Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese merhabalar arkadaşlar :)
Şimdi neler kaçırdım bakamayacak kadar yorgunum. Ama hepimizin bebeklerine Allah şifa versin. Bizimkisi atlattı sayılır. Halsizlik ve iştahsızlık dışında pek bir şeyi kalmadı çok sukur. Bugün çok göremedim yavrumu zaten annemdeydi.
Ailemize yeni ve cok güzel bir kız bebeği katıldı :) hastanede prensesi bekledik :)

Tartı hakkında pek bir fikrim yok en son çakılı kalmıştım. :) bakalım yarın ne çıkacak. Almadım gibi hissediyorum ama verdim de diyemiyorum. Bakalım :)

Hayırlı olsun bebeğiniz.iki ailede de tek evli benim artik bende teyze hala yenge olmak istiyorum ama kimsede bi hareket yok giremedim bugün kızlar misafirim vardı son 2 günüm diyet anlamında kötü geçti ama hafta başında superdim o performansima guvenip mutlaka eksilme olacaktir diye düşünüyorum yinede hayrlisi bakalim süpriz c.tesi gecelerim renklendi sayenizde pazari iple çekiyorum

Bu hafta çok dikkat ettim. Bu metabolizmı elime alıp liğme liğme etmek istiyorum bilen varsa söylesin nolur
Geçen hafta 74,600
Bu hafta 73,900
Fark 700 grm
Ve yine mutsuzum, sorun var kızlar resim yukleyemiyorum. Yarın bol bol yazarım malum koca evde ama kotusu çocuklar hasta öptüm ara girmeye çalışacağım

Mislisse nerdesin kiz.? ipek zeynep de yok çocuklar iyilesmedimi acaba gece kuşu 3nity da çıkmadı
Canım hala hastalar kız biraz iyi gibi oluyo sonra tekrar kotıleşiyo üçe kadar ayaktaydık. Şu bahar gelsin artık her akşam ne varsa yıkıyoruz oğlum suretiyle kusuyor nasıl bir hastalık anlamadım. Bu arada paketin yenilenmiş sevindim özledik seni

Kızlar günaydın dün tartıldığimda tahmin ettiğin gibi parlak değildi sonuç. Kilo veremedim. Aslında bu hafta pazartesi -600 gr gördüm ama sonra ne olduysa değişti işler. Karnım regl olacak gibi ağrıyor ama daha 10 gün var anlamadım. Bir de çok yemedim aslında ama nedense böyle oldu bu hafta acaba ödemidir, nedir? Biraz moralim bozuldu ama devam. İyi ki varsınız yoksa bırakmıştım. Tartı fotosunu birazdan atam şimdi telden yazıyorum. Sizler naptınız?

Ya benim kızımda topatlayamadı. Üstüne bir de ben hasta oldum. Heralde ortada var kimı görsem hasta

Canım ben yoğurt zerdecal denedim. Sonra biyerde emziren anneler yapmasın diye okudum bıraktım. Fazla pulbiber belki sütün tadını etkiler. Baharatlar etkiliyor çünkü

700 gram cik iyi bir sonuç Bizim için canim neddn uzuluyorsun hatirlasana ben 1 hafta delo gibi spor diyet yaptim da 1 bucuk kilo almıştım :))))

Kizlar gunaydin kusura bakmayin dun musafirim var demistim gec gittiler bizde sonra hemn yattik yorulmustu m cunku size guzel bi sonucla donecegimi soylemistim hazirmisiniz ?

Gecen hafta :84.8
Simdiki kilo:83.0
Fark :-1800 gr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…