Hatun yemek yiyelim daha 2 saat olmamış :) sen az yemek bol salata işini boşver, yemek saatini biraz erkene çekip, bol protein dene. Hem acikmazsin.Iyi akşamlar herkese akşam yemeğimi 8 de az yemek bol salata yedim şimdide biraz leblebi kıtırdattım. Sanki doymadım şu elmalı yoğurdu deniyim bakalım sonrada fermuar çekerim artık
kalori almisim tam bir faciacanım bir tane buldum bakalım birde bunu deneyim bu hafta nolcek
1600 kalorilik aslinda genelde diyetisyenlerin verdiği diyetler1700
kalori almisim tam bir facia
Gitmeyin kızlar yaa burayi bırakırsa niz daha da üstüne koyarsınızKizlar bu hafta da kilo veremezsem aranizdan ayrilayim diyorum. Boyle hep mahcup oluyorum. Diyet yapamiyorum son zamanlarda. Ne kadar dikkat etsemde gidiyo. Galiba regl olcam. Tarih yaklasiyo. Yinede bunu bahane edemem. Istahim cok acik
1200 degil mi?1600 kalorilik aslinda genelde diyetisyenlerin verdiği diyetler
Yani kiloya göre degisiyir aslında ben 87 kiloyken gittim 1600 vermişti1200 degil mi?
Aslında her gün bu kadar geç yemiyorum bugün temizlik yapmaktan şaftım kaydı :) ancak hazırlayabildim .protein yiyince acıkmıyorum haklısınHatun yemek yiyelim daha 2 saat olmamış :) sen az yemek bol salata işini boşver, yemek saatini biraz erkene çekip, bol protein dene. Hem acikmazsin.
Bende kendime diyordum ne çabuk acıktım diye :) akşam yemeğini 6 da yedim, simdi açım ve malesef bu gece çalışmam lazım geldiği için 2-3 e kadar ayaktayim. Bakalım sadece su-çay ile gecistirebilecek miyim
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinKizlar hepinize hayırlı geceler, hayırlı uykular. Bebiş uyudu sonunda bende yatayım biraz kaç gündür uykusuzum
Canım tubiye katılıyorum ayrılırsan daha üzerine koyarsın birazdaha dene.yani ben napiyim hiç durmiyim buralardaKizlar bu hafta da kilo veremezsem aranizdan ayrilayim diyorum. Boyle hep mahcup oluyorum. Diyet yapamiyorum son zamanlarda. Ne kadar dikkat etsemde gidiyo. Galiba regl olcam. Tarih yaklasiyo. Yinede bunu bahane edemem. Istahim cok acik
Amin canım hepimize insaAllahHayırlı geceler canım Allah rahatlık versin
Ben yine ayaktayım tam ben yatıcam kalktı oturdu ufaklık .açlık başa vurdu ama dayan joleya dayan sabaha ne kaldı diyorumBu gece çok çabuk tenhalasmis buralar :) umarım mutfaga gitmiyorsunuzdur :))
Ben yine ayaktayım tam ben yatıcam kalktı oturdu ufaklık .açlık başa vurdu ama dayan joleya dayan sabaha ne kaldı diyorum
KatiliyorumGitmeyin kızlar yaa burayi bırakırsa niz daha da üstüne koyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?