Yogurt ye ayran iç ozellikle ayran şişlik yapiyo midede yeme istegini kesiyokızlar kşam yemeğimi herşeyden az az yedim doymadım tabiişimdide beyaz leblebi yiyorum kilo aldırmıyor ve tok tutuyor.spor hiç yapamadım maleseff kolumda kalkmıyor bugün uykusuzluktan oğlum sağolsun
Cikolata cips gibi seyler oyle gidalar ki insanin yedikce yiyesi geliyor ama bi kesebilsen daha aranmiyiraslında sonuç çok aldım. ama zayıflayınca yine eski düzene girdiğim için yine sonuç aynı
su içiyorum en az 2 lt muhakkak içiyorum. işyerinde masamda sürahim var 1 litrelik. ondan günde iki tane içiyorum. eve gidince de bi iki bardak içiyorum. 2 litreyi geçiyor yani.
emzirmiyorum artık. sütüm bitti.
beslenme düzenime gelince... kahvaltı genelde yapmıyorum. öğlenleri de normal yiyorum ama akşamları abartıyorum işte. abur cubur çikolata... çikolata benim için mutluluk
Canim benim sinav haftam ondan cok giremedim. Bugun dikkat ettim aslinda bu saatten sonra bi cilginlik yapmazsam her sey yolunda. Dun aksam platese de gittim. Merak etmeyin kizlar cok dikkat edemesemde ipleri birakmis degilim. Direnisim devam ediyoGünaydınlar sabah şekerleri :) bugün @JoleYa erkenci anlaşılan,tubi_klc de kesin 1 saat yürümüştür bile :)
Mislisse sun görülmedin pek sessizdi buralar @karamellim06 de olmayınca
F feyzax ozletme kendini :) buradan elini ayağını keser sen kaçamakları artar, bence daha sık yazmalısın
@marlin18Mislisse hastalarımız iyileşti mi bakalım?
cicisko gozumden kaçmadı, sende uğraması azaltanlardansin. Bunlar size gr gr yağ olarak geri dönüyor bak demedi deme :)))
Canim burdayim bi yandan ders calisip bi yandan sizle konuscamNerdesiniz kizlar
Ben buradayım.Nerdesiniz kizlar
Ben gece gece ictim canim. Kafeini en dusuk olan turk kahvesi ben hergun iciyorum. Cok cay aliskanligim yok. Ondan bazen gunde 2 tane bile iciyorum. Bir mg hesabi var 300 mg kafei ni asmayacaksin emzirirken. Ona uyarak iciyorum cayi kahveyi. Cok cay icmediysen ic bir kahve bir sey olmaz.Ben buradayım.
Biraz moralim bozuk, plan yaparsın yaparsın tutmaz ya :) öyle bir aksam geçirdim.
Zaten bu gidisle yemeden içmeden kesilirim ben.
Gün içinde kaçamak oldu bugunde. Ama en azından erken kapanış yaptım. Ve su an moralim o kadar alt üst ki yemek falan yiyemem. Hatta bol kahve falan icerdim emzirmesem
Ders derken sendemi kpss ye gireceksin ozel değilse karışık durumlardan bahsedermisin ayrıca fala hic inanmam :))Canim burdayim bi yandan ders calisip bi yandan sizle konuscammiss gibi bir turk kahvesi ictim gece gece aslinda bi kac durum var onlar icin fal kapadim śu falci baciya yolladim. Falaninanma falsiz kalma. Bu aralar benim durumlar karisik bu ara dediysem 2 aydir oyle kendimi falla falan oyaliyorum. Maksat muhabbet olsun.
Noldu yaa ne yolunda gitmedi öyle durumlarda eğer Kuran biliyorsan bir fetih suresi okuyup evden cikarsan Allahin izniyle islerinin yolunda gittigini goreceksin :))Ben buradayım.
Biraz moralim bozuk, plan yaparsın yaparsın tutmaz ya :) öyle bir aksam geçirdim.
Gün içinde kaçamak oldu bugunde. Ama en azından erken kapanış yaptım. Ve su an moralim o kadar alt üst ki yemek falan yiyemem. Hatta bol kahve falan icerdim emzirmesem
CanimCanim burdayim bi yandan ders calisip bi yandan sizle konuscammiss gibi bir turk kahvesi ictim gece gece aslinda bi kac durum var onlar icin fal kapadim śu falci baciya yolladim. Falaninanma falsiz kalma. Bu aralar benim durumlar karisik bu ara dediysem 2 aydir oyle kendimi falla falan oyaliyorum. Maksat muhabbet olsun.
Yok canim ben 2. Universitemi okuyorum. Ilk mezun oldugumdan sonra 8 yil calistim sonra bi cilginlik yapipuniversite sinavina girdim. 3. Sinifim su an. Haftaya ara sinavlar var. karisik olan mevzular ailevi meseleler. Cok anlatamayacagim malesef. Bir donem buraya ilk basladigimda hatta baya dertliydim aslinda. Su an hafifledi ama benim icimin acisi dinmiyor bir turlu. Fala inanma olayina gelince bende pek inanmam ama iste icim sikilinca oyle dilek tutup kapatiyorum oyun gibi yani :))Ders derken sendemi kpss ye gireceksin ozel değilse karışık durumlardan bahsedermisin ayrıca fala hic inanmam :))
Bu arada falci bacidan oyle bi fal geldi ki bi an dedim biri benim hayatimi yazmis valla bu sefer tam tutturdu :)) ya dedim ya oyalanmak icin. Yoksa falla hayatimi yonetecek goz var mi bende :))Canimtubi_klc . A katiliyorum daha cok kafa karistirip insanin içine şüphe düşürüyorlar sen fala inanma bize inan
Ayy bi benim istahim kapanmaz keyifsizken daha çok yerimBen buradayım.
Çay içmeden yasayamiyorum. Hatta çok icebileyim diye açık içmeye başladım. Ve öyle böyle değil Sürahi gibi bardaklardaBen gece gece ictim canim. Kafeini en dusuk olan turk kahvesi ben hergun iciyorum. Cok cay aliskanligim yok. Ondan bazen gunde 2 tane bile iciyorum. Bir mg hesabi var 300 mg kafei ni asmayacaksin emzirirken. Ona uyarak iciyorum cayi kahveyi. Cok cay icmediysen ic bir kahve bir sey olmaz.
Aslında okumadan pek hareket etmem. Güzel bir alışkanlık edinmistim o konuda. Herşeyden bağımsız akşam akşam aklımda olmayan şeylere birde sıkılasım geldi. Mutlu olmak için çikolata da yiyemiyorumNoldu yaa ne yolunda gitmedi öyle durumlarda eğer Kuran biliyorsan bir fetih suresi okuyup evden cikarsan Allahin izniyle islerinin yolunda gittigini goreceksin :))
Bende 2 üniversite okuyanlardanim :)Yok canim ben 2. Universitemi okuyorum. Ilk mezun oldugumdan sonra 8 yil calistim sonra bi cilginlik yapipuniversite sinavina girdim. 3. Sinifim su an. Haftaya ara sinavlar var. karisik olan mevzular ailevi meseleler. Cok anlatamayacagim malesef. Bir donem buraya ilk basladigimda hatta baya dertliydim aslinda. Su an hafifledi ama benim icimin acisi dinmiyor bir turlu. Fala inanma olayina gelince bende pek inanmam ama iste icim sikilinca oyle dilek tutup kapatiyorum oyun gibi yani :))
Ayyyy böyle şeyler duydukca kendimi çok vasifsiz hissediyorum ortaokul mezunuyum sadeceYok canim ben 2. Universitemi okuyorum. Ilk mezun oldugumdan sonra 8 yil calistim sonra bi cilginlik yapipuniversite sinavina girdim. 3. Sinifim su an. Haftaya ara sinavlar var. karisik olan mevzular ailevi meseleler. Cok anlatamayacagim malesef. Bir donem buraya ilk basladigimda hatta baya dertliydim aslinda. Su an hafifledi ama benim icimin acisi dinmiyor bir turlu. Fala inanma olayina gelince bende pek inanmam ama iste icim sikilinca oyle dilek tutup kapatiyorum oyun gibi yani :))
Isletme mezunuyum su an da hukuk okuyorumÇay içmeden yasayamiyorum. Hatta çok icebileyim diye açık içmeye başladım. Ve öyle böyle değil Sürahi gibi bardaklardao yüzden kahveye yer kalmıyor. Ama iki gündür canım çekiyor belki yarın kahve içerim.
Aslında okumadan pek hareket etmem. Güzel bir alışkanlık edinmistim o konuda. Herşeyden bağımsız akşam akşam aklımda olmayan şeylere birde sıkılasım geldi. Mutlu olmak için çikolata da yiyemiyorum
Bende 2 üniversite okuyanlardanim :)
2. Okuduğun Bolum ne?
Insanin kendini yetistirmesi onemli benim en yakin arkadasim lise mezunu mesela. Ben insanlarin ne mezunu olduklarina hic bakmam insalik ve temiz kalp cok kiymetli benim icin. Tabi ki okumak guzel sey. Insana katkisi cok ama herkes okuyacak diye bir sey yok ki. Bazen sartlar musait olmuyor.Ayyyy böyle şeyler duydukca kendimi çok vasifsiz hissediyorum ortaokul mezunuyum sadece
Ne guzel valla masallah size ben umutusz ev hanımıÇay içmeden yasayamiyorum. Hatta çok icebileyim diye açık içmeye başladım. Ve öyle böyle değil Sürahi gibi bardaklardao yüzden kahveye yer kalmıyor. Ama iki gündür canım çekiyor belki yarın kahve içerim.
Aslında okumadan pek hareket etmem. Güzel bir alışkanlık edinmistim o konuda. Herşeyden bağımsız akşam akşam aklımda olmayan şeylere birde sıkılasım geldi. Mutlu olmak için çikolata da yiyemiyorum
Bende 2 üniversite okuyanlardanim :)
2. Okuduğun Bolum ne?
Tubicigim hic calismadin mi? Belki calisirsin yine de ev hanimi olmak istemiyorsan bence egilimin olan bir konuda calisabilirsin.Ne guzel valla masallah size ben umutusz ev hanımı((
Tubi liseyi disardan bitirsene ne guzel olur hem sana mesgale olur ders falan calismak. Insani dinc tutuyo boyle seyler.Ne guzel valla masallah size ben umutusz ev hanımı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?