- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Goruceksin bence tarifini yapcam bende, ben cok severim tahil zatenBu arada 2000 de adım attm nasıl sizce gramda olsa - görmek istiyorumm
İnşaallah görürsün canm 60ları yeterki isteyelim bazen kaçamakta yapsak pes etmeyelim pazar gününü cidden bende merak ediyorum artı çıkmayayımda azıcık eksi görsem yeter bu hafta bu kadar düzrnsiz yememden sonraIyi geceler kizlar, kacamaklarim yok denecek kadar az aksam 7 den sonra yememeye calisiyorum ama istedigim oranda dusmedi kilom 80 civarina takildim kaldim sanki. Vucudummu inat benmi tabiki ben 60 olmadan bitmez insallah bu is,pazar sabahi inanilmaz merak ediyorum. Bugun cok yoruldum fazlada takilamadim yogunluktan, yarin guzel bir sabah olsun
İyi geceler ben spor yspamıyorum arada yarım saat yürüyüp geliyorum bazende ip atlıyorm ama hiç düzenli değil haftada bir kaç kez maleseffİyi geceler. . Ben bu kola takılan hem saat hem adım sayar olan saatlerden kullanıyorum, genelde günde 10 bin civarı oluyor, evdeki kosturmaca beni götürür zannediyordum ama yetmiyor malesefzaman bulup neler yapıyorsunuz spor olarak?
C
İyi geceler ben spor yspamıyorum arada yarım saat yürüyüp geliyorum bazende ip atlıyorm ama hiç düzenli değil haftada bir kaç kez maleseff
Rica ederim canım.misafir ağrlamakta başlı başına spor aslındaBende spor olarak misafir ağırlıyorum desem yeridir. Temizliği hazırlığı derken pertim çıkıyor. Ama ip güzel fikir hem yer kaplamaz yaparsam yanıma kar kalir :) teşekkür ederim.
Aynen herkes çok yoğun benm gibi kimsecikler girmemişHaftaa sonu herkes yoğun sanjrim malum çocuklar evde
Artı cikmazsin inşallah bende durumlar nasil bilmiyorum yarın çıkıp görecezYarin tartı günü artık eksiden geçtim artı çıkmasam sevinicemsizde durumlar nasıl arkadaşlar
Ben burdayim yemegi erkenden yedim şimdi acıktım :) çayın yaninda biseyler atistirmayi düşünüyordum :)kızlaaaar nerdesiniz bakimmmherkesmi meşgull
bende çay demledm yanında boş gitmiyor zaten veremedim bu hafta tutamıcam kendimiBen burdayim yemegi erkenden yedim şimdi acıktım :) çayın yaninda biseyler atistirmayi düşünüyordum :)
yinede çok kaçırmayalım sonra yine biz üzülürüz değil miBen burdayim yemegi erkenden yedim şimdi acıktım :) çayın yaninda biseyler atistirmayi düşünüyordum :)
olsun canım oluyo bazen öyle bende kaç kez girip yazamadığm oluyordu yarın görüşrzkizlar kusura bakmayin nolur bigun de yogundum birde bikac defa gireyim dedim nette problem yasiyorum tel donup duruyor ..su an bile zor yaziyirom inanin yarin rartilicaz bakalm bilgileri yazarsaniz artik girmwti deniycem yekrar insallah ....
yinede çok kaçırmayalım sonra yine biz üzülürüz değil mi[/QUOTE eveett çok haklısın bende bu yüzden küçücük bir kase yer fıstığı ve kuru üzüm yiyorum nasil sence tercih olarak uygunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?