklenme.ip atlamak dizleri zorluyo.benim dizler baya agrimisti.o zaman daha kiloluydum tabi vucut agir geldi dizler tasiyamadi
BİZ SENİ ÖZLEDİKMerhaba Can'larım internetim olmadığı için yazamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz bir suru mesaj vardı okudum hepsını üşenmedenMislisse ve Y yagmur7968 arasında gecen tatsızlık için çok üzüldüm grubun dağılması ihtimali beni çok üZdü her ilerlediğim sayfada bu tatsızlığın düzelmiş olması için dua ettim ve düzeldiğini görünce çok sevindim bidaha hiç yaşanmasın ben hepinize çok alıştım ve asla dağılmamızı istemiyorum karamellim06 Can'ım profil fotoğrafın yakıyor tatlım şahane görünüyorsun gerçekten yüzün bile değişmiş Mislisse Can'ım sende korkutuyorsun beni yoksa 82 yimi gördün kız:))) benim diyet de çok güzel gidiyor pişman olacağım hiç bişey yemedim bugun ki yürüyüşümü de yaptım vicdanım en ortopediğinden çok rahat:)) ipek zeynep çim netim olmadığı için varsana da giremiyorum eşimden girdim 3nity canım senin bebişedr çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız annedemisin hala anneyle Leslie yapmak da müthiş eğlencelidir:)) marlin18 cim sen neler yapıyorsun grubumuzu sevdinmi? figen e de çok üzüldüm keşke gitmeseydi cicisko sen nasılsın Canım psikolojik açıdan Ankara Nasıl hala tehditler önlemler var mı hayat normale döndümü ayyy çenem düştü ama özledim sizi merak ediyorum napıyımö:))
3 mil fast daha hızlı değil mi. Yani daha ileri bi seviyeden niye aşağı düşesin ki. Yapabiliyorsan daha da gelişmişini yap canımOncelikle paylasimin icin tesekurler guzel bilgiler edinmis olduk sayende ? Ben sunu dusundum simdi 3 fast mil yapmiyayim mi ?3 mili mi yapayim acep ?
Geçmiş olsun canım turuncu nın da, JoleYa nın sa,benim de çocuğum hasta allah şifa versin hepsineKızlar kızım baya hasta yazamadım. Gerçi 2 gündür diyetime de dikkat edemedim.kısmet yarın daha dikkat ederim. Kızım için dua ederseniz çok sevinirim.
Biraz istediğin rakama gelince foto paylaşır mısın bizimle. Çok merak ediyorum seni. Aslında herkesi çok merak ediyorum ya. Profil fotosu da koymuyorsunuzEvet yuruyus gercekten kilo verdiriyor atkadaslar bide su gercek ki ben kendimden biliyorum gunduz istedigim seyi haftada en azindan 2 kere yesem bile aksam yemeginden sonra bisey yemeyince bide hareket edince bile veriyorum onu cozdum aksam yemiycez yanibirde ben de yuruyusumu arttirsam iyi olur artik diye dusunuyorum sıķılasmaya ihtiyacim var fosum ben sanki yag degilde su var bende...ayrica bugun de gittigim yerlerde farkefildim cok sıķılasmissin dediler bende daha bu neki daha dogum oncesi kiloma bile inemedim yola devam daha yolum uzun dedim
Spor yaptıkça düzene orurur canım. Öğünlerin aynı saatte olsun ve sporun da düzenli olsun bi bak bakalım çakılıyormusunBu arafa sabah tartida 65 tim. 1 gr ne eksik ne fazla. 64 ü görünce kına yakcamçakılı kalmanın dayanılmaz ızdırabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?