Ha ha ne güzel anlattın mı burayı peki?Artık kanıksadım sanırım. Bugün beni en son 7 ay önce gören biri ile karşılaştım. O da benim gibi uzun ama biraz kilolu. Bizim gibiler kilo alınca iri durur. Bı da bi bayan için çirkin bi görüntü olıyor. Neyse sadede geleyim. Beni görünce çok şaşırdı ve aaaa nasıl verdin dedi. Ben de bize gel oturmaya anlatırım dedim. Ben çok severim insanlara yardım etmeyi :) vel hasıl o gazla 8 km yürüdüm :)
3 gün dışarda 2 gün evde yürüdüm sanırım bugün leslienin sadece 3 milini yaptım hızlısnı değil bi öğlen bide akşam yaptım bununda fastten kalır bi yanı yoktu gerçi yaptığım da hızlıydı yani.Mislisse bu hafta sen Leslie mi çok yaptın yoksa yürüyüş mü? Bir de senin nasıl bir kondisyon var da 7 mil hiç yorulmadan yapıyorsun
aman maşalah diyelim hastalanma... bir de evet işte motive düşüklüğü oluyor ya işte önemli olan da bunu devam ettirmk zaten ama bu günden sonra farklı olcak inşallah size söz verdim çünkü...Çok sıkı giyiniyorum canım. Iki senedir hiç hastalanmadım zaten :))
Canım daha önceleri nasıldı bilmiyorum neden al ver yaptın. Ama bulunduğum zamanda gözlemlediğim kadarıyla motivasyon açısından devam edemiyorsun. Yani mesela şimdiki hırsın azmin harika. Bu hızla devam etmelisin. Senin vermen gereken daha çok kilo olduğu için aylık daha fazla vermen gerekiyordu. Yani senin ideal kilona 5 kilo kalsa bu haftaki gibi kilo veremezsin. Yani kısaca bu hızla devam etmelisin
Tebrik ederim :) ben de çok iyi başladım haftaya. Hem bugün menüm iyiydi hem de sporum
Aman diyim çekilin yoldan mislisse geliyor tutabilene aşk olsun 7 mil leslie ninyanında benim yaptığım 1 saatlik yürüyüşün lafi bile olmaz sanirim3 gün dışarda 2 gün evde yürüdüm sanırım bugün leslienin sadece 3 milini yaptım hızlısnı değil bi öğlen bide akşam yaptım bununda fastten kalır bi yanı yoktu gerçi yaptığım da hızlıydı yani.
Daha gelmedi gelince tek tek anlatırım bakarsın o da katılmak ister Bize:) ben zaten tavsiye ediyorum burayı ama zayıflamak istemekle zayıflamak için çabaya göstermek aynı şey değil o yüzden gelmiyor kimseHa ha ne güzel anlattın mı burayı peki?
Ekşi sözlükte bi yazı okudum da Leslie orta düzeyde bi yürüyüşün bile yerini tutmaz diyordu. Aslında Leslie ölen bi yazıydı ama normal yürüyüşün kilo vermeye etkisinin daha çok olduğunu idda ediyordu. Diyorum ki Leslie yerine bi hafta en az bir saat yürüyüş denesene3 gün dışarda 2 gün evde yürüdüm sanırım bugün leslienin sadece 3 milini yaptım hızlısnı değil bi öğlen bide akşam yaptım bununda fastten kalır bi yanı yoktu gerçi yaptığım da hızlıydı yani.
Ben sana inanıyorum inanıyorum inanıyorum :) sen söZünde duran karekterli bi kadınsın çok belli ve ben senin kişiliğini, gerçekçiliğini, açık Sözlülüğünü çok takir ediyorum.aman maşalah diyelim hastalanma... bir de evet işte motive düşüklüğü oluyor ya işte önemli olan da bunu devam ettirmk zaten ama bu günden sonra farklı olcak inşallah size söz verdim çünkü...
Cok çok çok tebrik ederim tatlim basarilarinin devamini dilerimKızlar gelelim zurnanın zırt dediği yere işte yeni tablo ile karşınızdayım.
Bu haftanın birincisi ben olup beni ve siz değerli arkadaşlarımı öncelikle tebrik eder da başarılarımızın da devamını dilerim.Bu haftada çoğu arkadaşımız eksi görmüş bu çok iyi bence.Artı gören de üzülmesin bu hafta hepimiz için daha iyi olacak inşallah...
Eki Görüntüle 1803704
Eki Görüntüle 1803705
teşekkür ederim bunu hissettirebildiysem ne mutlu bana bende seni takdir ediyorum ben dahil hepimizi solladın gerçekten ama bunu yürekten tebrik ediyorum kıskanıyor muyum evet ama iyi anlamda bu kıskanma benim motivemide etkiliyor yani.. :) Alla alla öylemi diyor ben mutlu oluyorum ya evde yapmak daha cazip geliyor dışarda da yürüyorum fırsat olunca soğuk olunca yürüyesim gelmiyor leslie daha iyi oluyor açıkcası...Daha gelmedi gelince tek tek anlatırım bakarsın o da katılmak ister Bize:) ben zaten tavsiye ediyorum burayı ama zayıflamak istemekle zayıflamak için çabaya göstermek aynı şey değil o yüzden gelmiyor kimse
Ekşi sözlükte bi yazı okudum da Leslie orta düzeyde bi yürüyüşün bile yerini tutmaz diyordu. Aslında Leslie ölen bi yazıydı ama normal yürüyüşün kilo vermeye etkisinin daha çok olduğunu idda ediyordu. Diyorum ki Leslie yerine bi hafta en az bir saat yürüyüş denesene
Ben sana inanıyorum inanıyorum inanıyorum :) sen söZünde duran karekterli bi kadınsın çok belli ve ben senin kişiliğini, gerçekçiliğini, açık Sözlülüğünü çok takir ediyorum.
Eminim çok kısa zamanda kilolarını bu saatten sonra hızlı bir şekilde vereceksin.
Teşekkürler canım bizde seni tebrik ediyoruz uzun vadedeki.basarindan dolayiEline sağlıkMislisse ayrıca tebrik ederim. Yoksa Gizli Gizli Benle de mi yarışıyorsun bakim
tubi_klc seni de özellikle tebrik ederim çok başarılısın.
Herkesi tek tek tebrik ederim kısacası:)cicisko da eminim bu hafta iyi bir kilo verir ve telafi eder. Grup olarak çok başarılı gidiyor uz maşallah :)
Biraraya girip okurum bende tatlı da tatlı haftalardır dilimden düşüremedim demiKiz joleya eski mesajlari okudum bugun biraz rastladiklarimi tatli istegin o zmandan baslamis hic okudun mu acep ? 10 kgvar vermem lazim 7 kg vermistim demissin ne cabuk gecmis ya zaman ...
Srn nasil yürüyüşe çıkıyorsun hergün bebeğini aliyormusun yanına yada birinemi birakiyorsun suan annendesin sanirim ama normalde bide örnek olmasi acisindan 1 gün menunu bizimle paylasirmisinEline sağlıkMislisse ayrıca tebrik ederim. Yoksa Gizli Gizli Benle de mi yarışıyorsun bakim
tubi_klc seni de özellikle tebrik ederim çok başarılısın.
Herkesi tek tek tebrik ederim kısacası:)cicisko da eminim bu hafta iyi bir kilo verir ve telafi eder. Grup olarak çok başarılı gidiyor uz maşallah :)
Çıktı gece kuşu tebriklwe canım aynen devam:))Herkesten çok özür dilerim.
Bu haftalik affedin benj kilo bildirimi konusunda geciktigim için.
Sabah uyandik, ev toparlama ardından yemek işine giristim. Değil telefonu elime almak nefes alacak vaktim olmadi bu saate kadar.
Gorumcem hastaneden çıktı, ona yemek yaptım, sonra ona gittik, gelen-giden derken bu saat.
Mislisse kusura bakma canım, bu haftalik hemen yazıyorum kilomu :)
Geçen hafta: 65.00
Bu hafta:64.600
Fark:-400
64 leri gördüm ya daha ne isterim :))
Hala telefon alamadım malesef. Sorun da çözemedim. Fotoğraf konusu sıkıntıysa gerekirse makinayla çekip bilgisayardan atacağım.
Ben yemin ediyorum mesela bugün yemin ettim pazar gününe kadar hic ekmek yemiycem diye :))Kizlar bidee benim malesef şöyle kötü bi yanim var duzenli olarak kesin bi sekilde diyete devam edemiyorum 3 ileri 2 geri yanii buda haliyle kilo vermemi etkiliyo yaa nasil sikcam dişimi bi oneride bulunun aralarda sıkılıp tika basa yiyorum yanii misal bugün gibiii
Ay bide tutamazsam günah olmasın ben hiç girmiyim o işlere:)Ben yemin ediyorum mesela bugün yemin ettim pazar gününe kadar hic ekmek yemiycem diye :))
YOK ben yemin ettiysem bitmiştir tutamiycak olmayi aklimdan bile geçirmem bu konuda kendine guvenmiyorsan tabiiki girmeAy bide tutamazsam günah olmasın ben hiç girmiyim o işlere:)
Kızlar ben kimle yarışcam ya
3nity nerde acaba gece kuşu gece olmadan çıkmaz o:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?