- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Olsun bence vermissin yineGunaydin kızlar, o kadar spora ve aç kalmama rağmenkötu bir sonuç
Bu ay sonu hedefin 85 di dimi cok iyi cok yakinsinEki Görüntüle 1746992 kizlar gunaydin nasilsiniz bu hafta hic beklenedigi
Cok gusel gulicikkk tebriklerEki Görüntüle 1747041 Günaydın güzel hanımlar. Bol kalori yakimli günler diliyorum herkese.
Başlangıç tarihim:07-01-2016
Başlangıç kilom:77.9
Güncel kilom:75.5
Gecen pazradan bu yana -1.8 kilo gitmiş.Mislisse artık bu hafta listeye gireceğim değil mi???
Sağol canımCok gusel gulicikkk tebrikler
O kadar sislik varki anlatamam yuzuklerim kalfi parmagimda cikmiyor ayaklarimin ustune basamiyorum sislikten gecicek insAllah dr ilaca alisana kadar yapar dedibence cok ii sislikle boyleyse super
Tebrik ederim super masallah Rabbim daim eylesinEki Görüntüle 1747041 Günaydın güzel hanımlar. Bol kalori yakimli günler diliyorum herkese.
Başlangıç tarihim:07-01-2016
Başlangıç kilom:77.9
Güncel kilom:75.5
Gecen pazradan bu yana -1.8 kilo gitmiş.Mislisse artık bu hafta listeye gireceğim değil mi???
Oh oh masallah canim benim hedefe bisey kalmadiEki Görüntüle 1746992 kizlar gunaydin nasilsiniz bu hafta hic beklenedigi
Masallah masallah cok guzelEki Görüntüle 1746999 100 gram daha olsa 1 kilo ama _900 de hic fena değil demi kizlar
Amin, teşekkür ederim tatlım. Umarım hepimiz sağlıklı kilolara ulasirizTebrik ederim super masallah Rabbim daim eylesin
olucağız canım ben de 60 isityorum inşallah....inanalım yeter....Ben 65 kiloda olmayi hayal bile edemiyorum:) 75 kilo dahi olsam manken gibi oldun derler değişik bi biçimde kilo göstermeyen bi tipim varmış nasil oluyorsa:/
kız bu nasıl tarif Böyle....Bu akşam nohutun içine ıspanak kırmzı lahana sirke yağ pırasa ekledim hem tadı harika hemde doyurucu oldutavsiye ederim arkadaşlar
süpersin süper...valla ben biizm kızla emin ol evde 5000 adım atıyorumdur. ya bu kola takılan kalorimetre mi alsam acaba fikri olan var mı?Bu arada 2000 de adım attm nasıl sizce gramda olsa - görmek istiyorumm
önce joleyaya onu söyledim bu saatin kalorimetere olanı da var mı acaba bilgin var mı?İyi geceler. . Ben bu kola takılan hem saat hem adım sayar olan saatlerden kullanıyorum, genelde günde 10 bin civarı oluyor, evdeki kosturmaca beni götürür zannediyordum ama yetmiyor malesefzaman bulup neler yapıyorsunuz spor olarak?
aynen katılıyorum ev işi bir spor bence ....makineyi çalıştırınca bile terden sırılsıklam oluyorum...Bende spor olarak misafir ağırlıyorum desem yeridir. Temizliği hazırlığı derken pertim çıkıyor. Ama ip güzel fikir hem yer kaplamaz yaparsam yanıma kar kalir :) teşekkür ederim.
yine de fena değil güniçi aktivite hariç daha değil mi?C
İyi geceler ben spor yspamıyorum arada yarım saat yürüyüp geliyorum bazende ip atlıyorm ama hiç düzenli değil haftada bir kaç kez maleseff
süpersin bence emin ol her hafta değişiklik gösterecektir sakın - yi görmeyince yılma ebn geçen hafta -1000 beklerken +100 çıktım ama pes etmedim bu hafta hiç beklemediğim halde -1000 gördüm sanıırm metabolizma işte....Iyi geceler kizlar, kacamaklarim yok denecek kadar az aksam 7 den sonra yememeye calisiyorum ama istedigim oranda dusmedi kilom 80 civarina takildim kaldim sanki. Vucudummu inat benmi tabiki ben 60 olmadan bitmez insallah bu is,pazar sabahi inanilmaz merak ediyorum. Bugun cok yoruldum fazlada takilamadim yogunluktan, yarin guzel bir sabah olsun
bende az
önce joleyaya onu söyledim bu saatin kalorimetere olanı da var mı acaba bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?