Canım +300 mü?Kizlar hepinize günaydın. Bol eksiler
Kilom;59.1
Resim cektim ama gönderemedim.
Ay ben sana hayranim zaten nasil bir iradedir bir hafta bi bocaladin umudunu yititir gibi oldun onun dışında hiç birakmadin 1.5 ayda 8 kilo süper ötesi maşallahsanaKızlar bir buçuk ay oldu bu sayfaya katılalı veeeeee tam 8 kilo gitmiş:)
Ideal kilom 66 ve -4600 verebilirsem bu iş Tamam inşallah.
Teşekkür ederim hepinize bana destek Oldunuz ve yolumun çoğu gitti azı kaldı.
11.02.16 Tarihinde katıldım aranıza.
Mislisse bu arada Katılım Tarihim tabloda yanlış yazıyor.
Tebrik ederim canım son günler dikkat etmemene ragmen cokcok iyi bir rakam aynen devam 700 700 10 haftada 7 kilo olur:)) vBen geldiiiimmmmm. Gecen hafta 69.4
Bu hafta 68.7 fark-700 gr. Dürüst olayim son günler hiç dikkat edemedim ama iyi bi rakam bana göre +gormedim en azindan
Hadi arkadaşım pes etme eksi gördün cok güzel 64 e ramak kaldiGeçen hafta65,3
Bu hafta 65
Fark -300
Canim geçen haftaki kilonuda yazarsan net olarak gorurduk ilerlemeni:))Kizlar hepinize günaydın. Bol eksiler
Kilom;59.1
700 gram hiç fena değil benceBu hafta çok dikkat ettim. Bu metabolizmı elime alıp liğme liğme etmek istiyorum bilen varsa söylesin nolur
Geçen hafta 74,600
Bu hafta 73,900
Fark 700 grm
Ve yine mutsuzum, sorun var kızlar resim yukleyemiyorum. Yarın bol bol yazarım malum koca evde ama kotusu çocuklar hasta öptüm ara girmeye çalışacağım
telafisi edersin canım
ooo harkasın çok sevindimm gerçekten çok iyi vermişsinKizlar gunaydin kusura bakmayin dun musafirim var demistim gec gittiler bizde sonra hemn yattik yorulmustu m cunku size guzel bi sonucla donecegimi soylemistim hazirmisiniz ?
Gecen hafta :84.8
Simdiki kilo:83.0
Fark :-1800 gr
Eki Görüntüle 1803478
olsun canım zaten sen kısa zamanda çok iyi verdin maşallahGünaydın güzel anneler
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 70.6
Fark -300
Bu hafta 41 km yürüyüş yaptım. Kaçamak yok denecek ka da r az. Yani iki gün iki parça bi şey. Ondan hariç her şey eskisi gibi.
Sanırım ben bi hafta iyi veriyorum bi hafta, ya geriye gidiyorum ya duraklıyorum. Regl bitti ödem olduğunu sanmıyorum. -300 çok olmasa da yine de eksi olduğu için büyük başarıdır
Eki Görüntüle 1803480
yine çok iyisin yakında 70leri görüceksiniz eminimEki Görüntüle 1803483 gecen hafta 84.8
Bu hafta 83.7
Fark 1.100 gram
Mislisseyi gecemesemde fena sayilmaz dimi kizlarMislisse baştaki rakamlar ayni tatlim gramlarin lafi olmaz dimi:)))))
yani aynımısın verdinmi yazarmısınKizlar hepinize günaydın. Bol eksiler
Kilom;59.1
58.8 yazıyor başlangıç kilosu sanırım 300 fazlayani aynımısın verdinmi yazarmısın
yani birde dikkat etsen nasıl olurdu çok iyi 700 grBen geldiiiimmmmm. Gecen hafta 69.4
Bu hafta 68.7 fark-700 gr. Dürüst olayim son günler hiç dikkat edemedim ama iyi bi rakam bana göre +gormedim en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?