Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar gunaydin siskinligim sebebi belli oldu inanin 3 gundur deli gibi yuruyorum dun az canim tatli istedi yedim pisman oldum aksam 10 da bidaha leslie yaptim toplam 90 dk yurudum yani ama bugun tartiya ciktigimda 100 gr farkettim sadece ozel gundeyim malesef sanirim ondan farketmiyor ;( ama ben size soz vermistim bu hafta olabildigince dusuk cikmam lazim napicam ben bu kadra dikkat etmeye spor yapmaya 3 gunde 100 gr cok az ;(mad:

Kizlar Rabbim in sayesinde kızım bugün biraz daha iyi. Gece çok ateşi çıkmadı. İnşallah hemen iyileşir kuzum.bütün hastalara Rabbim tez zamanda şifasını versin
Ay iyi bari sevindim sen de biraz dinlen onlar hastalaninca bizde yoruluyoruz

Kiz spora cok yuklenince de alınıyor bilmiyonmu sen ozel günün simdi basladiysa pazara kadar gecer gider ya bide tartilma tatlim gercekten hafta ici tartilma ben bu haftada hic tartilmadim

Iyi cok guzel masallah yani tatliyi kesince zaten spor yapmasanda gider kilo boyle devam edicen sen o zaman aliskanlik haline gelir cunku ...

Kiz spora cok yuklenince de alınıyor bilmiyonmu sen ozel günün simdi basladiysa pazara kadar gecer gider ya bide tartilma tatlim gercekten hafta ici tartilma ben bu haftada hic tartilmadim
Alla alla nie spora yuklenince aliniyoki hareket degil mi sonucta ? Ama yenince hemen aliniyo dimi ?

Alla alla nie spora yuklenince aliniyoki hareket degil mi sonucta ? Ama yenince hemen aliniyo dimi ?
O benm basima gelmişti ya hatirlasaana hem yürüyüş hemde aksamlari zumba yapıyordum 1 kiloyi gecik aldim su an sen yüklenmebi rutin tuttur devam et bu hafta bu kadar yuklenince sonucunu bu hafta degil ilerki zamanlarda görüyor sun o zaman sabirla bu tempoya devam etmelisin ama bu seninn icin cok yorucu olur

Iyi cok guzel masallah yani tatliyi kesince zaten spor yapmasanda gider kilo boyle devam edicen sen o zaman aliskanlik haline gelir cunku ...
Tv deki dr demiştiki 15 gün deneyin sıfır ekmek sıfır tatlı meyve bile kısıtlı seker olduğu icin ben gunde 1 elma yiyorum bazen da aksamlari yarim portakal bu sekilde sabredin devam edin 1 beden inceleceksiniz demisti ben 10 gündür harfiyen uyguluyorum pazar gunu yediğim 2 dilim mozaik dışında aynada gözle görülür değişim var resmen inaniyorum tartiya gecen hafta yansidi bu hafta yansirmi bakalim görelim yansimasada iannki gercekten gözle görülür bi değişim oldu

Bugün çok Tembel im çokkk. .. gece aç yattım, sabahta bi şey yiyemedim. Bir su bardağı sütle gün geçiriyorum. Sonra aksama doGRU ne bulduysam yemeye başlayacağım. Ah bu düzensizlik. Kaçamak yapsam daha iyi. Hiç değilse yedim de kilo veremiyorum derim

bence şimdi güzel bir kahvaltı yap bende geceden beri yeni yicem akşama daha fazla yemeni önler

vücudun direnç gösterdiği bir haftadasın sanırım elinden geleni yapıyosun ne güzel inşallah pazara biraz daha gider canım

tubi seni tebrik ediyorum kız hiçmi biyere gitmion yada gidince bir dilimde olsa yenir yani nasıl tutuyosun kendinisana verdiğim iki dilim tattlı dışına çıkmadım bende dün bugünde elmalı tarifi denicem bakalım

Canim cok fazla spor yapinca tartida arti cikabilirsin.cünkü sporla kaslarin gelisiyor ve agirlik yapiyo. Asli nda iyi bisey bu kas kütlen artarsa vücudun daha fazla yag yakar.yani sen uzun vadeli düsün ve spora devam et bence
Esim futbol oynuyor ordan biliyorum bende

kızlar dün akşam küçük kase kabuklu fıstık birazda beyaz leblebi yemiştim bugün eksildim karatayında dediği gibi zararlı değil sanırım sizde atıştırmalık yapabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…