Cok sağol tatlim sende cok iyisin çocuklar nasil olduCanım tebrik ediyorum maşallah
buldum canım herkesin katıldığı tarihi yazıyodum da arkadaşlar herkesin en başta hangi tarihte başladığını ve kilosunu yazdım turuncuda bildrm yapınca yayınlayacağım tamm mı?Joleya srn bizim aramizs tam olarak hangi tarihte katildin hatirliyomusun gununu ?
Bana ozelden mesaj atmisti soylece ozetleyeyim aslinda bende buradan bu mesaji atmasini isterdim yazmakta sakinca gormuyorum cunku....teli bozulunca siteden sogudugunu yeni bi hesap actigini ve herseye sil bastan baslamak istedigi icin baska bu grupta basladigini, konunun bizimle degil kendisi ile alakali oldugunu ve bizleri hala sevdigini yazmisti... bu kadar...T
Tatlim kırmızı hic paylaşım yapmamis ki bildirim yapsa nolacak gruba alinmasi için onay çıkacağını zannetmiyorum yesil elma diye bir arkadas daha vardi oda hızlı geldi çabuk yoruldu ben hâlâ figenin bizi nedwn bıraktığını merak ediyorum
Allah allahh :)) ne alâka canım sogumussa madem neden tekrar hesap açmış mantıksız bence ama kendi bilir yapacak bisey yok biz byeteriz birbirimizeBana ozelden mesaj atmisti soylece ozetleyeyim aslinda bende buradan bu mesaji atmasini isterdim yazmakta sakinca gormuyorum cunku....teli bozulunca siteden sogudugunu yeni bi hesap actigini ve herseye sil bastan baslamak istedigi icin baska bu grupta basladigini, konunun bizimle degil kendisi ile alakali oldugunu ve bizleri hala sevdigini yazmisti... bu kadar...
canım yaa çok geçmiş olsun o iyi olsun yeterki başlarız bizKizlar hepinizı tebrik ederim. Çok güzel kilolar verdiniz. Kızım çok hasta gece ateşi 40 i gecti.sabah hastaneye gittik.yeni geldik.üşütmüş. öksürük ,ateş,burnundan hava alamiyo kuzum.sabah aceleyle doğru dürüst yazamadım. Resimde çektim ama ekleyemedim.
Geçen hafta; 58.8
Bugün; 59.1
Fark;++300 gr
Hiç dikkat edemedim .artı çıkmam normal yani.
Yarın başlıyoruz inşallah yarışa Y yagmur7968 .kızım hastayken motıve olamıyorum hiç. İnşallah biran önce iyileşir.
iyi bulmuşsun canım ben hatırlayamadımbuldum canım herkesin katıldığı tarihi yazıyodum da arkadaşlar herkesin en başta hangi tarihte başladığını ve kilosunu yazdım turuncuda bildrm yapınca yayınlayacağım tamm mı?
Yok cok olmaz merak etme yarin dengelersin tatlim ...Kızlar 1.5 lahmacun yedim çok olmamıştır degil mi sabah da ekmek yemedim sayilir
Masallah ayazda yurumekde cesaret ister dikkat hastalanma sakin olur mu hastalik mevsimi zaten bebisin nasil oldu ?Kızlar 1 saat 40 dakka 8,6 km yürüyüp 1815 kalori yakmışım. Hava 11 derece ayaz var. Öğlen bir tabak etsiZ kuru fasulye yedim. Şimdi de balık salata yicem.
Hiç aralıksıZ bu kadar yürümemiştim. 5 kilo vermişimdir :))
Tesekkur ederim...Harikasın maşallah
Kiz joleya eski mesajlari okudum bugun biraz rastladiklarimi tatli istegin o zmandan baslamis hic okudun mu acep ? 10 kgvar vermem lazim 7 kg vermistim demissin ne cabuk gecmis ya zaman ...Joleya srn bizim aramizs tam olarak hangi tarihte katildin hatirliyomusun gununu ?
Karatay haftada bir gün lahmacuna izin veriyordu. Demekki çok da zararlı değildir. Kıyma ve yeşillik var sonuçta. Mayasız ve ince hamuru varKızlar 1.5 lahmacun yedim çok olmamıştır degil mi sabah da ekmek yemedim sayilir
Leslie mi yaptın canım. Yoksa yürüdün mü anlamadimKizlar bugun 7 mil yani 10 km falan yurudum sayilir mekik te cabasi bu haftaya super baslamis oldum allahin izniyle
Leslie yaptim canim ..Karatay haftada bir gün lahmacuna izin veriyordu. Demekki çok da zararlı değildir. Kıyma ve yeşillik var sonuçta. Mayasız ve ince hamuru var
Leslie mi yaptın canım. Yoksa yürüdün mü anlamadim
Çok sıkı giyiniyorum canım. Iki senedir hiç hastalanmadım zaten :))Masallah ayazda yurumekde cesaret ister dikkat hastalanma sakin olur mu hastalik mevsimi zaten bebisin nasil oldu ?
Canım daha önceleri nasıldı bilmiyorum neden al ver yaptın. Ama bulunduğum zamanda gözlemlediğim kadarıyla motivasyon açısından devam edemiyorsun. Yani mesela şimdiki hırsın azmin harika. Bu hızla devam etmelisin. Senin vermen gereken daha çok kilo olduğu için aylık daha fazla vermen gerekiyordu. Yani senin ideal kilona 5 kilo kalsa bu haftaki gibi kilo veremezsin. Yani kısaca bu hızla devam etmelisinKizlar ben 13 kasimda baslamistim nerdeyse 4 ay olmus ben ancak 7500 gr vermisim ya bu cok az bi al bi ver olucagi bu bi aya anca 2 kg dusuyor bu cok az degil mi sizce ana dogumdan sonra hic kg veremeyen icin normal ama bence degil ayda 4 kg verseydim suan 16 kg vermis olmam lazimdi hadi 3 de 9 -10 de yani a ma ben 7500 vermisim
Tebrik ederim :) ben de çok iyi başladım haftaya. Hem bugün menüm iyiydi hem de sporumLeslie yaptim canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?