Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ha ha ne güzel anlattın mı burayı peki?

Mislisse bu hafta sen Leslie mi çok yaptın yoksa yürüyüş mü? Bir de senin nasıl bir kondisyon var da 7 mil hiç yorulmadan yapıyorsun
3 gün dışarda 2 gün evde yürüdüm sanırım bugün leslienin sadece 3 milini yaptım hızlısnı değil bi öğlen bide akşam yaptım bununda fastten kalır bi yanı yoktu gerçi yaptığım da hızlıydı yani.

aman maşalah diyelim hastalanma... bir de evet işte motive düşüklüğü oluyor ya işte önemli olan da bunu devam ettirmk zaten ama bu günden sonra farklı olcak inşallah size söz verdim çünkü...

Aman diyim çekilin yoldan mislisse geliyor tutabilene aşk olsun 7 mil leslie ninyanında benim yaptığım 1 saatlik yürüyüşün lafi bile olmaz sanirim(

Kızlar gelelim zurnanın zırt dediği yere işte yeni tablo ile karşınızdayım.
Bu haftanın birincisi ben olup beni ve siz değerli arkadaşlarımı öncelikle tebrik eder da başarılarımızın da devamını dilerim.Bu haftada çoğu arkadaşımız eksi görmüş bu çok iyi bence.Artı gören de üzülmesin bu hafta hepimiz için daha iyi olacak inşallah...

Ha ha ne güzel anlattın mı burayı peki?
Daha gelmedi gelince tek tek anlatırım bakarsın o da katılmak ister Bize:) ben zaten tavsiye ediyorum burayı ama zayıflamak istemekle zayıflamak için çabaya göstermek aynı şey değil o yüzden gelmiyor kimse

Ekşi sözlükte bi yazı okudum da Leslie orta düzeyde bi yürüyüşün bile yerini tutmaz diyordu. Aslında Leslie ölen bi yazıydı ama normal yürüyüşün kilo vermeye etkisinin daha çok olduğunu idda ediyordu. Diyorum ki Leslie yerine bi hafta en az bir saat yürüyüş denesene

aman maşalah diyelim hastalanma... bir de evet işte motive düşüklüğü oluyor ya işte önemli olan da bunu devam ettirmk zaten ama bu günden sonra farklı olcak inşallah size söz verdim çünkü...
Ben sana inanıyorum inanıyorum inanıyorum :) sen söZünde duran karekterli bi kadınsın çok belli ve ben senin kişiliğini, gerçekçiliğini, açık Sözlülüğünü çok takir ediyorum.
Eminim çok kısa zamanda kilolarını bu saatten sonra hızlı bir şekilde vereceksin.

Cok çok çok tebrik ederim tatlim basarilarinin devamini dilerim

teşekkür ederim bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana bende seni takdir ediyorum ben dahil hepimizi solladın gerçekten ama bunu yürekten tebrik ediyorum kıskanıyor muyum evet ama iyi anlamda bu kıskanma benim motivemide etkiliyor yani.. :) Alla alla öylemi diyor ben mutlu oluyorum ya evde yapmak daha cazip geliyor dışarda da yürüyorum fırsat olunca soğuk olunca yürüyesim gelmiyor leslie daha iyi oluyor açıkcası...

Teşekkürler canım bizde seni tebrik ediyoruz uzun vadedeki.basarindan dolayi

Srn nasil yürüyüşe çıkıyorsun hergün bebeğini aliyormusun yanına yada birinemi birakiyorsun suan annendesin sanirim ama normalde bide örnek olmasi acisindan 1 gün menunu bizimle paylasirmisin

Kizlar bidee benim malesef şöyle kötü bi yanim var duzenli olarak kesin bi sekilde diyete devam edemiyorum 3 ileri 2 geri yanii buda haliyle kilo vermemi etkiliyo yaa nasil sikcam dişimi bi oneride bulunun aralarda sıkılıp tika basa yiyorum yanii misal bugün gibiii

Herkesten çok özür dilerim.
Bu haftalik affedin benj kilo bildirimi konusunda geciktigim için.
Sabah uyandik, ev toparlama ardından yemek işine giristim. Değil telefonu elime almak nefes alacak vaktim olmadi bu saate kadar.
Gorumcem hastaneden çıktı, ona yemek yaptım, sonra ona gittik, gelen-giden derken bu saat.
Mislisse kusura bakma canım, bu haftalik hemen yazıyorum kilomu :)
Geçen hafta: 65.00
Bu hafta:64.600
Fark:-400
64 leri gördüm ya daha ne isterim :))
Hala telefon alamadım malesef. Sorun da çözemedim. Fotoğraf konusu sıkıntıysa gerekirse makinayla çekip bilgisayardan atacağım.

Çıktı gece kuşu tebriklwe canım aynen devam:))

Ben yemin ediyorum mesela bugün yemin ettim pazar gününe kadar hic ekmek yemiycem diye :))

Kızlar ben kimle yarışcam ya

Aslında kilolarımız yakın gibi gelmese de gözüne hedeflerimiz yakın biraz kolay lokma sayılırım ama bu hafta gaza geldim, sana meydana okuyorum :)
Bugün harika ve kaçamaksız bir gün geçirdim, yarın ve sonraki günlerde öyle olacak. Ne dersin
Hedefim 6.6 kilo var bu arada :)
3nity nerde acaba gece kuşu gece olmadan çıkmaz o:)))

Bir tek o zaman vakit kaldığı için olabilir mi acep :)
Su son haftalardaki is, hastalık ve iki gündür doğum yoğunluğu yüzünden gerçekten mahcubum biraz size karşı. Ama bomba gibi dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…