- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Allah zihin açıklığı versin inşallah biraz daha az girersin tamamen ayrılma derimKızlar 22 mayısta kpss var. Bi iddam yok tabi, lisans mezunu olarak ilk defa gircem ama kendimi de denemek istiyorum hem belki bi şeyler yaparım. Mayisa kadar ders çalışmayı planlıyorum. En azından elimden geleni yaparım. O yüzden çok sık giremeyebilirim. Aslında gruptan ayrılmam gerektiğini düşündüm ama bu fikir hoşuma gitmedi. Ne yapayım nasıl yapayım bilemedim
Az gireyim de çok alıştım size:) yeterince ilgilenemem diye söylüyorum başkasının hakkını yemeyimAllah zihin açıklığı versin inşallah biraz daha az girersin tamamen ayrılma derim
Evet canım hasta hala.ateşi uzun sürdü bukez hiç böyle olmamıştı simdiye kadar.bugünde regl oldum ağrı sancı derken hiç halim yok. Amaaa bu hafta seni yenmek istiyorum.hernekadar spor yapamasamda .ben kazanicammmmmmmcanım benim ilk hdefim 60 sonra 55 dahada inebilirim. ama sen biraz isteksiz gibisin kızın hastamı hala .evet iyi olan kazanıcak oda ben olurum inşallah
Bence de tamamen bırakma canım. Vakit bulunca gelirsin.Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versinAz gireyim de çok alıştım size:) yeterince ilgilenemem diye söylüyorum başkasının hakkını yemeyim
geçmiş olsun canım bir kez tvde doktor sağlıklı bir bebeğin senede en az üç kez ateşlenmesi gerektiğini söylemişti vucut direnç gösterirken ateşe karşı aslında çok şey kazandırıyormuş ilerki yıllarda hastalıklara karşı vücut daha dirençli oluyomuş onun için korkma geçer inşallah canım.bende spor yapamadım iki gündür belki yatmadan 100 ip atlarım .hadi görüşürüz bakalım kim daha fazla vericekkkEvet canım hasta hala.ateşi uzun sürdü bukez hiç böyle olmamıştı simdiye kadar.bugünde regl oldum ağrı sancı derken hiç halim yok. Amaaa bu hafta seni yenmek istiyorum.hernekadar spor yapamasamda .ben kazanicammmmmmm
bir tane muzu dilimle üstüne bol kakao serp ye :)))Kizlar aksama saclarda degisiklige gidicem.... Yaza hem daha zayif hem de farkli gireyim diyorumbu arada karin agrim devam galiba malum gun yaklasiyo. Sayet oyleyse istahim neden artti anlamis olurum. Inanin devamli canim bir sey istiyo ara ogun falan kalmadi gelip gidip bir sey yiyorum. Bari aksami hafif yapayim. Ilk haftalar iyiydim 2 haftadir bir haller oldu bende motivasyonum dustu. Halbu ki beni motive edecek seylerde oluyo ama ne bileyim... Napsam ki fikri olan var mi? Hani diyodum ya yaz tatilini hayal ediyorum falan diye onlarda yetmiyo...
noliyor kiz daha sabah dedim karamel bizi birakmaz diye sil o düşünceyi kafandan bu kadr birbirimize alismisken gitme girmeye çalış hem kafan dağılırKızlar 22 mayısta kpss var. Bi iddam yok tabi, lisans mezunu olarak ilk defa gircem ama kendimi de denemek istiyorum hem belki bi şeyler yaparım. Mayisa kadar ders çalışmayı planlıyorum. En azından elimden geleni yaparım. O yüzden çok sık giremeyebilirim. Aslında gruptan ayrılmam gerektiğini düşündüm ama bu fikir hoşuma gitmedi. Ne yapayım nasıl yapayım bilemedim
Haa iyi bari öyle zararli bisey değilmişçokta zaralı değil aslında evde sütlü irmik tatlısı var bugün bir dilim hakkımı yedim diğerini akşama sakladım nasıl
Hic o kadar durmuyor sun canim ya masallah gayet iyi duruyorsun
Tesekkurlercanımbir tane muzu dilimle üstüne bol kakao serp ye :)))
noliyor kiz daha sabah dedim karamel bizi birakmaz diye sil o düşünceyi kafandan bu kadr birbirimize alismisken gitme girmeye çalış hem kafan dağılır
Haa iyi bari öyle zararli bisey değilmiş
Kizlar aksama saclarda degisiklige gidicem.... Yaza hem daha zayif hem de farkli gireyim diyorumbu arada karin agrim devam galiba malum gun yaklasiyo. Sayet oyleyse istahim neden artti anlamis olurum. Inanin devamli canim bir sey istiyo ara ogun falan kalmadi gelip gidip bir sey yiyorum. Bari aksami hafif yapayim. Ilk haftalar iyiydim 2 haftadir bir haller oldu bende motivasyonum dustu. Halbu ki beni motive edecek seylerde oluyo ama ne bileyim... Napsam ki fikri olan var mi? Hani diyodum ya yaz tatilini hayal ediyorum falan diye onlarda yetmiyo...
Bence de tamamen bırakma canım. Vakit bulunca gelirsin.Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin
Girmeye çalışayım ama bi kaynak aldım onu bitirmeyi planlıyorum. Çocukla nasıl olacaksa. Artık bakcam.bir tane muzu dilimle üstüne bol kakao serp ye :)))
noliyor kiz daha sabah dedim karamel bizi birakmaz diye sil o düşünceyi kafandan bu kadr birbirimize alismisken gitme girmeye çalış hem kafan dağılır
Haa iyi bari öyle zararli bisey değilmiş
Çok hafif menü yürüyüş te tamam kıskandım valla ben de hafif yedim ama bu saatte biraz kaçırdım yarın mutlaka telafi edicem .Kızlar bugün sabah yaptığım 1 saate yakim yürüyüş kesmedi bir de akşam yürüdüm yaklaşık bir saat aksam yemegim kuru fasulye ve cok az bulgur piaviydi ikindin de 1 elmayi dilimledim 3 kasik yogurt bol tarçın karıştırdım yedim super tadi var ve ttok tuttu tabi sıfır ekmek sıfır tatli sıfır zararli şey ")):))
Ben az once bi hata yaptim cok pismanim sen yapmaaaabak sonra pisman olursun benim gibi
Kızlar 22 mayısta kpss var. Bi iddam yok tabi, lisans mezunu olarak ilk defa gircem ama kendimi de denemek istiyorum hem belki bi şeyler yaparım. Mayisa kadar ders çalışmayı planlıyorum. En azından elimden geleni yaparım. O yüzden çok sık giremeyebilirim. Aslında gruptan ayrılmam gerektiğini düşündüm ama bu fikir hoşuma gitmedi. Ne yapayım nasıl yapayım bilemedim
64 ü görmüşken 63 ü hayal et uzaklaş tehlikeli alandan
Çok iyi menü ve yürüyüş. Akşam extra yürüyüş ben de yapıyordum gece zayıflamasına etki ediyor gerçekten. Bu hafta herkes birbirinden hırslıKızlar bugün sabah yaptığım 1 saate yakim yürüyüş kesmedi bir de akşam yürüdüm yaklaşık bir saat aksam yemegim kuru fasulye ve cok az bulgur piaviydi ikindin de 1 elmayi dilimledim 3 kasik yogurt bol tarçın karıştırdım yedim super tadi var ve ttok tuttu tabi sıfır ekmek sıfır tatli sıfır zararli şey ")):))
Canım ayrılmak ben de istemiyorum ama eskisi gibi her mesaja yetişemem. Yürüyüş yapmana çok sevindim eminim bu hafta iyi kilo vereceksinkaramellim06 . Gruptan ayrilma bizr cok faydan dokunuyo icimizde en hizli veren sensin seni görüp hırsımız artiyo şahsen bana cok iyi geliyor seni okumak senden etkilenip bugün ne yaptim ettim yürüyüşe ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?