Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Isletme mezunuyum su an da hukuk okuyorum
Sen ne okuyosun canim? Bir de yasin kacti senin? Sen de benim gibi okulun ablalarindan misin yoksa ?

29 yaşındayım, benim durum biraz daha farklı, fizik bölüm bitirdim, dershane de calışmaya başladım, bir yandan da okula başladım. Hem okuyup hem çalışmış oldum, snra fizyoterapist oldum.Hatta üstüne de yüksek yaptım :) 17 yasinda üniversiteye başladığım için ikinci üniversiteden 25 yaşımda mezun oldum :)
Üstüne bir de yüksek lisans yaptım, yarım da doktoram var biter mi bilmem :)
Pek abla sayılmaz yani :)
Ne guzel valla masallah size ben umutusz ev hanımı ((

İmam bana okuyup adam olamayan o kadar çok kişi var ki. Görsen.. adam doktora yapıyor iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Muhabbet edemiyor. Sosyallik yok vs..
He şu an bende diplomalı ev hanimiyim ve bambaşka bir işe kalkisiyorum. :)
Biraz maymun istahlilik sanırım. Aslında gönlümden geçen doktoramı tamamlayıp üniversiteye geri dönmek. Hazır okumayı bu kadar seviyorken öğrenci yetiştirmek.

Valla sen ilimin kafasina vurmussun gözünü çikarmişsin:))) nasil yetisiyorsun bravoo

Cok guzel canim tebrik ederim bende 32 yasindayim 34 de okul bitse insallah 1 sene avukatlik staji 35 . Ben artik hiiic bi sey yapmam. Gerci esim alay ediyo sen ustune tip okumaya kalkarsin diye :) adaminda bir cani var yav okut okut nereye kadar

Ayyy ciddimisiniz kızlar yapabilirmiyim bilmiyorum ki
Canim yaparsin neden yapamayasin. Zeki bir kadinsin sen. Ben destekcinim. Bence sartlari bir arastir. Inan cok guzel olur. Vakit yok deme bak insan isteyince her seye vakit buluyo. Sen yaparsin tubiiiii

Cok guzel canim tebrik ederim bende 32 yasindayim 34 de okul bitse insallah 1 sene avukatlik staji 35 . Ben artik hiiic bi sey yapmam. Gerci esim alay ediyo sen ustune tip okumaya kalkarsin diye :) adaminda bir cani var yav okut okut nereye kadar

Benim esim de meraklı :) tutmasam bir lisans daha okur :)

tubi_klc bencede yaparsın buarada. Ama bir kere daha bu forumda söylemiştim, bu kadar okuyacagima terzi olsaydım diye düğüne kıyafet diktirirken 2 elbiseye 3 bin lira bayılınca. O da binbir pazarlık ve gec kaldınız dikemem tribiyle:))
Boşa okuduk anlayacağın :)

Cok sukir iyi benimki evet pek girmedim bend eyogun gi
Eki Görüntüle 1806517 Kizlar motivasyon olsun gece gece acikanlara taze salatalik
Tam mevsimi citir citir ciktilar simdiki salataliklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…