Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

700 gr az mi canim ya cok guzel vermissin senin tiroitle ilgili bi sorunun vardi devam ediyomu?

Vay vah vayyyy bu nedir yaaa benim tahminn az daha tutuyormua naptin giz açmi gezdin:))

Kizlar sizre yeni bi soz veriyorum...Bu gunden sonra 83 un ustune cikmayacagim bu ne yabi al ver al ver benim simdi coktan 79 un altinda olmam lazimdi ki benim kafamda 5 nisan da 75 olmam lazimdi duvarima oyle yazmistim suan daha 83 teyim 82 yi bile goremedim...artik daha sıkı tutacagim ipi... Mislisse sozu size

Günaydın güzel anneler
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 70.6
Fark -300
Bu hafta 41 km yürüyüş yaptım. Kaçamak yok denecek ka da r az. Yani iki gün iki parça bi şey. Ondan hariç her şey eskisi gibi.
Sanırım ben bi hafta iyi veriyorum bi hafta, ya geriye gidiyorum ya duraklıyorum. Regl bitti ödem olduğunu sanmıyorum. -300 çok olmasa da yine de eksi olduğu için büyük başarıdır

Bu hafta boyle olmus demekki yarin guzel bi sinerjiyle basladin mi is tamamdir gecmis olsun buarada sen de mi hastalandin?
Evet canim bas agrisi gözümün biri kanlandi kip kirmizi. Dun goz doktorune gittim alerjik dedi galiba bi rimelim var o dokundu. Ama bas agrisi neden bilemedi adam. Simdi damla damlatiyorum.

Evet geçen hafta cok iyi verdin bide yürüyüşe cok agarlok verdin vucut kendini korumaya almış olabilir ama sonuç olarak yine eksi.. tebrikler....

Uzulme canim olsun haftaya telafi edersin tartiya yansiyan golgeni görüyoruz tabletlemk çektin kız :)
hahahah evet canim genelde telden giriyorum ama pazar tarti fotosu tabletle koyuyorum. Hem fotolar birikiyo burda kilo verisimi gormus oluyorum fotolarin tarihlerinden

Hadi bakalım gözün aydın canım allah anası babalı büyütsün :)

Bence çok iyi -700 gr. Boşuna üzülme. Ben -300 e seviniyorum.

Eki Görüntüle 1803476
Gecen hafta : 67.7
Bu hafta:67.8
Fark: + 100 gr
Ciciş haftaya iyi verirsin merak etme. Çok almamamışsın sonuçta

Kizlar sozum var size bu hafta 3 kg vermem lazim hatta 4 neyse 3 versem de olur yeterki vereyim :)
Çooook sevindim kız. Bak isteyince yapıyorsun. Bu hızla devam et. Durmaya kalkma sakın çünkü tam arkanda biz varız :)) ben Boşuna demiyorum sana inanıyorum diye. Istersen tıkır tıkır verirsin çünkü sende o azim var. Motivasyonuna dikkat et sadece. O da maşallah iyi gidiyor

Eki Görüntüle 1803483 gecen hafta 84.8
Bu hafta 83.7
Fark 1.100 gram
Mislisseyi gecemesemde fena sayilmaz dimi kizlar Mislisse baştaki rakamlar ayni tatlim gramlarin lafi olmaz dimi:)))))
Of Harikasın tebrik ederim. Çok çekişmeli gidiyor sizin yarışınız. 700 gr f ar k atmış sana Mislisse . Ama bakarsın haftaya sen geçersin onu. Çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederim

Mislisse tubi_klc Hadi yazın neler yaptınız neler Yediniz bu hafta. Gerçi Mislisse az çok biliyoruz ama tubi sen de yaz.
Ben hafta basinda dedigimi uyguladim sıfır ekmek sıfır tatli sıfır hamurisi ama tadına bakmak bile yok kesinlikle onun dışında bisey yapmadım bide aksam yemegini yedikten sonra bisey yemiyorum bazen yarim meyve

Ben hafta basinda dedigimi uyguladim sıfır ekmek sıfır tatli sıfır hamurisi ama tadına bakmak bile yok kesinlikle onun dışında bisey yapmadım bide aksam yemegini yedikten sonra bisey yemiyorum bazen yarim meyve
Çok güzel aynısını ben de yapıyorum. Gerçi bu hafta iki kibrit kutusu kadar cıs yedim. Ama genel anlamda yemedikçe unutuyor vücut tatlıyı. Akşam 6 dan sonra ben de bir şey yemiyorum. Çok güzel gidiyorsun maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…