Insallah diyelim birakmam isin pesini soz verdim 2 gundur aksamlari sislik var anlamadim bunu da cozmem lazim sanirim ...kızlar spor yapıcak vaktim yok am evde temizlik var işe yarar belki .mislisse nasıl gidiyor yine şaşırtıcakmısın bu hafta
Bencede listede kalmali o yine duramaz girer arada bir cok.uzak kalacagini düşünmüyorumTamm canim sorun etme kimsenin seni yanlis anladigi da yok bunu unutma biz senin nasil birisi oldugunu biliyoruz sinav daha onemli bi de evli ve cocukluyken daha zor buraya karsi sorumlu hissetme sinavin sorumlulugu yeter zaten ki sen kalan 5 kiloyu da bu arada vermis olursun biz sana inaniyoruz ne zaman istiyorsan gir bildirim yap hatta soyle olsun sana da uygunsa eger ideal kilona inene kadar listede kal pazar bildirim yap gerisine karisma aklin kalmasin olur mu ?
Eki Görüntüle 1804770 kizlar yazik bunu biz alalimmi gruba:))))
Kiz ben o.karışımı kendim kesfettim biliyomusun sen biyerden mi duydun bende bayılıyorum 9 gündür nerdeyse hergün yiyorumKızlar elmali tarçınlı yoğurt işini sevdim ben. Yeni mayaladiginiz yoğurtla yapın, sutlu tatlı gibi oluyor :) hatta tarçın olunca işin içinde sutlac havası var
Hamileliğimde kendim yaptım bende :) neredeyse 9 ay boyunca her gün yedim. Sonra unutmuşum gitmiş. Sözde kilo almayayim sağlıklı besleneyim diye yiyordum 17 kilo aldımKiz ben o.karışımı kendim kesfettim biliyomusun sen biyerden mi duydun bende bayılıyorum 9 gündür nerdeyse hergün yiyorum
Ayyyy ne diyosun:))))Hamileliğimde kendim yaptım bende :) neredeyse 9 ay boyunca her gün yedim. Sonra unutmuşum gitmiş. Sözde kilo almayayim sağlıklı besleneyim diye yiyordum 17 kilo aldım
Sabah sabah yiyemem kamasirim ben :) ama su sabah metabolizma hizlandiracak bi şey benim de bulmam lazım.Ben geçen hafta hee gun sabah 6 da kizimin okulu için kalktığımda koca bir bardak su ve ardindan eksi yesil elma yedim acayip bagirsak çalıştırıyor bide vucudu yenilermis kilo vermeme de yardımcı olmus olabilir bu hafta yiyemiyorum bir kac manava baktom yoktu çarşıya gittigimde mutlka alicam
O kadar erken yemene gerek yok kahvaltini hazirlarken ye yeterki aç ye iko gün dene noooolur:))Sabah sabah yiyemem kamasirim ben :) ama su sabah metabolizma hizlandiracak bi şey benim de bulmam lazım.
Var mı fikri olan
O kadar erken yemene gerek yok kahvaltini hazirlarken ye yeterki aç ye iko gün dene noooolur:))
Midene dokunmazsa sarimsak yutsana3nity
Midene dokunmazsa sarimsak yutsana3nity
iyiki dikkat etmişsin birde etmesen ne olurdunHamileliğimde kendim yaptım bende :) neredeyse 9 ay boyunca her gün yedim. Sonra unutmuşum gitmiş. Sözde kilo almayayim sağlıklı besleneyim diye yiyordum 17 kilo aldım
kız bendemi denesem tatlıyı bırakırım belkiKiz ben o.karışımı kendim kesfettim biliyomusun sen biyerden mi duydun bende bayılıyorum 9 gündür nerdeyse hergün yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?