Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yaaa ne diyosun 82 dende mi düşük göreceksin ben hiç boşa ugrasmasammi baştan yenilgiyi kabul mu etsem anlayamadim kiz naptin sen anlat çabuk en kisa zamanda donucem canim merk etme:))
82 gormedim ama tatmin edici bibrakam em azindan birinci olmama yeticekmi bakalim? Ben senin burayi birakmayacagina eminim zaten netin yok sanirim ondan mi cok giremiyosun ?

Evet kilolu iken insan kendini yasli hissediyo senin paylastigin sitede guzelmis benim baktigimda videolar vardi roportaj yapiyolardi youtube girdin mi sen oraya yaz leslie sansone walk at home diye videolarda var...ne guzel degisim yasamilar degilmi kimi 60 kg vermis ya mukemmel bise ) boyle cok kilo verenleri girunce 20 kiloyumu veremiycen misllisse diye kendimi gazliyorum

Aynı durum bizde de canım. Ememiyor diye mama vermiştim gece. Doktora gittik peditus ve prospan Öksürük şurubu verdi. Peditus gribe iyi gelir dedi. Serum fizyolojik günde üç kere 2 şey damla yap dedi. Açılmıyor ama dedim. Yapacak bir şey yok diyor. Burun spreyi önermiyorlar On aylık olduğu için. Gelişimini etkiliyormuş. Bekliyorum peditus un iyileştirmesini. Geçmiş olsun canım senin bebişe de

Ben senin söylediğini google yazınca çıktı. Burayı diyorsun sandım. Tabi canım yirmi kilo ne ki. Bak ben sayenizde nerdeyse On kilo verdim. Demekki istersen gerçekten şimdiki gibi bi aZimle VEREBILIRSIN :)

geçmiş olsun canım kaç aylıktı bebiş uykusuzluk çok zor gerçekten bütün gün sesrsem gibi geziyosun benimkinin burnuda tıkalıydı serum fizyolojk spreyi değilde tek kullanmlklardan aldım çok ağlıyor ama iyi açıyor günde 8 kez dedi dr ama ben 3 4 anca yapıyorum.

herkese hayırlı günler bol eksiler kızlar. bütün gece uğraştan sonra oğlşumun çişini poşete alabildim test için hastaneye götürdüm inşallah bişi çıkmaz yürüyüşte yapmış oldum 20 dk yalnız sabah çok morelim bozuldu tam 66.7 geldim hadi 500 gram fark oluyoduda bu ne böyle anlamadım adetime bir hafta var ellerimde şiş gibi sizin adet öncesimi yoksa adet başlayıncamı ödem oluyor . bugünde bir patates yedim korkudan şimdi leblebi ceviz yiyorum

Canım ben alışkınım geçen senede bu şekilde verdim kilo başka bişey yapamıyorum banada ip atlamak zevkli geliyor
Senin kilo hafif oldugu icin atlayabiliyosun ben kasimda bi atliyayim dedim drluk oldum 1 ay gelemedim kendime 2 gun ust uste 1 saat falan atlamistim zevkli onda suphem yok ama ondan sonra oylece kaldim oturup kalkamiyodum dusun yani ;(

11 aylık canım. Uyuyamadı bütün gece. Biraz da Ateşi var. Allahım hepimizinkilere şifa versin tez zamanda

Benimkilerde tıkalı yaa bende üzülüp ben nerde hata yapiyorum diyorum ama görüyorum ki bütün anneler ayni durumda cocuklardan dplayi yemek duzenimi de kaçırır oldum tabi yinede elimden geldigince dikkat ediyorum ama pek bisey beklemiyorum bu hafta zaten cocuklara canm cok sıkkın suan pek kilo düşündüğümde söylenemez

Çok geçmiş olsun herkesin bebeklerine
Etrafımdaki bütün bebekler hasta. Mevsim değişiyor muhtemelen ondan.
Bu arada, hadi bakalım, benim için leslie vakti
Evet benimkide yine oksurmeye basladi balgamli gibi peditus verdim yine sizce iyimi yapiyorum dra goturmelimiyim yine antibiytk vermisti kullanmamistum onuda kullanmaliyim bilmiyorum

Bende koymak istiyorum da esim izin vermz inan ;( bende herkesi merak ediyorum aslinda ama yapcak bisey yok boyle idare edicez 3 fast hizli buarada ama senin dun paylastigin yazida yuruyusu yavas yapmak faha cok kilo verdiriyor demisti o yuzden dedim acaba yavasmi yapsam diye ?

Senin kilo hafif oldugu icin atlayabiliyosun ben kasimda bi atliyayim dedim drluk oldum 1 ay gelemedim kendime 2 gun ust uste 1 saat falan atlamistim zevkli onda suphem yok ama ondan sonra oylece kaldim oturup kalkamiyodum dusun yani ;(
aa sende birden çok kaçırmışsın bir saat ben hiç atlamadım 100 en çok 200 kez

Evet benimkide yine oksurmeye basladi balgamli gibi peditus verdim yine sizce iyimi yapiyorum dra goturmelimiyim yine antibiytk vermisti kullanmamistum onuda kullanmaliyim bilmiyorum
canım bir kontrole götür istersen ciğere geçmediyse boşa verme benimde balgamlı öksürük yeni yeni başladı antibiytik vermedi ateş olmadığı için

eveeet bugün süper geçiyor bugün patatesten gidiyorum öğle 6 kaşık yayla çorba 2 haşlanmış patates yanında havuç kırmızı lahana salata bir fincan yeşil çay akşamıda hafif atlatırsam süper olucakksabaha ne kadar ödem varsa gitmiş olucak

Canım bence güvendiğin bi doktora götür ve antibiyotik bile verse ver. Yani sonuçta doktor daha iyi bilir. Benim eşim de ilaca karşı ama vermezsek daha kötü olursa allah korusun. Belki antibiyotik vermediğin için tam iyileşmedi. Bi dra götürmekte fayda var canim

Benim eşim de kızar sanıyordum ama sadece kadınların girdiği bi site olduğu için bir şey dememişti. Çok merak ediyorum kilo verdikce nasıl göründüğünüzü. Ama yapacak bir şey yok o zaman
Canım menü Güzel ama patates nişastalı ve glisemik indeksi yüksek olduğu için ben çok yemiyorum. Mesela havuç da pişince glisemik indeksi yükseliyor. Yine de kulağına küpe olsun. Dığru zannedip yanlış şeyler yemeyelim

Teşekkür ederim canım uyardğın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…