Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Evet onlar ipek zeynep le yakin yani 3 kilo var ama zamaninda seninle benim aramda da 3 kilo vardi sen 88 din ben 91 dim ama bak simdi sende 83 bende 83 :)))
Evet olsun ama bu hafta gorucez bakalim kim 80 i gorcek sıkıldim artik 8 li rakamlardan ya bi inemedim 7 li rakamlara kendime cok kızıyorum bi hedefim vardi guya mart 5 de 80 olucaktim nisan 5 i geliyo hala 83 guy la 75 olucaktin nisan 5 tede ama artik yok size soz veriyorum bundan sonra dustugum kilonun uzerine cikmiycam odem modem hak getire artik ceza bana anlastik mi eger dustugum kilonun uzerine cikarsam bundan sonra bana istediginizi soyleyebilirsiniz herseye raziyim

Allahiiiimmm.nedir bu motivasyondan oleceksin kiz yavaş ol:))))

Valla ben o kadar idddaali olamiyorum yani 80 i goremem ne yalan soyleyim 82 benim hedef :))

Eki Görüntüle 1803483 gecen hafta 84.8
Bu hafta 83.7
Fark 1.100 gram
Mislisseyi gecemesemde fena sayilmaz dimi kizlar Mislisse baştaki rakamlar ayni tatlim gramlarin lafi olmaz dimi:)))))
Canim ya gordum begendim de yorumu yapmamadim o an sonra sayfa karisti bulamadim ben de diyorum tubiyo gordum hatta gramlarin lafi olmaz dimi demisti diye cevap yazicaktim diye...kiz gramlarin nasil lafi olmaz 100 grla birinciligi kaybetmis biri olaraktan bence onemli yani bu hafta iddalimisin benim gibi? Gozumden kactigi icin de tekrar ozur dilerim..

Lafi bile olmaz canim hic özür dileme:)

Allahiiiimmm.nedir bu motivasyondan oleceksin kiz yavaş ol:))))
Yok cok pis motiveyim allah bozmasin artik yetti gari bahat geliyo nisan geliyo kuslar bocekler yazliklar renkler gomlekler tunikler pufur pufir etekler gomlekler ceketler nasil motive olmam ben bide dugun var mayista ....

Ayyyy beni zorluyorsun bak üzülür sun benimle aşik atma:)))))
Ben atiyom valla asiki gerisini sen dusun sonra kilo farkini acarim senin kilo verme zamanin uzar ondan diyorum yani yanlis anlama yani seni dusundugum icin kendimi degil canim benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…