Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yok kendimdeyim zaten biseyi biraktigim yok merak etme sadece ozel gun dolayisi ile siskinlik varya ondan dedim haklisin 75 i gormek icin de 79 u gormek lazim bugun 2 3 saat hali yikadim tek basima karin kaslarim kol kaslarim hep calisti valla hamlamazsam iyi birde bugun 82 li rakami gordum cok sukur insallah 80 i gorurum bu pazar dikkat ediyorum yani 80.9 a da raziyim o 80 i orda gormek istiyorum insallah...

Canim ya problem nedir peki ailevi mi?

Evet canim benim cok halisin bak 80 e gidiyorum ben az da olsa gidiyor ....

Var canim o dediginden ama belimi agritiyo.belimde agri kaldi son dogumdan sonra biraz agir kaldirinca iyice artiyo.bende yarina kadar bekliycem belki kendiliginden gecer

Pes etmek yok canım ama bugün uykusuz sersem gibiyim 2,5 yattım 6 da kalktm hiç sporla uğraşamıcam öğle de çocuklar hep yemekten bıkıyor diye hamur işi yapmıştım bende yedim ama korkum yok telafi edicem akşam hafif yiyerek

Canim ya problem nedir peki ailevi mi?
canım valla hiç bilmiyorum problem ne tadım yok harika bir kocam var Rabbim kızımada böylesini nasip etsin inşallah, bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum hiçbirşeyden zevk almıyorum, hiçbir hedefim amacım yok sadece günü bitireyim yeter gibiyim , kafanızı şişirdim sizinde kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin

aslında sonuç çok aldım. ama zayıflayınca yine eski düzene girdiğim için yine sonuç aynı
su içiyorum en az 2 lt muhakkak içiyorum. işyerinde masamda sürahim var 1 litrelik. ondan günde iki tane içiyorum. eve gidince de bi iki bardak içiyorum. 2 litreyi geçiyor yani.
emzirmiyorum artık. sütüm bitti.
beslenme düzenime gelince... kahvaltı genelde yapmıyorum. öğlenleri de normal yiyorum ama akşamları abartıyorum işte. abur cubur çikolata... çikolata benim için mutluluk

Beslenme düzenin benimkine çok benziyor ve kesinlikle kilo vermeye elverişli değil
O yüzden çok yavaş ilerliyorum. Hatta yerimde sayıyorum. Akşam yemek işini bitirerek başlayabilirsin :)

kızlar çıkıyorum ben yarın görüşürüz inşallah eve gidince ütü yapacağım ve yarın için yemek yapacağım pek giremem gibi geliyor sizi seviyorum öptüm hepinizi
Ahh canim yaaa bahar kırgınlığı bu havalar dan oluyor ama sen hem ev hem iş çocuklarda hasta üstüne birde kendin hasta oldun o yüzden direncin kırıldı kesinlikle kiloyla alakali bi durum değil iyimser olmaya çalış sahip olduklarina sukret ve ona göre davran sorunların çözülecek tir bide çalışma san bebeğin iyice buyuyene kadar mümkün değil mi bence senin dinlenmeye evinde vakit geçirmeye ihtiyacın var

Valla benim 80 gibi bi hayalim yok bu hafta 82 yi görsem öpüp tepeme koyucam ama bu hafta hic ama hic kacamagim yok spor suz geçen 1 günüm yok ama sanki bu hafta ayniyim gibi geliyor

kızlar kşam yemeğimi herşeyden az az yedim doymadım tabii şimdide beyaz leblebi yiyorum kilo aldırmıyor ve tok tutuyor.spor hiç yapamadım maleseff kolumda kalkmıyor bugün uykusuzluktan oğlum sağolsun

Valla benim 80 gibi bi hayalim yok bu hafta 82 yi görsem öpüp tepeme koyucam ama bu hafta hic ama hic kacamagim yok spor suz geçen 1 günüm yok ama sanki bu hafta ayniyim gibi geliyor
tubi valla sana hayranım kız nazar değmesin maşallah diyimhiç kaçamak yok spor tam birde sabırlısın tartılmıyosun ben kendimden çok sizi merak eder oldum bakalım hanginiz daha fazla vericek .

tubi valla sana hayranım kız nazar değmesin maşallah diyimhiç kaçamak yok spor tam birde sabırlısın tartılmıyosun ben kendimden çok sizi merak eder oldum bakalım hanginiz daha fazla vericek .
Senin gibi 64 kilo olsam emin ol senden daha rahat olurdum:)))) yaa sabretmek.zorundayim nisan bitmeden en az ama en az 76 77 olmaliyim öyle çok ucuk bi hedef degul demi ama karaliyim kilolardan daha inatçıyım sizde bana inanıyorsunuz buda beni daha da hirsli hale getirtiyor

marlin 18 kızın nasıl oldu kızarıklık varmı hala bizimde geçen sene antibiyotikten kızarmıştı değiştirince geçmişti.
Var canım bütün vücudunda. Doktora gitmedim ama.orda beklemek zor geliyor kız zaten durmuyor birde herkes hasta. Ordan yeni bişey kapar diye korkuyorum.yarında bi bakayım nasıl olcak geçer belki

yok canım ben 75 kiloykende böyle rahattım yapı meselesi galiba yavaş yavaş verdim .tabii verebilirsin iraden harika uçuk bir rakam değil bence sana güveniyoruzz arkadaşım 76 lara düştüğnü hepbrlikte görücez

Var canım bütün vücudunda. Doktora gitmedim ama.orda beklemek zor geliyor kız zaten durmuyor birde herkes hasta. Ordan yeni bişey kapar diye korkuyorum.yarında bi bakayım nasıl olcak geçer belki
canım eğer antibiyotik alerji yapıyosa tehlikeli olabilir kullanman bence hemen acile başvur eğer öyleyse alerji şurubu veriyolar hemen geçiyor birde antbiotiği değiştrrler inşallah ilaçtan değildir ama sen git derim canım için rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…