Tamam canim bugun misafirim vardi catkapi kusura bakmayinKızlar yarin daha da dikkat lütfen vucutta su tutan yakilmasi uzun suren seyler yemeyin bulgur gibi mesela turşu gibi şeker gibi bunlar 2 gün kalıyor gitmiyor hafif yiyin kizlar
Gece gece mide ağrısı çekmeyelim kizzzz.kaç gündür aklımda ama ağrı yapar diye korkumdan yemedim1 bardak yogurdun civik yeriden bardaga koy üstüne 1 tatli kaşığı pul biberi koy bide limon sik yatmadan iç ne var ne yok yakar merak etme :)) bide surekli hareker et eminim yakarsin baska da yeme
Hadi inşallah canım benimde tek umudum bu yarış. Bende bu ay hiç veremedimbilmiyorum canım belkide şartlandrdım diye daha fazla yiyesim geliyor hep diyorum bir iki dilim tatlıdan hiç korkmam kiloda aldırmıyor ama bütün gün azyiyip akşam birden yüklennce olan oluyor .bakıcam duruma hele bir yarışa girelim bakalım
Bende buradayım bir bardak süt içtim açlıktanKimler burdaa
İnşallah canım aslında bu hafta diğer haftalara göre bayaa dikkat ettim ama bu kaçamaklar yokmuHadi inşallah canım benimde tek umudum bu yarış. Bende bu ay hiç veremedim
Tam tartışma sorusu olmuş bu :)Kızlar oğluşm 20 aylık oldu hala emziriyorum beni baya etkiliyor artk sabahları ellerim titriyor halsizlik ten gecede kalkıyor bırak tırsammı kıyamıyorum ama ne dersiniz yetmezmi bunca ay vitamin :))
Günaydın canımmmmgünaydın güzel ve bal anneler.....
Çok geçmiş olsun, yorgunlugun üstüne misafir de zorGunaydin guzel annelerim nasilsiniz? Ben cok yorgunum hali yikadigim icin isin kotu tarafi halilar istedigim gibi olmadigi icin delikli sandalye ustune bigun boyunca dik koymustum suzulsun diye hepsinin suyu asagida birikmis inmemis tam suzulmemis yani sararma meydana gelmis bugun hali yikamaya gidecek moralim bozuk yoruldugum yanima kar kaldi bugun daha bi agiryor bileklerim dun de misafirim vardi kusura bakmayin ...
Insallah bakalim hic sorma dayak yemis gibiyimÇok geçmiş olsun, yorgunlugun üstüne misafir de zor
Sansini denemiş oldun hali konusunda da. Merak Etme yıkamada hallederler, renk farkı falan kalmaz.
of ne sinir bozucu bir durum yaa demekki iyi durulanmamis yoruldugun yanina kaldiGunaydin guzel annelerim nasilsiniz? Ben cok yorgunum hali yikadigim icin isin kotu tarafi halilar istedigim gibi olmadigi icin delikli sandalye ustune bigun boyunca dik koymustum suzulsun diye hepsinin suyu asagida birikmis inmemis tam suzulmemis yani sararma meydana gelmis bugun hali yikamaya gidecek moralim bozuk yoruldugum yanima kar kaldi bugun daha bi agiryor bileklerim dun de misafirim vardi kusura bakmayin ...
Hafta sonu coluk cocuk evde birde küçük kızım merdivenlerden düştü onunla ilguleniyroum alni değmiş cok ağladı yavrum insallah bisey olmaz morarmamasi icin gecen sizden biri demistu yumurta aki kopurttum diye benimde aklima geldu hemen yaotim sürdüm insallah iyi gelirBu ne sessizlik :) tartidan bir gün önce neler yapıyorsunuz?
Bende ameliyat döneminidüşünerek kıyamıyordum ama diyetisyen az yefiği için gündüzleri kes demişti benide çok etkiliyor vitamin desteği alıcam artık inşallah amelyat bir kaç ay içinde olur artık sonra toparlayınca bıraktırrım .yoksa geride 4 amelyat daha gözüküyor kuzuma hepsini beklerken 6 yaşına kadar emzirmiş olurumTam tartışma sorusu olmuş bu :)
Oğluna ve sana bağlı. 2 yasa kadar emzir bence, sağlığın el veriyorsa kesme.
Çocuklar memeyi sadece vitamin ve beslenme olarak değil, anneye bağlılık, bir tür iletişim gibi de goruyorlar.
Hani canı yana meme teklif ediyoruz, hastayken bir tek meme den besleniyor gibi...
Bence kesme. Oğluna ameliyat planlanıyor, vakti belli değil biliyorum ama olduğunda memeye ihtiyaç duyabilirsin. Yakın zamana denk gelmese güzel olur meme biraktirmayla ameliyatı.
Çok geçmiş olsun tubi Allah korusun yavrularımızı ..of ne sinir bozucu bir durum yaa demekki iyi durulanmamis yoruldugun yanina kaldi
Hafta sonu coluk cocuk evde birde küçük kızım merdivenlerden düştü onunla ilguleniyroum alni değmiş cok ağladı yavrum insallah bisey olmaz morarmamasi icin gecen sizden biri demistu yumurta aki kopurttum diye benimde aklima geldu hemen yaotim sürdüm insallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?