Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Joleya srn bizim aramizs tam olarak hangi tarihte katildin hatirliyomusun gununu ?
buldum canım herkesin katıldığı tarihi yazıyodum da arkadaşlar herkesin en başta hangi tarihte başladığını ve kilosunu yazdım turuncuda bildrm yapınca yayınlayacağım tamm mı?

Bana ozelden mesaj atmisti soylece ozetleyeyim aslinda bende buradan bu mesaji atmasini isterdim yazmakta sakinca gormuyorum cunku....teli bozulunca siteden sogudugunu yeni bi hesap actigini ve herseye sil bastan baslamak istedigi icin baska bu grupta basladigini, konunun bizimle degil kendisi ile alakali oldugunu ve bizleri hala sevdigini yazmisti... bu kadar...

Allaj a
Allah allahh :)) ne alâka canım sogumussa madem neden tekrar hesap açmış mantıksız bence ama kendi bilir yapacak bisey yok biz byeteriz birbirimize

canım yaa çok geçmiş olsun o iyi olsun yeterki başlarız biz

Kizlar bu turuncu nie bildrim yapmadi acep biliyo aslinda ama neyse ogrenriz.. Ne dicektim heh kizlar ben simdi aramiza yeni katilanlarin katilim tarihini yazmistim bizimkiler yazili degildi belirgin olsun diye eski arkadaslarinkini de buldum ipegin joleyanin tubinin benim falan ve tabiki en baslangic kilolarida yani artik en basindan (bu grubun basladigi tarihten degil ) eskiler bilirler biz once yolun basindayim once 25 kilo diye bi topik vardi orda baslamistik en bas kilomuzu yazmak durumunda kaldim anlastik mi aslinda pek bi degisiklik yok ama soyliyim dedim merak etmeyin

Masallah ayazda yurumekde cesaret ister dikkat hastalanma sakin olur mu hastalik mevsimi zaten bebisin nasil oldu ?

Joleya srn bizim aramizs tam olarak hangi tarihte katildin hatirliyomusun gununu ?
Kiz joleya eski mesajlari okudum bugun biraz rastladiklarimi tatli istegin o zmandan baslamis hic okudun mu acep ? 10 kgvar vermem lazim 7 kg vermistim demissin ne cabuk gecmis ya zaman ...

Kızlar 1.5 lahmacun yedim çok olmamıştır degil mi sabah da ekmek yemedim sayilir
Karatay haftada bir gün lahmacuna izin veriyordu. Demekki çok da zararlı değildir. Kıyma ve yeşillik var sonuçta. Mayasız ve ince hamuru var
Kizlar bugun 7 mil yani 10 km falan yurudum sayilir mekik te cabasi bu haftaya super baslamis oldum allahin izniyle
Leslie mi yaptın canım. Yoksa yürüdün mü anlamadim

Kizlar ben 13 kasimda baslamistim nerdeyse 4 ay olmus ben ancak 7500 gr vermisim ya bu cok az bi al bi ver olucagi bu bi aya anca 2 kg dusuyor bu cok az degil mi sizce ana dogumdan sonra hic kg veremeyen icin normal ama bence degil ayda 4 kg verseydim suan 16 kg vermis olmam lazimdi hadi 3 de 9 -10 de yani a ma ben 7500 vermisim

Masallah ayazda yurumekde cesaret ister dikkat hastalanma sakin olur mu hastalik mevsimi zaten bebisin nasil oldu ?
Çok sıkı giyiniyorum canım. Iki senedir hiç hastalanmadım zaten :))
Canım daha önceleri nasıldı bilmiyorum neden al ver yaptın. Ama bulunduğum zamanda gözlemlediğim kadarıyla motivasyon açısından devam edemiyorsun. Yani mesela şimdiki hırsın azmin harika. Bu hızla devam etmelisin. Senin vermen gereken daha çok kilo olduğu için aylık daha fazla vermen gerekiyordu. Yani senin ideal kilona 5 kilo kalsa bu haftaki gibi kilo veremezsin. Yani kısaca bu hızla devam etmelisin

Leslie yaptim canim ..
Tebrik ederim :) ben de çok iyi başladım haftaya. Hem bugün menüm iyiydi hem de sporum

Artık kanıksadım sanırım. Bugün beni en son 7 ay önce gören biri ile karşılaştım. O da benim gibi uzun ama biraz kilolu. Bizim gibiler kilo alınca iri durur. Bı da bi bayan için çirkin bi görüntü olıyor. Neyse sadede geleyim. Beni görünce çok şaşırdı ve aaaa nasıl verdin dedi. Ben de bize gel oturmaya anlatırım dedim. Ben çok severim insanlara yardım etmeyi :) vel hasıl o gazla 8 km yürüdüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…