Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Karamellim ben de ayrilmani istemem ama en dogru karari yinede sen bilirsin ..

Gecmis olsun seninkinede ben bi 2 dfa girdim beni asti acikcasi sonra biraktim

Foto boyutun buyukse kucultme programini deneyebilirsin benimde oyle oldu

Evet bir 2 mil tamamladım :) bir de öğlen bizdikla yürüyüşe çıkarsam, bir de yediklerime dikkat edebilirsem tamamdır :)) bundan sonra böyle. Bütün haftayı değil, günü düşünüp günü atlatmaya çalışacağım:)
Yine olmazsa kısmet :)

Karamellim ben de ayrilmani istemem ama en dogru karari yinede sen bilirsin ..
Canım bakcam bi. Yani size faydalı olamamaktan endişe ediyorum. Yoksa herkesi merak ederim. Ama eskisi gibi her mesajı okuyamam. En azından o kadar vakit ayırmamalıyım. Az vaktim var elimden geleni yapayım

Kızlargünaydın yerlerde olan motivasyonumu toparlamak için dün gece abdomen Challenge indirdim telefonuma. Bir de diyet günlüğü olan yazıo diye bir uygulama indirdim. Teknolojinin nimetlerinden faydalanayım dedim. güne bomba gibi başladım biraz kalori saycam bakalım daha önce kalori sayarak 5 kg vermiştim. Tekrar başlayım dedim

Son düzenleme:
Canım bende yetisemiyorum ama hergün bir kaç mesaj atıyorum. Sabah akşam devamlı yazcaksin diye bi şey yok ki? Ayrılma sen hergün uğra buraya yeter bence. Sensiz eksik olur burası memleketlim

CANIM SEN BİLİRSİN AMA BURASI VAKTİNİ ALIYOR BAYAĞI BİZİM İÇİN BİRŞEYLER ARAŞTIRIYORSUN, BU SENİN GELECEĞİN BİR DAKİKA BİLE ÖNEMLİ BEN SENİN YERİNDE OLSAM HAYATIMA BİR MÜDDET SADECE DERS ÇALIŞMAYI SOKARDIM

karamellim06 . Gruptan ayrilma bizr cok faydan dokunuyo icimizde en hizli veren sensin seni görüp hırsımız artiyo şahsen bana cok iyi geliyor seni okumak senden etkilenip bugün ne yaptim ettim yürüyüşe ciktim
canım sana katılıyorum ama bu kilo bir ay sonrada verirsin sınav iki senede bir oluyor ben bunu yaşadım ilk sınavımda 76 puan aldım ve çok üzüldüm inanın bana dünya başıma yıkıldı iki sene bekledim ama çok çalışsaydım beklemeyecektim sonraki sınavda hayatımda ne varsa dondurdum ve 91 puan aldım ve yerleştim sonra yaşanan vicdan çok kötü ben kendimizi değil karemilim i düşünüyorum daha çok pişman olsun istemiyorum

dur bende indireyim nasıl birşey miş bakalım

bende çıkmadı tatlım ya

Canım bakcam bi. Yani size faydalı olamamaktan endişe ediyorum. Yoksa herkesi merak ederim. Ama eskisi gibi her mesajı okuyamam. En azından o kadar vakit ayırmamalıyım. Az vaktim var elimden geleni yapayım
CANIM İKİ AY NE Kİ BENCE SADECE SINAVA ODAKLAN İŞE GİRERSEN HAYATIN DEĞİŞECEK, OĞLUNUN HAYATI DEĞİŞECEK İKİ AY SADECE VE İKİ AY SONRA EĞER KİLO VEREMEZSEN YADA VERİRSEN BİZ BURDA OLACAĞIZ GİBİ BOL BOL RAHAT RAHAT YAZARSIN

Foto boyutun buyukse kucultme programini deneyebilirsin benimde oyle oldu
Sorun telefonumda malesef. Fotoğraf hiç çekemiyorum. Hafıza dolu diyor, bilgisayara da atsam içindekiler silinmiyor. Tek tek sildim yine olmuyor. Aslında degistirmem lazım ama su an o kadar rahat değiliz, is icin biraz bütçe kisiyoruz. Telefon dediğinde de pahaliymis be :) elimdeki 3 yıl once alininca unutmuşum :)

Insaalah sinav daha onemli bence aklina ne yatiyosa onu yap burasi inanilmaz zaman aliyor mesaji okumak yazmak anlarim seni ve eminim kimse yanlis anlamaz seni bu konuda merak etme olur mu ?ipek de benim gibi dusunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…