Oh oh oh Allah bozmasın tatlim darısı hepimize sen devam ettikce grupça mitivemiz artiyorYok cok pis motiveyim allah bozmasin artik yetti gari bahat geliyo nisan geliyo kuslar bocekler yazliklar renkler gomlekler tunikler pufur pufir etekler gomlekler ceketler nasil motive olmam ben bide dugun var mayista ....
Sen ben JoleYa karamel ipek cicisko marlin feyzax yaptı turuncu yapmadıKizlar kilo bildiirmi yapmayan varmi biliyomsunuz?
Teşekkür ederim canim bide yuruyebilsem demekkii hedefime cok kisa surede ulascm leslieye başlamayı düşünüyorum insallah cok mutlu oluyorum böyle verdikcee kendime guvenm artiyoKocam sağolsun zamanında çok dalga geçti totomla :) kendimi çok kötü hissettirdi. Halbuki çocuk doğurmuşum destek olmalıydı. Onun şakaları hırslandırdı beni. Fena da olmadı artık iki senedir giyemediğim kıyafetlerimi giyerim :)
Maşallah çok iyi vermişsin. Dikkat etsen birinciliğe adaydın kesinbu hafta daha iyi verirsin eminim
Canım seni de tebrik ederim. Eksi görmek her zaman büyük başarıdır :) bu hafta olan yarışta sana güveniyorum.
Emeğime saygısızlık olur cümlesi çok etkileyici. Yolu yarılamışsın maşallah. Son 8 kilo, Harikasınben de seni seviyorum
Turuncu nerdesin canim bildiirmini bekliyoruz merak ediyoruz..Herkese merhabalar arkadaşlar :)
Şimdi neler kaçırdım bakamayacak kadar yorgunum. Ama hepimizin bebeklerine Allah şifa versin. Bizimkisi atlattı sayılır. Halsizlik ve iştahsızlık dışında pek bir şeyi kalmadı çok sukur. Bugün çok göremedim yavrumu zaten annemdeydi.
Ailemize yeni ve cok güzel bir kız bebeği katıldı :) hastanede prensesi bekledik :)
Tartı hakkında pek bir fikrim yok en son çakılı kalmıştım. :) bakalım yarın ne çıkacak. Almadım gibi hissediyorum ama verdim de diyemiyorum. Bakalım :)
Resmi boyut buyuk diye yuklemiyorsan foto boyutunu kucultme programi var onu yukle olur muBu hafta çok dikkat ettim. Bu metabolizmı elime alıp liğme liğme etmek istiyorum bilen varsa söylesin nolur
Geçen hafta 74,600
Bu hafta 73,900
Fark 700 grm
Ve yine mutsuzum, sorun var kızlar resim yukleyemiyorum. Yarın bol bol yazarım malum koca evde ama kotusu çocuklar hasta öptüm ara girmeye çalışacağım
GEcmis olsun allah acil sifalar versin yavrularina...Kizlar hepinizı tebrik ederim. Çok güzel kilolar verdiniz. Kızım çok hasta gece ateşi 40 i gecti.sabah hastaneye gittik.yeni geldik.üşütmüş. öksürük ,ateş,burnundan hava alamiyo kuzum.sabah aceleyle doğru dürüst yazamadım. Resimde çektim ama ekleyemedim.
Geçen hafta; 58.8
Bugün; 59.1
Fark;++300 gr
Hiç dikkat edemedim .artı çıkmam normal yani.
Yarın başlıyoruz inşallah yarışa @JoleYa .kızım hastayken motıve olamıyorum hiç. İnşallah biran önce iyileşir.
Ben de gormedim sanirimTurucu ya bi göz ardı soku daha yaşatmak istemem ben mi görmedim acaba
Tatlim kırmızı hic paylaşım yapmamis ki bildirim yapsa nolacak gruba alinmasi için onay çıkacağını zannetmiyorum yesil elma diye bir arkadas daha vardi oda hızlı geldi çabuk yoruldu ben hâlâ figenin bizi nedwn bıraktığını merak ediyorumKırmızılıkadın vardı galiba o yapmadı bir de turuncu gelecekti
Doğru söylüyorsun. Ben de gulicik i merak ediyorum allah yardımcı sı olsun. Inşallah iyidir yavrusuT
Tatlim kırmızı hic paylaşım yapmamis ki bildirim yapsa nolacak gruba alinmasi için onay çıkacağını zannetmiyorum yesil elma diye bir arkadas daha vardi oda hızlı geldi çabuk yoruldu ben hâlâ figenin bizi nedwn bıraktığını merak ediyorum
Harikasın maşallahKizlar gunaydin kusura bakmayin dun musafirim var demistim gec gittiler bizde sonra hemn yattik yorulmustu m cunku size guzel bi sonucla donecegimi soylemistim hazirmisiniz ?
Gecen hafta :84.8
Simdiki kilo:83.0
Fark :-1800 gr
Eki Görüntüle 1803478
Canım tebrik ediyorum maşallahEki Görüntüle 1803483 gecen hafta 84.8
Bu hafta 83.7
Fark 1.100 gram
Mislisseyi gecemesemde fena sayilmaz dimi kizlarMislisse baştaki rakamlar ayni tatlim gramlarin lafi olmaz dimi:)))))
Ayy valla maşallah darısı benim gibi kilo veremeyenlereAy ben sana hayranim zaten nasil bir iradedir bir hafta bi bocaladin umudunu yititir gibi oldun onun dışında hiç birakmadin 1.5 ayda 8 kilo süper ötesi maşallahsana
Vuuuuu kim tutar seni karamel:))Kızlar 1 saat 40 dakka 8,6 km yürüyüp 1815 kalori yakmışım. Hava 11 derece ayaz var. Öğlen bir tabak etsiZ kuru fasulye yedim. Şimdi de balık salata yicem.
Hiç aralıksıZ bu kadar yürümemiştim. 5 kilo vermişimdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?