Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Slm kizlar iki gündür giremedim neler var neler yok.okuyamadimda. beni sorarsanz bu hafta nedense motivasyonum cok düşük p.tesi bi yuruyus yaptm dahada cikamadim hayrlisiyla su pazar günü nu atlatip ysni haftaya ye i bir ben olarak baslamak istiyorum

inşallah yeni haftaya bomba gibi başlarsın feyzax yinede kendini bırakma üç gün de neler olmaz

Günaydınlar sabah şekerleri :) bugün Y yagmur7968 erkenci anlaşılan, tubi_klc de kesin 1 saat yürümüştür bile :)
Mislisse sun görülmedin pek sessizdi buralar karamellim06 de olmayınca
F feyzax ozletme kendini :) buradan elini ayağını keser sen kaçamakları artar, bence daha sık yazmalısın
marlin18 Mislisse hastalarımız iyileşti mi bakalım?
cicisko gozumden kaçmadı, sende uğraması azaltanlardansin. Bunlar size gr gr yağ olarak geri dönüyor bak demedi deme :)))

Gunaydin canim cok doğru tespitlerde bulunmussun burdan ayri kalmak gerçekten kötü etkiliyor kiz seninşu iş ne oldune asamadasin

Evet bende diyorum biri eksik nerelerdesim sen bakiyim neler yaptın

Gunaydin canim cok doğru tespitlerde bulunmussun burdan ayri kalmak gerçekten kötü etkiliyor kiz seninşu iş ne oldune asamadasin
Fotoğraf kısmı bizi zora soktu, fotoğrafçı ve stüdyo dedik başta sonra baktik her ürün için onlara muhtaç olacagiz, başkaları nasıl yapıyor diye araştırınca baska cozumler bulduk :)
Fotoğrafları çekmeye başladık, fotoğrafları düzenleme kısmını da bir yandan ogrenmeye çalışıyoruz :)
Bu işe benzer bir iş yapan arkadaşım işi yürütmek için çok paraya ihtiyacınız var öyle kolay göründüğünü bakma demisti. Doğruymus :)
Ya parasini verip yaptiracaksin, yada emeğini harcayacaksin. Her iste olduğu gibi :) bakalım
Güzel olur insallah :) elimizden geleni yapıp bekleyecegiz:)

Canım benim olur mu hiç sizi cok seviyorummm kesinlikle sıkılmadım sadece sanki vermeyip burada böyle oyalaniyo gibi olmak istemedim. Burdayım şimdilik çok tatlısın ya
hic oyle dusunme hepimiz mucadele ediyoruz burda amacimiz pes ettigimiz anda birbirimize destek olmak eger ayrilirsan ne olcak peki ?

Ayy hâlâ tam olarak anlamadim ben senin işi azıcık detaylo anlatsana benzer bilindik bir ornekde verebilirsin

Joleya seni bi azimli gordum masallah biizde seni seviyoruz devam durmak yok...

Bir haftanin daha sonuna geliyoruz kızlar ben bu grubu birakmayi hiccc ama hic düşünmüyorum eger bu kış sizinle tanışmamış olsaydim kendi kendime diyet yapıp 2 3 kilo verince sıkılır dim hele hele spor yaparken kilo alsaydim kesin pes ederdim ama siz beni motive ettiniz o tablo çok işime yariyor benim 82 kiloya dusersem tam 10 kilo vermis olacağım ayy cok mutluluk verici bence bu

Kiz allah seni napsn emi yapilir mi bu anneye nededi peki yorumu nasil oldu ?

Evet ayni durum benim icinde gecerli az bi kilo vermis olabailirm kasimda basladim ama boyle motive degildim asil bu grubu acinca daha motive oldum sayilir oda 7 ocaga tekabul ediyor yani asil 7 ocaktan beri daha dikkat ediyoruz insallah bakalim nolcak bu hafta ben umutsuzum diycem siskinlik var tartlmaya korkuyorum acikcasi ;(

Aaaa noluyor sana sözünü unutma ne yap et eksi bildirim yap bize

Tubi hanim elmali tarcinli kurunuz acliga mi iyi geliyor tatli istegine mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…