Demi kaptan yaaa son zamanlarda geliyolar deddigin gibi dünyakadar dil dokuyoz ilgu gosteriyoz iki gün sonra kimse yok bos yere zamanimizi çalıyorlarBak eger bizimle devam edeceksen yorum yapalim sana oncelikle okudun mu ilk sayfamizi sartlarimizi o kadar dil dokup 2 gun sonra sessiz sedasiz gidersen bozusuruz bosuna dil dokmeyelim bizimle devam edeceksen kapimiz herzaman acik yeterki iste ve iradeli ol bizim icin bu yeterli biz sana hep destek tam destek oluruz ... bizim once bunu anlamamiz lazim
Ay canim ya hala duzelmedi degil mi rabbim acil sifa versin insallah bebisin iyi olsunda yaparsin biseyler merak etme once o iyi olsun da ...Kizlar hepinize günaydın, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bolllĺllll eksili bir hafta diliyorum. Benim bebişin ateşi var hala.fitil veriyorum 5 saate bir zor düşüyor.ne guzel hepiniz spor yapıyorsunuz. Ben yürüyüşe gidemedim evrede yapamadım bişeyler. Biran önce iyileşir de kuzum bende kaldığım yerden devam ederim inşallah
Evet canım katılıyorum ben sana söyle bir baktım ne kadar çok kişi girmiş çıkmış, ben yenilerle fazla ilgilenmiyorum bu yüzden kalan zaten eskimiş oluyor, yeni girenler içinde artık eskidi sayılır karamelim mi çok sevdim samimi buluyorum bu konudaDemi kaptan yaaa son zamanlarda geliyolar deddigin gibi dünyakadar dil dokuyoz ilgu gosteriyoz iki gün sonra kimse yok bos yere zamanimizi çalıyorlar
oyle valla acik sozlu oluncada yanlis anlasiliyoruz ama durum bu ...Demi kaptan yaaa son zamanlarda geliyolar deddigin gibi dünyakadar dil dokuyoz ilgu gosteriyoz iki gün sonra kimse yok bos yere zamanimizi çalıyorlar
valla bende merak mislisseKizMislisse ayıptır sormasi 3 nisanda 79 olmayi nasil yapmayı planliyorsun tartinun üstüne çıkıp hafif duvardan destek alirsan olur ancak :)))))))
Evet canım katılıyorum ben sana söyle bir baktım ne kadar çok kişi girmiş çıkmış, ben yenilerle fazla ilgilenmiyorum bu yüzden kalan zaten eskimiş oluyor, yeni girenler içinde artık eskidi sayılır karamelim mi çok sevdim samimi buluyorum bu konuda
Hyr canım okumadım ama Acılll zayıflamalıyımmmm (Bak eger bizimle devam edeceksen yorum yapalim sana oncelikle okudun mu ilk sayfamizi sartlarimizi okuduysan eger sartlara uygun hem bana hem sayfamiza mesaj atman lazim sonra o kadar dil dokup 2 gun sonra sessiz sedasiz gidersen olmaz yani bosuna dil dokmeyelim bizimle devam edeceksen kapimiz herzaman acik yeterki iste ve iradeli ol bizim icin bu yeterli biz sana hep destek tam destek oluruz ve sen de istersen basarirsin buna eminim ... ama once bizim senin bunu istedigini ve devam edecegini anlamamiz lazim...
Bendee onlardan biriyimHerkese günaydın bu aradaa öğlene kadar uyuyan var mi grupta hâlâ bizim tatlı canavari Y yagmur7968 uyuyordu dimi öğlene kadar:)))
bende tatlıyamı yemin etsem ama güveniyorum ekmeği hiç aramam ama o tatlı hergün yenecekBen yemin ediyorum mesela bugün yemin ettim pazar gününe kadar hic ekmek yemiycem diye :))
Canim hafta değil günlük dene bi bakalim napicaksin bak yemin edince umudun kesiliyor canın istemiyorbende tatlıyamı yemin etsem ama güveniyorum ekmeği hiç aramam ama o tatlı hergün yenecek
BENDE ÇİKOLATA İÇİN Mİ YEMİN ETSEM Kİ GÜVENMİYORUM KENDİME , EKMEK YEMEYİNCE DAHA ÇOK YEDİĞİMİ FARK ETTİM O YÜZDEN KESİNLİKLE TOST YİYORUM . ÇİKOLATA İÇİN BENDE YEMİN ETMEYİM AMA SÖZ VEREYİM TUBİ SANA YİYECEK GİBİ OLURSAM VAPSAPTAN YAZARIMbende tatlıyamı yemin etsem ama güveniyorum ekmeği hiç aramam ama o tatlı hergün yenecek
Bak günlük banada uyar işteCanim hafta değil günlük dene bi bakalim napicaksin bak yemin edince umudun kesiliyor canın istemiyor
kız yok artık uyumuyomda dün yediğim tatlılar ağırlık yaptı sanırım bugün kalkamadımHerkese günaydın bu aradaa öğlene kadar uyuyan var mi grupta hâlâ bizim tatlı canavari Y yagmur7968 uyuyordu dimi öğlene kadar:)))
Kiz güvenin biraz kendinize pazar gününe kadar hic cikolata yemiycem diye yemin et cikolata yemezsen kan şekerin ani yükselme z ve sık sık acikmazsinBENDE ÇİKOLATA İÇİN Mİ YEMİN ETSEM Kİ GÜVENMİYORUM KENDİME , EKMEK YEMEYİNCE DAHA ÇOK YEDİĞİMİ FARK ETTİM O YÜZDEN KESİNLİKLE TOST YİYORUM . ÇİKOLATA İÇİN BENDE YEMİN ETMEYİM AMA SÖZ VEREYİM TUBİ SANA YİYECEK GİBİ OLURSAM VAPSAPTAN YAZARIM
aslında doğru söylüyorsun ekmek yemeyince daha çok saldırıyoruz çikolataya benimde ekmeği hiç yiyesim gemiyo artıkBENDE ÇİKOLATA İÇİN Mİ YEMİN ETSEM Kİ GÜVENMİYORUM KENDİME , EKMEK YEMEYİNCE DAHA ÇOK YEDİĞİMİ FARK ETTİM O YÜZDEN KESİNLİKLE TOST YİYORUM . ÇİKOLATA İÇİN BENDE YEMİN ETMEYİM AMA SÖZ VEREYİM TUBİ SANA YİYECEK GİBİ OLURSAM VAPSAPTAN YAZARIM
O kadar tatlinin yaninda ekmeğide bi zahmet yeme Y yagmur7968 cim:)aslında doğru söylüyorsun ekmek yemeyince daha çok saldırıyoruz çikolataya benimde ekmeği hiç yiyesim gemiyo artık
AY İŞTE BEN İRADESİZİM BEN AKŞAMLARI YİYORUM GECE KIZA DEVAM SÜTÜ YAPARKEN YİYORUM BİSKÜVİ FELAN AMA BUGÜN İÇİN SANA SÖZ VEREYİM CANIM, BİSKÜVİ DE DAHİL YEMİYECEĞİM ŞU AN İTİBARİYLE SABAH YEDİM DEKiz güvenin biraz kendinize pazar gününe kadar hic cikolata yemiycem diye yemin et cikolata yemezsen kan şekerin ani yükselme z ve sık sık acikmazsin
Tamam unutma söz verdin:)AY İŞTE BEN İRADESİZİM BEN AKŞAMLARI YİYORUM GECE KIZA DEVAM SÜTÜ YAPARKEN YİYORUM BİSKÜVİ FELAN AMA BUGÜN İÇİN SANA SÖZ VEREYİM CANIM, BİSKÜVİ DE DAHİL YEMİYECEĞİM ŞU AN İTİBARİYLE SABAH YEDİM DE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?