Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Demi kaptan yaaa son zamanlarda geliyolar deddigin gibi dünyakadar dil dokuyoz ilgu gosteriyoz iki gün sonra kimse yok bos yere zamanimizi çalıyorlar

Kiz Mislisse ayıptır sormasi 3 nisanda 79 olmayi nasil yapmayı planliyorsun tartinun üstüne çıkıp hafif duvardan destek alirsan olur ancak :)))))))

Ay canim ya hala duzelmedi degil mi rabbim acil sifa versin insallah bebisin iyi olsunda yaparsin biseyler merak etme once o iyi olsun da ...

Demi kaptan yaaa son zamanlarda geliyolar deddigin gibi dünyakadar dil dokuyoz ilgu gosteriyoz iki gün sonra kimse yok bos yere zamanimizi çalıyorlar
Evet canım katılıyorum ben sana söyle bir baktım ne kadar çok kişi girmiş çıkmış, ben yenilerle fazla ilgilenmiyorum bu yüzden kalan zaten eskimiş oluyor, yeni girenler içinde artık eskidi sayılır karamelim mi çok sevdim samimi buluyorum bu konuda

oyle valla acik sozlu oluncada yanlis anlasiliyoruz ama durum bu ...

karamellim06 hic çelişkiye düşmedi hem kendi azmetyi hemde bizim icin surekli aktifdi yaptığı paylasimlarla kisa zamanda 8 kilo verdi örnek oldu o zaten asıl üyemiz artık ondan eminim bırakmaz da yenilr bi girip bi çıkıyor anlamadim marlin18 de bizimle kararli ilerliyor bakalim insallah birakmaz

Hyr canım okumadım ama Acılll zayıflamalıyımmmm (

bende tatlıyamı yemin etsem ama güveniyorum ekmeği hiç aramam ama o tatlı hergün yenecek
BENDE ÇİKOLATA İÇİN Mİ YEMİN ETSEM Kİ GÜVENMİYORUM KENDİME , EKMEK YEMEYİNCE DAHA ÇOK YEDİĞİMİ FARK ETTİM O YÜZDEN KESİNLİKLE TOST YİYORUM . ÇİKOLATA İÇİN BENDE YEMİN ETMEYİM AMA SÖZ VEREYİM TUBİ SANA YİYECEK GİBİ OLURSAM VAPSAPTAN YAZARIM

Kiz güvenin biraz kendinize pazar gününe kadar hic cikolata yemiycem diye yemin et cikolata yemezsen kan şekerin ani yükselme z ve sık sık acikmazsin

aslında doğru söylüyorsun ekmek yemeyince daha çok saldırıyoruz çikolataya benimde ekmeği hiç yiyesim gemiyo artık

Kiz güvenin biraz kendinize pazar gününe kadar hic cikolata yemiycem diye yemin et cikolata yemezsen kan şekerin ani yükselme z ve sık sık acikmazsin
AY İŞTE BEN İRADESİZİM BEN AKŞAMLARI YİYORUM GECE KIZA DEVAM SÜTÜ YAPARKEN YİYORUM BİSKÜVİ FELAN AMA BUGÜN İÇİN SANA SÖZ VEREYİM CANIM, BİSKÜVİ DE DAHİL YEMİYECEĞİM ŞU AN İTİBARİYLE SABAH YEDİM DE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…