Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar bende bu vakte kadar kv min evini temizledim ama bununla yetinirmiyim asla birazdan kizimi uyutup yuruyusume cikicam Y yagmur7968 cim biyere gitsemde asla agzima bi lokma tatli koymuyorum varsa tuzlu ikramdan 1 tane yiyorum bir marlin18 tabiki hep yanındayız sende bizim yanimizda oluyorsun burasi bu yüzden güzel 3nity kahvaltiyi asla atlama arkadasim onu yapmazsan aksama kadar ne yesem diye düşünür durursun karatay kahvaltısını cok destekliyorum mutlaka dene cevizle 2 yumurtayla hem enerjik oluyorsun bi o kadarda hafifi Mislisse icin leslie vaktini bugun göremedik yoksa kaptan havlu mu attı olamaz:)) ben sizden aşa kalirmiyim mislisse icin leslie JoleYa icin ip sr tubi icinde yürüyüş vakti o zaamnannn:))))

marlin 18 canım bebişin hasta seninde keyfin yok die haftaya başlayalım istersen yazmıştım cevap vermedin istersende devam edelim ne dersin
Olur devam edelim yarisa.bu hafta ısınma turumuz olur haftaya daha enerjik bir şekilde ikinci turu yapariz

Kizlar bugun hastaneye gittim yine antibiyotuk verdi orda parkta yuruduk biraz aksam yaparim insallah lesliyide supersin masallah tubi helal olsun inaniyorum gozle giruldugune

Ne güzel spor yapıyorsunuz bende bakıp iç geçiriyorum. Yürümeyi özledim temiz havada dolaşmayı. Kızım iyi olurda inşallah bende biran önce başlarım yürüyüşe
aslında benimki arkadaşlara göre devede kulak sayılır ama hiç yoktan iyidir diyorum bugünde 45 dk yürüdüm oğluşum sayesinde sende çıkarsın canım az iyileşsin minik

Biz bir dışarı çıktık geldik ama yürüyüş değil bizimkine park oldu :) bu guzel havada ona kiyamadim.
Şu anda Yoğurtlu elmamı yiyorum ve günü kapatmak istiyorum.
Bugün kaçamağım var en azından akşam boğazımı tutup dengeleyeyim :)

Kizlar bugun hastaneye gittim yine antibiyotuk verdi orda parkta yuruduk biraz aksam yaparim insallah lesliyide supersin masallah tubi helal olsun inaniyorum gozle giruldugune
Hastamısin canım. Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

aslında benimki arkadaşlara göre devede kulak sayılır ama hiç yoktan iyidir diyorum bugünde 45 dk yürüdüm oğluşum sayesinde sende çıkarsın canım az iyileşsin minik
Ayy inşallah canım biran önce kızım iyileşir de bende kaldığım yerden devam ederim

erken kapanış yapıyosun ne güzel ben yine yetiştiremedim 2 gündür düzensizleştim pilavda pişsin oturcaz inşallah.kaçamak derken çok mu zararlı bende sütlü tatlı yiyorum kaçamaktan saymıyorum çünkü etkilemiyor sütlüler pek.

Kizlar 1 saatlik yürüyüş tamam aksama yayla çorbası ve kabak yaptım tabiki sıfır ekmek suyuda unutmadik tabi ki sabah taze biberiye yesil cay karışık cay yaptim içtim bugun meyve olarak cok yüksek lif iceriyormus ananas yedim biraz

Y yagmur7968 biliyorum zor ama sen ev ahalisi beklemeyeceksin yemeğini erken yiyeceksin başka türlü olmuyor malesef
Biraz da senin yüzünden geçen buraya birsey yazdın gittim onu yaptım kendime. Tekrar yazmayacagim :)
Bu vesileyle bir daha yazmayın kaçamağin ne olduğunu :)) sonra beni aklıma vuruyor :))
Bu hafta bir bitsin tubi_klc bende 0 ekmek 0 şeker deneyeceğim. Kilo vermesende fark görmek iyi gelir :)

Kızlar bir de nolcak bu basenler. Kendime bir de buradan basen eriten grup mu bulsam

marlin18 inşallah bi an once toparlar kuzun da kaldığın yerden devam edersin. Hatta iddialı bir yeniden donus bekliyorum senden :)

tubi_klc biberiye ye bayılırım :)
İyi fikir aklımdan çıkan bir güzelliği daha hatırlattın :*

Sorma canım ya bende de var o dert.göbek , basen hepsi ayrı dert.nasil giderki bunlar

Kizlar siz bebisleri emziriyormusunuz.yeşil çay ve biberiye sütü etkileri acaba. Zaten bu ara hiç yemiyor kızım.bari süte bişey olmasın

Marlin Ben icmiyorum bitki cayi sutu etkiler diye sen de yuruyusu ozlemissin devam edersin merak etme enerji toplamis oluyosun ..

Turuncu haklisin iste benim dedigim bu ne oldugunu tahmin ediyorum i ile basliyor sanirim bidaha soylemeyelim arkadaslar ki yaptigimiz yanlisi baskalri yapmasin degil mi? Dogru soyluyosun bebisler iyi olunca bizde iyi oluyoruz herkesin ki duzelir de insallah yolumuza saglikli mutlu huzurlu sekilde devam ederiz.havalarda duzeliyomus zaten benim hali yikayasim var halicilarbiyi yikamiyor artik batiiryolar resmen yarin bi bakim duruma yikarim halilari daha 3 ay oldu yikamya vereli icime sinmemisti...

Tubicim supersin masallah.. bugun kendimi yorgun hissediyorum lesloe yapmak istiyorum ama du bakalim iyi olursam yapicam .

Karamelin yoklugu belli oluyor.

Cicisko ayrilabilirm demisti sanki ayrilmasini istemem kimsenin ama zorlada tutamayiz herkesin kendi iradesi kendi karari degil mi?

Giydigim hersey bol geliyor artik pantolon 46 beden hatirlatirim olsun o kadra bakalim nolcak bu hafta ? Bu aralar tatli istiyor canim aklima geliyor tarti gununu dusunuyorum...

Ayy hastalıktan bir türlü kurtulamadı grubumuz cicisko insallah biyere gitmemistir ipek zeynep de çok hastaymis kizlar hepsine acil şifa lar diliyorm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…