- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Ay ne guzel yer ya insan burda yuruyus yapmaz mi hic ?5.5 km 1 saat yürüdüm geldim. Hava buz gibi ayaz 11 derece. Şahindere kanyonu fotoğrafını çektim sizin için. Doğa harika bir şey. Insan mutlu oluyor burda :)Eki Görüntüle 1802753
ben aynı kiloyu korumaya çalışıyorum bu hafta birden iki kiloya yakın fazla geldimGünaydın güzel annelertartı için son gün. Tartılmadım hiç acaba ne oldu :) dün spor da yapmadım. Herkes pek iddalı acaba ne olacak
ayakkabıda önemli değilmi zayıflama ayakkabısı giydiğim zaman kasların çalıştığını hissediyorum az mesafade sen nasıl giyiyorsunCanım yeni aklıma geldi Geçen yazmışsın. Paylaştığım yazıda yavaş yürüyün yazıyordu ama ben buna katılmıyorum. Yani hızlı tempoda ama konuşabilecek kadar, nefesi kontrol ederek yürümeli bence. Bi de ben eski sporcuyum. Nefesle ilgili ağızdan al burundan ver mantığını kullanıyorduk hep. Çabuk yorulmamak içün. Yürüyüşle ilgili bi kaç dakka hızlı bi kaç dakka yavaş mantığı var yağ yakmak için. Bu yöntemin adını unuttum ama bu daha mantıklı Bence
ayy çatlıcam kız azcık ipucu versene 3 lümü 2li rakammıKizlar yarinki sonucuma cok sasiracaksiniz bekleyin
ooo hemde alasımı naptın kız böyle birdenSupersin evet gecen gun gordum hem de alasini,ama insallah yarinda ayni performansi gosterebilirm ....masallah sana da sende bayagi eksili cikacaksin insallah
nedenki canım bir günde yarım kilo bile oynayabilir bırakma kendiniGünaydın canım benden bu hafta umut yok ama olsun direniyorum :)
geçmiş olsun.. 5 ten sonrada biraz abartı değilmi açlıktanmı ölek yahuuGünaydın güzel anneler
Çocuklar hasta çok giremiyorum kusura bakmayın kızlar
Bugun beşten sonra yemeği kesin yarın tartı gunu
Allah kurtarsın yar ve yardımcısı olsun inşallah .Günaydın kızlar :) hepiniz için güzel bir gün olsun :) benim oglana kuzen geliyor bugün. Halamızın doğum baslamis, daha çok başında ama kolay olur insallah. hepinizden dua bekliyoruz :)
2 bile olabilirayy çatlıcam kız azcık ipucu versene 3 lümü 2li rakammı
Bizim burda bi komsu var ne kadar dogru bilmem ama 4 te yiyomus yemegini ondan sonra meyve dahil hicbisye yemiyomus oyle alismis demekkigeçmiş olsun.. 5 ten sonrada biraz abartı değilmi açlıktanmı ölek yahuu
Gel gel gaza gelooo hemde alasımı naptın kız böyle birdenben birden iki kiloya yakın aldım bu hafta çok şükür 1100 ü gitti demekki ödemmiş yarın 100 gramda olsa eksi görmek için elimden geleni yapıcam hele seni böyle görünce dahada gaza geldim valla
Ayy çok merak ediyorum acaba 1500 verdin mi :)Kizlar yarinki sonucuma cok sasiracaksiniz bekleyin
Canım senin iddan bu haftadan sonra başlıyor. Bakalım gerçekten kaçamaksız ne kadar vereceksin.ben aynı kiloyu korumaya çalışıyorum bu hafta birden iki kiloya yakın fazla geldimtubi ve mislisseyi iddialı gördümde sen sessiz ilerliyosun gibi bu hafta
Benim kaliteli bi spor ayakkabım var. Onu giyiyorum çok rahat. Zayıflama ayakkabısı ilk defa duyuyorum. Ben bir saat yürüyünce kalçalarımın yazdığını hissediyorum ağrı oluyor hafif. Anlıyorum ki yağlarım gidiyor kalcam şekilleniyor.ayakkabıda önemli değilmi zayıflama ayakkabısı giydiğim zaman kasların çalıştığını hissediyorum az mesafade sen nasıl giyiyorsun
Bilmiyorum 1500 veedimmi gorucez yarin ... ne guzel insalah bizde soyleiriz suram az kaldi diye ne guzel yaAyy çok merak ediyorum acaba 1500 verdin mi :)
Canım senin iddan bu haftadan sonra başlıyor. Bakalım gerçekten kaçamaksız ne kadar vereceksin.
Canım benim tartı pilleri bitmişti ya, sabah yürüyüşe giderken aldım. Yani ben de bilmiyorum durumu. O yüzden sessizim :)
Benim kaliteli bi spor ayakkabım var. Onu giyiyorum çok rahat. Zayıflama ayakkabısı ilk defa duyuyorum. Ben bir saat yürüyünce kalçalarımın yazdığını hissediyorum ağrı oluyor hafif. Anlıyorum ki yağlarım gidiyor kalcam şekilleniyor.
Kaç kilo verdim bilmiyorum ama acayip hafif hissediyorum kendimi. Göbeğim de az kaldı basenlerim de az kaldı :)
Diyeceksin bu hafta olduğun gibi bi aZimle devam edeceksin ve vereceksin. Ben inanıyorum sana.Bilmiyorum 1500 veedimmi gorucez yarin ... ne guzel insalah bizde soyleiriz suram az kaldi diye ne guzel ya
Valla sonunda geldim gaza normalde adet önü inanılmaz yerim bugün adet oldum ama dün bugün öyle aşırı yemedimGel gel gaza gel
Bende merak e diyorum dikkat edince ne kadar vericem aslında benim yolunda çok kısa sayılmaz ilk hedefim 60 sonra 50 lere kadar inmek istiyor um boyun kısa olduğu için vermem gerek. Zayıflama ayakkabısı derken tabanı farklı biraz yürümeye başlayınca kasların çalıştığını belirgin hissettiriyor annem almış öyle marka pahalı bişey değil ama çok rahat.Ayy çok merak ediyorum acaba 1500 verdin mi :)
Canım senin iddan bu haftadan sonra başlıyor. Bakalım gerçekten kaçamaksız ne kadar vereceksin.
Canım benim tartı pilleri bitmişti ya, sabah yürüyüşe giderken aldım. Yani ben de bilmiyorum durumu. O yüzden sessizim :)
Benim kaliteli bi spor ayakkabım var. Onu giyiyorum çok rahat. Zayıflama ayakkabısı ilk defa duyuyorum. Ben bir saat yürüyünce kalçalarımın yazdığını hissediyorum ağrı oluyor hafif. Anlıyorum ki yağlarım gidiyor kalcam şekilleniyor.
Kaç kilo verdim bilmiyorum ama acayip hafif hissediyorum kendimi. Göbeğim de az kaldı basenlerim de az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?