Oy kuzum kiyamam.. Ben söylemiştim, bizimkine iyi gelmişti, şişligini de indirdi, inşallah iyi gelir.of ne sinir bozucu bir durum yaa demekki iyi durulanmamis yoruldugun yanina kaldi
Hafta sonu coluk cocuk evde birde küçük kızım merdivenlerden düştü onunla ilguleniyroum alni değmiş cok ağladı yavrum insallah bisey olmaz morarmamasi icin gecen sizden biri demistu yumurta aki kopurttum diye benimde aklima geldu hemen yaotim sürdüm insallah iyi gelir
Eger kilosu yerindeyse, varsın az yesin. Anne sütü bealıyor demekki. Bir şey olmaz :) sen kendine dikkat et, dediğin gibi, vitamin desteği alabilirsin. Bir de demir ve B12 baktır istersen nolur nolmaz diye.Bende ameliyat döneminidüşünerek kıyamıyordum ama diyetisyen az yefiği için gündüzleri kes demişti benide çok etkiliyor vitamin desteği alıcam artık inşallah amelyat bir kaç ay içinde olur artık sonra toparlayınca bıraktırrım .yoksa geride 4 amelyat daha gözüküyor kuzuma hepsini beklerken 6 yaşına kadar emzirmiş olurumteşekkür ederim fikir verdiğin için kafam karışık biraz istişare iyi oluyor bazen.
Dun bütün gun disardaydim bu hafta yogun yorucu ve disarda geçti malesef oglende aksamda fastfood yedim ve bu tartiya yansimisti tabi bu sadece dunun degil butun haftann dikkatszligu ama getcekten elimde olmayan nedenlerden oldu bugün dikkatliyim bakalim yarina + bile gormesem şükür ama galiba gorcemKizlar bugün görüşmedik aklım sizdeydi yoğun bir gündü nasilsiniz bakalim nasil.bir.gün geçirdiniz zararli seyler yediniz mi spor yaptiniz miMislisse Y yagmur7968 @cicisko F feyzax ipek zeynep 3nity hepinizden bilgi almak istiyorum bana gelince bugün hic alışık olmadigim allak bullak bi gün gecirdm oturup bir.ogun yemek yemedim ama ayakta atıştırdım oyle olunca da ne yedigimi anlamadim spor işi tamam 1 saatlil yuruyusumu yaptim hatta aksamda kızım evde sıkıldı arabasina koydum yarim saatte onunla yürüdüm insallah zararda degilimdir
Canım geçmiş olsun dikkat etof ne sinir bozucu bir durum yaa demekki iyi durulanmamis yoruldugun yanina kaldi
Hafta sonu coluk cocuk evde birde küçük kızım merdivenlerden düştü onunla ilguleniyroum alni değmiş cok ağladı yavrum insallah bisey olmaz morarmamasi icin gecen sizden biri demistu yumurta aki kopurttum diye benimde aklima geldu hemen yaotim sürdüm insallah iyi gelir
Ay canim gecmis olsun busey yok umarim dimi?of ne sinir bozucu bir durum yaa demekki iyi durulanmamis yoruldugun yanina kaldi
Iyi bari allah korusun yavrularimiziHepiniz cok sagolun kızlar şimdi uyutmaya çalışıyorum bu saate kadar kucagimdan indirmedim cok şükür iyi biseyi yok yumurtda iyi geldi heralde
Bizde karşıya gitmeliyiz ama şimdi baktım yol durumuna göre 2 saat 15 dk görünüyor.Bugun çok sıkıcı bir gün yaa kendimi cok tuhaf hissediyorum her is duuryor hâlâ bu saat olmuş ama hic yapasim yok allahtan bir enerjiyle sabah 9 da yürüyüş işini halletmişim
Bu gidişle bizde 4 yaşını görücezEger kilosu yerindeyse, varsın az yesin. Anne sütü bealıyor demekki. Bir şey olmaz :) sen kendine dikkat et, dediğin gibi, vitamin desteği alabilirsin. Bir de demir ve B12 baktır istersen nolur nolmaz diye.
Eskiler anlatır var öyle çocuklar 6 yaşına kadar ementeyzemin oğlu 4 yasina kadar emdi mesela
Bende oyleyim ama mecbur yapilmasi gerekn birsuru is vardi yaptim bitmiyor is ya bitmiyor sıkıldm havada bi oyle bi boyle arkadaslar bugun yani tarti oncesi yapilmiycak bise yaptim sonum hayrola insllah detay vermicem ama pismanim bunu soylemeliyim telafi edebilecek zaman bulursam edecegim ama bahaneyi yine havaya atip bu yaptigima havanin neden oldugunu soyleyecegim son sozum pismanim;((Bugun çok sıkıcı bir gün yaa kendimi cok tuhaf hissediyorum her is duuryor hâlâ bu saat olmuş ama hic yapasim yok allahtan bir enerjiyle sabah 9 da yürüyüş işini halletmişim
bütün hafta yapmadığna göre çok etkilemez mislisse biraz hareketle telafi edebilirsi inşallahBende oyleyim ama mecbur yapilmasi gerekn birsuru is vardi yaptim bitmiyor is ya bitmiyor sıkıldm havada bi oyle bi boyle arkadaslar bugun yani tarti oncesi yapilmiycak bise yaptim sonum hayrola insllah detay vermicem ama pismanim bunu soylemeliyim telafi edebilecek zaman bulursam edecegim ama bahaneyi yine havaya atip bu yaptigima havanin neden oldugunu soyleyecegim son sozum pismanim;((
Niye kiz bizde kimseden ekstra bisey yapmadık ki gayet normal bi hafta geçirdik cok beklentim yok demistim yerimde saymaya bile raziyimArkadaşlar bu hafta kimse renk vermiyor sanki kim birinci olucak merak etmeye başladım özellikle mislisse ve tubi gözler üzerinizde :))
Hafta sonu yaa o yüzden sanirim gelen giden bide çocuklar evde kimisinin eşler evdeKızlar bu ne sessizlik kimse yokmu
Aynen deddigini yaptim attim kendimi evden açıldı m iyi gelditubi_klc . Banada gelir öyle ara ara bunalım is yapmama istegi ama cok huzursuz olurum yakininda biri varsa hemen even kac arkdas akraba filan uarin yaparsin yoksada ya allah bismillah de islere giriş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?