Kiz benim bildirimme yorum yapmadinKizlar kilo bildirmine yorum yapmadigim var mi bilmiyorum anca okuyabildim.Kizlar bise soyliycem size tubi duymasin leslie yapicam hemde biraz fazla yapim diyorum simdi durmamam lazim benim sonra gorusuruz
ayy bende ip atlıyimm bariiKizlar kilo bildirmine yorum yapmadigim var mi bilmiyorum anca okuyabildim.Kizlar bise soyliycem size tubi duymasin leslie yapicam hemde biraz fazla yapim diyorum simdi durmamam lazim benim sonra gorusuruz
Evet onlarKiminle yakin ipekle yakin mi kilon?
bize katılabilirsin istersen 3 lü yarış olurKızlar ben kimle yarışcam ya
Ben 70.6 yım size yakın değilim kibize katılabilirsin istersen 3 lü yarış olur
Kizlar bence bu fikri unutun karamel sizi solda sıfır birakabilir:)))Ben 70.6 yım size yakın değilim ki
katılıyorumKizlar bence bu fikri unutun karamel sizi solda sıfır birakabilir:)))
marlinle bizimde aramızda 6 kilo varBen 70.6 yım size yakın değilim ki
Dedim bende birini unutttum diye inan soyledim zatenKiz benim bildirimme yorum yapmadin
Beni nasil unutursun en büyük rakibiniDedim bende birini unutttum diye inan soyledim zatendu bi bakim sayfalar karisti ki
Evet olsun ama bu hafta gorucez bakalim kim 80 i gorcekEvet onlaripek zeynep le yakin yani 3 kilo var ama zamaninda seninle benim aramda da 3 kilo vardi sen 88 din ben 91 dim ama bak simdi sende 83 bende 83 :)))
Allahiiiimmm.nedir bu motivasyondan oleceksin kiz yavaş ol:))))Evet olsun ama bu hafta gorucez bakalim kim 80 i gorceksıkıldim artik 8 li rakamlardan ya bi inemedim 7 li rakamlara kendime cok kızıyorum bi hedefim vardi guya mart 5 de 80 olucaktim nisan 5 i geliyo hala 83 guy la 75 olucaktin nisan 5 tede ama artik yok size soz veriyorum bundan sonra dustugum kilonun uzerine cikmiycam odem modem hak getire artik ceza bana anlastik mi eger dustugum kilonun uzerine cikarsam bundan sonra bana istediginizi soyleyebilirsiniz herseye raziyim
Valla ben o kadar idddaali olamiyorum yani 80 i goremem ne yalan soyleyim 82 benim hedef :))Evet olsun ama bu hafta gorucez bakalim kim 80 i gorceksıkıldim artik 8 li rakamlardan ya bi inemedim 7 li rakamlara kendime cok kızıyorum bi hedefim vardi guya mart 5 de 80 olucaktim nisan 5 i geliyo hala 83 guy la 75 olucaktin nisan 5 tede ama artik yok size soz veriyorum bundan sonra dustugum kilonun uzerine cikmiycam odem modem hak getire artik ceza bana anlastik mi eger dustugum kilonun uzerine cikarsam bundan sonra bana istediginizi soyleyebilirsiniz herseye raziyim
Canim ya gordum begendim de yorumu yapmamadim o an sonra sayfa karisti bulamadim ben de diyorum tubiyo gordum hatta gramlarin lafi olmaz dimi demisti diye cevap yazicaktim diye...kiz gramlarin nasil lafi olmaz 100 grla birinciligi kaybetmis biri olaraktan bence onemli yaniEki Görüntüle 1803483 gecen hafta 84.8
Bu hafta 83.7
Fark 1.100 gram
Mislisseyi gecemesemde fena sayilmaz dimi kizlarMislisse baştaki rakamlar ayni tatlim gramlarin lafi olmaz dimi:)))))
Yaa yaris yapalim buyuk olsun hedefin bak alir basimi giderim 7 li rakamlara inerim senden once heeeValla ben o kadar idddaali olamiyorum yani 80 i goremem ne yalan soyleyim 82 benim hedef :))
Ayyyy beni zorluyorsun bak üzülür sun benimle aşik atma:)))))Yaa yaris yapalim buyuk olsun hedefin bak alir basimi giderim 7 li rakamlara inerim senden once heee)
Lafi bile olmaz canim hic özür dileme:)Canim ya gordum begendim de yorumu yapmamadim o an sonra sayfa karisti bulamadim ben de diyorum tubiyo gordum hatta gramlarin lafi olmaz dimi demisti diye cevap yazicaktim diye...kiz gramlarin nasil lafi olmaz 100 grla birinciligi kaybetmis biri olaraktan bence onemli yanibu hafta iddalimisin benim gibi? Gozumden kactigi icin de tekrar ozur dilerim..
Yok cok pis motiveyim allah bozmasin artik yetti gari bahat geliyo nisan geliyo kuslar bocekler yazliklar renkler gomlekler tunikler pufur pufir etekler gomlekler ceketler nasil motive olmam ben bide dugun var mayista ....Allahiiiimmm.nedir bu motivasyondan oleceksin kiz yavaş ol:))))
Ben atiyom valla asiki gerisini sen dusunAyyyy beni zorluyorsun bak üzülür sun benimle aşik atma:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?