Sadece kilo veremedigin icin mi ayrılmak istiyorsun yoksa bizden sıkıldı nmıSimdilik buradayım canım bakalım pazar à kadar şans verdim kendime
Haklısın canım ama böyle de acayip moralim bozuluyor. Çubuk tarçın aldım bakalım ona başlıcamCanım tubiye katılıyorum ayrılırsan daha üzerine koyarsın birazdaha dene.yani ben napiyim hiç durmiyim buralarda
Canım benim olur mu hiç sizi cok seviyorummm kesinlikle sıkılmadım sadece sanki vermeyip burada böyle oyalaniyo gibi olmak istemedim. Burdayım şimdilikSadece kilo veremedigin icin mi ayrılmak istiyorsun yoksa bizden sıkıldı nmıyada ne bileyim yazmak mi istemiyorsun
Bak şimdi içim rahat etti gitmeyin biyere yA sonra başkalarına alışmak zor oluyor :))Canım benim olur mu hiç sizi cok seviyorummm kesinlikle sıkılmadım sadece sanki vermeyip burada böyle oyalaniyo gibi olmak istemedim. Burdayım şimdilikçok tatlısın ya
Tamam gitmiyorum valla burdayim veremesemde gayret ediyorum. Verinceye kadar devamBak şimdi içim rahat etti gitmeyin biyere yA sonra başkalarına alışmak zor oluyor :))
Yani kal tabii ben bunca hafta burdayım kendime güveniyorum vermeden çıkmak yokTamam gitmiyorum valla burdayim veremesemde gayret ediyorum. Verinceye kadar devam
Istahima ne yapsam diye dusunurken tarcini okudum. Aranizda tarçin kullanan var mi kizlar?
Hmm nasil kullaniyosun peki? Ben cubuk tarcin aldim suda bekletip ictim baya bal gibi olmustu. Hem tadi hem kivami. Guzel olmus sevdim.Yani kal tabii ben bunca hafta burdayım kendime güveniyorum vermeden çıkmak yoktarçını toz hâlinde kullanıyorum ben.
canım ben süte ekip içiyorumHmm nasil kullaniyosun peki? Ben cubuk tarcin aldim suda bekletip ictim baya bal gibi olmustu. Hem tadi hem kivami. Guzel olmus sevdim.
Tamam canim denicemcanım ben süte ekip içiyorum
Kiz senin haberin yokmu biz iki üç gündür grupça elma yoğurt ve tarçın karışımı yiyoruz bide ben yesil cayima koyarım kabuk taarcinTamam gitmiyorum valla burdayim veremesemde gayret ediyorum. Verinceye kadar devam
Istahima ne yapsam diye dusunurken tarcini okudum. Aranizda tarçin kullanan var mi kizlar?
Oohh sen daha da lezzetlendirmissin ye canim ye diger zararli tatlilardan bin kat iyidirTubicim bu elmaya bayıldım ama biraz ekleme yaptım portakal kabuğu rendeleme armut ekledim karmakarışık bişi oldu ama güzel oldu şimdi bir tabak yiyorum
evet hicbiriniz gitmeyin giderseniz tamamen birakirsiniz bundan emin olunYani kal tabii ben bunca hafta burdayım kendime güveniyorum vermeden çıkmak yoktarçını toz hâlinde kullanıyorum ben.
Suda ic cayina koy ic sutune koy iç nasil icersen ic yaniHmm nasil kullaniyosun peki? Ben cubuk tarcin aldim suda bekletip ictim baya bal gibi olmustu. Hem tadi hem kivami. Guzel olmus sevdim.
Ooo hadi bakalim evet en azindan koca bir kış gecirdin ve almadin 3 kiloya yakin vermis olman da cok güzel hadi bundan sonra daha sıkı saril cok değil haftada yarim kilo versen ayda en az iki kilo eder 2 ayda 4 kilo biraz daha asilip bazi haftalar 1 kiloya yakin verirsen 5 kiloyu gecik verirsin ve 50 li rakamlari görürsünarkadaşlar uzun süredir buradayım sadece 2.700gr verdim en azından almadım verdim ama ilk hedefim 60 sonra inşallah 50 kilolar haziran başları istediğim kiloya gelmiş olucam inşallah.biraz vaktim var ve vermem gereken çok kilo olmadığı için ağırdan almış olabilirim .şu saatten sonra durmak yok hiçbirimize 2 ayım aldı hdef kiloma ulaşmaya inşallah hep birlikte başarırız .hepinizi çook seviyorum
:)) çok komik olmuş kız Allah iyiliğini versin:)) annen şok olucak seni görünce ne kadarda sevinicekKızlar size bahsettimmi simdi ben diyet yaptığımdan kilo verdigimden anneme hic bahsetmiyorum yakin bi tarihte ALLAH izin verirse yanina gidicem ve süpriz olacak şok olacak beni görünce geçen gün illa bir foto at boy aynasından dedi ben cok kilo aldigimdan bahsediyorum sürekli bende ne zamandir ekiyordim atmiyordum bu sefer ekemedim naptim biliyomusunuz :))( üstüme tam 5 tane üst uste bluz giydim altima 3 tane kışlık eşofman giydim belime de 3 tane yazma sardim belimde bir tekerlek oluşturdum ve oyle attim fotoyu:))) işin garibi ney biliyomusnuz kızlar ben bütün bunlari yaptim ama sacma bi sekilde hâlâ diyete baslamadan onceki 92 kilo halim gibi olamadım daha da abartsam belli olacakti :))
Aynen yaaa hic sorma bu durum beni daha da hirslandiriyor aslında:)) çok komik olmuş kız Allah iyiliğini versin:)) annen şok olucak seni görünce ne kadarda sevinicek
İnşallah canımOoo hadi bakalim evet en azindan koca bir kış gecirdin ve almadin 3 kiloya yakin vermis olman da cok güzel hadi bundan sonra daha sıkı saril cok değil haftada yarim kilo versen ayda en az iki kilo eder 2 ayda 4 kilo biraz daha asilip bazi haftalar 1 kiloya yakin verirsen 5 kiloyu gecik verirsin ve 50 li rakamlari görürsün
Evet birazda hırs kilo verdiriyor benimde annem 42 beden giydiğimi sanıyor bende hiç bahsetmiyorum gidince şaşırsınlar biraz:))Aynen yaaa hic sorma bu durum beni daha da hirslandiriyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?