Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canim ya senden iyi pazarlamaci olur he ne guzel ozetlemissin super valla bana gerek kalmamis

Komik olduğum kadar da iradeliyim tatliiimmmm:)))
Senin bu iradenr hayranim gercekten tatlim o kadar dikkat etmene ragmen bi ata verememistin ya pes etsen orda pes ederdin helal olsun sana cani gonulden tebrik ederim bn senin bu iradenleboyle devam edersen mayis sonu 70 e inecegini dusunuyorum tabi benim de

Canim ya senden iyi pazarlamaci olur he ne guzel ozetlemissin super valla bana gerek kalmamis
Dikkat ettiysen son zamanlarda giren arkadaşlara bu sekilde bi acilasim gelmedi ama bu arkadaş a isindim gercekten bizim kadar zayıflamaya ihtiyaci var o yuzden onu sahiplenesim geldi insallah oda kararlıdır dün yazıp bugün baska gruba gitmez :))

Dikkat ettiysen son zamanlarda giren arkadaşlara bu sekilde bi acilasim gelmedi ama bu arkadaş a isindim gercekten bizim kadar zayıflamaya ihtiyaci var o yuzden onu sahiplenesim geldi insallah oda kararlıdır dün yazıp bugün baska gruba gitmez :))

Neeee yurudun mu ne zaman kiminle nasil nerde ??? Anammm benim daha hizli olmam lazim sozum var size

Ay canim ya insallah oda burayi sahiplenir o zaman kilo verir karamel demis ya burayi coguna soyluyorum zayiflamak istemekle zayiflamak icin fedakarlikta bulunmak bir degil diye kesinlikle katiliyorum ons ... biz burda ne mucadele veriyoruz aslinda bi okadar kolay olmakla birlikte zor kilo vermek ...

Oooo iddialı laflar geldi ama bu gece bende iddialiyim. Az önce @karamellim06 e meydan okumuşum, bundan kaçmak olmaz :) bu hafta 2 kilo hedefim var. Aşarsan birincilik senin olsun :))
Kiz sen nerdeydin bakim he bu hafta sen de iddalisin bakiyorum hadi bismillah bu hafta cok cekismeli gecicek gibi bakalim nolcak ?

Benim gibisin ben de diyet yapamayanlardanim o yuzden herseyden ama az spordan ama cok seklinde ilerliyorum bu bende ise yariyor

Bu arada tabloyu inceledim ipek zeynep bizden ayri olduğu zaman zarfında da kilo vermis 75.9 dan dün 73.9 tan iki kilo vermis masallah

CANIM EĞER DİYET YAPSAYDIM DAHA ÇOK VERİRDİM YAŞADIĞIM ŞEYLER FELAKETTİ İNAN YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR SÜREKLİ YÜRÜYORUM VE GERÇEKTEN YEMİYORUM AÇIM ŞİMDİ TEK İSTEĞİM 22 NİSANDA 70 OLABİLMEK GÜNLÜK 10.000 ADIM ATMAK İSTİYORUM İNŞALLAH OLACAK BUGÜN İTİBARİYLE İŞTE OLUNCA HERŞEY DAHA KOLAY AMA EVDE HİÇBİRŞEY OLMUYOR BİRDE ÇOCUKLAR HASTA Bİ BAHAR GELSE HAVALAR ISINSA EN AZINDAN KIZIMI ALIP YÜRÜYÜŞE ÇIKARIM HAZIR ÜÇGÜN İŞE GİDERKEN AMA HAVALIRNDA NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL

Tamm canim keske dun soyleseydin merak etmezdik seni neyse tabloya ekler ilk sayfaya koyarim tabloyu sen de iyi vermissin masallah tebrik ederim ...bu arada tekrar gozunuz aydin allah anali babali saaglikli sihhatli buyutsun insallah...

Aynen ya cok dengesiz havalar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…