Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Hadi arkadaşım pes etme eksi gördün cok güzel 64 e ramak kaldi
evet canım eksi gördüme inanılmaz sevindim son iki günde toparladım 67 ye yakındım perşembe günü yani aynı olmayada razıydım bu hafta .pazartesi yarışta başlıyor sen de mislisseyle bakalım kim daha fazla verecek

Benbde ayniyim canim seninle evde tatli dolu suan ama hicbirini canim istemiyor yoksa hicbirni birakmazdim simdiye sabah kalkar kalkmaz yerdim hemde

Evet yeni gordum bu zamna kadr nasil farketmedik acaba :) bizde sna tesekkur ederiz canim benim bizlere destek oldun bilgi paylastin o kadar hakkin odenmez.
. Ya kizlar boyle konusunca seyi hayal ettim insallah hepimiz ideal kilomuza kavusunca boyle hellalik isteriz ya

Tabiki ben fazla vericem joleya

58.8 yazıyor başlangıç kilosu sanırım 300 fazla
Benbde ayniyim canim seninle evde tatli dolu suan ama hicbirini canim istemiyor yoksa hicbirni birakmazdim simdiye sabah kalkar kalkmaz yerdim hemde
galiba benimde miğdem küçüldü dün gece aç aç yattım sabah kalktım canım bir şey istemiyor ama bugün dün gece yemediğim bir dilim tatlıyı keyifle yedim ödül olarak

Of Harikasın tebrik ederim. Çok çekişmeli gidiyor sizin yarışınız. 700 gr f ar k atmış sana Mislisse . Ama bakarsın haftaya sen geçersin onu. Çok iyi vermişsin gerçekten tebrik ederim
Tesekkur ederim karamelcim bu haftada devam insallah 80 i tubidennonce gormek icin elimden gelenin fazlasini yapicam bu hafta

Ay ben sana hayranim zaten nasil bir iradedir bir hafta bi bocaladin umudunu yititir gibi oldun onun dışında hiç birakmadin 1.5 ayda 8 kilo süper ötesi maşallahsana
Kocam sağolsun zamanında çok dalga geçti totomla :) kendimi çok kötü hissettirdi. Halbuki çocuk doğurmuşum destek olmalıydı. Onun şakaları hırslandırdı beni. Fena da olmadı artık iki senedir giyemediğim kıyafetlerimi giyerim :)
Ben geldiiiimmmmm. Gecen hafta 69.4
Bu hafta 68.7 fark-700 gr. Dürüst olayim son günler hiç dikkat edemedim ama iyi bi rakam bana göre +gormedim en azindan
Maşallah çok iyi vermişsin. Dikkat etsen birinciliğe adaydın kesin bu hafta daha iyi verirsin eminim

Geçen hafta65,3
Bu hafta 65
Fark -300
Canım seni de tebrik ederim. Eksi görmek her zaman büyük başarıdır :) bu hafta olan yarışta sana güveniyorum.
Emeğime saygısızlık olur cümlesi çok etkileyici. Yolu yarılamışsın maşallah. Son 8 kilo, Harikasın ben de seni seviyorum

Tabiki cok buyuk bir basari 41 km az mi masallah vucut korumaya gecmis olabilir son kilolar zor gider derler insallah sende sokmez bu :)

Kizlar kilo bildirmine yorum yapmadigim var mi bilmiyorum anca okuyabildim.Kizlar bise soyliycem size tubi duymasin leslie yapicam hemde biraz fazla yapim diyorum simdi durmamam lazim benim sonra gorusuruz

sağol canım bende kendime güveniyorum inşallah olucak bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…