Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canim yaparsin neden yapamayasin. Zeki bir kadinsin sen. Ben destekcinim. Bence sartlari bir arastir. Inan cok guzel olur. Vakit yok deme bak insan isteyince her seye vakit buluyo. Sen yaparsin tubiiiii
Cok tatlisin canım benim insallah bir gun böyle bi karar alırım alırsam mutlaka paylasirim sizinle

Valla benim 80 gibi bi hayalim yok bu hafta 82 yi görsem öpüp tepeme koyucam ama bu hafta hic ama hic kacamagim yok spor suz geçen 1 günüm yok ama sanki bu hafta ayniyim gibi geliyor
Ayni degilsindir goruntu olarak.farkediyodur mesela ben innaiyorum sana bayagi eksi goreceksin su vucudumu kilo verirken direnecgine alirkende dirense nolur

Ayni degilsindir goruntu olarak.farkediyodur mesela ben innaiyorum sana bayagi eksi goreceksin su vucudumu kilo verirken direnecgine alirkende dirense nolur
Görüntü olarak kesinlikle fark ediyorum resmen o dr un dedigi gibi inceldim nasl oluyor anlamiyorum aslinda hic ac da kalmıyorum ama zararli seylero çıkarınca vucuttan sanırım iyi geldi ucundan kiyindanda olsa yiyodum ama 13 gündür bir lokma kacamağım yok tartida görme sem de bu haftada cok iyi hissediyorum kendimi zayif hissediyorum

Çok haklısın tubi zararlıları tam ankamıyka çıkarmak gerekli bende dün az az kaçırdım hemwn bugün farketti yada hala adet şişliği bilemiyorum

Kızlar bugün müthiş açlk hissediyorum daha doğrusu zararlı bişiler istiyor canım adetim bitmedi onunla alakalımı bilmiyorum ama çook kötüyümm kahvaltımı ekmeksiz hafif yaptım zaten ekmeği hiç aramıyorum çok şükür ama arkasından az zararlı bişey yedim ama kesmedişimdi tarçınlı süt içiyorum inadım inat bırakmıcam kendimi

Dayan canım inat et yeme sakın

Maşallah canımçok sevindim eksi görmene son iki gün dahada eksileceksin inşallah
İnşallah canım bu sekilde pazarı görsem yine yeter. Çok İlginç diyete dikkat edince devamı geliyo bir kaç Kilo gidiyo ama bozunca onunda devamı geliyo bu sefer anca koruyabiliyorum. Bende böyle oluyo ondan dönem dönem kilo veremiyorum

Şekerli yeme bari canım iyice iştahın artar

Tünaydın kızlar, kızımı uyutunca yazılanları okuyacağım. Nolur yemeyin. Cuma pazarına gittim, herşey zayıflar için adeta hem çok ucuz hemde çok güzel. Ufffff ya lanet olsun bu kilolara

Canım yeme yemeye başlarsan devamı geliyor

cicisko çok sevindim :) pazara az kala sana moral oldu, bu motivasyonla harika.bir iki gün geçir ve daa da ver inşallah :)
tubi_klc dayanamadım tartildim. Bu haftada benim birincilik suya düşer. Eksideyim en azından diye kendimi teselli ediyorum. Ama emeğime ve aç kalmama bakarsam hayal kırıklığı yok desem yalan olur
Y yagmur7968 kendine bahane etme canım özel günü vs. Yoksa her gün bir şey buluyoruz. Canın her bir şey çektiğinde 50 kere ip atla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…