Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bende tarti durumlari ii sayilmaz, protein yuklu beslendim ivir ziviri iyice kestim , ekmek yemiyorum yesemde zaten beyaz ekmek yemiyoruz, gecen haftadan daha ozenli olmama ragmen 400 g eksikti bugun, yarini merak ediyorum bakalim

Bende tarti durumlari ii sayilmaz, protein yuklu beslendim ivir ziviri iyice kestim , ekmek yemiyorum yesemde zaten beyaz ekmek yemiyoruz, gecen haftadan daha ozenli olmama ragmen 400 g eksikti bugun, yarini merak ediyorum bakalim
Evet cok dikkatli olmana rağmen az kilo veriyor olmak sinir bozucu ama sabırlı olmamız lazim belki haftaya bu kadar dikkat etmedigin halde daha çok eksi göreceksin yeterki istikrarli olalim

Evet cok dikkatli olmana rağmen az kilo veriyor olmak sinir bozucu ama sabırlı olmamız lazim belki haftaya bu kadar dikkat etmedigin halde daha çok eksi göreceksin yeterki istikrarli olalim
Yok allahin izniyle bitti birakmak yok, e biraz verseydim daha ii olcakti, 3 senedir kilom 80 benim esimde ondan takildi diyo, sabretcez insallah

Ben 80 e bi düşsem acayip motive olacam ama hâlâ 90 sınırında yim

Ben 80 e bi düşsem acayip motive olacam ama hâlâ 90 sınırında yim
Eger kilon yeni kiloysa hizla dusersin, uzun sure sabit kaldigin eski kilolarin inatlasiyo sonra tekrar gitmeye basliyo, ben 2.hamileligime 80 le kalmistim, daha ilk hamileligimdeki kilolarimi atmadan ikinciye hamile kaldim, boyun kac canim

Eger kilon yeni kiloysa hizla dusersin, uzun sure sabit kaldigin eski kilolarin inatlasiyo sonra tekrar gitmeye basliyo, ben 2.hamileligime 80 le kalmistim, daha ilk hamileligimdeki kilolarimi atmadan ikinciye hamile kaldim, boyun kac canim
Ben yaklasik 2 yildir 87 92 arasiyim yani doğum yaptığımdan beri boyum 1.66

Herkese hayırlı geceler bu saat oldu ayaktayım ve bi kaç saat daha yatamıcam sanırım yarınsa tamamen ayakta gececek bir gün

İlk bildirim benden olsun 91.0 ım....ve bu koşturma da maalesef ne dikkat edebiliyorum ne özenebiliyorum...

ama şuan - bildirimden daha ziyade uzun bi dinlenmeye ihtiyacım var gibi
İnşaAllah herkes gönlüne göre bol eksili bildirimlerde bulunur...

Bu hafta da sessiz geçirdim ama emin olun dönüşüm muhteşem olacakkkkk
Hayırlı geceler

Allah yardimcin olsun

Gunaydin kizlar, ilk mesaj benden cok erken kalkiyoruz malum bu hafta veremedim fazla ben anlamadim. malesef sadece 300 g gitti

katilim tarihim. 02.01.2016
Baslangic kilom: 81.8 kg
şimdiki kilom : 80.0 kg
Tarti resmim:

Gunaydin kızlar, o kadar spora ve aç kalmama rağmen kötu bir sonuç

Eklentiler

• IMG_20160116_151105.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın güzel hanımlar. Bol kalori yakimli günler diliyorum herkese.
Başlangıç tarihim:07-01-2016
Başlangıç kilom:77.9
Güncel kilom:75.5
Gecen pazradan bu yana -1.8 kilo gitmiş. Mislisse artık bu hafta listeye gireceğim değil mi???

Daha önce 65 e kadar düşmüştüm, 64 leri görebilirsem devamı gelecekmis gibi hissediyorum, 800 gr onca kaçamağa rağmen bu haftalik beni tatmin etti. İnşallah şu tatlı olaylarını çözersem, haftaya daha güzel sonuçlar olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…