Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yok cok pis motiveyim allah bozmasin artik yetti gari bahat geliyo nisan geliyo kuslar bocekler yazliklar renkler gomlekler tunikler pufur pufir etekler gomlekler ceketler nasil motive olmam ben bide dugun var mayista ....
Oh oh oh Allah bozmasın tatlim darısı hepimize sen devam ettikce grupça mitivemiz artiyor

Kizlar hepinizı tebrik ederim. Çok güzel kilolar verdiniz. Kızım çok hasta gece ateşi 40 i gecti.sabah hastaneye gittik.yeni geldik.üşütmüş. öksürük ,ateş,burnundan hava alamiyo kuzum.sabah aceleyle doğru dürüst yazamadım. Resimde çektim ama ekleyemedim.
Geçen hafta; 58.8
Bugün; 59.1
Fark;++300 gr
Hiç dikkat edemedim .artı çıkmam normal yani.
Yarın başlıyoruz inşallah yarışa @JoleYa .kızım hastayken motıve olamıyorum hiç. İnşallah biran önce iyileşir.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canim bide yuruyebilsem demekkii hedefime cok kisa surede ulascm leslieye başlamayı düşünüyorum insallah cok mutlu oluyorum böyle verdikcee kendime guvenm artiyo

Turuncu nerdesin canim bildiirmini bekliyoruz merak ediyoruz..

Resmi boyut buyuk diye yuklemiyorsan foto boyutunu kucultme programi var onu yukle olur mu

GEcmis olsun allah acil sifalar versin yavrularina...

T
Kırmızılıkadın vardı galiba o yapmadı bir de turuncu gelecekti
Tatlim kırmızı hic paylaşım yapmamis ki bildirim yapsa nolacak gruba alinmasi için onay çıkacağını zannetmiyorum yesil elma diye bir arkadas daha vardi oda hızlı geldi çabuk yoruldu ben hâlâ figenin bizi nedwn bıraktığını merak ediyorum

Doğru söylüyorsun. Ben de gulicik i merak ediyorum allah yardımcı sı olsun. Inşallah iyidir yavrusu

Kızlar 1 saat 40 dakka 8,6 km yürüyüp 1815 kalori yakmışım. Hava 11 derece ayaz var. Öğlen bir tabak etsiZ kuru fasulye yedim. Şimdi de balık salata yicem.
Hiç aralıksıZ bu kadar yürümemiştim. 5 kilo vermişimdir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…