Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Allah zihin açıklığı versin inşallah biraz daha az girersin tamamen ayrılma derim

canım benim ilk hdefim 60 sonra 55 dahada inebilirim. ama sen biraz isteksiz gibisin kızın hastamı hala .evet iyi olan kazanıcak oda ben olurum inşallah
Evet canım hasta hala.ateşi uzun sürdü bukez hiç böyle olmamıştı simdiye kadar.bugünde regl oldum ağrı sancı derken hiç halim yok. Amaaa bu hafta seni yenmek istiyorum.hernekadar spor yapamasamda .ben kazanicammmmmmm

geçmiş olsun canım bir kez tvde doktor sağlıklı bir bebeğin senede en az üç kez ateşlenmesi gerektiğini söylemişti vucut direnç gösterirken ateşe karşı aslında çok şey kazandırıyormuş ilerki yıllarda hastalıklara karşı vücut daha dirençli oluyomuş onun için korkma geçer inşallah canım.bende spor yapamadım iki gündür belki yatmadan 100 ip atlarım .hadi görüşürüz bakalım kim daha fazla vericekkk

bir tane muzu dilimle üstüne bol kakao serp ye :)))
noliyor kiz daha sabah dedim karamel bizi birakmaz diye sil o düşünceyi kafandan bu kadr birbirimize alismisken gitme girmeye çalış hem kafan dağılır
çokta zaralı değil aslında evde sütlü irmik tatlısı var bugün bir dilim hakkımı yedim diğerini akşama sakladım nasıl
Haa iyi bari öyle zararli bisey değilmiş
Hic o kadar durmuyor sun canim ya masallah gayet iyi duruyorsun

Tesekkurlercanım

Bence de tamamen bırakma canım. Vakit bulunca gelirsin.Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin

Girmeye çalışayım ama bi kaynak aldım onu bitirmeyi planlıyorum. Çocukla nasıl olacaksa. Artık bakcam.

Kızlar bugün sabah yaptığım 1 saate yakim yürüyüş kesmedi bir de akşam yürüdüm yaklaşık bir saat aksam yemegim kuru fasulye ve cok az bulgur piaviydi ikindin de 1 elmayi dilimledim 3 kasik yogurt bol tarçın karıştırdım yedim super tadi var ve ttok tuttu tabi sıfır ekmek sıfır tatli sıfır zararli şey ")):))

Çok hafif menü yürüyüş te tamam kıskandım valla ben de hafif yedim ama bu saatte biraz kaçırdım yarın mutlaka telafi edicem .

Ben az once bi hata yaptim cok pismanim sen yapmaaaa bak sonra pisman olursun benim gibi

64 ü görmüşken 63 ü hayal et uzaklaş tehlikeli alandan

Tatlı krizini tubi_klc gibi bende elmali tarçınlı yoğurtla atlattım, Gayette iyi oldu :)
Bugün 2 hedeflemistim ama 1 leslie ile günü kapatıyorum. Aslında dışarı çıkmadığıma pismanim, hava harikaydı.
Akşam da durduk yere is aldık, bizim sevimli yaramaz tv ünitesine kafa atti.
Yumurta akını duymuştum, denedim, herkese tavsiye ederim
Kar gibi olana kadar cirpip suruyorsunuz, şişlik, morluk kalmıyor. 15 dk beklettim ben. Vurdugu yerde ince kırmızı bir çizgi kaldı. O da geçer inşallah. Yürümeye başladı ama heyecandan düşüp duruyor

Mayıs ta bende gireceğim sınava :)ama herhangi bir girişimde bulunmadım. Açıkçası ders çalışacak olsam tezim için çalışmam lazım

Gece kuşları çoğaldı :) bende bugünü telafi için yarını bekleyemedim 200 ip atladım.turuncu pijama geçmiş olsun yavruya benim kide ağzını burnunu yapıştırıyor üniteye kafa atması yakındır :))bu arada iyi gidiyorsun benden önce 63 leri görüceksin

Çok iyi menü ve yürüyüş. Akşam extra yürüyüş ben de yapıyordum gece zayıflamasına etki ediyor gerçekten. Bu hafta herkes birbirinden hırslı

karamellim06 . Gruptan ayrilma bizr cok faydan dokunuyo icimizde en hizli veren sensin seni görüp hırsımız artiyo şahsen bana cok iyi geliyor seni okumak senden etkilenip bugün ne yaptim ettim yürüyüşe ciktim
Canım ayrılmak ben de istemiyorum ama eskisi gibi her mesaja yetişemem. Yürüyüş yapmana çok sevindim eminim bu hafta iyi kilo vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…