Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Günaydın güzel anneler tartı için son gün. Tartılmadım hiç acaba ne oldu :) dün spor da yapmadım. Herkes pek iddalı acaba ne olacak
ben aynı kiloyu korumaya çalışıyorum bu hafta birden iki kiloya yakın fazla geldimtubi ve mislisseyi iddialı gördümde sen sessiz ilerliyosun gibi bu hafta

ayakkabıda önemli değilmi zayıflama ayakkabısı giydiğim zaman kasların çalıştığını hissediyorum az mesafade sen nasıl giyiyorsun

Supersin evet gecen gun gordum hem de alasini ,ama insallah yarinda ayni performansi gosterebilirm ....masallah sana da sende bayagi eksili cikacaksin insallah
ooo hemde alasımı naptın kız böyle birdenben birden iki kiloya yakın aldım bu hafta çok şükür 1100 ü gitti demekki ödemmiş yarın 100 gramda olsa eksi görmek için elimden geleni yapıcam hele seni böyle görünce dahada gaza geldim valla

geçmiş olsun.. 5 ten sonrada biraz abartı değilmi açlıktanmı ölek yahuu
Bizim burda bi komsu var ne kadar dogru bilmem ama 4 te yiyomus yemegini ondan sonra meyve dahil hicbisye yemiyomus oyle alismis demekki

Kizlar yarinki sonucuma cok sasiracaksiniz bekleyin
Ayy çok merak ediyorum acaba 1500 verdin mi :)

ben aynı kiloyu korumaya çalışıyorum bu hafta birden iki kiloya yakın fazla geldimtubi ve mislisseyi iddialı gördümde sen sessiz ilerliyosun gibi bu hafta
Canım senin iddan bu haftadan sonra başlıyor. Bakalım gerçekten kaçamaksız ne kadar vereceksin.
Canım benim tartı pilleri bitmişti ya, sabah yürüyüşe giderken aldım. Yani ben de bilmiyorum durumu. O yüzden sessizim :)

ayakkabıda önemli değilmi zayıflama ayakkabısı giydiğim zaman kasların çalıştığını hissediyorum az mesafade sen nasıl giyiyorsun
Benim kaliteli bi spor ayakkabım var. Onu giyiyorum çok rahat. Zayıflama ayakkabısı ilk defa duyuyorum. Ben bir saat yürüyünce kalçalarımın yazdığını hissediyorum ağrı oluyor hafif. Anlıyorum ki yağlarım gidiyor kalcam şekilleniyor.
Kaç kilo verdim bilmiyorum ama acayip hafif hissediyorum kendimi. Göbeğim de az kaldı basenlerim de az kaldı :)

Bilmiyorum 1500 veedimmi gorucez yarin ... ne guzel insalah bizde soyleiriz suram az kaldi diye ne guzel ya

Bende merak e diyorum dikkat edince ne kadar vericem aslında benim yolunda çok kısa sayılmaz ilk hedefim 60 sonra 50 lere kadar inmek istiyor um boyun kısa olduğu için vermem gerek. Zayıflama ayakkabısı derken tabanı farklı biraz yürümeye başlayınca kasların çalıştığını belirgin hissettiriyor annem almış öyle marka pahalı bişey değil ama çok rahat.

Herkese mutlu huzurlu hafta sonu dilerim. Kızlar benim bebis hala hasta.öksürük , ateş ,burnu derken uyuyamıyor.yarın sabah inşallah bende kilomu yazayım. Kaç gündür dikkat edemedim.biraz kilo aldım ama nekadar yarın belli olcak artık.
Kızlar birde bişey soracaktım size. Yogurtlu zencefilli bir kür varmış akşamları yenen birde yogurtlu, pul biber limon suyu kürü var netten okudum.aranizda deneyeni varmı arkadaşlar bunlardan birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…