82 gormedim ama tatmin edici bibrakam em azindan birinci olmama yeticekmi bakalim? Ben senin burayi birakmayacagina eminim zaten netin yok sanirim ondan mi cok giremiyosun ?Yaaa ne diyosun 82 dende mi düşük göreceksin ben hiç boşa ugrasmasammi baştan yenilgiyi kabul mu etsem anlayamadim kiz naptin sen anlat çabuk en kisa zamanda donucem canim merk etme:))
Evet kilolu iken insan kendini yasli hissediyo senin paylastigin sitede guzelmis benim baktigimda videolar vardi roportaj yapiyolardi youtube girdin mi sen oraya yaz leslie sansone walk at home diye videolarda var...ne guzel degisim yasamilar degilmi kimi 60 kg vermis ya mukemmel bisehttp://www.walkathome.com/success-story/
KızlarMislisse bahsettiği Leslie ile öncesi sonrası foto lara burdan bakın.
Kesinlikle kilo vermeli ve bunu korymalıyız. Öncesi yani kilolu hali olan fotolar teyze amca gibi, sonrası fotolar aynı kişi ama abla abi gibi gençleşmiş. Kilolu insanlar yaşından büyük duruyor. Işte yasaklı yiyecekler yememek ve spor yapmak için bir sebep daha :) linke bakın mutlaka bi
Aynı durum bizde de canım. Ememiyor diye mama vermiştim gece. Doktora gittik peditus ve prospan Öksürük şurubu verdi. Peditus gribe iyi gelir dedi. Serum fizyolojik günde üç kere 2 şey damla yap dedi. Açılmıyor ama dedim. Yapacak bir şey yok diyor. Burun spreyi önermiyorlar On aylık olduğu için. Gelişimini etkiliyormuş. Bekliyorum peditus un iyileştirmesini. Geçmiş olsun canım senin bebişe deKizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun inşallah. Benim bebiş hasta oldu.bütün gece 2 saat anca uyudum çok yorgunum. Gündüz burnu akıyor, gecede tıkanıyor. Emmek istiyor ama hava alamiyor .kucağımda uyudu yavrum ancak.kızlar önerisi olan varmi.burnu nasıl açılır, damla yaptım ama çok ağlıyor yaparken
Ben senin söylediğini google yazınca çıktı. Burayı diyorsun sandım. Tabi canım yirmi kilo ne ki. Bak ben sayenizde nerdeyse On kilo verdim. Demekki istersen gerçekten şimdiki gibi bi aZimle VEREBILIRSIN :)Evet kilolu iken insan kendini yasli hissediyo senin paylastigin sitede guzelmis benim baktigimda videolar vardi roportaj yapiyolardi youtube girdin mi sen oraya yaz leslie sansone walk at home diye videolarda var...ne guzel degisim yasamilar degilmi kimi 60 kg vermis ya mukemmel bise) boyle cok kilo verenleri girunce 20 kiloyumu veremiycen misllisse diye kendimi gazliyorum
sen yine iyisin 64 ü görürsün mutlak benim hedefim 65 bu haftaBu arafa sabah tartida 65 tim. 1 gr ne eksik ne fazla. 64 ü görünce kına yakcamçakılı kalmanın dayanılmaz ızdırabı
geçmiş olsun canım kaç aylıktı bebiş uykusuzluk çok zor gerçekten bütün gün sesrsem gibi geziyosun benimkinin burnuda tıkalıydı serum fizyolojk spreyi değilde tek kullanmlklardan aldım çok ağlıyor ama iyi açıyor günde 8 kez dedi dr ama ben 3 4 anca yapıyorum.Kizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar. Hayırlı cumalar olsun inşallah. Benim bebiş hasta oldu.bütün gece 2 saat anca uyudum çok yorgunum. Gündüz burnu akıyor, gecede tıkanıyor. Emmek istiyor ama hava alamiyor .kucağımda uyudu yavrum ancak.kızlar önerisi olan varmi.burnu nasıl açılır, damla yaptım ama çok ağlıyor yaparken
Senin kilo hafif oldugu icin atlayabiliyosun ben kasimda bi atliyayim dedim drluk oldum 1 ay gelemedim kendime 2 gun ust uste 1 saat falan atlamistim zevkli onda suphem yok ama ondan sonra oylece kaldim oturup kalkamiyodum dusun yani ;(Canım ben alışkınım geçen senede bu şekilde verdim kilo başka bişey yapamıyorum banada ip atlamak zevkli geliyor
11 aylık canım. Uyuyamadı bütün gece. Biraz da Ateşi var. Allahım hepimizinkilere şifa versin tez zamandageçmiş olsun canım kaç aylıktı bebiş uykusuzluk çok zor gerçekten bütün gün sesrsem gibi geziyosun benimkinin burnuda tıkalıydı serum fizyolojk spreyi değilde tek kullanmlklardan aldım çok ağlıyor ama iyi açıyor günde 8 kez dedi dr ama ben 3 4 anca yapıyorum.
Benimkilerde tıkalı yaa bende üzülüp ben nerde hata yapiyorum diyorum ama görüyorum ki bütün anneler ayni durumdageçmiş olsun canım kaç aylıktı bebiş uykusuzluk çok zor gerçekten bütün gün sesrsem gibi geziyosun benimkinin burnuda tıkalıydı serum fizyolojk spreyi değilde tek kullanmlklardan aldım çok ağlıyor ama iyi açıyor günde 8 kez dedi dr ama ben 3 4 anca yapıyorum.
Evet benimkide yine oksurmeye basladi balgamli gibi peditus verdim yine sizce iyimi yapiyorum dra goturmelimiyim yine antibiytk vermisti kullanmamistum onuda kullanmaliyim bilmiyorumÇok geçmiş olsun herkesin bebeklerine
Etrafımdaki bütün bebekler hasta. Mevsim değişiyor muhtemelen ondan.
Bu arada, hadi bakalım, benim için leslie vakti
Bende koymak istiyorum da esim izin vermz inan ;( bende herkesi merak ediyorum aslinda ama yapcak bisey yok boyle idare edicez3 mil fast daha hızlı değil mi. Yani daha ileri bi seviyeden niye aşağı düşesin ki. Yapabiliyorsan daha da gelişmişini yap canım
Geçmiş olsun canım turuncu nın da, JoleYa nın sa,benim de çocuğum hasta allah şifa versin hepsine
Biraz istediğin rakama gelince foto paylaşır mısın bizimle. Çok merak ediyorum seni. Aslında herkesi çok merak ediyorum ya. Profil fotosu da koymuyorsunuz
Spor yaptıkça düzene orurur canım. Öğünlerin aynı saatte olsun ve sporun da düzenli olsun bi bak bakalım çakılıyormusun
aa sende birden çok kaçırmışsın bir saat ben hiç atlamadım 100 en çok 200 kezSenin kilo hafif oldugu icin atlayabiliyosun ben kasimda bi atliyayim dedim drluk oldum 1 ay gelemedim kendime 2 gun ust uste 1 saat falan atlamistim zevkli onda suphem yok ama ondan sonra oylece kaldim oturup kalkamiyodum dusun yani ;(
canım bir kontrole götür istersen ciğere geçmediyse boşa verme benimde balgamlı öksürük yeni yeni başladı antibiytik vermedi ateş olmadığı içinEvet benimkide yine oksurmeye basladi balgamli gibi peditus verdim yine sizce iyimi yapiyorum dra goturmelimiyim yine antibiytk vermisti kullanmamistum onuda kullanmaliyim bilmiyorum
Canım bence güvendiğin bi doktora götür ve antibiyotik bile verse ver. Yani sonuçta doktor daha iyi bilir. Benim eşim de ilaca karşı ama vermezsek daha kötü olursa allah korusun. Belki antibiyotik vermediğin için tam iyileşmedi. Bi dra götürmekte fayda var canimEvet benimkide yine oksurmeye basladi balgamli gibi peditus verdim yine sizce iyimi yapiyorum dra goturmelimiyim yine antibiytk vermisti kullanmamistum onuda kullanmaliyim bilmiyorum
Benim eşim de kızar sanıyordum ama sadece kadınların girdiği bi site olduğu için bir şey dememişti. Çok merak ediyorum kilo verdikce nasıl göründüğünüzü. Ama yapacak bir şey yok o zamanBende koymak istiyorum da esim izin vermz inan ;( bende herkesi merak ediyorum aslinda ama yapcak bisey yok boyle idare edicez3 fast hizli buarada ama senin dun paylastigin yazida yuruyusu yavas yapmak faha cok kilo verdiriyor demisti o yuzden dedim acaba yavasmi yapsam diye ?
Canım menü Güzel ama patates nişastalı ve glisemik indeksi yüksek olduğu için ben çok yemiyorum. Mesela havuç da pişince glisemik indeksi yükseliyor. Yine de kulağına küpe olsun. Dığru zannedip yanlış şeyler yemeyelimeveeet bugün süper geçiyorbugün patatesten gidiyorum öğle 6 kaşık yayla çorba 2 haşlanmış patates yanında havuç kırmızı lahana salata bir fincan yeşil çay akşamıda hafif atlatırsam süper olucakk sabaha ne kadar ödem varsa gitmiş olucak
Teşekkür ederim canım uyardğın içinCanım bence güvendiğin bi doktora götür ve antibiyotik bile verse ver. Yani sonuçta doktor daha iyi bilir. Benim eşim de ilaca karşı ama vermezsek daha kötü olursa allah korusun. Belki antibiyotik vermediğin için tam iyileşmedi. Bi dra götürmekte fayda var canim
Benim eşim de kızar sanıyordum ama sadece kadınların girdiği bi site olduğu için bir şey dememişti. Çok merak ediyorum kilo verdikce nasıl göründüğünüzü. Ama yapacak bir şey yok o zaman
Canım menü Güzel ama patates nişastalı ve glisemik indeksi yüksek olduğu için ben çok yemiyorum. Mesela havuç da pişince glisemik indeksi yükseliyor. Yine de kulağına küpe olsun. Dığru zannedip yanlış şeyler yemeyelim
Oylemi bise kullaniyomusun peki surup falan?canım bir kontrole götür istersen ciğere geçmediyse boşa verme benimde balgamlı öksürük yeni yeni başladı antibiytik vermedi ateş olmadığı için
peditus kullanıyoruz sadece bugün kesildi çok şkür öksürükOylemi bise kullaniyomusun peki surup falan?
Bende onu kullaniyorum 12 saate birpeditus kullanıyoruz sadece bugün kesildi çok şkür öksürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?