- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
2 canim 3 yasinda oglum 7 aylik kizim. Senin bir cocugunmu varAslında benimki geceleri uyanmszdi 18aylk okdk bir ıki gün dis sıkıntısı oldu huy edindi gece oturuyor gündüz uyuyorbüyüyünce rahatlarz inşaallah senin kaç çocuğun var canım
Ayy bilmemmi kizlar dinlenmek yok bize, allah hepimize kolaylik versin cocuklar buyucek biraz daha rahatlicaz insallah
Allah bağışlasın çok küçük ler benim üç oğlum var ıkisi büyük 18 14 yaşlarında 14 yıl sonra oldu minigim rahatima alismistm biraz zorlanıyorum ama evimizin altın topu kuzum2 canim 3 yasinda oglum 7 aylik kizim. Senin bir cocugunmu var
Ayyy bayildim evet zorlar ama guzel olmustur. Masallah hepsineAllah bağışlasın çok küçük ler benim üç oğlum var ıkisi büyük 18 14 yaşlarında 14 yıl sonra oldu minigim rahatima alismistm biraz zorlanıyorum ama evimizin altın topu kuzum
Bende tarifi deniycem sonuçta sağlıklı ve az kalori .Aslında her birimizin bünyesi farklı bazıları çok sıkı diyetle yürüyüş le verir bazısı akşam azaltinca bile verebilir misal ablam akupunkturla her gün yürüyüş le tatliyi ekmeği keserek zorla 8. kilo filan verdi bende yiyerek akşamları azaltarak aynı kiloyu verdim .çok sıkmaya gerek yok bence porsiyon küçülterek birazda hareket gidecek bütün kilolarCanim gulicigin tarifi cok guzel cunku ben tahil yemeye bayilirim. Ama aynen sana katiliyorum cunku hayat boyu yapabilecegimiz seyleri yapmaliyiz. Benim esim sporsuz herhangi birsey kullanmadan 20 kilo verdi ve 2 senedirde koruyo kilosunu agir ogunler varsa diger ogunleri dengeledi. Ben araniza katilali 12 gundur 1 adim bile atmadim, ekmegi cok azalttim bide paketli ivir zivir yemiyorum. Vermem gereken 20 kilo var once kendiliginden biraz gitsin sonra her hafta biseyler eklerim dedim. Bilmiyorum sizin oneriniz varmi, cunku yeni basladim destekleyici seyleri katarsam sonra kilo verme yavasladiginda ve durdugunda ne yapcam yanlismi dusunuyorum. Benim komsum 18 kilo vermesi gerekiyordu inanilmaz kıstı herseyden 11 kilo cok rahat verdi 2 aydir 2 kilo vermis cunku zaten minimum besleniyodu spor yapiyodu . Diyetisten inat ediceksin sakin birakma demis.
Evet yıllar sonra sürpriz ve neşe oldu cokta güzel olduAyyy bayildim evet zorlar ama guzel olmustur. Masallah hepsine
Iciyorum canim icmezmiyim en az 2 fincan mutlaka iciyorum ama yok neden oldu anlamadim suan ayaklarim feci halde sismis durumda tuzluda yemedim ama 1 haftadir depresan basladim belki o yapmis olabilir cok direndim icmemek icin ama malesef basa cikamadim artik birikimler patlak verdi sonundaYeşil çay iciyormusun odemi cok güzel atıyor
Ayy aynen bende süt le beraber ....geriye pismanlkYememek için fazla direndim
1 saat kadar önce midem kazinmaya başladı, süt içtim yok, 1 litre su içtim yine yok. En son baktım zaman ilerledikçe daha kötüye gidiyor her şeyneyse inşallah bu pismanlik ders olurda başka günleri kurtarır.
Ay bende sanki sadece akşam keserek vermişim gibi yazmism ip atladım protein ağırlıklı beslendm tatliyi azalttm o kadarda kolay olmuyorkilo vermekBende tarifi deniycem sonuçta sağlıklı ve az kalori .Aslında her birimizin bünyesi farklı bazıları çok sıkı diyetle yürüyüş le verir bazısı akşam azaltinca bile verebilir misal ablam akupunkturla her gün yürüyüş le tatliyi ekmeği keserek zorla 8. kilo filan verdi bende yiyerek akşamları azaltarak aynı kiloyu verdim .çok sıkmaya gerek yok bence porsiyon küçülterek birazda hareket gidecek bütün kilolar
Kiyamam ne zor kimbilir nasıl ağrıyor hayırlı olsn ilk disinz sanırım .canım yarın telafi edersin üzülmeŞimdi değil 10 dk öncegelmeliydim ve siz beni durdurmaliydiniz bugün dişi çıktı veledin, bütün günü ağlaya ağlaya geçirdik, yeni yeni sakinleşti, bir baktım diş çıkmış. Midem kaziniyordu kendimi mutfakta buldum, şimdiyse geriye pismanlik kaldı
Hayırlı geceler canım hayırlı cumalarHepinize hayirli geceler arkadaslar cuma gecemiz mubarek olsun bu arada
Evet ilk diş, ilk bebek, acemi anne :) evet telafi ederiz, yarın bir dışarı çıkıp yürüyüş en kötü AVM olacak artık :) bakalım...Ayy aynen bende süt le beraber ....geriye pismanlkama neyapalim hem emziriyorz vitamin gidiyor hem gecenin bir yarısı arasra oluyor önemli olan telafi etmemiz değilmi
Bu sabah yogundum cevap yazamadım tatlım. Benim kuru fasulyeli tarifimi yağsız tuzsuz yedigimi kim söyledi. Istedigim baharati ekleyip üstüne bir tatli kaşığı zeytinyağı döküyorum. Ekmegimi evde küçük küçük yapıyorum. Ya da kayinvalidem köyden gönderiyor. Karatay diyeti de yaşam tarzını sağlıklı yiyeceklerle doldurmayi hedefliyor ayrıca. Evet aliskanliklarimizi degistirmek kolay değil ama ufak ufak da olsa yapılabilir. Ben hemen kesebildim ama eşim yapamaz. Evvela eve hazır ekmek ve poğaça girmiyor. Margarin girmiyor. Pizza da öyle. Canı çok çekti mi evde yapıyorum. Ekmeklerimi de haftada bir on tane ufakca yapıyorum. Buzluga koyuyorum her öğün o evdeyken bir tane cikarip fırında istiyorum çıtır çıtır oluyor. Kahvaltıda pogacalari öyle yapıyorum misal. Bunu diyet olarak değil hayat biçimi olarak yapmak istiyorum dedin yaa, ben de öyle dedim. 27 yillik Hayatımda ilk defa iki ay ekmeksiz geçti. Olmaz olmaz derken başardım. Artık ekmek yok olmasını da dilemiyorum. Kuru bakliyat fazlasıyla doyuruyir. Biz zaten pek sıvı rafine yağ almıyoruz. Kayinbabamlarin ve bizim kendi zeytin bahcelerimiz var. Zeytini silkip fabrikada yüksek ısıya maruz kalmadan sıktıriyoruz. Iki aydır pişmiş yağ yemedim. Bu da bir ilk. Artık eşimle oğlum için pisirdigim yemekleri de düşük ısıda ve yağı yakmadan soganlarin canını çıkarmadan pisiriyorum. Kullanılmış yağı topluyorum sabuncular alıyor. Kizartmalarda çok az yağ kullanıyorum ve artık o kadar fazla Kızartma yapmıyorum. Daha birçok şeyi duzelttim mutfagimda iki ayda hepsini yazamıyorum. Diyet için değil sağlık için, belirtmek istedim ki yanlış anlaşılmasın. Ayrıca kilom bu sabah 75.8 geldi tam 14.2 kilo sonra. Iyi ki kadınlar kulübü ve Karatay hoca varBence bu kadarına gerek yok ben diyetten ziyade hayatimda aliskanlik haline getireceğim bi beslenme şekli edinmek istiyorum kuru fasulyeyi ekmeksiz yemek okey ama hic yagsiz tuzsuz yiyor olmak benim hemen sıkılacaģim bisey olurdu
Iciyorum canim icmezmiyim en az 2 fincan mutlaka iciyorum ama yok neden oldu anlamadim suan ayaklarim feci halde sismis durumda tuzluda yemedim ama 1 haftadir depresan basladim belki o yapmis olabilir cok direndim icmemek icin ama malesef basa cikamadim artik birikimler patlak verdi sonunda[/QUOTE
Cok üzüldüm canim ya tabi depresandepresanin bir yan etkisidir mutlaka Allah sıkıntılarını gidersin şu mübarek cuma hürmetine cumlemizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?