ay kıyamam eline de su şişesi al canımKizlar mislisse icin leslie vakti
Canım kalori sayacı falan diye arasanabende çıkmadı tatlım ya
Almazmiyim arada iciyorum bide ben leslie yaparken cok terliyorum ama gecen gun karamel biyerde okumu ya acaba leslie gercekten yuruyus kadar etkili degilmidir ?ay kıyamam eline de su şişesi al canım
OO bayilirim :) dur hatta oyniyim leslieden sonragünaydın güzel anneler az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah, evde duran bayanlar sürekli mezleke açık olsun bilgisayarda lütfen
Zaten telefonlari ona gore yapiyolar bi muddet sonra otomotik olarak donuyo bozuluyo yenisini alsinlar diye yenisini alirkende bi ovuyolar bi ovuyolar sorma yok susu vvar yok busu var 2 sene geciyo ooo abla o telefon eskidi diyolar simdi bu cikti su cikti ...teknoloji iste sıkıysa gitme pesinden ...Sorun telefonumda malesef. Fotoğraf hiç çekemiyorum. Hafıza dolu diyor, bilgisayara da atsam içindekiler silinmiyor. Tek tek sildim yine olmuyor. Aslında degistirmem lazım ama su an o kadar rahat değiliz, is icin biraz bütçe kisiyoruz. Telefon dediğinde de pahaliymis be :) elimdeki 3 yıl once alininca unutmuşum :)
canım bence daha etkili yürüyüşten her yerin kıpır kıpır oynuyo daha soluk soluga kalıyorsunAlmazmiyim arada iciyorum bide ben leslie yaparken cok terliyorum ama gecen gun karamel biyerde okumu ya acaba leslie gercekten yuruyus kadar etkili degilmidir ?
canım bir tane buldum bakalım birde bunu deneyim bu hafta nolcekCanım kalori sayacı falan diye arasana
Adı YAZIO
Biraz önce doktor dan geldik canın. Kulakları iltihaplı şimdide. Antibiyotik verdi doktor.ateşi de düşmüyor hala. Ateşi iki gün daha yüksek olursa yine gelin dedi.ciğerlerine üşütmüş biraz.dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin çok üzülüyorummarlin 18 yarış arkadaşım kızın nasıl oldu.dün bütün gün süperdim derken gece gece tutamadım fazla kaçtı ama ipleri bırakmıyorum telafi edip vermeye başlıcam
Geçmiş olsun canim Rabbim tez zamanda şifasını versinKizlar gunaydindun togun bi gundu benim ocin kusura bakmayin muhabbetinize katilamadim benim kizii yine dra goturdum oksuruyor az da olsa film istedi bi de kan onlari yapirdim bakalim ne olcak ?
Amin canim ya rabbim acil sifalar versin insallah zor cocugun isi...Biraz önce doktor dan geldik canın. Kulakları iltihaplı şimdide. Antibiyotik verdi doktor.ateşi de düşmüyor hala. Ateşi iki gün daha yüksek olursa yine gelin dedi.ciğerlerine üşütmüş biraz.dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin çok üzülüyorum
Canım bende yetisemiyorum ama hergün bir kaç mesaj atıyorum. Sabah akşam devamlı yazcaksin diye bi şey yok ki? Ayrılma sen hergün uğra buraya yeter bence. Sensiz eksik olur burası memleketlim
CANIM SEN BİLİRSİN AMA BURASI VAKTİNİ ALIYOR BAYAĞI BİZİM İÇİN BİRŞEYLER ARAŞTIRIYORSUN, BU SENİN GELECEĞİN BİR DAKİKA BİLE ÖNEMLİ BEN SENİN YERİNDE OLSAM HAYATIMA BİR MÜDDET SADECE DERS ÇALIŞMAYI SOKARDIM
canım sana katılıyorum ama bu kilo bir ay sonrada verirsin sınav iki senede bir oluyor ben bunu yaşadım ilk sınavımda 76 puan aldım ve çok üzüldüm inanın bana dünya başıma yıkıldı iki sene bekledim ama çok çalışsaydım beklemeyecektim sonraki sınavda hayatımda ne varsa dondurdum ve 91 puan aldım ve yerleştim sonra yaşanan vicdan çok kötü ben kendimizi değil karemilim i düşünüyorum daha çok pişman olsun istemiyorum
Insaalah sinav daha onemli bence aklina ne yatiyosa onu yap burasi inanilmaz zaman aliyor mesaji okumak yazmak anlarim seni ve eminim kimse yanlis anlamaz seni bu konuda merak etme olur mu ?ipek de benim gibi dusunmus
Teşekkür ederim kızlar hepinize.Bendekaramellim06 gitmeee diyecektim ama diyemedim. ipek zeynep haklı gibi. Ama sen kafana koyduğunu yapan birisin, burada çatır çatır kilo vererek hepimize bunu gösterdin :) 2 ay güzel bir zaman, sıkı tutar basarirsin eminim :)
ayy canım yaa iyileşir üzülme antibiotik etki eder hemen .bu hafta yarış kalsın haftaya başlarız bebeğin iyileşsin tamammı canımBiraz önce doktor dan geldik canın. Kulakları iltihaplı şimdide. Antibiyotik verdi doktor.ateşi de düşmüyor hala. Ateşi iki gün daha yüksek olursa yine gelin dedi.ciğerlerine üşütmüş biraz.dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin çok üzülüyorum
Biraz önce doktor dan geldik canın. Kulakları iltihaplı şimdide. Antibiyotik verdi doktor.ateşi de düşmüyor hala. Ateşi iki gün daha yüksek olursa yine gelin dedi.ciğerlerine üşütmüş biraz.dua edin kızlar yavrum çabuk iyileşsin çok üzülüyorum
Teşekkür ederim kızlar hepinize.ipek zeynep Elli gün var ihtiyaç yayınları kitabını aldım. Genel kültür genel yetenek. 2222 soru. Bunu bitirmeyi planlıyorum. Ama 90 felan alamam. Hem çok az süre var hem de ev işi, bebek bakımı vs sorumluluk var. Belki 4-5 ay olsa haklısın ama bu kadar kısa zamanda zor. Bir de formasyon almayı planlıyorum bu iki sene içinde. Bu sınav biraz kendimi deneme amaçlı olacak. Ama yine de bu kitabı bitirip şansımı denemek istiyorum en azından elimden geleni yaparım.
Haklısınız sanırım ara vermem daha doğru olur. Ama bu bıraktığım anlamına gelmesin. Listede olmam önemli değil ama yine de kilo bildirimi yaparım ara ara uğrarım
Teşekkür ederim kızlar hepinize.ipek zeynep Elli gün var ihtiyaç yayınları kitabını aldım. Genel kültür genel yetenek. 2222 soru. Bunu bitirmeyi planlıyorum. Ama 90 felan alamam. Hem çok az süre var hem de ev işi, bebek bakımı vs sorumluluk var. Belki 4-5 ay olsa haklısın ama bu kadar kısa zamanda zor. Bir de formasyon almayı planlıyorum bu iki sene içinde. Bu sınav biraz kendimi deneme amaçlı olacak. Ama yine de bu kitabı bitirip şansımı denemek istiyorum en azından elimden geleni yaparım.
Haklısınız sanırım ara vermem daha doğru olur. Ama bu bıraktığım anlamına gelmesin. Listede olmam önemli değil ama yine de kilo bildirimi yaparım ara ara uğrarım
Allah yardimcin olsun canim.insallah başarılı olursun
Tamm canim sorun etme kimsenin seni yanlis anladigi da yok bunu unutma biz senin nasil birisi oldugunu biliyoruz sinav daha onemli bi de evli ve cocukluyken daha zor buraya karsi sorumlu hissetme sinavin sorumlulugu yeter zaten ki sen kalan 5 kiloyu da bu arada vermis olursun biz sana inaniyoruz ne zaman istiyorsan gir bildirim yap hatta soyle olsun sana da uygunsa eger ideal kilona inene kadar listede kal pazar bildirim yap gerisine karisma aklin kalmasin olur mu ?Teşekkür ederim kızlar hepinize.ipek zeynep Elli gün var ihtiyaç yayınları kitabını aldım. Genel kültür genel yetenek. 2222 soru. Bunu bitirmeyi planlıyorum. Ama 90 felan alamam. Hem çok az süre var hem de ev işi, bebek bakımı vs sorumluluk var. Belki 4-5 ay olsa haklısın ama bu kadar kısa zamanda zor. Bir de formasyon almayı planlıyorum bu iki sene içinde. Bu sınav biraz kendimi deneme amaçlı olacak. Ama yine de bu kitabı bitirip şansımı denemek istiyorum en azından elimden geleni yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?