Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Oy kuzum kiyamam.. Ben söylemiştim, bizimkine iyi gelmişti, şişligini de indirdi, inşallah iyi gelir.
Çocuklar düşe kalka büyüyor ama hep annenin yüreği ağzına geliyor İşte. Geçmiş olsun

Eger kilosu yerindeyse, varsın az yesin. Anne sütü bealıyor demekki. Bir şey olmaz :) sen kendine dikkat et, dediğin gibi, vitamin desteği alabilirsin. Bir de demir ve B12 baktır istersen nolur nolmaz diye.
Eskiler anlatır var öyle çocuklar 6 yaşına kadar emen teyzemin oğlu 4 yasina kadar emdi mesela

Dun bütün gun disardaydim bu hafta yogun yorucu ve disarda geçti malesef oglende aksamda fastfood yedim ve bu tartiya yansimisti tabi bu sadece dunun degil butun haftann dikkatszligu ama getcekten elimde olmayan nedenlerden oldu bugün dikkatliyim bakalim yarina + bile gormesem şükür ama galiba gorcem

Canım geçmiş olsun dikkat et

Hepiniz cok sagolun kızlar şimdi uyutmaya çalışıyorum bu saate kadar kucagimdan indirmedim cok şükür iyi biseyi yok yumurtda iyi geldi heralde

Ay canim gecmis olsun busey yok umarim dimi?

Bugun çok sıkıcı bir gün yaa kendimi cok tuhaf hissediyorum her is duuryor hâlâ bu saat olmuş ama hic yapasim yok allahtan bir enerjiyle sabah 9 da yürüyüş işini halletmişim
Bizde karşıya gitmeliyiz ama şimdi baktım yol durumuna göre 2 saat 15 dk görünüyor.
Çocukla o yol nasıl geçecek bilmiyorum trafik kadar geren başka bir şey yok sanırım. Yola cikmadan hayata kustum

Bu gidişle bizde 4 yaşını görücez

Bugun çok sıkıcı bir gün yaa kendimi cok tuhaf hissediyorum her is duuryor hâlâ bu saat olmuş ama hic yapasim yok allahtan bir enerjiyle sabah 9 da yürüyüş işini halletmişim
Bende oyleyim ama mecbur yapilmasi gerekn birsuru is vardi yaptim bitmiyor is ya bitmiyor sıkıldm havada bi oyle bi boyle arkadaslar bugun yani tarti oncesi yapilmiycak bise yaptim sonum hayrola insllah detay vermicem ama pismanim bunu soylemeliyim telafi edebilecek zaman bulursam edecegim ama bahaneyi yine havaya atip bu yaptigima havanin neden oldugunu soyleyecegim son sozum pismanim;((

bütün hafta yapmadığna göre çok etkilemez mislisse biraz hareketle telafi edebilirsi inşallah

Arkadaşlar bu hafta kimse renk vermiyor sanki kim birinci olucak merak etmeye başladım özellikle mislisse ve tubi gözler üzerinizde :))
Niye kiz bizde kimseden ekstra bisey yapmadık ki gayet normal bi hafta geçirdik cok beklentim yok demistim yerimde saymaya bile raziyim

Yarin büyük gün bu hafta bende hic tahminde bulunamiyorum pek kimse renk vermedi JoleYa nin dedigi gibi bakalim yarin gorucez bide gittikce azaldik kizlae yaa şu yeni gelen adaylara biraz daha mi samimi davransak acaba yeni bi soluk lazim bizee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…