- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Karamellim ben de ayrilmani istemem ama en dogru karari yinede sen bilirsin ..Çok iyi menü ve yürüyüş. Akşam extra yürüyüş ben de yapıyordum gece zayıflamasına etki ediyor gerçekten. Bu hafta herkes birbirinden hırslı
Canım ayrılmak ben de istemiyorum ama eskisi gibi her mesaja yetişemem. Yürüyüş yapmana çok sevindim eminim bu hafta iyi kilo vereceksin
Supersin...Günaydın herkese :) gece Karnım guruldaya guruldaya uyudum :) son lokma 8 de kapanış yaptım, o da biraz cevizle :) bakalım bu hafta bırakmak, kaldı 5 gün
Gecmis olsun seninkinede ben bi 2 dfa girdim beni asti acikcasi sonra biraktimTatlı krizini @tubi_klc gibi bende elmali tarçınlı yoğurtla atlattım, Gayette iyi oldu :)
Bugün 2 hedeflemistim ama 1 leslie ile günü kapatıyorum. Aslında dışarı çıkmadığıma pismanim, hava harikaydı.
Akşam da durduk yere is aldık, bizim sevimli yaramaz tv ünitesine kafa atti.
Yumurta akını duymuştum, denedim, herkese tavsiye ederim
Kar gibi olana kadar cirpip suruyorsunuz, şişlik, morluk kalmıyor. 15 dk beklettim ben. Vurdugu yerde ince kırmızı bir çizgi kaldı. O da geçer inşallah. Yürümeye başladı ama heyecandan düşüp duruyor
Mayıs ta bende gireceğim sınava :)ama herhangi bir girişimde bulunmadım. Açıkçası ders çalışacak olsam tezim için çalışmam lazım
Foto boyutun buyukse kucultme programini deneyebilirsin benimde oyle olduHerkesten çok özür dilerim.
Bu haftalik affedin benj kilo bildirimi konusunda geciktigim için.
Sabah uyandik, ev toparlama ardından yemek işine giristim. Değil telefonu elime almak nefes alacak vaktim olmadi bu saate kadar.
Gorumcem hastaneden çıktı, ona yemek yaptım, sonra ona gittik, gelen-giden derken bu saat.
Mislisse kusura bakma canım, bu haftalik hemen yazıyorum kilomu :)
Geçen hafta: 65.00
Bu hafta:64.600
Fark:-400
64 leri gördüm ya daha ne isterim :))
Hala telefon alamadım malesef. Sorun da çözemedim. Fotoğraf konusu sıkıntıysa gerekirse makinayla çekip bilgisayardan atacağım.
Nasil 79 u gorcen duvardan destek alirsan anca demissin ya ona guldumNiye gülüyon giz:))
Canım bakcam bi. Yani size faydalı olamamaktan endişe ediyorum. Yoksa herkesi merak ederim. Ama eskisi gibi her mesajı okuyamam. En azından o kadar vakit ayırmamalıyım. Az vaktim var elimden geleni yapayımKaramellim ben de ayrilmani istemem ama en dogru karari yinede sen bilirsin ..
Canım bende yetisemiyorum ama hergün bir kaç mesaj atıyorum. Sabah akşam devamlı yazcaksin diye bi şey yok ki? Ayrılma sen hergün uğra buraya yeter bence. Sensiz eksik olur burası memleketlimÇok iyi menü ve yürüyüş. Akşam extra yürüyüş ben de yapıyordum gece zayıflamasına etki ediyor gerçekten. Bu hafta herkes birbirinden hırslı
Canım ayrılmak ben de istemiyorum ama eskisi gibi her mesaja yetişemem. Yürüyüş yapmana çok sevindim eminim bu hafta iyi kilo vereceksin
CANIM SEN BİLİRSİN AMA BURASI VAKTİNİ ALIYOR BAYAĞI BİZİM İÇİN BİRŞEYLER ARAŞTIRIYORSUN, BU SENİN GELECEĞİN BİR DAKİKA BİLE ÖNEMLİ BEN SENİN YERİNDE OLSAM HAYATIMA BİR MÜDDET SADECE DERS ÇALIŞMAYI SOKARDIMKızlar 22 mayısta kpss var. Bi iddam yok tabi, lisans mezunu olarak ilk defa gircem ama kendimi de denemek istiyorum hem belki bi şeyler yaparım. Mayisa kadar ders çalışmayı planlıyorum. En azından elimden geleni yaparım. O yüzden çok sık giremeyebilirim. Aslında gruptan ayrılmam gerektiğini düşündüm ama bu fikir hoşuma gitmedi. Ne yapayım nasıl yapayım bilemedim
canım sana katılıyorum ama bu kilo bir ay sonrada verirsin sınav iki senede bir oluyor ben bunu yaşadım ilk sınavımda 76 puan aldım ve çok üzüldüm inanın bana dünya başıma yıkıldı iki sene bekledim ama çok çalışsaydım beklemeyecektim sonraki sınavda hayatımda ne varsa dondurdum ve 91 puan aldım ve yerleştim sonra yaşanan vicdan çok kötü ben kendimizi değil karemilim i düşünüyorum daha çok pişman olsun istemiyorumkaramellim06 . Gruptan ayrilma bizr cok faydan dokunuyo icimizde en hizli veren sensin seni görüp hırsımız artiyo şahsen bana cok iyi geliyor seni okumak senden etkilenip bugün ne yaptim ettim yürüyüşe ciktim
dur bende indireyim nasıl birşey miş bakalımKızlargünaydın yerlerde olan motivasyonumu toparlamak için dün gece abdomen Challenge indirdim telefonuma. Bir de diyet günlüğü olan yazıo diye bir uygulama indirdim. Teknolojinin nimetlerinden faydalanayım dedim. güne bomba gibi başladımbiraz kalori saycam bakalım daha önce kalori sayarak 5 kg vermiştim. Tekrar başlayım dedim
bende çıkmadı tatlım yaKızlargünaydın yerlerde olan motivasyonumu toparlamak için dün gece abdomen Challenge indirdim telefonuma. Bir de diyet günlüğü olan yazıo diye bir uygulama indirdim. Teknolojinin nimetlerinden faydalanayım dedim. güne bomba gibi başladımbiraz kalori saycam bakalım daha önce kalori sayarak 5 kg vermiştim. Tekrar başlayım dedim
CANIM İKİ AY NE Kİ BENCE SADECE SINAVA ODAKLAN İŞE GİRERSEN HAYATIN DEĞİŞECEK, OĞLUNUN HAYATI DEĞİŞECEK İKİ AY SADECE VE İKİ AY SONRA EĞER KİLO VEREMEZSEN YADA VERİRSEN BİZ BURDA OLACAĞIZ GİBİ BOL BOL RAHAT RAHAT YAZARSINCanım bakcam bi. Yani size faydalı olamamaktan endişe ediyorum. Yoksa herkesi merak ederim. Ama eskisi gibi her mesajı okuyamam. En azından o kadar vakit ayırmamalıyım. Az vaktim var elimden geleni yapayım
Sorun telefonumda malesef. Fotoğraf hiç çekemiyorum. Hafıza dolu diyor, bilgisayara da atsam içindekiler silinmiyor. Tek tek sildim yine olmuyor. Aslında degistirmem lazım ama su an o kadar rahat değiliz, is icin biraz bütçe kisiyoruz. Telefon dediğinde de pahaliymis be :) elimdeki 3 yıl once alininca unutmuşum :)Foto boyutun buyukse kucultme programini deneyebilirsin benimde oyle oldu
Insaalah sinav daha onemli bence aklina ne yatiyosa onu yap burasi inanilmaz zaman aliyor mesaji okumak yazmak anlarim seni ve eminim kimse yanlis anlamaz seni bu konuda merak etme olur mu ?ipek de benim gibi dusunmusCanım bakcam bi. Yani size faydalı olamamaktan endişe ediyorum. Yoksa herkesi merak ederim. Ama eskisi gibi her mesajı okuyamam. En azından o kadar vakit ayırmamalıyım. Az vaktim var elimden geleni yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?