- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Ooo cok iyi gidiyorsun desene eee ruhsal çöküntüden kurtuldun muBende kızımı aldım sabahtan cuma pazarına gittim tubi, o yuzden bugun biraz az yedim gece de yemezsem guzel olacak sabahta yuruyuse gideceğim inşallah iki gündür çikolata yemiyorum bu arada
Insallah görürüm canim yaaaTartida da goruceksindir eminim
Canım benim tüm gün süper gecti ama aksam misafir geldi hatta hala ıcerdeler. Bir dilim börek ve bira tatlı yedim malesef bu hiç iyi olmadıKizlar bugün görüşmedik aklım sizdeydi yoğun bir gündü nasilsiniz bakalim nasil.bir.gün geçirdiniz zararli seyler yediniz mi spor yaptiniz miMislisse Y yagmur7968 cicisko @feyzax ipek zeynep @turuncupijama hepinizden bilgi almak istiyorum bana gelince bugün hic alışık olmadigim allak bullak bi gün gecirdm oturup bir.ogun yemek yemedim ama ayakta atıştırdım oyle olunca da ne yedigimi anlamadim spor işi tamam 1 saatlil yuruyusumu yaptim hatta aksamda kızım evde sıkıldı arabasina koydum yarim saatte onunla yürüdüm insallah zararda degilimdir
Merhaba canim hosgeldinn 1.sayfayi okuyup grubumuza girebilirsinmerhaba kızlar nasılsınız
1 bardak yogurdun civik yeriden bardaga koy üstüne 1 tatli kaşığı pul biberi koy bide limon sik yatmadan iç ne var ne yok yakar merak etme :)) bide surekli hareker et eminim yakarsin baska da yemeCanım benim tüm gün süper gecti ama aksam misafir geldi hatta hala ıcerdeler. Bir dilim börek ve bira tatlı yedim malesef bu hiç iyi olmadı
Hayır canım bugün sadece pazara gittik ve yattım akşama kadar içimdeki sıkıntı bi gitse havada guzelken iyi olacakOoo cok iyi gidiyorsun desene eee ruhsal çöküntüden kurtuldun mu
Evde yoğurt yok ya1 bardak yogurdun civik yeriden bardaga koy üstüne 1 tatli kaşığı pul biberi koy bide limon sik yatmadan iç ne var ne yok yakar merak etme :)) bide surekli hareker et eminim yakarsin baska da yeme
İnşallah canım ben hiç su içemiyorum vucut suyu bulsa tutacakta bulamıyorKızlar yarin daha da dikkat lütfen vucutta su tutan yakilmasi uzun suren seyler yemeyin bulgur gibi mesela turşu gibi şeker gibi bunlar 2 gün kalıyor gitmiyor hafif yiyin kizlar
Kızlar dun gece murat topoğlu şey diyor du reçel bile yeseniz içine biber atarak yeyin aklınızda bulunsun
Canım tadını bilmiyorum tatlı olarak çikolatadan başka bişey tercih etmem emzirmeye gelince artık kızım emmiyor devam sutunu bana tercih ediyoo ne yaaa reçelle biber mi olur... ÖYK
Bu arada kızlar emzirme döneminde çok baharat iyi değil çünkü sütün tadını deistiryomuş. O kadar biber yazık bebis lere. Emzirme döneminde baharat kullanımı diye yazabilirsiniz google a
bilmiyorum canım belkide şartlandrdım diye daha fazla yiyesim geliyor hep diyorum bir iki dilim tatlıdan hiç korkmam kiloda aldırmıyor ama bütün gün azyiyip akşam birden yüklennce olan oluyor .bakıcam duruma hele bir yarışa girelim bakalımAyrılınca ne olacak canım. kendi kendine kalınca motıve olamazsın ki.bende veremedim bu hafta ama olsun umutsuzluğa kapılmak yok.pazartesi inşallah yarışimiza başlayalım hayirlisiyla
canım bütün günüm süperdi akşamki kaçamak dışında ama dahada birşey y yemedim elma dışında sabahtan bizde oğlumla çıktık yarım saat yürüdüm . 100 kezde ip atladım ceza olarak azönce inşallah erimitirKizlar bugün görüşmedik aklım sizdeydi yoğun bir gündü nasilsiniz bakalim nasil.bir.gün geçirdiniz zararli seyler yediniz mi spor yaptiniz miMislisse Y yagmur7968 cicisko @feyzax ipek zeynep @turuncupijama hepinizden bilgi almak istiyorum bana gelince bugün hic alışık olmadigim allak bullak bi gün gecirdm oturup bir.ogun yemek yemedim ama ayakta atıştırdım oyle olunca da ne yedigimi anlamadim spor işi tamam 1 saatlil yuruyusumu yaptim hatta aksamda kızım evde sıkıldı arabasina koydum yarim saatte onunla yürüdüm insallah zararda degilimdir
canım çikolatayı bende çok yiyordum önce 57 lere sonra 66 ya çıktım onun yüzünden üstüne birde hamile kaldımCanım tadını bilmiyorum tatlı olarak çikolatadan başka bişey tercih etmem emzirmeye gelince artık kızım emmiyor devam sutunu bana tercih ediyo
Darısı bana canım iki gundur yemiyorum hiç az yeyim diye eve küçük hobi aldım ve iki gundur yemiyorum mucize gibi benim için bugun nescafe de iki tane içtim tekcanım çikolatayı bende çok yiyordum önce 57 lere sonra 66 ya çıktım onun yüzünden üstüne birde hamile kaldımbağımlılık gibiydi bende şimdi canım istemiyor özel gün dışında sütlü tatlılara geçiş yaptım kilo almıyorum en azından sende dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?