Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ya dun kendimi videoda gordum yine kilolu gibiydim moralim bozuldu halbuki giydigim sey cok bol geliyor ...
Çünkü hâlâ kiloluyuz vidyoda zayiff cikmak için 75 kiloya dusmemiz lazim sen böyle kilolu gorundum diye morel bozup ipi bırakırsan olmaz bu is gecen hafta asildigin gibi 2 hafta daha sabretsen 79 u goreceksin ve arrik bu demorilize hallerden kurtulacaksin hadi kendine gelll

Ayy hâlâ tam olarak anlamadim ben senin işi azıcık detaylo anlatsana benzer bilindik bir ornekde verebilirsin
0-yaş arası bebek kıyafeti internetten web sitesi üzerinden satış işi olacak inşallah :) bilindik örnek civilim. Com gibi. :) ama biz biraz daha kaliteyi yüksek tutalım, büyük balıklarla aynı kulvarda olmayalim diye düşündük. Tabi is icin, iyi derecede bilgisayar bilmek gerekiyor, bunun yanında biraz torpil, alım yapacağın Toptancıların tanıdık olması gerekiyor, biz bukadar yeter saniyorduk meğer işler öyle değilmiş :) iyi derecede fotoğraf işinden de anlamak gerekiyormus. Yada ona da bütçe ayırmak gerekiyormus. Arada daha çıkan incik cincik yığınla başka angaryalar oldu. Daha işin reklam-tanıtım kısmı var. İşe girmeden anlamiyormussun ne kadar emek istediğini. Ben zannediyordum ki alacağız koycaz fotoğrafını fiyatını satılacak. Meğer öyle olmuyormus :)

ya kızlar ben çok mutsuzum 90 kiloyken bu kadar takmıyordum hayatım daha güzeldi şimdi böyle içimde bir ağlama hissi var biri bişey söylese ağlayacağım hiç birşeyin tadı yok , 87 kilodayken tek 75 e düşmek istiyordum şimdi onunda altındayım ama mutlu değilim napacağım bilmiyorum akıl verin bana

Tubi hanim elmali tarcinli kurunuz acliga mi iyi geliyor tatli istegine mi acaba
İkisine de :) yoğurt protein olduğu için tok tutuyor hemde :)
günaydın güzel anneler , duruşmam bitsin yazılanları okuyacağım inşallah dün çok hastaydım giremedim hiç
Gecmis olsun :)

Çünkü artık daha da kilo vereceğini bu senin hayatına olumlu etki yapacağını biliyorsun. Bu mutsuzluk değil sana motivasyon olsun. Gözünde büyüyor olabilir vermek istediğin kilo, hiç öyle kendini umutsuzluğa verme. Bu kadar verdin devamı da gelir
Moral bozukluğunun sebebi hastalıkta olabilir, insanda bir keyifsizlik yapıyor ister istemez. Hadi pazar gününe bir şey kalmadı. Kendine güzel bir Türk Kahvesi yap yada ismarla, şekersiz olsun zihnin açılsın, metabolizman hızlansın.

inşallah öyledir canım ama bilmiyorum uzun süredir böyle canım hiçbirşey istemiyor oturup avazım çıktığı kadar ağlamak istiyorum , duruşmam bitsin söylerim artık kahve masamda da bir sürü iş var

merhaba
Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .

Katilim Tarihim: 31\03\2016
Başlangıç Kilom: 88,3kg

İlk sayfada grup kuralları ile bilgilendirme var, orayı bir oku istersen :) sonra da burada kendini tanitirsan neden olmasın :)

meraba,
27 yaşındayım boyum 1,70 kilom 88,3. eylül ayında doğum yaptım. 88 kilo ile hamile kaldım. kiloluydum yani. şu anda da aynı kilodayım. kendimi bildim bileli hep diyet yapıyorum. artık çok sıkıldım. ve bunun son olmasını istiyorum. çalışıyorum. masa başındayım çoğunlukla. hareket pek yok hayatımda yani. bi kaç gündür dikkat ediyorum. 91 kilodan 88,3 e düştüm. hedafim 60 olmak. hatta 59 u görsem de 50 li kilolardayım desem ne güzel olur

:) grupta aktiflik önemli. Daha çok tavsiye verme birbirimizi motive etmek üzerine paylasımlarımız.
Beslenme düzenin nasıl? Su içiyor musun? Emziriyor musun? Eger hep kiloluysan zaten yeterince diyet deneyimin vardır, sonuç alamama sebeplerini belirledin mi?

Iyiye gidiyor canım artik.simdi de vücudunda kırmızılıklar ortaya çıktı. Galiba reaksiyon gösteriyor hastalığa anlamadım bende.
Hastalığın dan beri çok huysuz.doğru dürüst uyumuyor.emerken uyuyor anca.ben yanından ayrılınca hemen uyaniyo.birde sürekli kucakta çok kötü alıştı. Belim kollarım çok ağrıyor taşımaktan

Cokkk haklisin canm bide evden giriyorum wifi den dışarı cikinca tamamen kesiliyo sizle irtibatim

Hayatina dair belkide kafama takmiyorum sandığın ama için de büyüyen Bisey mi var acaba kilonla alakali degildir herhalde aglama istegi

Aa benimki de öyle olmuştu. Vücudunun her yerinde alerji gibo kızarıklık çıkmıştı. Ertesi gün doktora götürmeye fırsat olmadan kendiliğinden geçti. Eğer imkanın varsa kanguru al. Bende ergonomik kanguru var, çocuğa zararı da yok, içine oturur gibi duruyor. Kılların ağırsa en azından. Biraz tuzlu fiyatları gerçi ama benimki kucak bebeği olduğu için zorunda kaldım biraz.

Kizlar gunaydin herkese bol hareketli az kalorili bigun dilerim... diye yazmistim eklememis kizlar kac senedir daha yeni hali yikadim guzel havayi degerlendirdim halinyikamaya veriyordum hep pertim cikti hamlarsam kotu yani ama tertemiz oldu daha 3 ay olmustu 2 kere temizlige gitti ama rengi degisip geldi bakalim elimde yikayinca sonuc ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…