Cok tatlisin canım benim insallah bir gun böyle bi karar alırım alırsam mutlaka paylasirim sizinleCanim yaparsin neden yapamayasin. Zeki bir kadinsin sen. Ben destekcinim. Bence sartlari bir arastir. Inan cok guzel olur. Vakit yok deme bak insan isteyince her seye vakit buluyo. Sen yaparsin tubiiiii
Ayca kayadan duymustum hani boyle cok acikinca eli ayagin titrercesine yemek oncesi bi buyuk bardak ayran icerim diyor tok tutuyormusYogurt ye ayran iç ozellikle ayran şişlik yapiyo midede yeme istegini kesiyo
Sen yaparsin ben de inaniyorum tubicimCok tatlisin canım benim insallah bir gun böyle bi karar alırım alırsam mutlaka paylasirim sizinle
Ayni degilsindir goruntu olarak.farkediyodur mesela ben innaiyorum sana bayagi eksi goreceksin su vucudumu kilo verirken direnecgine alirkende dirense nolurValla benim 80 gibi bi hayalim yok bu hafta 82 yi görsem öpüp tepeme koyucam ama bu hafta hic ama hic kacamagim yok spor suz geçen 1 günüm yok ama sanki bu hafta ayniyim gibi geliyor
Görüntü olarak kesinlikle fark ediyorum resmen o dr un dedigi gibi inceldim nasl oluyor anlamiyorum aslinda hic ac da kalmıyorum ama zararli seylero çıkarınca vucuttan sanırım iyi geldi ucundan kiyindanda olsa yiyodum ama 13 gündür bir lokma kacamağım yok tartida görme sem de bu haftada cok iyi hissediyorum kendimi zayif hissediyorumAyni degilsindir goruntu olarak.farkediyodur mesela ben innaiyorum sana bayagi eksi goreceksin su vucudumu kilo verirken direnecgine alirkende dirense nolur
Çok haklısın tubi zararlıları tam ankamıyka çıkarmak gerekli bende dün az az kaçırdım hemwn bugün farketti yada hala adet şişliği bilemiyorumGörüntü olarak kesinlikle fark ediyorum resmen o dr un dedigi gibi inceldim nasl oluyor anlamiyorum aslinda hic ac da kalmıyorum ama zararli seylero çıkarınca vucuttan sanırım iyi geldi ucundan kiyindanda olsa yiyodum ama 13 gündür bir lokma kacamağım yok tartida görme sem de bu haftada cok iyi hissediyorum kendimi zayif hissediyorum
Maşallah canımKızlar bugün eksi gördüm maşallah diyin banatubi_klc canım senin tesvikinle dün çok dikkat ettim. Teşekkür ederim
Dayan canım inat et yeme sakınKızlar bugün müthiş açlk hissediyorum daha doğrusu zararlı bişiler istiyor canım adetim bitmedi onunla alakalımı bilmiyorum ama çook kötüyümm kahvaltımı ekmeksiz hafif yaptım zaten ekmeği hiç aramıyorum çok şükür ama arkasından az zararlı bişey yedim ama kesmedişimdi tarçınlı süt içiyorum inadım inat bırakmıcam kendimi
İnşallah canım bu sekilde pazarı görsem yine yeter. Çok İlginç diyete dikkat edince devamı geliyo bir kaç Kilo gidiyo ama bozunca onunda devamı geliyo bu sefer anca koruyabiliyorum. Bende böyle oluyo ondan dönem dönem kilo veremiyorumMaşallah canımçok sevindim eksi görmene son iki gün dahada eksileceksin inşallah
Şekerli yeme bari canım iyice iştahın artarKızlar bugün müthiş açlk hissediyorum daha doğrusu zararlı bişiler istiyor canım adetim bitmedi onunla alakalımı bilmiyorum ama çook kötüyümm kahvaltımı ekmeksiz hafif yaptım zaten ekmeği hiç aramıyorum çok şükür ama arkasından az zararlı bişey yedim ama kesmedişimdi tarçınlı süt içiyorum inadım inat bırakmıcam kendimi
Ay cok sevindim masallah sana hadi bu hafta birinci olda şu listede senin ismin yazsin en üst siradaKızlar bugün eksi gördüm maşallah diyin banatubi_klc canım senin tesvikinle dün çok dikkat ettim. Teşekkür ederim
Canım yeme yemeye başlarsan devamı geliyorKızlar bugün müthiş açlk hissediyorum daha doğrusu zararlı bişiler istiyor canım adetim bitmedi onunla alakalımı bilmiyorum ama çook kötüyümm kahvaltımı ekmeksiz hafif yaptım zaten ekmeği hiç aramıyorum çok şükür ama arkasından az zararlı bişey yedim ama kesmedişimdi tarçınlı süt içiyorum inadım inat bırakmıcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?