Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

cnm adet gunlerınde aclık sekerı cok dusuyormus bundan dolayı doymas hıssını cok hıssetmıyomusuz.bol bol su o hıs geldgınde yada bıtkı cayı yada baska seylerle meskul olmaya calış

cnm adet gunlerınde aclık sekerı cok dusuyormus bundan dolayı doymas hıssını cok hıssetmıyomusuz.bol bol su o hıs geldgınde yada bıtkı cayı yada baska seylerle meskul olmaya calış
merhaba hoşgeldin şekerkız 67 seninde kilolarla başın dertte sanırım.evet haklısın adet dışında niye bu kadar acıkmıyoruz değilmi elimden geleni yapıcam sağol canım.

hosbulduk cnm evet benım basım dertte dogum kılolarıyla:) 79 kıloyum 30 yasındayım 1 oglum var .bende arnıza katılmak ıstıyorum.

evet kızlar bugün bu kadar iştaha rağmen inatla zararlı bişey yememeye çalışıyorum size rapor vericem bütün günöğle yemeğimi 4 kaşık pilav 3 kaşık yemek bol salata yarım kase yoğurtla atlattım şimdi bir tabak elma yoğurt karışımı yiyorum sohbete gidicem artık orda ne kadar yedim gelince yazarım

Ay cok sevindim masallah sana hadi bu hafta birinci olda şu listede senin ismin yazsin en üst sirada
Ay canım ya keşke ama birinci olamam sanırım gerçi bi kere 600 gr verip birinci olmustum herkes az verince öyle oluyo. Birincilikte gözüm yok eksi olsun yeter bana3

Tartida da goruceksindir eminim

Aferin canim iste ben buna iradeyle savasmak derim

Tünaydın kızlar, kızımı uyutunca yazılanları okuyacağım. Nolur yemeyin. Cuma pazarına gittim, herşey zayıflar için adeta hem çok ucuz hemde çok güzel. Ufffff ya lanet olsun bu kilolara
Evet bende carsiya ciktim kizlar yuruyus yaptim sonra yine yaparim bende magazama gittim hersey zayiflar icin elbiseler cikmis citi piti 38 beden olmanin hayalini yasadim yine ;(

Kiz bana bisey demek yok mu?

Aferin canim iste ben buna iradeyle savasmak derim
evet aama çok zor geçiyo bugün sabahtan beri az ve zararsız yedim ama dayanamadım şimdi koca bi kaçamak yaptım bence adet günleriyle alakalı veya emzirdiğimiz içinde olabilir böyle krizler

kızlar bütün gün sabredip akşam kaçamak yapınca çok kızdım kendime son iki hafta veriyorum kendime veremezsem aranızdan ayrılıyorum
Ayrılınca ne olacak canım. kendi kendine kalınca motıve olamazsın ki.bende veremedim bu hafta ama olsun umutsuzluğa kapılmak yok.pazartesi inşallah yarışimiza başlayalım hayirlisiyla

Kizlar bugün görüşmedik aklım sizdeydi yoğun bir gündü nasilsiniz bakalim nasil.bir.gün geçirdiniz zararli seyler yediniz mi spor yaptiniz mi Mislisse Y yagmur7968 cicisko F feyzax ipek zeynep 3nity hepinizden bilgi almak istiyorum bana gelince bugün hic alışık olmadigim allak bullak bi gün gecirdm oturup bir.ogun yemek yemedim ama ayakta atıştırdım oyle olunca da ne yedigimi anlamadim spor işi tamam 1 saatlil yuruyusumu yaptim hatta aksamda kızım evde sıkıldı arabasina koydum yarim saatte onunla yürüdüm insallah zararda degilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…