- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Iyi yürümüşsün yine. Bakalım yarını nasıl etkileyecek bu yürüyüş ler.Bende 2 saat yürüdum bugün. Bebişi uyuttum arabasında temiz hava biraz iyi geldi kuzuma
geçmiş olsun canım iyi olur inşallah .yoğurtlu pulbibrli duymuştum emzirenlerde yapabiliomuş ama ben yapmadım.Herkese mutlu huzurlu hafta sonu dilerim. Kızlar benim bebis hala hasta.öksürük , ateş ,burnu derken uyuyamıyor.yarın sabah inşallah bende kilomu yazayım. Kaç gündür dikkat edemedim.biraz kilo aldım ama nekadar yarın belli olcak artık.
Kızlar birde bişey soracaktım size. Yogurtlu zencefilli bir kür varmış akşamları yenen birde yogurtlu, pul biber limon suyu kürü var netten okudum.aranizda deneyeni varmı arkadaşlar bunlardan birini
bende 45 dk yürüdüm ilk kez çok iyi geldi .Bende 2 saat yürüdum bugün. Bebişi uyuttum arabasında temiz hava biraz iyi geldi kuzuma
Ooo süpersin. Haftada 4 e çıkar bak bakalım nasıl mutlu pozitif enerjik bi insan oluyorsun. Hem de fit anne oluyorsun ne güzel demi:)bende 45 dk yürüdüm ilk kez çok iyi geldi .
Zumba bu hafta 2 defayaptım genelde yürüyüş yapmayı tercih ediyorum ama yürüyüş ful hergün yaptimBekliyoruzzumbaya devammi ?
Harikasın merak ediyorum kaç kilosun 83ü gördün sanırım .ben de ip atladım gece gece[/QUOTE
Ben gecenlerde 250 tane ip atladim 10 gündür belimin ağrısı yeni gecti acaba bir anda yuklendimmi
Bu, tubi buraya olacaktı
Ayy canum yaaa cok tatlisin:))
Kizlar yarinki sonucuma cok sasiracaksiniz bekleyin
Kiz bak çok tirsiyorum yarin ki sonucla bayiltma bizi sakın :))
Ayy çok merak ediyorum acaba 1500 verdin mi :)
bence kesin 2 kilo verdi :))
Canım senin iddan bu haftadan sonra başlıyor. Bakalım gerçekten kaçamaksız ne kadar vereceksin.
Canım benim tartı pilleri bitmişti ya, sabah yürüyüşe giderken aldım. Yani ben de bilmiyorum durumu. O yüzden sessizim :)
Benim kaliteli bi spor ayakkabım var. Onu giyiyorum çok rahat. Zayıflama ayakkabısı ilk defa duyuyorum. Ben bir saat yürüyünce kalçalarımın yazdığını hissediyorum ağrı oluyor hafif. Anlıyorum ki yağlarım gidiyor kalcam şekilleniyor.
Kaç kilo verdim bilmiyorum ama acayip hafif hissediyorum kendimi. Göbeğim de az kaldı basenlerim de az kaldı :)
Spor ayakkabinin markasi ne kiz bugun bende aldim bir tane insallah rahat ederim
iyi olur canımda benim çocuktan ev işinden zamanım olmuyor zaten günün yarısı mutfakta geçiyor temizlik bile detaylı yapamıyorum çoğu zamanOoo süpersin. Haftada 4 e çıkar bak bakalım nasıl mutlu pozitif enerjik bi insan oluyorsun. Hem de fit anne oluyorsun ne güzel demi:)
hoşgeldin canımm özlettin kendiniKizlar hadi nerdeySniz çıkın konusalim biraz ozledim sizi yavvv:) yukardaki coklu alintiyida beceremedim sanırım
evet birden fazla yüklenmişsin ben 50 yle başladım yavaş yavaş artırdım ilk atladığımda kilom 75.9 du bir sıkıntım olmadıZumba bu hafta 2 defayaptım genelde yürüyüş yapmayı tercih ediyorum ama yürüyüş ful hergün yaptim
Bende sizi özledim canim yaa hic sorma bende yarını çok merak ediyorum mislissenin gölgesinde kalacaz sanirim hep birlikte :))hoşgeldin canımm özlettin kendinisende durumlar nasıl .yarını iple çekiyorum mislisseyi meraktan karemellimde sessiz bakalım kim birinci bu hafta
Ben bir anda yüklendi m demekki ama cok fena belim agridi sence etkili bir yontem mievet birden fazla yüklenmişsin ben 50 yle başladım yavaş yavaş artırdım ilk atladığımda kilom 75.9 du bir sıkıntım olmadı
evet birazda alışmaya bağlı bizde alışkanlıklarımızı değiştirsek iyi olucakBizim burda bi komsu var ne kadar dogru bilmem ama 4 te yiyomus yemegini ondan sonra meyve dahil hicbisye yemiyomus oyle alismis demekki
Ben ekmek yememeye alisiyorum sanırım :))evet birazda alışmaya bağlı bizde alışkanlıklarımızı değiştirsek iyi olucak
yani ben sadece ip atladım 100 150 çoğu zaman ardından 20 25 mekik çektim bacak hareketleri derken 20 dk ya tamamlıyorum bazen .Ben bir anda yüklendi m demekki ama cok fena belim agridi sence etkili bir yontem mi
bende hiç yemiyorum uzun süredir tatlıyıda azalttım çok şükürBen ekmek
Ben ekmek yememeye alisiyorum sanırım :))
Bu hafta sende beklenti nasilbende hiç yemiyorum uzun süredir tatlıyıda azalttım çok şükür
Günlük duzenli yapılırsa kilo vermeye etkisi aşırı olmasada bence hic kilo aldirmayacak bi yöntem gibi geldi ve vucut sikilasiryani ben sadece ip atladım 100 150 çoğu zaman ardından 20 25 mekik çektim bacak hareketleri derken 20 dk ya tamamlıyorum bazen .
Ilginç bi alıntı olmuş :) canım nike spor ayakkabısı. Hediye gelmişti ama çok güzel. Hem kaliteli hem çok rahatKizlar hadi nerdeySniz çıkın konusalim biraz ozledim sizi yavvv:) yukardaki coklu alintiyida beceremedim sanırım
Ben birden 2 kiloya yakın aldım bu hafta 1 kilosu gitti ödemdi sanırım yarın 55 görsem mutlu olucamBu hafta sende beklenti nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?