Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Aslında benimki geceleri uyanmszdi 18aylk okdk bir ıki gün dis sıkıntısı oldu huy edindi gece oturuyor gündüz uyuyorbüyüyünce rahatlarz inşaallah senin kaç çocuğun var canım
2 canim 3 yasinda oglum 7 aylik kizim. Senin bir cocugunmu var

Ayy bilmemmi kizlar dinlenmek yok bize, allah hepimize kolaylik versin cocuklar buyucek biraz daha rahatlicaz insallah
2 canim 3 yasinda oglum 7 aylik kizim. Senin bir cocugunmu var
Allah bağışlasın çok küçük ler benim üç oğlum var ıkisi büyük 18 14 yaşlarında 14 yıl sonra oldu minigim rahatima alismistm biraz zorlanıyorum ama evimizin altın topu kuzum

Allah bağışlasın çok küçük ler benim üç oğlum var ıkisi büyük 18 14 yaşlarında 14 yıl sonra oldu minigim rahatima alismistm biraz zorlanıyorum ama evimizin altın topu kuzum
Ayyy bayildim evet zorlar ama guzel olmustur. Masallah hepsine

Bende tarifi deniycem sonuçta sağlıklı ve az kalori .Aslında her birimizin bünyesi farklı bazıları çok sıkı diyetle yürüyüş le verir bazısı akşam azaltinca bile verebilir misal ablam akupunkturla her gün yürüyüş le tatliyi ekmeği keserek zorla 8. kilo filan verdi bende yiyerek akşamları azaltarak aynı kiloyu verdim .çok sıkmaya gerek yok bence porsiyon küçülterek birazda hareket gidecek bütün kilolar

Çoook acıktım yeşil çay içtim ıyice kazındı migdemm bir bardak da süt iceyim bakalim leblebimde kalmamış

Yeşil çay iciyormusun odemi cok güzel atıyor
Iciyorum canim icmezmiyim en az 2 fincan mutlaka iciyorum ama yok neden oldu anlamadim suan ayaklarim feci halde sismis durumda tuzluda yemedim ama 1 haftadir depresan basladim belki o yapmis olabilir cok direndim icmemek icin ama malesef basa cikamadim artik birikimler patlak verdi sonunda

Şimdi değil 10 dk önce gelmeliydim ve siz beni durdurmaliydiniz bugün dişi çıktı veledin, bütün günü ağlaya ağlaya geçirdik, yeni yeni sakinleşti, bir baktım diş çıkmış. Midem kaziniyordu kendimi mutfakta buldum, şimdiyse geriye pismanlik kaldı

Yememek için fazla direndim
1 saat kadar önce midem kazinmaya başladı, süt içtim yok, 1 litre su içtim yine yok. En son baktım zaman ilerledikçe daha kötüye gidiyor her şey neyse inşallah bu pismanlik ders olurda başka günleri kurtarır.

Ayy aynen bende süt le beraber ....geriye pismanlk ama neyapalim hem emziriyorz vitamin gidiyor hem gecenin bir yarısı arasra oluyor önemli olan telafi etmemiz değilmi

Ay bende sanki sadece akşam keserek vermişim gibi yazmism ip atladım protein ağırlıklı beslendm tatliyi azalttm o kadarda kolay olmuyorkilo vermek

Kiyamam ne zor kimbilir nasıl ağrıyor hayırlı olsn ilk disinz sanırım .canım yarın telafi edersin üzülme

Ayy aynen bende süt le beraber ....geriye pismanlk ama neyapalim hem emziriyorz vitamin gidiyor hem gecenin bir yarısı arasra oluyor önemli olan telafi etmemiz değilmi
Evet ilk diş, ilk bebek, acemi anne :) evet telafi ederiz, yarın bir dışarı çıkıp yürüyüş en kötü AVM olacak artık :) bakalım...

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar inşaAllah....

Ne güzel sayfalar ilerliyor muhabbet devam ediyor tez zamanda aranıza katılmam lazııımmm
Bu sabah diger grub için tartıldım 91.0 olmuşum....demekkş kaçamak yapmasam daha iyi toparlıcam ama nasip...
evde misafir olunca ister istemez ceşitler artıyo haliyle yemedende olmuyo tadımlıkda olsa iyi degil benim durumumda...

Neyse tek ümidim kendimi toparlıcaaammmmmmm buna inanıyorum :)
Hepinize bol keyifli az kalorili bi gün dilerim

Bence bu kadarına gerek yok ben diyetten ziyade hayatimda aliskanlik haline getireceğim bi beslenme şekli edinmek istiyorum kuru fasulyeyi ekmeksiz yemek okey ama hic yagsiz tuzsuz yiyor olmak benim hemen sıkılacaģim bisey olurdu
Bu sabah yogundum cevap yazamadım tatlım. Benim kuru fasulyeli tarifimi yağsız tuzsuz yedigimi kim söyledi. Istedigim baharati ekleyip üstüne bir tatli kaşığı zeytinyağı döküyorum. Ekmegimi evde küçük küçük yapıyorum. Ya da kayinvalidem köyden gönderiyor. Karatay diyeti de yaşam tarzını sağlıklı yiyeceklerle doldurmayi hedefliyor ayrıca. Evet aliskanliklarimizi degistirmek kolay değil ama ufak ufak da olsa yapılabilir. Ben hemen kesebildim ama eşim yapamaz. Evvela eve hazır ekmek ve poğaça girmiyor. Margarin girmiyor. Pizza da öyle. Canı çok çekti mi evde yapıyorum. Ekmeklerimi de haftada bir on tane ufakca yapıyorum. Buzluga koyuyorum her öğün o evdeyken bir tane cikarip fırında istiyorum çıtır çıtır oluyor. Kahvaltıda pogacalari öyle yapıyorum misal. Bunu diyet olarak değil hayat biçimi olarak yapmak istiyorum dedin yaa, ben de öyle dedim. 27 yillik Hayatımda ilk defa iki ay ekmeksiz geçti. Olmaz olmaz derken başardım. Artık ekmek yok olmasını da dilemiyorum. Kuru bakliyat fazlasıyla doyuruyir. Biz zaten pek sıvı rafine yağ almıyoruz. Kayinbabamlarin ve bizim kendi zeytin bahcelerimiz var. Zeytini silkip fabrikada yüksek ısıya maruz kalmadan sıktıriyoruz. Iki aydır pişmiş yağ yemedim. Bu da bir ilk. Artık eşimle oğlum için pisirdigim yemekleri de düşük ısıda ve yağı yakmadan soganlarin canını çıkarmadan pisiriyorum. Kullanılmış yağı topluyorum sabuncular alıyor. Kizartmalarda çok az yağ kullanıyorum ve artık o kadar fazla Kızartma yapmıyorum. Daha birçok şeyi duzelttim mutfagimda iki ayda hepsini yazamıyorum. Diyet için değil sağlık için, belirtmek istedim ki yanlış anlaşılmasın. Ayrıca kilom bu sabah 75.8 geldi tam 14.2 kilo sonra. Iyi ki kadınlar kulübü ve Karatay hoca var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…