Evet ben onu yazacagim tabloya unutmusum en azindan artiyla donmemis degil mi ?Bu arada tabloyu inceledimipek zeynep bizden ayri olduğu zaman zarfında da kilo vermis 75.9 dan dün 73.9 tan iki kilo vermis masallah
Canim ya senden iyi pazarlamaci olur he ne guzel ozetlemissin super valla bana gerek kalmamisHoşgeldin canim tam bizim gruba özellikle de bana ve kaptana göre bi adaysin bizdr 83 kiloyuz ama bu kiloya on 90 dan ben 91 den düştük bu gruba girdigimizden beri cok insan girdi bende katilmak istiyorum dedi biz çok sevecn bi şekilde aramiza aldik ama hepsi sonra gitti buranun oturmuş belli bi kişileri var kararli ve azimli olursan kesinlikle kilo verirsin bizim gruptaki motivasyon kimsede yok gell vatandaş gelll..:)) neyse şaka bi yana sen bizimle kararli bi sekilde yuru kesinlikle basaracaksim burda kilo veremeyen bir insan dahi yok
Senin bu iradenr hayranim gercekten tatlim o kadar dikkat etmene ragmen bi ata verememistin ya pes etsen orda pes ederdin helal olsun sana cani gonulden tebrik ederimKomik olduğum kadar da iradeliyim tatliiimmmm:)))
Dikkat ettiysen son zamanlarda giren arkadaşlara bu sekilde bi acilasim gelmedi ama bu arkadaş a isindim gercekten bizim kadar zayıflamaya ihtiyaci var o yuzden onu sahiplenesim geldi insallah oda kararlıdır dün yazıp bugün baska gruba gitmez :))Canim ya senden iyi pazarlamaci olur he ne guzel ozetlemissin super valla bana gerek kalmamis
Dikkat ettiysen son zamanlarda giren arkadaşlara bu sekilde bi acilasim gelmedi ama bu arkadaş a isindim gercekten bizim kadar zayıflamaya ihtiyaci var o yuzden onu sahiplenesim geldi insallah oda kararlıdır dün yazıp bugün baska gruba gitmez :))Canim ya senden iyi pazarlamaci olur he ne guzel ozetlemissin super valla bana gerek kalmamis
Neeee yurudun mu ne zaman kiminle nasil nerde ??? Anammm benim daha hizli olmam lazim sozum var sizeVay vay vayyy canim.beniimmm sen.beni karşına aldin ama pişman olacaksin sen erkenden kahvalti düşün ben 7 de çıktım tempolu bi sekilde yürüdüm şimdi girdim eve bi postada öğlen sonu giderimMislisse yi ve seni alt etmem lazim bu hafta birinci beniiiimmmmmm:)))
Ay canim ya insallah oda burayi sahiplenir o zaman kilo verir karamel demis ya burayi coguna soyluyorum zayiflamak istemekle zayiflamak icin fedakarlikta bulunmak bir degil diye kesinlikle katiliyorum ons ... biz burda ne mucadele veriyoruz aslinda bi okadar kolay olmakla birlikte zor kilo vermek ...Dikkat ettiysen son zamanlarda giren arkadaşlara bu sekilde bi acilasim gelmedi ama bu arkadaş a isindim gercekten bizim kadar zayıflamaya ihtiyaci var o yuzden onu sahiplenesim geldi insallah oda kararlıdır dün yazıp bugün baska gruba gitmez :))
Sen 7 mil leslie yaparsan bende 7 de kalkar yururüm birde öğlen sonu cikicam yani daha spor günlüğü m bitmedi :)Neeee yurudun mu ne zaman kiminle nasil nerde ??? Anammm benim daha hizli olmam lazim sozum var size
Sen onu gec tubicim bu haftada birinci benim ben olmam lazim ben olmaliyimBu hayalini biraz ileri tarihe ertele tatlim çünkü haftaya ben 1. Olucam:))(((
Yap yap sen gorcez bakalim...Sen 7 mil leslie yaparsan bende 7 de kalkar yururüm birde öğlen sonu cikicam yani daha spor günlüğü m bitmedi :)
Kiz sen nerdeydin bakim heOooo iddialı laflar geldi ama bu gece bende iddialiyim. Az önce @karamellim06 e meydan okumuşum, bundan kaçmak olmaz :) bu hafta 2 kilo hedefim var. Aşarsan birincilik senin olsun :))
Benim gibisin ben de diyet yapamayanlardanim o yuzden herseyden ama az spordan ama cok seklinde ilerliyorum bu bende ise yariyorKizlar bidee benim malesef şöyle kötü bi yanim var duzenli olarak kesin bi sekilde diyete devam edemiyorum 3 ileri 2 geri yanii buda haliyle kilo vermemi etkiliyo yaa nasil sikcam dişimi bi oneride bulunun aralarda sıkılıp tika basa yiyorum yanii misal bugün gibiii
Olursun insallah belki ama bu hafta zor baksana ben dahil herkes meydan okuyorBu arada eksi gören arkadaşlarım tebrik ederim :)
Ah şu grupta bir gün ben birinci olsam ya :)
Allah seni yaÇıktı gece kuşu tebriklwe canım aynen devam:))
Bu arada tabloyu inceledimipek zeynep bizden ayri olduğu zaman zarfında da kilo vermis 75.9 dan dün 73.9 tan iki kilo vermis masallah
Tamm canim keske dun soyleseydin merak etmezdik seni neyse tabloya ekler ilk sayfaya koyarim tabloyu sen de iyi vermissin masallah tebrik ederim ...bu arada tekrar gozunuz aydin allah anali babali saaglikli sihhatli buyutsun insallah...Herkesten çok özür dilerim.
Bu haftalik affedin benj kilo bildirimi konusunda geciktigim için.
Sabah uyandik, ev toparlama ardından yemek işine giristim. Değil telefonu elime almak nefes alacak vaktim olmadi bu saate kadar.
Gorumcem hastaneden çıktı, ona yemek yaptım, sonra ona gittik, gelen-giden derken bu saat.
Mislisse kusura bakma canım, bu haftalik hemen yazıyorum kilomu :)
Geçen hafta: 65.00
Bu hafta:64.600
Fark:-400
64 leri gördüm ya daha ne isterim :))
Hala telefon alamadım malesef. Sorun da çözemedim. Fotoğraf konusu sıkıntıysa gerekirse makinayla çekip bilgisayardan atacağım.
Aynen ya cok dengesiz havalar ...CANIM EĞER DİYET YAPSAYDIM DAHA ÇOK VERİRDİM YAŞADIĞIM ŞEYLER FELAKETTİ İNAN YAKLAŞIK İKİ HAFTADIR SÜREKLİ YÜRÜYORUM VE GERÇEKTEN YEMİYORUM AÇIM ŞİMDİ TEK İSTEĞİM 22 NİSANDA 70 OLABİLMEK GÜNLÜK 10.000 ADIM ATMAK İSTİYORUM İNŞALLAH OLACAK BUGÜN İTİBARİYLE İŞTE OLUNCA HERŞEY DAHA KOLAY AMA EVDE HİÇBİRŞEY OLMUYOR BİRDE ÇOCUKLAR HASTA Bİ BAHAR GELSE HAVALAR ISINSA EN AZINDAN KIZIMI ALIP YÜRÜYÜŞE ÇIKARIM HAZIR ÜÇGÜN İŞE GİDERKEN AMA HAVALIRNDA NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?