Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bu akşam nohutun içine ıspanak kırmzı lahana sirke yağ pırasa ekledim hem tadı harika hemde doyurucu oldutavsiye ederim arkadaşlar

Iyi geceler kizlar, kacamaklarim yok denecek kadar az aksam 7 den sonra yememeye calisiyorum ama istedigim oranda dusmedi kilom 80 civarina takildim kaldim sanki. Vucudummu inat benmi tabiki ben 60 olmadan bitmez insallah bu is,pazar sabahi inanilmaz merak ediyorum. Bugun cok yoruldum fazlada takilamadim yogunluktan, yarin guzel bir sabah olsun

İyi geceler. . Ben bu kola takılan hem saat hem adım sayar olan saatlerden kullanıyorum, genelde günde 10 bin civarı oluyor, evdeki kosturmaca beni götürür zannediyordum ama yetmiyor malesef zaman bulup neler yapıyorsunuz spor olarak?

İnşaallah görürsün canm 60ları yeterki isteyelim bazen kaçamakta yapsak pes etmeyelim pazar gününü cidden bende merak ediyorum artı çıkmayayımda azıcık eksi görsem yeter bu hafta bu kadar düzrnsiz yememden sonra

C
İyi geceler ben spor yspamıyorum arada yarım saat yürüyüp geliyorum bazende ip atlıyorm ama hiç düzenli değil haftada bir kaç kez maleseff

C

İyi geceler ben spor yspamıyorum arada yarım saat yürüyüp geliyorum bazende ip atlıyorm ama hiç düzenli değil haftada bir kaç kez maleseff

Bende spor olarak misafir ağırlıyorum desem yeridir. Temizliği hazırlığı derken pertim çıkıyor. Ama ip güzel fikir hem yer kaplamaz yaparsam yanıma kar kalir :) teşekkür ederim.

Yarin tartı günü artık eksiden geçtim artı çıkmasam sevinicemsizde durumlar nasıl arkadaşlar

kizlar kusura bakmayin nolur bigun de yogundum birde bikac defa gireyim dedim nette problem yasiyorum tel donup duruyor ..su an bile zor yaziyirom inanin yarin rartilicaz bakalm bilgileri yazarsaniz artik girmwti deniycem yekrar insallah ....

kizlar kusura bakmayin nolur bigun de yogundum birde bikac defa gireyim dedim nette problem yasiyorum tel donup duruyor ..su an bile zor yaziyirom inanin yarin rartilicaz bakalm bilgileri yazarsaniz artik girmwti deniycem yekrar insallah ....
olsun canım oluyo bazen öyle bende kaç kez girip yazamadığm oluyordu yarın görüşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…