Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bencede listede kalmali o yine duramaz girer arada bir cok.uzak kalacagini düşünmüyorum

Kızlar benim.bugunde cok iyi gidiuor 15 günlük sıfır ekmek sıfır tatli diyetimin 9. Gunundeyim aynada kendimde bariz fark görüyorum inanilmaz hafif hissediyorum bakalim pazar günü tartiya yansiyacakmi

Kızlar elmali tarçınlı yoğurt işini sevdim ben. Yeni mayaladiginiz yoğurtla yapın, sutlu tatlı gibi oluyor :) hatta tarçın olunca işin içinde sutlac havası var

Kızlar elmali tarçınlı yoğurt işini sevdim ben. Yeni mayaladiginiz yoğurtla yapın, sutlu tatlı gibi oluyor :) hatta tarçın olunca işin içinde sutlac havası var
Kiz ben o.karışımı kendim kesfettim biliyomusun sen biyerden mi duydun bende bayılıyorum 9 gündür nerdeyse hergün yiyorum

Ben geçen hafta hee gun sabah 6 da kizimin okulu için kalktığımda koca bir bardak su ve ardindan eksi yesil elma yedim acayip bagirsak çalıştırıyor bide vucudu yenilermis kilo vermeme de yardımcı olmus olabilir bu hafta yiyemiyorum bir kac manava baktom yoktu çarşıya gittigimde mutlka alicam

Kiz ben o.karışımı kendim kesfettim biliyomusun sen biyerden mi duydun bende bayılıyorum 9 gündür nerdeyse hergün yiyorum
Hamileliğimde kendim yaptım bende :) neredeyse 9 ay boyunca her gün yedim. Sonra unutmuşum gitmiş. Sözde kilo almayayim sağlıklı besleneyim diye yiyordum 17 kilo aldım

Sabah sabah yiyemem kamasirim ben :) ama su sabah metabolizma hizlandiracak bi şey benim de bulmam lazım.

Var mı fikri olan

O kadar erken yemene gerek yok kahvaltini hazirlarken ye yeterki aç ye iko gün dene noooolur:))

Midene dokunmazsa sarimsak yutsana 3nity

Midene dokunmazsa sarimsak yutsana 3nity

Sarimsak mümkün değil ya. Öyle ki cacıkla bile tuketemem. Derken canım da cacık çekti aç miyim neyim anlamadım.

Bir de benim çorbalarla ilgili problemim var. Neredeyse bütün çorbalarin kalorisi yüksek. Yada benim bildiklerimin. Hemen hemen hepsinin içine un giriyor. Nasıl yapıyorsunuz siz?

tubi_klc
Senin hatrina çiğ tavuk yerim
Elma çok severim zaten sadece sabah yeme fikrim hoşuma gitmemiş ti. Ama madem 2 gün dene diyorsun, bu hafta hazır bu kadar gaza gelmişken deneyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…