- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
evet canım eksi gördüme inanılmaz sevindim son iki günde toparladım 67 ye yakındım perşembe günü yani aynı olmayada razıydım bu hafta .pazartesi yarışta başlıyor sen de mislisseyle bakalım kim daha fazla verecekHadi arkadaşım pes etme eksi gördün cok güzel 64 e ramak kaldi
Benbde ayniyim canim seninle evde tatli dolu suan ama hicbirini canim istemiyor yoksa hicbirni birakmazdim simdiye sabah kalkar kalkmaz yerdim hemdeKizlar kendimi cok iyi hissediyoum cok iyi bir ilerleme kaydettigimi düşünüyorum size katildigimda 91 kiloydum ve yaklaşık 8 kilo verdim bugün hic şımarasim bile gelmedi yiyeceğim her fazla seyin kendime ve emegime saygisizlik olduğunu düşünüyorum bugün ekmege elimi uzatasim gelmedi çünkü daha yolun yarisindayim vermem gereken 8 kilo daha var siz olmasaydiniz yapamazdim hepinizi cok seviyorum
Evet yeni gordum bu zamna kadr nasil farketmedik acaba :) bizde sna tesekkur ederiz canim benim bizlere destek oldun bilgi paylastin o kadar hakkin odenmez.Kızlar bir buçuk ay oldu bu sayfaya katılalı veeeeee tam 8 kilo gitmiş:)
Ideal kilom 66 ve -4600 verebilirsem bu iş Tamam inşallah.
Teşekkür ederim hepinize bana destek Oldunuz ve yolumun çoğu gitti azı kaldı.
11.02.16 Tarihinde katıldım aranıza.
Mislisse bu arada Katılım Tarihim tabloda yanlış yazıyor.
Tabiki ben fazla vericem joleyaevet canım eksi gördüme inanılmaz sevindim son iki günde toparladım 67 ye yakındım perşembe günü yani aynı olmayada razıydım bu hafta .pazartesi yarışta başlıyor sen de mislisseyle bakalım kim daha fazla verecek
Canim tebrik ederim cok guzel bi rakam insallah bu hafta daha fazlasini verirsin bu hafta yarisa giriyomusunuz sizde ?Geçen hafta65,3
Bu hafta 65
Fark -300
Supersin canim sende masallhaBen geldiiiimmmmm. Gecen hafta 69.4
Bu hafta 68.7 fark-700 gr. Dürüst olayim son günler hiç dikkat edemedim ama iyi bi rakam bana göre +gormedim en azindan
58.8 yazıyor başlangıç kilosu sanırım 300 fazla
galiba benimde miğdem küçüldü dün gece aç aç yattım sabah kalktım canım bir şey istemiyorBenbde ayniyim canim seninle evde tatli dolu suan ama hicbirini canim istemiyor yoksa hicbirni birakmazdim simdiye sabah kalkar kalkmaz yerdim hemde
Evet canim agzimi tutsam yine 1400 giderdi herhalde :)Tebrik ederim canım son günler dikkat etmemene ragmen cokcok iyi bir rakam aynen devam 700 700 10 haftada 7 kilo olur:)) v
Tesekkur ederim karamelcim bu haftada devam insallah 80 i tubidennonce gormek icin elimden gelenin fazlasini yapicam bu haftaOf Harikasın tebrik ederim. Çok çekişmeli gidiyor sizin yarışınız. 700 gr f ar k atmış sanaMislisse . Ama bakarsın haftaya sen geçersin onu. Çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederim
Gecmis olsun ya duselirsin insllah en yakin zamandaEvet canim bas agrisi gözümün biri kanlandi kip kirmizi. Dun goz doktorune gittim alerjik dedi galiba bi rimelim var o dokundu. Ama bas agrisi neden bilemedi adam. Simdi damla damlatiyorum.
evet giriyoruz sanırım ve ben müthiş heyecanlıyım rekabette insanı daha çok motivemi ediyor ne.sen neler yaptın bu hafta gerçekten çok iyi verdinCanim tebrik ederim cok guzel bi rakam insallah bu hafta daha fazlasini verirsin bu hafta yarisa giriyomusunuz sizde ?
Kocam sağolsun zamanında çok dalga geçti totomla :) kendimi çok kötü hissettirdi. Halbuki çocuk doğurmuşum destek olmalıydı. Onun şakaları hırslandırdı beni. Fena da olmadı artık iki senedir giyemediğim kıyafetlerimi giyerim :)Ay ben sana hayranim zaten nasil bir iradedir bir hafta bi bocaladin umudunu yititir gibi oldun onun dışında hiç birakmadin 1.5 ayda 8 kilo süper ötesi maşallahsana
Maşallah çok iyi vermişsin. Dikkat etsen birinciliğe adaydın kesinBen geldiiiimmmmm. Gecen hafta 69.4
Bu hafta 68.7 fark-700 gr. Dürüst olayim son günler hiç dikkat edemedim ama iyi bi rakam bana göre +gormedim en azindan
Canım seni de tebrik ederim. Eksi görmek her zaman büyük başarıdır :) bu hafta olan yarışta sana güveniyorum.Geçen hafta65,3
Bu hafta 65
Fark -300
Emeğime saygısızlık olur cümlesi çok etkileyici. Yolu yarılamışsın maşallah. Son 8 kilo, HarikasınKizlar kendimi cok iyi hissediyoum cok iyi bir ilerleme kaydettigimi düşünüyorum size katildigimda 91 kiloydum ve yaklaşık 8 kilo verdim bugün hic şımarasim bile gelmedi yiyeceğim her fazla seyin kendime ve emegime saygisizlik olduğunu düşünüyorum bugün ekmege elimi uzatasim gelmedi çünkü daha yolun yarisindayim vermem gereken 8 kilo daha var siz olmasaydiniz yapamazdim hepinizi cok seviyorum
Tabiki cok buyuk bir basari 41 km az mi masallah vucut korumaya gecmis olabilir son kilolar zor gider derler insallah sende sokmez bu :)Günaydın güzel anneler
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 70.6
Fark -300
Bu hafta 41 km yürüyüş yaptım. Kaçamak yok denecek ka da r az. Yani iki gün iki parça bi şey. Ondan hariç her şey eskisi gibi.
Sanırım ben bi hafta iyi veriyorum bi hafta, ya geriye gidiyorum ya duraklıyorum. Regl bitti ödem olduğunu sanmıyorum. -300 çok olmasa da yine de eksi olduğu için büyük başarıdır
Eki Görüntüle 1803480
Sende super bermissin nasil yaptin neler yaptn leslienin etkikermi bunlar hemen basliyiimmi neeeSupersin canim sende masallhaben eksinin herturlusune raziyim
marlin yarın yarış başlıyor demiKizlar hepinize günaydın. Bol eksiler
Kilom;59.1
Resim cektim ama gönderemedim.
sağol canım bende kendime güveniyorum inşallah olucak bu haftaKocam sağolsun zamanında çok dalga geçti totomla :) kendimi çok kötü hissettirdi. Halbuki çocuk doğurmuşum destek olmalıydı. Onun şakaları hırslandırdı beni. Fena da olmadı artık iki senedir giyemediğim kıyafetlerimi giyerim :)
Maşallah çok iyi vermişsin. Dikkat etsen birinciliğe adaydın kesinbu hafta daha iyi verirsin eminim
Canım seni de tebrik ederim. Eksi görmek her zaman büyük başarıdır :) bu hafta olan yarışta sana güveniyorum.
Emeğime saygısızlık olur cümlesi çok etkileyici. Yolu yarılamışsın maşallah. Son 8 kilo, Harikasınben de seni seviyorum
Kiminle yakin ipekle yakin mi kilon?Kızlar ben kimle yarışcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?