Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ekibin gece kuşu geldi :)
Bu saatte yemicem tamam, açlıktan bayılırsam nolur bilmem :))

Bu arada antibiyotik le ilgili görüşümü paylaşayım bende :) herkes biliyor gerçi ama
Sakın başla-bırak yapmayın.
Ya verin ya vermeyin.
Ve saatlerine dikkat edin. Çünkü bakterilerin üreme zamanı hesaplanarak saat/doz ayarlanır, atlanilan bir doz bakteriyi daha dirençli hale getirir.
Doktor dediyse de verin ayrıca :)
Guvendiginiz bir doktor gerçekten önemli.

Günaydın kızlar :) hepiniz için güzel bir gün olsun :) benim oglana kuzen geliyor bugün. Halamızın doğum baslamis, daha çok başında ama kolay olur insallah. hepinizden dua bekliyoruz :)
Ayy gozunuz aydin allahim kolaylik versin rabbim tez zamanda dogum yapar fazla aci cekmeden ...cok zor cok candan can kopuyor kolaymi?

Günaydın güzel anneler
Çocuklar hasta çok giremiyorum kusura bakmayın kızlar
Bugun beşten sonra yemeği kesin yarın tartı gunu
Gunaydin canim gecmis olsun tekrar bugun de misafirim var aksama ... 5 ten sonra kesebilirsem super olucak ama yapabilirsem insallah hemde tarti oncesi ...

Sen yine 1500 vermissindir onda suphem yok suphem acaba ben kac verdim
Canım yeni aklıma geldi Geçen yazmışsın. Paylaştığım yazıda yavaş yürüyün yazıyordu ama ben buna katılmıyorum. Yani hızlı tempoda ama konuşabilecek kadar, nefesi kontrol ederek yürümeli bence. Bi de ben eski sporcuyum. Nefesle ilgili ağızdan al burundan ver mantığını kullanıyorduk hep. Çabuk yorulmamak içün. Yürüyüşle ilgili bi kaç dakka hızlı bi kaç dakka yavaş mantığı var yağ yakmak için. Bu yöntemin adını unuttum ama bu daha mantıklı Bence

Hmm yazida oyle diyince mantikli gelmisti kilo vermek icib yavas yuruyun diye %70 daha fazla yag yakiliyor diyodu aslinda banada hizli tempoda yuruys daha fazla yag yaktirir bide burundan al burundan ver diyodu o da mi dogru degil o zaman agizdan alip burundan mi vermk gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…