Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar yarin daha da dikkat lütfen vucutta su tutan yakilmasi uzun suren seyler yemeyin bulgur gibi mesela turşu gibi şeker gibi bunlar 2 gün kalıyor gitmiyor hafif yiyin kizlar

Canım benim tüm gün süper gecti ama aksam misafir geldi hatta hala ıcerdeler. Bir dilim börek ve bira tatlı yedim malesef bu hiç iyi olmadı

Canım benim tüm gün süper gecti ama aksam misafir geldi hatta hala ıcerdeler. Bir dilim börek ve bira tatlı yedim malesef bu hiç iyi olmadı
1 bardak yogurdun civik yeriden bardaga koy üstüne 1 tatli kaşığı pul biberi koy bide limon sik yatmadan iç ne var ne yok yakar merak etme :)) bide surekli hareker et eminim yakarsin baska da yeme

1 bardak yogurdun civik yeriden bardaga koy üstüne 1 tatli kaşığı pul biberi koy bide limon sik yatmadan iç ne var ne yok yakar merak etme :)) bide surekli hareker et eminim yakarsin baska da yeme
Evde yoğurt yok ya kefir é mi yapsam?

Kızlar yarin daha da dikkat lütfen vucutta su tutan yakilmasi uzun suren seyler yemeyin bulgur gibi mesela turşu gibi şeker gibi bunlar 2 gün kalıyor gitmiyor hafif yiyin kizlar
İnşallah canım ben hiç su içemiyorum vucut suyu bulsa tutacakta bulamıyor

Kızlar dun gece murat topoğlu şey diyor du reçel bile yeseniz içine biber atarak yeyin aklınızda bulunsun
o ne yaaa reçelle biber mi olur... ÖYK
Bu arada kızlar emzirme döneminde çok baharat iyi değil çünkü sütün tadını deistiryomuş. O kadar biber yazık bebis lere. Emzirme döneminde baharat kullanımı diye yazabilirsiniz google a

Canım tadını bilmiyorum tatlı olarak çikolatadan başka bişey tercih etmem emzirmeye gelince artık kızım emmiyor devam sutunu bana tercih ediyo

Ayrılınca ne olacak canım. kendi kendine kalınca motıve olamazsın ki.bende veremedim bu hafta ama olsun umutsuzluğa kapılmak yok.pazartesi inşallah yarışimiza başlayalım hayirlisiyla
bilmiyorum canım belkide şartlandrdım diye daha fazla yiyesim geliyor hep diyorum bir iki dilim tatlıdan hiç korkmam kiloda aldırmıyor ama bütün gün azyiyip akşam birden yüklennce olan oluyor .bakıcam duruma hele bir yarışa girelim bakalım

canım bütün günüm süperdi akşamki kaçamak dışında ama dahada birşey y yemedim elma dışında sabahtan bizde oğlumla çıktık yarım saat yürüdüm . 100 kezde ip atladım ceza olarak azönce inşallah erimitir

Canım tadını bilmiyorum tatlı olarak çikolatadan başka bişey tercih etmem emzirmeye gelince artık kızım emmiyor devam sutunu bana tercih ediyo
canım çikolatayı bende çok yiyordum önce 57 lere sonra 66 ya çıktım onun yüzünden üstüne birde hamile kaldım bağımlılık gibiydi bende şimdi canım istemiyor özel gün dışında sütlü tatlılara geçiş yaptımkilo almıyorum en azından sende dene istersen

Darısı bana canım iki gundur yemiyorum hiç az yeyim diye eve küçük hobi aldım ve iki gundur yemiyorum mucize gibi benim için bugun nescafe de iki tane içtim tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…