Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar herkese gunaydin...ve yine herkese bol hareketli az kacamakli bol cekismeli bir hafta diliyorum ...

ACİLLLLLL YARDIMMMM
YA KIZLAR GÖBEĞİME ÇAĞRE BULUN BACAKLARIM YÜRÜMEKTEN İNCELDİ AMA GÖBEK O KADAR DEĞİL PANTOLONLARIM O KADAR SİNİR DURUYOR Kİ HERKEZ NEDEN BOL GİYİNİYORSUN DİYOR BELİM OLMUYOR BACAKLARIMIN OLDUĞU PANTOLANLARA

Gobege mekik onerim ya aklima baska gelmiyo

Aaa noluyor ya :))
Dur bakayim velet uyursa bende leslie yapayım. Günde 1 niyet etmiştim ama bir sabah bir aksamustu olsun o zaman :) rakipler çetin :)
Günaydın güzel anneler :)
tubi_klc çok komiksin ya :)
3nity vay vay hiç böyle hırslı görmemiştim seni, korktum ya :)

Bu hafta boyle :) sonucta sevindirici olsun da bir :)

Geldım bıle canım))))kızlar tavsıye Verín nerden beslıyım ne yapayımmmmm

Kizlar hepinize günaydın, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bolllĺllll eksili bir hafta diliyorum. Benim bebişin ateşi var hala.fitil veriyorum 5 saate bir zor düşüyor.ne guzel hepiniz spor yapıyorsunuz. Ben yürüyüşe gidemedim evrede yapamadım bişeyler. Biran önce iyileşir de kuzum bende kaldığım yerden devam ederim inşallah

Dah
Daha var zamani benimki 12 nin icinde anca yani...canim ya hastaliktan soluyolar hemen dimi kuzum benim beslenmesine dikkat et biraz annesi ...

Son düzenleme:
Oyle deme canim biz hep evdeyiz ama oluyor ya yapıyoruz

Geldım bıle canım))))kızlar tavsıye Verín nerden beslıyım ne yapayımmmmm
Bak eger bizimle devam edeceksen yorum yapalim sana oncelikle okudun mu ilk sayfamizi sartlarimizi okuduysan eger sartlara uygun hem bana hem sayfamiza mesaj atman lazim sonra o kadar dil dokup 2 gun sonra sessiz sedasiz gidersen olmaz yani bosuna dil dokmeyelim bizimle devam edeceksen kapimiz herzaman acik yeterki iste ve iradeli ol bizim icin bu yeterli biz sana hep destek tam destek oluruz ve sen de istersen basarirsin buna eminim ... ama once bizim senin bunu istedigini ve devam edecegini anlamamiz lazim...

Gunaydin canim bebise gecmis olsun hasta varsa duzen muzen kalmaz ama sen olabildigince dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…