Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar ancak girebildim malum bu hafta hep sabahladm bu sabah ta 6 da uyudu sinirlerim bozuldu artk bütün gece bişeyler yedim yinede sonuç iyi dahada çıkabilirdim artı 100 gramm

Eklentiler

• IMG-20160117-WA0000.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 39
Ben 65 kiloda olmayi hayal bile edemiyorum:) 75 kilo dahi olsam manken gibi oldun derler değişik bi biçimde kilo göstermeyen bi tipim varmış nasil oluyorsa:/
olucağız canım ben de 60 isityorum inşallah....inanalım yeter....

Bu arada 2000 de adım attm nasıl sizce gramda olsa - görmek istiyorumm
süpersin süper...valla ben biizm kızla emin ol evde 5000 adım atıyorumdur. ya bu kola takılan kalorimetre mi alsam acaba fikri olan var mı?

bende az
önce joleyaya onu söyledim bu saatin kalorimetere olanı da var mı acaba bilgin var mı?

Bende spor olarak misafir ağırlıyorum desem yeridir. Temizliği hazırlığı derken pertim çıkıyor. Ama ip güzel fikir hem yer kaplamaz yaparsam yanıma kar kalir :) teşekkür ederim.
aynen katılıyorum ev işi bir spor bence ....makineyi çalıştırınca bile terden sırılsıklam oluyorum...

C

İyi geceler ben spor yspamıyorum arada yarım saat yürüyüp geliyorum bazende ip atlıyorm ama hiç düzenli değil haftada bir kaç kez maleseff
yine de fena değil güniçi aktivite hariç daha değil mi?

süpersin bence emin ol her hafta değişiklik gösterecektir sakın - yi görmeyince yılma ebn geçen hafta -1000 beklerken +100 çıktım ama pes etmedim bu hafta hiç beklemediğim halde -1000 gördüm sanıırm metabolizma işte....

bende az

önce joleyaya onu söyledim bu saatin kalorimetere olanı da var mı acaba bilgin var mı?

Var ama çok doğru gelmedi bana. Ben garmin i kullaniyorum kalori de gösteriyor, ama sadece attığın adımın karşılığı. Örneğin merdiven çıkarken 1 adim ama kalori fazla.. bunu da adım gibi saydığı için doğru oluyor mu bilmiyorum. Kendime hedef koymakta ise yariyor ama tavsiye ederim. Gününe göre madem bunu yedim şu kadar adım atmadan uyumak yok dediğim oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…