Ayyy ciddimisiniz kızlar yapabilirmiyim bilmiyorum kiTubi liseyi disardan bitirsene ne guzel olur hem sana mesgale olur ders falan calismak. Insani dinc tutuyo boyle seyler.
Duuuurrrr ayran ic yogurdun sulu yerinden koyy icine de 1 tatli kaşığı pul biber koy ic sabah kosa kosa tuvalete :)))Abowww kizlar aciktimnapcam? Acaba salatalik falan mi yesem? Dur en iyisi salatalik yiyim.
Isletme mezunuyum su an da hukuk okuyorum
Sen ne okuyosun canim? Bir de yasin kacti senin? Sen de benim gibi okulun ablalarindan misin yoksa ?
Ne guzel valla masallah size ben umutusz ev hanımı((
Valla sen ilimin kafasina vurmussun gözünü çikarmişsin:))) nasil yetisiyorsun bravoo29 yaşındayım, benim durum biraz daha farklı, fizik bölüm bitirdim, dershane de calışmaya başladım, bir yandan da okula başladım. Hem okuyup hem çalışmış oldum, snra fizyoterapist oldum.Hatta üstüne de yüksek yaptım :) 17 yasinda üniversiteye başladığım için ikinci üniversiteden 25 yaşımda mezun oldum :)
Üstüne bir de yüksek lisans yaptım, yarım da doktoram var biter mi bilmem :)
Pek abla sayılmaz yani :)
İmam bana okuyup adam olamayan o kadar çok kişi var ki. Görsen.. adam doktora yapıyor iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Muhabbet edemiyor. Sosyallik yok vs..
He şu an bende diplomalı ev hanimiyim ve bambaşka bir işe kalkisiyorum. :)
Biraz maymun istahlilik sanırım. Aslında gönlümden geçen doktoramı tamamlayıp üniversiteye geri dönmek. Hazır okumayı bu kadar seviyorken öğrenci yetiştirmek.
Sıfır kaloriEki Görüntüle 1806517 Kizlar motivasyon olsun gece gece acikanlara taze salatalik
Cok guzel canim tebrik ederim bende 32 yasindayim 34 de okul bitse insallah 1 sene avukatlik staji 35 . Ben artik hiiic bi sey yapmam. Gerci esim alay ediyo sen ustune tip okumaya kalkarsin diye :) adaminda bir cani var yav okut okut nereye kadar29 yaşındayım, benim durum biraz daha farklı, fizik bölüm bitirdim, dershane de calışmaya başladım, bir yandan da okula başladım. Hem okuyup hem çalışmış oldum, snra fizyoterapist oldum.Hatta üstüne de yüksek yaptım :) 17 yasinda üniversiteye başladığım için ikinci üniversiteden 25 yaşımda mezun oldum :)
Üstüne bir de yüksek lisans yaptım, yarım da doktoram var biter mi bilmem :)
Pek abla sayılmaz yani :)
İmam bana okuyup adam olamayan o kadar çok kişi var ki. Görsen.. adam doktora yapıyor iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Muhabbet edemiyor. Sosyallik yok vs..
He şu an bende diplomalı ev hanimiyim ve bambaşka bir işe kalkisiyorum. :)
Biraz maymun istahlilik sanırım. Aslında gönlümden geçen doktoramı tamamlayıp üniversiteye geri dönmek. Hazır okumayı bu kadar seviyorken öğrenci yetiştirmek.
Guzel cozum di mi? Kesmezse bi tane de mandalina yerim. Ah su meyveye sebzeye agirlik versek cok daha kolay kilo veririz.Sıfır kalori
Hayir mandalina yeme şeker su tutar ve hemen aciktirir ayran icccGuzel cozum di mi? Kesmezse bi tane de mandalina yerim. Ah su meyveye sebzeye agirlik versek cok daha kolay kilo veririz.
Canim yaparsin neden yapamayasin. Zeki bir kadinsin sen. Ben destekcinim. Bence sartlari bir arastir. Inan cok guzel olur. Vakit yok deme bak insan isteyince her seye vakit buluyo. Sen yaparsin tubiiiiiAyyy ciddimisiniz kızlar yapabilirmiyim bilmiyorum ki
Valla hic bi sey yemeyip artik yatayim diyorum. Zaten kizim 1 gibi emmek icin uyanir. Azcik uyuyayim bariHayir mandalina yeme şeker su tutar ve hemen aciktirir ayran iccc
Cok guzel canim tebrik ederim bende 32 yasindayim 34 de okul bitse insallah 1 sene avukatlik staji 35 . Ben artik hiiic bi sey yapmam. Gerci esim alay ediyo sen ustune tip okumaya kalkarsin diye :) adaminda bir cani var yav okut okut nereye kadar
Olabilir bence hem daha doyurucu olur hemde yogurt yag yakimini destekliyo.Su salatalık işini cacık olarak mı tüketsek? İyi fikir yarın ben yapayım
Tubicim niye yapamayasın yaşında küçük ben açık liseye yazıldım yıllardır bitiremedim çocuk larla yaşımda oldu37 ama nasip diyorum pazartesi cuma sohbete gidiyorum Allah'ın izni ile bende bu kapıda talebeyim :))Ayyy ciddimisiniz kızlar yapabilirmiyim bilmiyorum ki
Cok sukir iyi benimki evet pek girmedim bend eyogun giGünaydınlar sabah şekerleri :) bugün Y yagmur7968 erkenci anlaşılan,tubi_klc de kesin 1 saat yürümüştür bile :)
Mislisse sun görülmedin pek sessizdi buralar @karamellim06 de olmayınca
@feyzax ozletme kendini :) buradan elini ayağını keser sen kaçamakları artar, bence daha sık yazmalısın
@marlin18Mislisse hastalarımız iyileşti mi bakalım?
cicisko gozumden kaçmadı, sende uğraması azaltanlardansin. Bunlar size gr gr yağ olarak geri dönüyor bak demedi deme :)))
Tam mevsimi citir citir ciktilar simdiki salataliklar..Eki Görüntüle 1806517 Kizlar motivasyon olsun gece gece acikanlara taze salatalik
Cok.Güzel canim oda cok lazim.bende cumalari gidiyorumTubicim niye yapamayasın yaşında küçük ben açık liseye yazıldım yıllardır bitiremedim çocuk larla yaşımda oldu37 ama nasip diyorum pazartesi cuma sohbete gidiyorum Allah'ın izni ile bende bu kapıda talebeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?