Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kızlar aslında gerçekten yiyipte kendi emeğimize yazık ediyoruz dün sevindim 65 igörünce bugün yine artı geldim .ama bugün yeni bir hafata başladı çok dikkatli olucam inşallah. bu arada yarış arkadaşım marlin 18 nerdesin kız azıcık gaza getir beni

Ne diyeyim bilemedim valla.bak senin cok bir kilon yok 65 igörmüssün zaten.biraz daha azimle kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin.bu arada hedef kilon kacti senin.bak her hafta 1 kilo versen 5 hafta sonra 60 olusun.kac haftadir bende veremedim bu hafta bende vermek istiyorum.iyi olan kazansin.hadi bakalim yaris baslasin

valla bende merak mislisse
Ay kizlar ya otobusteyim simdi gulmemek icin zor tutuyorum kendimi bilmem ki bakicaz ama karaliyim bugun 2 saate kadr yuruyus yaptim yine yapicam aksam insallah 8 li rakamlardan kurtulmak istiyorum artik biktimmmm!!!

Gecmis olsun canim insani cok etkiliyo. Duzenin bozuluyo zaten hastalik olunca. Benim kizimda hasta gecen hafta daha kotuydu simdi burun ve geniz akintisi kaldi ates bitti. Bende gecen hafta spora gidemedim. Yediklerime de dikkat edemedim +100 gr ile kapattim haftayi.

Kizlar aksama saclarda degisiklige gidicem.... Yaza hem daha zayif hem de farkli gireyim diyorum bu arada karin agrim devam galiba malum gun yaklasiyo. Sayet oyleyse istahim neden artti anlamis olurum. Inanin devamli canim bir sey istiyo ara ogun falan kalmadi gelip gidip bir sey yiyorum. Bari aksami hafif yapayim. Ilk haftalar iyiydim 2 haftadir bir haller oldu bende motivasyonum dustu. Halbu ki beni motive edecek seylerde oluyo ama ne bileyim... Napsam ki fikri olan var mi? Hani diyodum ya yaz tatilini hayal ediyorum falan diye onlarda yetmiyo...

ayyy bilirim ben o durumu şey yap istediğin girmeyi istediğin bir kıyafeti gardolabının üstüne as sürekli orda dursun hatta sabahları dene olmadığını gör , belki bu sana biraz olsun yeme der

Kızlar 22 mayısta kpss var. Bi iddam yok tabi, lisans mezunu olarak ilk defa gircem ama kendimi de denemek istiyorum hem belki bi şeyler yaparım. Mayisa kadar ders çalışmayı planlıyorum. En azından elimden geleni yaparım. O yüzden çok sık giremeyebilirim. Aslında gruptan ayrılmam gerektiğini düşündüm ama bu fikir hoşuma gitmedi. Ne yapayım nasıl yapayım bilemedim

canım benim ilk hdefim 60 sonra 55 dahada inebilirim. ama sen biraz isteksiz gibisin kızın hastamı hala .evet iyi olan kazanıcak oda ben olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…