Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Iyi akşamlar herkese akşam yemeğimi 8 de az yemek bol salata yedim şimdide biraz leblebi kıtırdattım. Sanki doymadım şu elmalı yoğurdu deniyim bakalım sonrada fermuar çekerim artık
Hatun yemek yiyelim daha 2 saat olmamış :) sen az yemek bol salata işini boşver, yemek saatini biraz erkene çekip, bol protein dene. Hem acikmazsin.
Bende kendime diyordum ne çabuk acıktım diye :) akşam yemeğini 6 da yedim, simdi açım ve malesef bu gece çalışmam lazım geldiği için 2-3 e kadar ayaktayim. Bakalım sadece su-çay ile gecistirebilecek miyim

Kizlar bu hafta da kilo veremezsem aranizdan ayrilayim diyorum. Boyle hep mahcup oluyorum. Diyet yapamiyorum son zamanlarda. Ne kadar dikkat etsemde gidiyo. Galiba regl olcam. Tarih yaklasiyo. Yinede bunu bahane edemem. Istahim cok acik

Kizlar bu hafta da kilo veremezsem aranizdan ayrilayim diyorum. Boyle hep mahcup oluyorum. Diyet yapamiyorum son zamanlarda. Ne kadar dikkat etsemde gidiyo. Galiba regl olcam. Tarih yaklasiyo. Yinede bunu bahane edemem. Istahim cok acik
Gitmeyin kızlar yaa burayi bırakırsa niz daha da üstüne koyarsınız

Aslında her gün bu kadar geç yemiyorum bugün temizlik yapmaktan şaftım kaydı :) ancak hazırlayabildim .protein yiyince acıkmıyorum haklısın elmadan vazgeçtim yarın denicem süt içer yatarım sende içebilirsin çay yerine acıkmazsın

Canım tubiye katılıyorum ayrılırsan daha üzerine koyarsın birazdaha dene.yani ben napiyim hiç durmiyim buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…