- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
CANIM BİRİNCİ KİM MERAK ETTİM KİMİN NE KADAR VERDİĞİNİ DÜN ÇOK FAZLA GİREMEDİM BİRDE TELEFONDAN DAHA ZOR OLUYOR HERŞEYEvet ben onu yazacagim tabloya unutmusum en azindan artiyla donmemis degil mi ?
MİSLİSSE KIZIN YÜRÜYOR MU CANIM NE DURUMDAAynen ya cok dengesiz havalar ...
Birinci benim canim tabloyu goremedin mi tutuncuyuda ekleyip ilk sayfaya ekliycemCANIM BİRİNCİ KİM MERAK ETTİM KİMİN NE KADAR VERDİĞİNİ DÜN ÇOK FAZLA GİREMEDİM BİRDE TELEFONDAN DAHA ZOR OLUYOR HERŞEY
Gobege mekik onerim ya aklima baska gelmiyoACİLLLLLL YARDIMMMM
YA KIZLAR GÖBEĞİME ÇAĞRE BULUN BACAKLARIM YÜRÜMEKTEN İNCELDİ AMA GÖBEK O KADAR DEĞİL PANTOLONLARIM O KADAR SİNİR DURUYOR Kİ HERKEZ NEDEN BOL GİYİNİYORSUN DİYOR BELİM OLMUYOR BACAKLARIMIN OLDUĞU PANTOLANLARA
Cok sukur yuruyor seninki ?MİS
MİSLİSSE KIZIN YÜRÜYOR MU CANIM NE DURUMDA
YOK CANIM YA EMEKLEMİYOR BİLE TEMBEL BENİM KIZIM KICINI OYNATMIYOR 8 KİLO İDİ ŞİMDİ HASTALIKTAN 7,5 KİLOYA DÜŞTÜ, 9 AYI BUGÜN BİTİRİYORUZ OĞLUM BU AYDA ARKAMDAN BÜTÜN ODALARA EMEKLEYEREK GELİYORDU BUNDA TIK YOKCok sukur yuruyor seninki ?
CANIM TEBRİK EDERİM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH HAFTADA BİR KİLO VEREBİLSEK ASLINDA DÜZENLİ OLARAK ÇOK GÜZEL OLURBirinci benim canim tabloyu goremedin mi tutuncuyuda ekleyip ilk sayfaya ekliycem
Aaa noluyor ya :))Vay vay vayyy canim.beniimmm sen.beni karşına aldin ama pişman olacaksin sen erkenden kahvalti düşün ben 7 de çıktım tempolu bi sekilde yürüdüm şimdi girdim eve bi postada öğlen sonu giderimMislisse yi ve seni alt etmem lazim bu hafta birinci beniiiimmmmmm:)))
Geldım bıle canım))))kızlar tavsıye Verín nerden beslıyım ne yapayımmmmmHoşgeldin canim tam bizim gruba özellikle de bana ve kaptana göre bi adaysin bizdr 83 kiloyuz ama bu kiloya on 90 dan ben 91 den düştük bu gruba girdigimizden beri cok insan girdi bende katilmak istiyorum dedi biz çok sevecn bi şekilde aramiza aldik ama hepsi sonra gitti buranun oturmuş belli bi kişileri var kararli ve azimli olursan kesinlikle kilo verirsin bizim gruptaki motivasyon kimsede yok gell vatandaş gelll..:)) neyse şaka bi yana sen bizimle kararli bi sekilde yuru kesinlikle basaracaksim burda kilo veremeyen bir insan dahi yok
Yaa artik günümüz de diyetle alakali herkes az cok fikir sahibi daha önce hic diyet yaptinmi hic kilo verme deneyimin oldu muGeldım bıle canım))))kızlar tavsıye Verín nerden beslıyım ne yapayımmmmm
Daha var zamani benimki 12 nin icinde anca yani...canim ya hastaliktan soluyolar hemen dimi kuzum benim beslenmesine dikkat et biraz annesi ...YOK CANIM YA EMEKLEMİYOR BİLE TEMBEL BENİM KIZIM KICINI OYNATMIYOR 8 KİLO İDİ ŞİMDİ HASTALIKTAN 7,5 KİLOYA DÜŞTÜ, 9 AYI BUGÜN BİTİRİYORUZ OĞLUM BU AYDA ARKAMDAN BÜTÜN ODALARA EMEKLEYEREK GELİYORDU BUNDA TIK YOK
Oyle deme canim biz hep evdeyiz ama oluyor ya yapıyoruzCANIM EĞER DİYET YAPSAYDIM DAHA ÇOK VERİRDİM YAŞADIĞIM ŞEYLER FELAKETTİ İNAN YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR SÜREKLİ YÜRÜYORUM VE GERÇEKTEN YEMİYORUM AÇIM ŞİMDİ TEK İSTEĞİM 22 NİSANDA 70 OLABİLMEK GÜNLÜK 10.000 ADIM ATMAK İSTİYORUM İNŞALLAH OLACAK BUGÜN İTİBARİYLE İŞTE OLUNCA HERŞEY DAHA KOLAY AMA EVDE HİÇBİRŞEY OLMUYOR BİRDE ÇOCUKLAR HASTA Bİ BAHAR GELSE HAVALAR ISINSA EN AZINDAN KIZIMI ALIP YÜRÜYÜŞE ÇIKARIM HAZIR ÜÇGÜN İŞE GİDERKEN AMA HAVALIRNDA NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL
Bak eger bizimle devam edeceksen yorum yapalim sana oncelikle okudun mu ilk sayfamizi sartlarimizi okuduysan eger sartlara uygun hem bana hem sayfamiza mesaj atman lazim sonra o kadar dil dokup 2 gun sonra sessiz sedasiz gidersen olmaz yani bosuna dil dokmeyelim bizimle devam edeceksen kapimiz herzaman acik yeterki iste ve iradeli ol bizim icin bu yeterli biz sana hep destek tam destek oluruz ve sen de istersen basarirsin buna eminim ... ama once bizim senin bunu istedigini ve devam edecegini anlamamiz lazim...Geldım bıle canım))))kızlar tavsıye Verín nerden beslıyım ne yapayımmmmm
Gunaydin canim bebise gecmis olsun hasta varsa duzen muzen kalmaz ama sen olabildigince dikkatli olKizlar hepinize günaydın, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bolllĺllll eksili bir hafta diliyorum. Benim bebişin ateşi var hala.fitil veriyorum 5 saate bir zor düşüyor.ne guzel hepiniz spor yapıyorsunuz. Ben yürüyüşe gidemedim evrede yapamadım bişeyler. Biran önce iyileşir de kuzum bende kaldığım yerden devam ederim inşallah
Tesekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?