Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Evet yuruyus gercekten kilo verdiriyor atkadaslar bide su gercek ki ben kendimden biliyorum gunduz istedigim seyi haftada en azindan 2 kere yesem bile aksam yemeginden sonra bisey yemeyince bide hareket edince bile veriyorum onu cozdum aksam yemiycez yani birde ben de yuruyusumu arttirsam iyi olur artik diye dusunuyorum sıķılasmaya ihtiyacim var fosum ben sanki yag degilde su var bende...ayrica bugun de gittigim yerlerde farkefildim cok sıķılasmissin dediler bende daha bu neki daha dogum oncesi kiloma bile inemedim yola devam daha yolum uzun dedim

Merhaba Can'larım internetim olmadığı için yazamadım nasılsınız neler yapıyorsunuz bir suru mesaj vardı okudum hepsını üşenmeden Mislisse ve Y yagmur7968 arasında gecen tatsızlık için çok üzüldüm grubun dağılması ihtimali beni çok üZdü her ilerlediğim sayfada bu tatsızlığın düzelmiş olması için dua ettim ve düzeldiğini görünce çok sevindim bidaha hiç yaşanmasın ben hepinize çok alıştım ve asla dağılmamızı istemiyorum karamellim06 Can'ım profil fotoğrafın yakıyor tatlım şahane görünüyorsun gerçekten yüzün bile değişmiş Mislisse Can'ım sende korkutuyorsun beni yoksa 82 yimi gördün kız:))) benim diyet de çok güzel gidiyor pişman olacağım hiç bişey yemedim bugun ki yürüyüşümü de yaptım vicdanım en ortopediğinden çok rahat:)) ipek zeynep çim netim olmadığı için varsana da giremiyorum eşimden girdim 3nity canım senin bebişedr çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız annedemisin hala anneyle Leslie yapmak da müthiş eğlencelidir:)) marlin18 cim sen neler yapıyorsun grubumuzu sevdinmi? figen e de çok üzüldüm keşke gitmeseydi cicisko sen nasılsın Canım psikolojik açıdan Ankara Nasıl hala tehditler önlemler var mı hayat normale döndümü ayyy çenem düştü ama özledim sizi merak ediyorum napıyımö:))

Teşekkür ederim canım benim düşünmen çok mutlu etti beni. Daha iyiyim. Bugün ne zamandir ilk ke hem Domus hem otobüse bindim. Daha iyiyiz ama hep aklımızda. Sadece günlük hayata devam etmeye çalışıyoruz hala alışveriş merkezleri vs boş.

Ya ne zamn donuceksin aktif olarak aramiza peki ? Daha varmi? Bizde ozledik seni beni takip etmeni hirslanmayi yarismayi ...82 olmasada tatminkar bir rakamdi insallah pazarda bi aksilik olmazsa gorurum bu rakamin daha dusugunu seninde devam etmene sevindim bakalim kim birinci olacak?

Kizlar az once youtube da leslinin yeni videosu varmi diye bakarken basska videolarda gordum hatta leslie sansone's walk at home diye bi sayfasi var lesliyle zayiflayanlari gormelisiniz orddaki videolarda weight loss 80 lbs diyor ya bilmeyen icin soyluyorum o 40 kilya denk geliyor yani 1 lbs bizde yarim kilo demek muthis bi degisim yasamislar bakmanizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
Yaaa ne diyosun 82 dende mi düşük göreceksin ben hiç boşa ugrasmasammi baştan yenilgiyi kabul mu etsem anlayamadim kiz naptin sen anlat çabuk en kisa zamanda donucem canim merk etme:))

Bana leslie biraz sıkıcı geldi sanki ama senin dedigin fast mil e hic bakmadım yani denemedim onu bi denemek istiyorum aslında

De
Devam etmez olurmuyum hic birakmak gibi bi luksum yok zayifladigimi gördükçe artik daha da fazlasini istiyorum bu halimden bile sikayet ediyorum hâlâ mutlu degilim 92 kiloya çıktığımda aynada kendimi nasil görüyordum merak ediyorum aslinda nasil düşünüyordum cok.garip insanoglunun kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmaz

Süpersin :) çok eğlenceli olmuştur iki kişi. Diyetisyen önermiş demek o kadar iyi bi şey :) ben de fırsat buldukça yapayım bari :)
Annem 51 yaşında :) belki diyetisyen hafif bulduğu için önermistir ama maşallah 1 haftadır yapıyormus ilk gün çok yorulmuştum şimdi kolay geliyor 3 mile geçicem dedi kendimden utandim.
Ne guzel bak ana kiz yaparsiniz beraber.daha eglenceli olur
Keşke ana kız hafta 1 den daha sık gorusebilsek :) Bu hafta olağanüstü hal velet hasta diye 3 u bulduk :)
Aaa ne guzel cok sevindim dr mu onermis lesliyi ? Bu kadin ne kadar meshur oldu ya yeni videolari yokmu acaba?
Yeni videolarını bilmiyorum ama iki kişi yaptigimiz için mi bilmiyorum çok keyifliydi. İyi de ter attırdı :)
Kızlar kızım baya hasta yazamadım. Gerçi 2 gündür diyetime de dikkat edemedim.kısmet yarın daha dikkat ederim. Kızım için dua ederseniz çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin kuzu ya
Bana leslie biraz sıkıcı geldi sanki ama senin dedigin fast mil e hic bakmadım yani denemedim onu bi denemek istiyorum aslında

Belki arkaya daha sevdiğin bir müzik açarsan keyifli hale gelir. Yada gel birlikte yapalım :) ben çok eğlendim. Ara ara göbek attığım oldu

Bu arafa velet biraz iyi gibi oldu nesem yere geldi derken, vücudunda benekler gördüm. Yarın yine bize doktor yolları gözüktü galiba. Nereden çıktı anlamadım. Biraz toparladı saniyordum. İnşallah sabaha kadar geçer

BİZ SENİ ÖZLEDİK

Oncelikle paylasimin icin tesekurler guzel bilgiler edinmis olduk sayende ? Ben sunu dusundum simdi 3 fast mil yapmiyayim mi ?3 mili mi yapayim acep ?
3 mil fast daha hızlı değil mi. Yani daha ileri bi seviyeden niye aşağı düşesin ki. Yapabiliyorsan daha da gelişmişini yap canım

Kızlar kızım baya hasta yazamadım. Gerçi 2 gündür diyetime de dikkat edemedim.kısmet yarın daha dikkat ederim. Kızım için dua ederseniz çok sevinirim.
Geçmiş olsun canım turuncu nın da, JoleYa nın sa,benim de çocuğum hasta allah şifa versin hepsine

Biraz istediğin rakama gelince foto paylaşır mısın bizimle. Çok merak ediyorum seni. Aslında herkesi çok merak ediyorum ya. Profil fotosu da koymuyorsunuz
Bu arafa sabah tartida 65 tim. 1 gr ne eksik ne fazla. 64 ü görünce kına yakcam çakılı kalmanın dayanılmaz ızdırabı
Spor yaptıkça düzene orurur canım. Öğünlerin aynı saatte olsun ve sporun da düzenli olsun bi bak bakalım çakılıyormusun

http://www.walkathome.com/success-story/
Kızlar Mislisse bahsettiği Leslie ile öncesi sonrası foto lara burdan bakın.
Kesinlikle kilo vermeli ve bunu korymalıyız. Öncesi yani kilolu hali olan fotolar teyze amca gibi, sonrası fotolar aynı kişi ama abla abi gibi gençleşmiş. Kilolu insanlar yaşından büyük duruyor. Işte yasaklı yiyecekler yememek ve spor yapmak için bir sebep daha :) linke bakın mutlaka bi

Kizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun inşallah. Benim bebiş hasta oldu.bütün gece 2 saat anca uyudum çok yorgunum. Gündüz burnu akıyor, gecede tıkanıyor. Emmek istiyor ama hava alamiyor .kucağımda uyudu yavrum ancak.kızlar önerisi olan varmi.burnu nasıl açılır, damla yaptım ama çok ağlıyor yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…