Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Valla sana helal olsun o zaman ne diyim yani:) ekmegini nasil yapiyosun anlat sana zahmet olmazsa

Valla sana helal olsun o zaman ne diyim yani:) ekmegini nasil yapiyosun anlat sana zahmet olmazsa
Bir kilo tam buğday unuyla yapıyorum canım. Icin bir buçuk tatlı kaşığı tuz iki paket yaş maya iki çorba kaşığı has tereyağı ve alabildiğine ılık süt ekliyorum. Yoguruyorum. Üstünü sıcak kalacak şekilde ortup 25-40 dk kadar kabarmasini bekliyorum. Kabarinca on eşit parçaya bölüp açıyorum kalınlığı göz kararı belki bir buçuk santim.on dakika kadar Tepside de bekketiyorum kabarsin diye.sonra Üstüne yumurta surup kabuğu soyulmamis susam atıyorum. 200 derece fırında olana kadar duruyorlar. Her tepsi üç tane alıyor. Ikiser Tepside yapıyorum. Firindakiler pişen kadar öteki toplar şişiyor beklemeye gerek kalmıyor.

Cok sabrettim direndim kullanmamak icin ama yok olmadi basaramadim uzun surmez insAllah tek temennim bu .. Rabbim nerde varsa sifa versin insAllah

canım ya geçmiş olsun o dediğin hap yapmış olabilir her ilacın yan etkisi var sen kendini daha iyi bilirsin inşallah toparlanırsın...

canım ya ne kadar direndiysem boş yani dedin

arada sırada olur öyle şeyler devam etme yeter..

maşallah diyorum ben zeytin yağını sevemiyorum ya ekmek tarifini de okudum gayet mükemmel helal diyorum aslında en doğrusu bu yediğimiz herşey daha doğrusu ben raf ürünü olan herşeyde katkı maddesi olduğunu düşünüyorum ama naparsın alıyoz işte

Kabarinca on eşit parçaya bölüp açıyorum kalınlığı göz kararı belki bir buçuk santim.on dakika kadar Tepside de bekketiyorum kabarıyo demişsin ya ekmeği bildiğimiz oklava ile mi açıyosun gözleme gibi anlamadım ben ya aslında zor bişe değil ...

Gerçekten kolay aslında. Elimde açıyorum

İyi akşamlar kızlar bugün giremedm aşımz vardı zaten öğleye kadar yattk şimdi yine uyudu ne kadr uğraşsam uyuyo gecede ayakta hep sinir sistemm bozulmaya başladı dünden beri yemeye verdim kendimibide yürüyş yaptm o kadar yemeden sonra işe yararmı bilmem

Bu hafta 65i görmeyi çok istedimm ama çok zorr aynı kalmakta istemiyoruum azda olsa verebilsem bir hafta boşa gitmemeli bir şeyler yapmalıyımmsizde durumlar nasıl kızlar

Ne kadar güzel sağlıklı bwsleniyorsunz ekmeği bende denicem bu akşamda nohut haşlıyorum çocuklara yemeği bende sebzeli deniycem sen paylaşmaya devam et canım tariflerini bizde faydalanalm
Kendimde tek yapınca sürekli olmayacak biliyorum. O yüzden aile içi ne kadar sağlıklı bir düzen kursam o kadar kolaylik olacak kilomu korumak için diye düşündüm.
Aslında Canan karatayin kitaplarını aldım ama daha Karatay diyeti kitabını bitirmedim. O bitince Karatay mutfağı kitabına başlayacağım. Bir sürü tarif var, sirke tarifleri bile. O zaman paylasirim burda fırsat buldukça.

Bu hafta 65i görmeyi çok istedimm ama çok zorr aynı kalmakta istemiyoruum azda olsa verebilsem bir hafta boşa gitmemeli bir şeyler yapmalıyımmsizde durumlar nasıl kızlar
Ben 65 kiloda olmayi hayal bile edemiyorum:) 75 kilo dahi olsam manken gibi oldun derler değişik bi biçimde kilo göstermeyen bi tipim varmış nasil oluyorsa:/

Ben 65 kiloda olmayi hayal bile edemiyorum:) 75 kilo dahi olsam manken gibi oldun derler değişik bi biçimde kilo göstermeyen bi tipim varmış nasil oluyorsa:/

Canım ben hep zayıf olduğum için bu kilolar çok geliyor bana ama sende şanslısın kilolu göstermemende çok büyük avantajikinci hamilelğimde 46 ydım şimdi 67 yim aradaki fark bayaa fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…