- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
cnm adet gunlerınde aclık sekerı cok dusuyormus bundan dolayı doymas hıssını cok hıssetmıyomusuz.bol bol su o hıs geldgınde yada bıtkı cayı yada baska seylerle meskul olmaya calışKızlar bugün müthiş açlk hissediyorum daha doğrusu zararlı bişiler istiyor canım adetim bitmedi onunla alakalımı bilmiyorum ama çook kötüyümm kahvaltımı ekmeksiz hafif yaptım zaten ekmeği hiç aramıyorum çok şükür ama arkasından az zararlı bişey yedim ama kesmedişimdi tarçınlı süt içiyorum inadım inat bırakmıcam kendimi
merhaba hoşgeldin şekerkız 67 seninde kilolarla başın dertte sanırım.evet haklısın adet dışında niye bu kadar acıkmıyoruz değilmi elimden geleni yapıcam sağol canım.cnm adet gunlerınde aclık sekerı cok dusuyormus bundan dolayı doymas hıssını cok hıssetmıyomusuz.bol bol su o hıs geldgınde yada bıtkı cayı yada baska seylerle meskul olmaya calış
inşallah verirsin ilk sayfada katılım şartlarını okursun canım.hosbulduk cnm evet benım basım dertte dogum kılolarıyla:) 79 kıloyum 30 yasındayım 1 oglum var .bende arnıza katılmak ıstıyorum.
Ay canım ya keşke ama birinci olamam sanırım gerçi bi kere 600 gr verip birinci olmustumAy cok sevindim masallah sana hadi bu hafta birinci olda şu listede senin ismin yazsin en üst sirada
Tartida da goruceksindir eminimGörüntü olarak kesinlikle fark ediyorum resmen o dr un dedigi gibi inceldim nasl oluyor anlamiyorum aslinda hic ac da kalmıyorum ama zararli seylero çıkarınca vucuttan sanırım iyi geldi ucundan kiyindanda olsa yiyodum ama 13 gündür bir lokma kacamağım yok tartida görme sem de bu haftada cok iyi hissediyorum kendimi zayif hissediyorum
Aferin canim iste ben buna iradeyle savasmak derimKızlar bugün müthiş açlk hissediyorum daha doğrusu zararlı bişiler istiyor canım adetim bitmedi onunla alakalımı bilmiyorum ama çook kötüyümm kahvaltımı ekmeksiz hafif yaptım zaten ekmeği hiç aramıyorum çok şükür ama arkasından az zararlı bişey yedim ama kesmedişimdi tarçınlı süt içiyorum inadım inat bırakmıcam kendimi
Evet bende carsiya ciktim kizlar yuruyus yaptim sonra yine yaparim bende magazama gittim hersey zayiflar icin elbiseler cikmis citi piti 38 beden olmanin hayalini yasadim yine ;(Tünaydın kızlar, kızımı uyutunca yazılanları okuyacağım. Nolur yemeyin. Cuma pazarına gittim, herşey zayıflar için adeta hem çok ucuz hemde çok güzel. Ufffff ya lanet olsun bu kilolara
Kiz bana bisey demek yok mu?cicisko çok sevindim :) pazara az kala sana moral oldu, bu motivasyonla harika.bir iki gün geçir ve daa da ver inşallah :)
tubi_klc dayanamadım tartildim. Bu haftada benim birincilik suya düşer. Eksideyim en azından diye kendimi teselli ediyorum. Ama emeğime ve aç kalmama bakarsam hayal kırıklığı yok desem yalan olur
Y yagmur7968 kendine bahane etme canım özel günü vs. Yoksa her gün bir şey buluyoruz. Canın her bir şey çektiğinde 50 kere ip atla
Olmaz olur mu canım kaptanım :)Kiz bana bisey demek yok mu?
Ya ben aciktim simdi ne yesemki ?
Olmaz olur mu canım kaptanım :)
Bu haftanın birinciliğine oynuyormussun diye duydum, sana pek ilismiyorum o yüzden :))
Evwt canım di mi o kadar konuştuk. Şöyle bolda nane icine
Hala yemediysen cacık dene :) dün gece o kadar konuşunca ben bugun kocaman bir kâse yaptım, çokta güzel gitti :)
evet aama çok zor geçiyo bugün sabahtan beri az ve zararsız yedim ama dayanamadım şimdi koca bi kaçamak yaptım bence adet günleriyle alakalı veya emzirdiğimiz içinde olabilir böyle krizlerAferin canim iste ben buna iradeyle savasmak derim
ah o 38 beden yokmu bütün indirimde onlaraEvet bende carsiya ciktim kizlar yuruyus yaptim sonra yine yaparim bende magazama gittim hersey zayiflar icin elbiseler cikmis citi piti 38 beden olmanin hayalini yasadim yine ;(
Ayrılınca ne olacak canım. kendi kendine kalınca motıve olamazsın ki.bende veremedim bu hafta ama olsun umutsuzluğa kapılmak yok.pazartesi inşallah yarışimiza başlayalım hayirlisiylakızlar bütün gün sabredip akşam kaçamak yapınca çok kızdım kendime son iki hafta veriyorum kendime veremezsem aranızdan ayrılıyorum
Bence tam tersi canım indirimlerden ya xl ya da XS kalıyo ben hiç istediğim bedeni bulamiyorunah o 38 beden yokmu bütün indirimde onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?