- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Evet vücudumda sarkma olmadı hiçGünlük duzenli yapılırsa kilo vermeye etkisi aşırı olmasada bence hic kilo aldirmayacak bi yöntem gibi geldi ve vucut sikilasir
Sabret canim yarin tarti günü :))Şu saatte bizimkiler çay kek bisküvi götürüyolar bende büyük bir sabırla izliyorum bir avuç leblebi bir fincan çayla çokta acıktım
Mevsim etkilermi bilmiyorum ben hep bir hafta önce olurum ilk defa geçen ay gününü bekledim :)Bide ben daha z7 gün zamanim varken dün regl oldum neden böyle oldu anlamadim gecen ayda çok uzun sürmüştü
Inşallah canım ya sütlü tarçın içeyim daha olmadı ipte atlıcaktm ama bıdık uyumadı halaSabret canim yarin tarti günü :))
Hayırlı olsun bebeğiniz.iki ailede de tek evli benim artik bende teyze hala yenge olmak istiyorum ama kimsede bi hareket yokHerkese merhabalar arkadaşlar :)
Şimdi neler kaçırdım bakamayacak kadar yorgunum. Ama hepimizin bebeklerine Allah şifa versin. Bizimkisi atlattı sayılır. Halsizlik ve iştahsızlık dışında pek bir şeyi kalmadı çok sukur. Bugün çok göremedim yavrumu zaten annemdeydi.
Ailemize yeni ve cok güzel bir kız bebeği katıldı :) hastanede prensesi bekledik :)
Tartı hakkında pek bir fikrim yok en son çakılı kalmıştım. :) bakalım yarın ne çıkacak. Almadım gibi hissediyorum ama verdim de diyemiyorum. Bakalım :)
Canım hala hastalar kız biraz iyi gibi oluyo sonra tekrar kotıleşiyo üçe kadar ayaktaydık. Şu bahar gelsin artık her akşam ne varsa yıkıyoruz oğlum suretiyle kusuyor nasıl bir hastalık anlamadım. Bu arada paketin yenilenmiş sevindim özledik seni
Ya benim kızımda topatlayamadı. Üstüne bir de ben hasta oldum. Heralde ortada var kimı görsem hastaCanım hala hastalar kız biraz iyi gibi oluyo sonra tekrar kotıleşiyo üçe kadar ayaktaydık. Şu bahar gelsin artık her akşam ne varsa yıkıyoruz oğlum suretiyle kusuyor nasıl bir hastalık anlamadım. Bu arada paketin yenilenmiş sevindim özledik seni
Canım ben yoğurt zerdecal denedim. Sonra biyerde emziren anneler yapmasın diye okudum bıraktım. Fazla pulbiber belki sütün tadını etkiler. Baharatlar etkiliyor çünküHerkese mutlu huzurlu hafta sonu dilerim. Kızlar benim bebis hala hasta.öksürük , ateş ,burnu derken uyuyamıyor.yarın sabah inşallah bende kilomu yazayım. Kaç gündür dikkat edemedim.biraz kilo aldım ama nekadar yarın belli olcak artık.
Kızlar birde bişey soracaktım size. Yogurtlu zencefilli bir kür varmış akşamları yenen birde yogurtlu, pul biber limon suyu kürü var netten okudum.aranizda deneyeni varmı arkadaşlar bunlardan birini
Uzulme canim olsun haftaya telafi edersin tartiya yansiyan golgeni görüyoruz tabletlemk çektin kız :)
700 gram cik iyi bir sonuç Bizim için canim neddn uzuluyorsun hatirlasana ben 1 hafta delo gibi spor diyet yaptim da 1 bucuk kilo almıştım :))))Bu hafta çok dikkat ettim. Bu metabolizmı elime alıp liğme liğme etmek istiyorum bilen varsa söylesin nolur
Geçen hafta 74,600
Bu hafta 73,900
Fark 700 grm
Ve yine mutsuzum, sorun var kızlar resim yukleyemiyorum. Yarın bol bol yazarım malum koca evde ama kotusu çocuklar hasta öptüm ara girmeye çalışacağım
Bu hafta boyle olmus demekki yarin guzel bi sinerjiyle basladin mi is tamamdir gecmis olsun buarada sen de mi hastalandin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?